03 | oktober | 2009 | Falsksanning

Måste klargöra två saker här:

1. Bara för att jag chattar med storbloggare och är snäll mot dem (jag är ju inte en dum människa IRL) så betyder det inte att jag inte kommer skriva om dem. Min blogg är byggd av era (storbloggare) ”misstag”. Visst, ni kanske är riktigt söta i verkligheten eller a la nätet, men det kanske dyker upp något taskigt om er! Just so you know..

2. Om ni ser att jag skrivit ett inlägg i bloggen, och inte länkat någon / dig-som-tipsat så betyder det att jag själv har ögon och kollar runt i bloggarna innan jag läser mailen. Men saker jag inte visste, det är så jag länkar. Just so you know, ta inte illa upp =)


Det är många som sett Kissie tillsammans med killen som jag dissade idag i veckans miniblogg. De var nämnligen tillsammans i Stureplan. Första mejlet jag såg visste jag inte vad jag skulle tro, men jag fick fler:

´”Jag är i chocktillstånd jag såg kissie igår med en blond kille på tunnelbanan de rörde sig mot stureplan, han hade hur mycket brunkräm som helst i huvudet!! frågade om jag fick ta kort men dem sa nej/Amanda”

”Hej igår var jag på Pilot och jag såg Kissie stå och krama den bloggen du dissade idag.
Folket runt omkring frågade om de var tillsammans men då sa de nej, men riktigt nära vänner och att ingen skulle säga något. Sen han samuel haus som hon skulle träffa, han satt inte vid samma bord ens som henne ../Camilla”

”Det är verkligen hotstuff!
*****’s (Killens jag dissade igår) bilddagbok så skriver han att han skulle till pilot, han skriver det på bloggen och vem han ska dit med är hemligt. Kissie skriver också att hon ska dit men nämner inte honom. Min kompis var på pilot och såg dem åka tunnelbana och gå av vid östermalmstorg tillsammans .. han bar hennes väska han har också alexandras namn på sin sida på bilddagboken det står frida nicky sofia och alexandra aldrig utan er./ Andreas”

Jahapp, skäms hon för sina vänner? Eller skäms vännerna för:

Tack för bilden!

Tamtamtamtam, miss orange!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen