Sanningen om Marie Plosjös utspel | Katrin

I var och varannan tidning sitter Marie Plosjö och snyftar ut om två stycken våldtäkter som hon påstår att hon blivit utsatt för. Varje gång som en sån här artikel kommer ut så är det samma sak hemma hos familjen Rimér/Zytomierska.

Bingo: Nu är hon ute och kör sin jävla grej igen.

Jag: Kan jag inte få berätta om hur hon håller på?

Bingo: Näe, fan jag orkar inte. Skit i det.

Jag: Ok.

Inte längre. Jag ska nu berätta för er om hur det gick till när Bingo och Marie Plosjö lärde känna varandra och hur de började ha sex med varandra och hur det hela slutade med att hon nu sitter och hittar på att han våldtagit henne och hon gör detta för att tjäna pengar. Hon är enligt mig galen och sjuk så det är säkert inte medvetet som hon göra det här, men när det drabbar folk i min närhet så känner jag att det är viktigt att berätta hur det egentligen ligger till. Jag tycker att det vore bra om folk som läser hennes snyftande i tidningarna får veta att hon inte alls blivit våldtagen utan att hon låtsas som att hon har det för att få hänga kvar lite i rampljuset och för att hon faktiskt tror att hon kommer att tjäna pengar på det.

Så gick det till när Bingo träffade Mare Plosjö:

Bingo brukade träna på Sats på Södermalm och en dag när han var där märker han att en tjej stirrar på honom med stora koögon. ”Fan va hon glor”, tänker Bingo och funderar på varför han känner igen henne. ”Just det. Hon har ju skickat bilder till mig”, kommer han på och går fram och hälsar. Marie Plosjö berättar att hon jobbar som massös och att hennes största dröm i livet är att bli modell och nya Victoria Silvstedt, det har hon till och med skrivit i hennes ansökan ser han senare i sin mailkorg. Marie erbjuder Bingo gratis massage och han är inte sen att tacka nej. Några dagar senare kommer hon hem till Bingo och ger honom en helkroppsmassage som hon sedan avslutar med ett happyending (avrunkning). Efter avslutad massage säger hon med försiktig röst. – Jag har en kille som heter Micke. Om han får reda på vad detta så kommer han göra slut med mig. Bingo som tänker att det vore trevligt med lite regelbunden massage lovar att inte skvallra. ”Det här blir vår hemlighet” Detta blir även starten på en liten ”kärleksrelation”. Marie kommer ofta hem till Bingo och har sex. Ofta mitt på dagen alltid nykter. Marie dricker aldrig och Bingo har aldrig träffat en kåtare tjej. Bingo säger: ”Jag tyckte hon var lite plastig, stel och konstig. Men hon var nymfoman och ville alltid ses och knulla”. Hon ville även ligga med Bingos kompis. En gång hade de sex i baksätet på en bilparkering i Solna. En annan gång klädde de ut sig i peruker och spelade in en film där Marie suger av både Bingo och hans kompis. Den här filmen finns fortfarande och visar kanske en annan sida av Marie som hon så effektivt försöker dölja i sin blogg. Marie är en komplex människa. Hon slåss med sig själv och sina olika identiteter. Hon vill gärna vara den oskyldiga lilla flickan som inte vill någon något ont och tror gott om alla. Samtidigt så är hon en översexuell hynda som vill spela in porrfilm. Bingo sammankopplade henne med en kille som jobbade för Private. Marie gick på möte för att få reda på lite mer hur mycket pengar det fanns att tjäna på Porr. Pengar är viktigt för Marie. Det är okej att bilder som hon tagit hamnar på olika porrsidor. Bara hon får betalt. I rättegången som avslutades nyligen begärde hon och hennes syster 2 miljoner. 2 miljoner sen är allt okej. Marie besökte mitt program Sexuellt. Hon var en jättebra gäst. Hon berättade glatt för mig att om en kille inte vill ha sex så får man helt enkelt övertala honom och förföra honom. Sen berättade hon även hur mycket hon älskar att sex på udda platser. Som i baksätet på en bil med Bingo och hans kompis då. Sen händer något. Bingo träffar Erika mamman till sitt barn Nova och slutar träffa Marie. Marie blir besviken. Dessutom får Maries kille veta att hon har varit otrogen med Bingo. Man kan då tänka sig att följande dialog utspelas mellan Marie och hennes dåvarande pojkvän:

– Va har du legat med Bingo?

– Ehh.. ja.. men jag ville inte.

– Vadå ville inte? Våldtog han dig?

– Ehhh.. ja, det gjorde han.

Bingo bjöd hem Maries pojkvän Micke en gång för att reda ut allt och fick då allt bekräftat. Marie hade sagt till Micke som hon hade varit tillsammans med i 9 år att hon bara haft sex en gång med Bingo men att hon inte ville. Hon hade missat att berättade att hon åkte hem till Micke på Bingos taxikonto efter det att det hade legat i soffan och snackat nakna och lyssnat på musik. Alltså efter det hon hade blivit våldtagen. Inte heller hade hon berättat för sin kille om alla äventyr där även Bingos kompis var med på ett hörn. Plötsligt hade Bingo nu våldtagit Marie utan att själv veta om det. Men det var okej med Marie. För efter det att Marie påstår att hon blivit våldtagen så fortsätter hon jobba med Bingo. Det är okej att bli våldtagen.. Så länge hon fick vara på omslaget av Moore. Hon får dessutom jobba på event för ett välkänt bilföretag i Sälen, fotograferas för Playboy etc. Bingo fixar jobb och Marie är nöjd. Sen märker Bingo att så fort Marie inte får de jobben från honom som hon vill ha börjar hon smutskasta Bingo. Hon börjar säga till andra modeller att hon blivit utnyttjad och lurad. Bingo väljer då att helt avsluta samarbetet med Marie som blir fruktansvärt besviken.

Åren går och Marie tycker nu att det är Bingos fel att hon och hennes syster inte blivit nya Systrarna Graaf eller Carolina Gynning. När Victoria Silvstedt gör bilder för Sisters anlitar Marie en amatörfotograf och gör snarlika bilder för att visa att hon minsann är lika snygg och bra modell. Hon lägger upp bilderna på sin blogg. Men det hjälper inte. Hon blir allt äldre och inget händer. Marie försöker anmäla bingo för våldtäkt 6 år efter att det skulle ha ägt rum samtidigt som hon skall stämma honom på 2 miljoner för bilder som spridits på internet. Det går inte vägen med tanke på att de dessutom jobbat ihop efter den påstådda våldtäkten så polisen förstod vilka motiv som egentligen låg bakom. Pengar.

Rättegången som ägde rum för drygt två månader sen var larvig. Det var slöseri med tid och resurser för alla inblandade. Det fanns inte ett endaste av systrarnas argument som kunde tas på allvar. Och när Bingos advokat snuddade vid ämnet kärleksrelation mellan Bingo och Marie kastade sig Maries försvarare upp och skrek att det inte var relevant för fallet. Näe, just i det fallet var det inte till Maries fördel att fabricera en våldtäkt. Det var inte bra ur ett rent ekonomiskt perspektiv.

När jag möts av hela familjen Plosjö på rättegången kan jag inte låta bli att tänka på vilket trasigt gäng de är och att ett extra tillskott i klädeskassan inte hade skadat. Det osade inte direkt framgång när Maries mamma haltade in i salen tätt följd av hennes pappa, hennes lite småmulliga syrra. Marie och Monia hade lämnat sina stringbikinis hemma tillsammans med kroppsoljor och sexleksaker. Nu gällde det att se oskyldiga och seriösa ut. Inte ens då lyckades de. Deras trovärdighet i rätten var noll. Systrarna fick bara 50 000 av de 2 miljoner som det krävde och fick dessutom betala hela rättegångskostnaden.

Vilken kvinna i världen skulle ställa upp på nakenbilder med en fotograf som våldtagit henne? Ingen tror jag. Det är tack vare giriga och lömska kvinnor som Marie, som gör så att de kvinnor som verkligen har blivit utsatta och utnyttjade aldrig får en ärlig chans. Det är tack vare kvinnor som Marie som vi har ett rättssystem som alltid måste ifrågasätta sanningshalten på ”offret”. Varför så många kvinnor tvekar att anmäla är för att kvinnor som Marie förstört trovärdigheten helt för de kvinnor som verkligen hade rätt och råkat riktigt illa ut. Det är tack vare kvinnor som Marie som det sitter oskyldiga män fängslade i Sverige.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen