juni | 2012 | EMMA SKOGLUND

Blev som hastigast kallad till sjukhuset i Västerås igår, man skulle göra en bedömning på huvudvärken. Äntligen kände jag. Så pappsen och jag drog iväg och träffade ännu en ny läkare, så klart. Men läkaren vi fick träffa kändes faktiskt som en av de bästa jag haft i Västerås, han var vettig. Psykologisk på något sätt. Slängde inte ur sig massa saker utan lyssnade, tänkte och reflekterade över situationen. Allt detta kan man ju ta förgivet av en läkare kan man ju tycka, men nej, det är inte min erfarenhet i grukstan. Han letade febrilt efter någon orsak som huvudvärken kan bero på, men till sin besvikelse hittade han ingenting. Samtidigt som jag ropade hurra-rop typ över att det inte var nåt fel på mig – förutom Mårten i mitt huvud då – så var jag lika besviken som han.

Till slut kom vi fram till att jag ska gå till sjukgymnasten, gå till psykologen och gå på massage. Vilket jag tror kan hjälpa mig slappna av och förhoppningsvis minska och bli av med huvudvärken så småningom. Han, massören och min andra läkare har kommit in på banan spänningshuvudvärk. Vilket inte förvånar mig i och med att jag haft axlarna uppe vid öronen innan jag fick massagen.Dessutom kan jag ju inte slappna av. Måste lära mig. 

Det känns bra idag även om jag har träningsvärk i hela kroppen av den lilla trippen igår. Nu blir det promenad, rensa lite tankar och… hmm, och så kom jag just på (ännu en gång) att det är lördag idag. Kan göra det hur många gånger som helst. Hjärnan är inte riktigt med än, haha.
Sometimes I think you just need that special. That little extra. 
 
Emma

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen