11 | oktober | 2009 | Falsksanning

Shit vilken grej det här har blivit. Vissa vet vad jag pratar om, andra kan ignonera det. Att lägga ner tid på att hata (Nej, jag är inte dubbelmoral, jag hatar inte storblaggre jag skriver om). Den här bloggen är inte bara min. Kan nu sluta klassa min blogg som en i mängden? Jag gör inte som alla andra. Bloggen är till för att läsarna ska kunna få ut det de vill att andra ska uppmärksamma. Det är därför många blir länkade, ni läsare mailar och tipsar ofta så lägger jag upp det. Ni får en länkning, blir ni ledsna för det? Don’t think so. Jag tar inte hela äran utav bloggen, det är en blogg för alla. Jag kommer inte lägga ner mer tid på snorungar som tror sig vara bättre, det handlar bara om läsare. Om ni tycker att jag uppdaterar dåligt, skriver dåligt eller att ni hatar mig bara för att, snälla sluta besöka. För JAG tjänar på det, inte ni. Kan ni fatta att jag inte är så uppmärksamhetsberoände?


Puss på alla tronga läsare som kommer med positiva kommentarer, önska ni alla kunde få det ni vill ha.  
Nåja, Amir cencurerar inte hela sitt hus som vissa andra gör när de tar bilder. Kanske borde man göra det, så inte sånahär saker upptäcks:

”Hej!
 
Såg en underlig sak i Amirs badrumsskåp.
Det liknar ett vårt medel, alltså borde Amir ha vårtor!
 
Det liknar exakt ett sånt medel min lillasyster har!
 
Xoxo cassie”

Ja, det kanske är för vårtor trots allt. Eller kanske inte, någonting måste det vara. Kanske borde cencurera det nästa gång? (Om man inte vill att det ska avslöjas)

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen