Vad var din favoritleksak som liten? – Emmajennie

När ja var liten lekte jag alltid med lego. Vi syskon bråkade alltid om lego-hinkarna och man fick alltid ”vänta på sin tur” innan man kunde riva den andres kreationer så att man kunde bygga sina egna Haha! Min favorit från lego var helt klart riddarborgen som jag fick av min mormor. Jag har alltid varit fascinerad av riddare och borgar. Som jag minns det lekte jag med lego längre än vad mina vänner gjorde. Jag tyckte på något sätt att legot fick mig att varva ned och det tror jag även att mamma tyckte… Något som dock alltid hände var att lösa bitar försvann spårlöst… Var det inte ett syskon som hade varit där och tagit så var det mamma som hade dammsugit upp dem. Tillslut upplevde jag att jag bara hade ”udda” bitar kvar och tröttnade.. vilka problem man hade som barn haha… Lego är en riktig klassiker när det kommer till leksaker och jag bara längtar tills jag kan få köpa lego till mina framtida barn så att jag kan bygga med dem  Jag hoppas att lego alltid kommer vara nummer ett som leksak och att skärmtiden framför dator, surfplattor och mobiler minskar hos barn.
Vad var era favoritleksaker som barn? Gillade ni också att vara kreativa med lego eller var det bara tv-spel som gällde?
Vill ni köpa en leksaksklassiker i form av lego så har Klossbutiken ett fantastiskt utbud. In och kika vetja


Ser ni vart jag är? Det var i alla fall dessa krabater jag bråkade med om legot hehe

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen