Polisbilderna – shopping – pappas skulpturer. – Jackie Ferm

Hej. Jag mådde fruktansvärt dåligt igår. Särskilt på morgonen och kvällen. Utredningen skulle läggas ner ringde en polis och berättade. Men nu har det löst sig för vi har ett vittne. Så jag håller tummarna. Jag har pratat med mitt gamla målsägandebiträde och Ola med vittnet, som lovat att styrka min polisanmälan. Samt att själv anmäla.

Jag handlade lite nytt inför Grekland iallafall. Kläder, en klocka på secondhand och solisar. Solglasögyonen kostade 80kr men såg på nätet att dom går för 130,00 US dollar (Glam design by Zara Linnéa).  Hon som misshandlade mig lyckades ta sönder min solglasögon. Jag har egentligen storlek 39 men tog 40 i mina nya slip-ins.

Jag ska också äntligen få tillbaka pappas gipsängel han gjorde när han satt på Norrtäljeanstalten 2002-2007. Känner mig smådum mot fångarna som kanske fått glädje av att titta på den i trädgården, men har inte mycket kvar från pappa förutom Aslan som står i hallen. Så jag vill faktiskt ha den. :/

Här är förresten polisbilderna som togs i söndags. Groteska. I know.

Ikväll kommer en konsthandlare hit som är en mycket god, gammal vän till Ola. Så jag måste ta mig i kragen duscha, sminka bort skadorna, diska och städa. Samt gå ner med saker till källaren.

Någon skrattade åt mitt instastories inlägg igår, det var ju ganska kul nu i efterhand. 

Ha en fin dag allihopa! Om ni har någon fråga till mig så ställ dom i kommentarsfältet nedan. Jag svarar ikväll, har ändå inget att göra nu när jag är svag och ful. ❤️

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen