Tallinnkryssningen del 2: En solig dag i Tallinn – Ida-Maria, en härligt ärlig mammablogg

Med varsina barn i vagn och på ryggen sittandes i BabyBjörn ONE klev vi av båten runt klockan 10 på lördagmorgonen. Solen lyste och det var någelunda behaglig temperatur. Efter många timmar på en båt var det faktiskt riktigt skönt att komma ut. Särskilt till en helt ny stad!

Tallinn visade sig vara en mysig stad. Väldigt lik Visby med sina gamla stad och kullerstensgator. Nu hade vi dock inte möjligheten att promenera runt i maklig takt eftersom vi hade fyra barn att underhålla men lite promenad fick vi allt. Den gamla staden visade upp fina kyrkor, museum, restauranger och hantverk. För oss Stockholmsbor påminner det om Gamla Stan. Strax utanför hittas den nyare delen med shoppinggallerior (säljer främst märkesvaror) ,hotell och sånt.

Under de timmar vi promenaderade runt hann vi äta lunch, göra lite shopping och bara luffsa runt. Staden är lagom stor för en dagsutflykt likt denna. Perfekt!

Det tog inte många minuter innan Lykka somnade på ryggen. Himla smart bärsele!

Lykka shoppade nya solglasögon. Cool tjej!

Morris var typ världens snällaste bebis under hela dagen. Så nöjd med att hänga på magen!

Även denna familj hade snälla barn. Sa inte ett knyst.

På väg tillbaka till båten!

Vid 14,30 var vi tillbaka till båten. Då hade vi gjort Tallinn i dryga 4 timmar med barn. Kändes lagom. Dessutom sa fötterna ifrån vid den tidpunkten.  Summa summarum: en skön dag!

Del 1 av denna fanstastiska lilla serie hittar du HÄR!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen