Ida-Maria

Det diskuteras gärna cravings bland gravida. Maträtter, gärna lite konstiga och annorlunda sådana, som gravida bara måste äta annars dööör dom. 

Som jag minns det när jag gick med Lykka så hade jag inga speciella cravings. Däremot åt jag mjukglass rätt mycket. Men så var det sommar oxå….

Den här graviditeten däremot har jag en smörgåsmania. Jag äter mackor så det sprutar ur öronen på mig. Mackor till lunch, mackor till eftermiddagsmellis och kvällsmackor. Och nu snackar vi inte fräscha och nyttiga mackor utan det är leverpastej eller messmör som gäller. Helt galet. Niklas som inte brukar kommentera mina matvanor så speciellt mycket har t.o.m kommenterat lite snällt att det blir ganska mycket mackor just nu.

Igår insåg även jag att det har gått överstyr. Så nu har jag infört mackförbud för mig.

Nu är det S.T.O.P

Som försvar kan jag meddela att jag ofta har ätit mackor istället för att svulla i mig godis, chips, glass, bullar,kakor och annat skit. Det är nu ni ska säga att mackor är så mycket bättre än godis!

Så nu sitter jag här hemma och har mackförbud.

Skittråkigt.

Hur många dagar tror ni jag klarar av detta?

Tre dagar?

Fem dagar?

En dag?

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen