08 | oktober | 2009 | Falsksanning

Shit! Mina läsare håller verkligen koll. Ni anar inte hur glad jag blev när jag såg enstaka kommentarer av personer som inte hittade likheterna, kände mig som en sopa hahaha. Nej skoja, men jag kunde inte välja en! Så istället slumpade jag 3 vinnare! Lite större chans och rättvisare.
Många trodde det var plutningen osv. Men rätt svar är faktist att han har samma tröja/linne under adidaskoftan på header, bilden och reklamen. Vissa tyckte det var äckligt. Haha kan hålla med, men det är inte så värst ovanligt. But still 🙂

Kolla om det blev du som vann: Girl, Chick, Doll. (Istället för 1,2,3 haha)


Nu lämnar vi den roliga tävlingen. Back to gossip?
Dessie skrev ett inlägg om en kille. Lite mystisk, who is he? Hon nämnde inget namn och täckte bilderna på honom. I början av inlägget trodde jag hon prata om Paow. Du har ändrats, blablabla. SHIIT, tänkte jag. Bråk igen? Men nää. Sen när man kom till delen att hon nämnde att det var en kille trodde jag det var Oskar. Men nepp! Det var bara en vänn, här kommer inlägget printat.

Liiiite ”kort” inlägg eller vad säger ni, haha? Vem är nu killen? Jo, han heter Jonathan. Bilderna hon la upp är ju gamla som man kan hitta otäcka i arkivet. Onödigt att hon täcker, men jajaja alla orkar inte leta i arkivet. Tycker det är kul att hon klagar på skolskit hon går ju aldrig till skolan själv. Och sen att hon skriver ALLT det där framför hennes tusentals läsare. Ring han bara? Fegt.

Här kommer bilderna http://www.beeaa.webblogg.se/ skicka in några
och jag leta upp de som hon täckt i inlägget. Thank u Bea 🙂

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen