Ida-Maria

Nog för att han var gullig och glad imorse men när vi kom hem från långpromenaden i förmiddags var han grinig resten av dagen ( promenaden blev en rejäl sådan på ca 75 minuter i bra tempo!). Ingenting var bra nog, han gnällde, skrek och vägrade lunch och bara var på allmänt dåligt humör. Jag är faktiskt ganska så ovan att se honom så här grinig. Nog för att han gnäller men att gallskrika så tårarna sprutar vid lunch är inget vi ser ofta. Typ aldrig. Jag som satt med min egen lunch samtidigt och var hungrig provade med att sätta honom i vagnen i köket och då var han faktiskt nöjd ett tag. Misstänker nu att det kliar i tandköttet på honom för vattenflaskan i munnen fick tyst på honom. Och ersättning gick bra att dricka. Samt att han gnuggar tandköttet mot min axel när han sitter i knät på mig.

Resten av dagen försökte jag allt för att underhålla honom: sova, leka i gåstolen, hoppa i hoppgungan och bära runt honom. Varje aktivitet var bra nog i cirka 5 minuter. Utom sovstunden som pågick i sin traditionsenliga halvtimme i sin säng.

 

När storasyster var hemma på eftermiddagen satte jag igång lite bakning som aktivitet. Vi rullade chokladbollar så det stod härliga till! Mina bollar var exemplariska medan Lykkas hade mer individuella utseenden: en tjock, en smal, en rund, en avlång, en kantig osv. Som sig bör! Det viktiga var ju faktiskt själva aktiviteten och smaken.

Nu är det kväll och jag ska snart krypa i sängs och förbereda mig inför morgonadagens konditionspass: spinning/cykling!

 

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen