Kos – Day 5. – Jackie Ferm

Hej babes! Femte dagen idag och det har varit strålande sol och 25 grader hela dagen.

Först åt vi frukost på morgonen och sedan gick vi ner till poolen. Simmade, kastade boll och solade.

Efter det tog vi cykeln för att titta i alla små butiker. Åh, vad mycket fint. Särskilt alla smycken som armband och ringar.

Vi köpte en Afrodite staty i kritvit marmor som kommer passa finfint på nattduksbordet. Jag prutade ner den 30kr. He he. 

Visste ni att alla grekiska öar representerar grekiska gudar eller historiska personer? Ön Kos ”är” Hippokrates och Afrodite representerar Cypern. Kreta ”är” Zeus. Coolt va?  

Sedan tog vi ett kallt glas vitt på B-side och myste.

Vi skulle sedan cykla för att äta på Nohas Ark igen. Men jag hittade såklart en lite parfym boutique påvägen tillbaka.

Ni vet Stella McCartney parfymen som doftar rosor och kom ut typ 2005. Den fick jag i födelsedagspresent av Olas föräldrar förra året (den är dyr). Den är slut sedan länge, men nu hittade jag en parfym, riktig men utan märke som doftar exakt likadant om inte mer renare ros-doft. Vanilj, jasmin och mysk är också favoriter i parfymer för mig.

Vi cyklade hungriga som vanlig (haha) till Nohas Ark och åt tabouli till förrätt sedan moussaka till varmrätt. Jag tog med min överblivna mat i en doggybag hem, för deras portioner är enorma.

Vi kände och möra påvägen till hotellet. Vi la oss direkt på sängen, kollade på nyaste avsnittet av vår favvo-serie Lucifer. Vi somnade till i en timme. Nu sitter vi på balkongen och tar oss ett sista glas innan vi ska sova. Dröm sött allihopa! ❤️

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen