Tionde jobb dagen i rad | Emma Ida Louise

Är ledig imorgon Woho. Igår och iförgår blev det middag med syrran och hunni, dom e så duktiga, förutom jag haha nejdå var en otrolig kock igår men i onsdags slutade jag sent och fick värsta PMS anfallet och bara skrek på alla, kastade sönder glas och va helt rabiat, förstod inte vad som flög i mig. Inatt kom föräldrarna hem
Ifrån Finland också. Mupparna vann 100 tusen redan första dagen. Dom har alltid sån tur medans jag är det svarta fåret och går med otur. Som igår. Hinner absolut inte till salongen, för jobbar hela tiden och mitt hår ser för jävligt ut. Så köpte färg för att få bort min utväxt lite snabbt. Trots att jag vet att dom är sämst och det blir aldrig bra, trots det så gör jag det man inte ska. Så nu ser det förjävligare ut! Aja en frisörelev lär sig väl av alla misstag, men jag har inte lärt mig av tjugo!!! Ska dock försöka fixa till det idag. Snälla Gud stå på min sida idag!!! Längtar tills skolan börjar nu och få börja klippa och styla!?! I år ska jag verkligen ge gärnet, är så taggad på tävlingar och utmaningar. Aja nu blir det jobb jobb jobb.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen