Bloggen har legat nere | Hammarberg

Sedan i måndags har bloggen legat nere, helt enkelt strejkat totalt. Började med att man inte kunde se bilder och sedan gick det inte att ens komma in på sidan. Vilket ni förmodligen märkt. Nu verkar den vara tillbaka och jag ska uppdatera er om hur min vecka har varit.

Ems och Hamlet är så fina just nu!! Topp topp! Hamlet tränas inför LB:3 och LA:3 som går på lördag. Jag ville rida en förklass innan lagklassen så då fick det bli en LB, liksom bara för att få känna på banan innan den viktigare starten. Alla starter ger lärdom.

Ems tränas inför LA:4 som går på söndag. Det är ganska tufft ändå att träna in tre olika program och sedan inte blanda ihop dem! Det är ju ändå en mardröm att blanda ihop dem. Hoppas vi fixar detta. Bägge hästarna har vilodag idag och imorgon åker jag å Hamlet på tävling. Sedan ska jag träna Ems en sista gång imorgon (lördag).

De har fått galoppera av sig på banvallen i tisdags och det var såååå roligt. Sedan har vi tränat program och programdelar hela veckan både inne och på utomhusbana. Nu är vi laddade!!

Bilder verkar tyvärr inte gå att ladda upp! Det får bli en bildbomb sedan när det fungerar.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen