Vår i Linköping – Emmajennie

Denna fantastiska vårdag har varit varmare än de flesta juni-dagar här i Sverige… Eller är jag bara ovan värme och sol? Kan vara så. Hur som helst så har vädret varit helt fantastiskt och jag har bara skuttat runt i en tunn blus  😀  Ja, jag klagar inte. Vi började lördagen med att bli serverade god frukost sedan gick vi ut på stan här i Linköping. Jag köpte två par skor, ett par sneakers och ett par lite finare skor samt en somrig skjortklänning. Jag skulle egentligen inget köpa MEN om jag hittar något jag inte kan slita blicken ifrån så måste jag bara ha det. Dålig egenskap kanske… Efter shoppingken köpte vi glass och promenerade bort mot gamla stan IGEN. Idag var alla små butiker öppna och jag blev alldeles salig av alla fina prylar. Finns inget mer spännande än Svensk historia. Tacksam för denna lilla miniresa till Linköping. Om en stund blir det middag och mys ♥
Här kommer lite bilder från dagen

Så sooligt och helt underbart. Visst ser det mysigt ut med dem gamla butikerna runt omkring?   Som att det bara var herrar som snusade förr?? Det kanske var så.. Jag har ingen aning.   Huuur fint?? Jag vill ha alla dessa gamla burkar/förpackningar  Glass på stora torget i Linköping  Ett stycke skadad flickvän.  

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen