BLOGGEN ÄR TILLBAKA – Emmajennie

Hej fina ni!
Jösses vad mail/ meddelande (på övriga sociala kanaler) det har trillat in hos mig nu när finest har legat nere. Jag är så hemskt ledsen över att bloggen inte funkat, men jag kan tyvärr inget göra åt tekniska strul. Nu är bloggen tillbaka och jag har en massa saker att berätta/visa er. Tänk vad mycket ni har gått miste om hehe. En sak jag verkligen märkt nu när när jag tagit en ofrivillig bloggpaus är vad mycket tid jag helt plötsligt har haft över. Jag har istället lagt en massa krut på mig själv. Jag har mediterat, övat på att försöka andas rätt i stressade situationer och att skriva listor på saker jag vill uppnå. Att skriva listor är nog min bästa vän i stressade tider på detta sätt får jag liksom ut sådant som snurrar i huvudet.
Jag har nyligen börjat med en ny medicin och har mått så otroligt dåligt de senaste två dagarna, men inatt var det hemskt. Jag hoppas det går över snarast för ni vet väl vad som händer idag? JAG ÅKER TILL AMSTERDAM ♥ Flyget går 18:40 och jag längtar så. Har gjort en lång lista på saker jag och hjärtat vill se där. Åh! Det kommer bli så mysiga dagar där borta. Vill ni ge mig något Amsterdam tips så får ni gärna kommentera ♥
Nu ska jag bara vila, dricka, kaffe, sova lite till och bara försöka må bättre. Så typiskt att detta mående skulle komma just nu.

Fler blogginlägg kommer inom kort

Gjorde nyss en liten ”dream board” för sommaren. Kan inte få nog av Italien och Frankrike… Det är ju så att jag fylle rår i sommar så en liten ”get away” kanske kommer att planeras snart. hehe Puss!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen