20 | oktober | 2009 | Falsksanning

För dom som inte vet (om det ens finns några kvar) vilket program Kissie menar här:

Såklart hon menar Wipeout! Det kan man se för att det sänds på kanal 5 (gissar jag på eftersom det står det i mailen, inge bra minne) och att Sofia Wistam leder programmet. Okej, det spelas i Argentina också haha.
Men som en anonym läsare kommenterade, det är väl inte Kissie style? Jag menar hon som har så fina naglar, och så lite smink som verkligen inte kommer kleta ännu mer med geggamoja och vatten etc.
Aja, hon kommer iaf medverka, men frågan är: Var hon deras första alternativ? Kenza blev ju erbjuden samma sak för någon vecka sedan. Hm..
(Slumpar en tjej eftersom så många tipsade fast än jag fattade det när jag läste Kissie inlägg haha, men mina läsare är bäst!)

Angående Kissies klänning. Seriöst. När hon säger 22.000 kr, så förväntar man sig något som åtmindstånde 80% av hennes läsare ska gilla (alla har ju olika smaker). Så alla fick höga förväntningar och hej och hå: A scrap of fabric..

I mean.. okej. Ni tycker som ni vill. Men jag vet att MÅNGA håller med mig. Först och främst, ett tyg stycke? Det går rykten om att den finns att köpa (eller liknande eller något) på H&M. Har inte kollat upp det. Men iaf, sen vad är det för fult mönster på den? Kunde det inte varit lite mer.. mildare mönster? Glitter och glamour, all over.. Herregud. Sen när hon går upp på scen för att ta emot sitt pris, om ni nu sett B.A(BlogAwards) filmen, så fladdrar den bara. Blev ju aschockad att den inte flög upp eller något. En ren Diss.
(Det ända fina på henne är väll hennes hår, löshår menar jag, som hon lockat lite längst ner)

Whacha think?

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen