My own love story | Emma Ida Louise

Hur jag träffade min pojkvän? Jaa det är en intressant historia. För två år sen var jag en förlovad tjej och på en natt rasade allt. Efter det lovade jag mig själv att vara singel i minst två år, resa runt och göra allt jag kände för. Jag började dejta massa killar, hade bara ett krav, alla skulle vara över 25. Jag har dejtat allt ifrån advokater, politiker till en lantis på andra sidan sverige. Men jag blev inte kär i någon, det var något fel på exakt alla. Jag festade lite för mycket och sov knappt. Drog direkt ifrån festandet till jobbet och sov några timmar och sen började det om. Tillslut fick jag iordning på mitt liv och blev riktigt nöjd över att vara helt själv, jag var helt säker på att jag inte ville ha en pojkvän, jag hade det ju så fruktansvärt kul utan. Man läste alla förhållande statur på facebook och alla pratade om sina pluttinutt sms och jag tyckte då att det var så oerhört patetiskt.

En kall kväll i november förra året, nästan exakt ett år sen. Började jag stor bråka med min mamma och jag bråkar ALDRIG med henne så blev helt knäckt och tänkte att jag åker hem till syrran för en break. Men när jag kommer dit i en knut på huvudet och mascaran nerre vid näsan insåg jag att det var fest där! Jag skulle precis gå upp och lägga mig när min syster kommer och drar in mig på toan. Hon berättade att det skulle komma en kille i min ålder och att jag kanske kunde prata lite med han för han kände ingen där. Jag tog bort mascaran och släppte bara ut håret.

Sen stod han där i ytterdörren och kolla på mig. Sträckte fram sin hand och hälsade, jag hälsade tillbaka.Sen minns jag inte hur. Men han satt där på pappas fönsterbräda i köket och jag stod bredvid och vi var helt inne i våra samtalämnen. Vi pratade om jobb, livet, framtiden och vi log. Vi bara kolla i varandras ögon och log. Hans choklad bruna hundvalpsögon bara blängde på mig och jag glömde bort varför jag ens varit ledsen. Varav att två killkompisar kom för att jag mådde dåligt och jag  gick till dom och prata. Patrick trodde förståss att jag var på g med en utav dom. Men tillslut prata vi allihop och jag kände hela tiden hur patrick iaktog mig. När han skulle gå gick, gav han mig en kram och jag trodde inte att vi skulle ses igen. Jag visste inte då att han hade gått till sin kompis och sagt ” den där tjejen måste jag ha, jag bara måste ”.

Dagen efter åkte jag hem till syrran igen. Bodde där ett tag. Då säger hon till mig att snygg patrick skulle komma. Jag blev förvånad. Men den här gången fick jag iallafall chansen att sminka mig och sätta på mig någonting snyggt. Jag var social med alla men väntade faktiskt på att han skulle komma, ville ju se han en gång till. han kom med två killkompisar. Dom satte sig i soffan och jag satte mig bredvid. Vi började prata om killar och jag är ganska dömande så jag kollade på patrick och så sa jag: Du är en sån kille som ligger med en ny tjej på alla fester och tror att du kan få vem du vill. Hans kompisar skrattade och jag förstod ju att det var sant. Patrick kollade på mig och log lite. Jag blev uttråkad och trött, skulle upp tidigt och sova så gick fram till han och viskade i hans öra ”Ska gå och lägga mig, men har du tråkigt här nere och vill prata med någon så är det bara att komma upp”. Jag gick upp och la mig men ingen väckte mig, förns jobb alarmet gick.

Jag var jävligt förvånad. Han hade ju pratat med mig två dagar i rad, signalerna jag fick kunde ju inte ha vart helt fel? Iallafall har jag alltid fått som jag vill, jag har aldrig haft problem med att få killar på kroken och helt ärligt minns jag inte en gång jag blivit dissad eller vad man ska kalla det. Så jag letade upp han på facebook och la till han som vän. Han accepteradr inte men han började skriva. Jag tyckte han var en jävla pajas som gjorde så. Han frågade hela tiden hur jag mådde, vad jag gjorde, om jag skulle ut något och jag svarade inte för jag tyckte att han var så himla skum? Han gick ut med min syster och dom försökte få med mig, men jag vägrade.

Jag åkte på skidresa över nyår och jag tror han frågade mig fem gånger om vad jag skulle göra och att han hoppades på att vi skulle ses. Jag slutade svara helt. Tillslut i slutet på januari fick jag ett mejl plus att han accepterade min vänförfrågan. Gick in på hans profil och såg att han gått ifrån förhållande till singel. Då förstod jag mejlet ”Nu har jag gjort allt för att jag ska kunna göra det här, kan jag bara få ditt nummer, ge mig det bara nu och så undrar jag om jag kanske skulle kunna få bjuda dig på en dejt?”. Då kom sanningen fram, han hade varit tillsamans med en tjej i tre år och samtidigt hade han levt singellivet på sidan om. Träffat nya tjejer, lekt av sig, aa ni vet killar. Jag fick en förklaring på varför han aldrig kom upp till mig på festen. ”Första gången jag såg dig, när jag kom in till er och du stod där, var det som att ett ljus lös rakt på dig. Du var som en solstråle och alla kolla på dig, ingen kunde undvika dig och jag ville ha dig redan ifrån första stund, men hade jag kommit upp och det hade hänt någonting emellan oss hade du blivit som en i mängden och det ville jag inte, jag ville något mer med dig.”

Jag gick iallafall med på att han skulle få bjuda mig på dejt. det var iskallt ute och jag hade stessat efter jobbet för att hinna då han säger att han är en timme försenad. Jag blev lite irriterad och tänkte åka hem men sen möttes vi. Det var inte så pinsamt faktiskt för vi pratade som att vi känt varandra i en livstid. Vi skrattade och kunde inte slita blickarna ifrån varandra. Han tog mig till en grekisk resturang där vi åt massa god mat och frösökte oss på att prata grekiska. Därifrån tog han med mig på bio och typiskt nog missade jag mitt sista tåg hem. Han erbjöd sig att betala taxi men jag har jätte svårt för att killar ska betala, så vägrade. Då sa han att jag kunde få sova hos honom. Jag sa ja men att han verkligen inte skulle förvänta sig någonting. Vi kom hem till honom, han bäddade upp sin bäddsoffa och gav mig sovkläder och sa att jag kunde väcka honom om det var något.  Morgonen därpå gav jag honom en puss och sprang därifrån . . .

Och där kan man säga att våran historia börjar. Efter den dagenhar vi sovti med varandra varje natt. Vi har krigat oss igenom många motgångar och aldrig haft så fruktansvärt kul med någon som jag haft med honom, jag har aldrig älskat någon som jag älskar den här killen och han är nog det bästa som någonsin hänt mig. Hoppas att det blir många fina minnen ihop med honom.

382464_4955415242253_1333345305_n

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen