Vi är i Swiss! | Katrin

Så otroligt roligt att Ringo och Monday kände igen varandra och har så kul tillsammans. Jag och Isabel har också kul men det visste vi ju innan att vi skulle ha. Man ser tydligt de här könsrollerna som inte ska finnas men som finns så tydligt. Ringo visar vägen och Monday hakar på. ”Kom hit, Monday”, säger Ringo och lägger sin hand på Mondays rygg och för henne framåt dit han vill. De är otroligt söta tillsammans och pratar och äter kakor och leker men bollar och Pippi. Vi bor i ett stort hus så de kan springa och leka och dansa och vi har full uppsyn över dem hela tiden trots att vi sitter på samma ställe i en skön soffa och snackar skit och dricker kaffe som vi snart ska byta mot rödvin. Trevligt och mysigt.

På onsdag lanserar Isabel sin nya kollektion i Sverige så då blir det party i Stockholm. Otroligt fina kläder har hon gjort kan jag skvallra om. Jaha ja…Vad mer trevligt kan jag berätta för er? Att folk är galna i vår musli, ha ha ha?! Tänk att när jag ska tänka på något trevligt så är det vår musli som är det första som jag tänker på det är ju märkligt… härligt! Imorgon har vi öppet på Karlavägen 73 så ni vet. Det kommer alltid att vara öppet på lördagar och snart på söndagar också. Söndagarna är tydligen den nya shoppingdagen fick jag höra från någon.

Jag har bestämt vad jag ska göra av min blogg också så det känns ju skönt. Jag kommer att berätta det för er väldigt snart. Kanske imorgon men förmodligen på söndag. I värsta fall på måndag. Ni kommer att gilla det kan jag säga. Alla ni som har följt mig i sex år som jag har bloggat kommer att älska det. Jag kommer också att älska det! Jag har bestämt mig för att fokusera på mig själv och inte på andra från och med nu och det känns så skönt. Jag tänker inte ta hänsyn till folk mer. De får ta hänsyn till mig lite mer. Jag vill kunna utrycka mina åsikter på ett ärligt sätt och inte hyshas av ”vissa saker tänker man och vissa säger man” för det passar inte mig. För mig är tänka och säga samma sak. Gillat eller ej men så är det och så kommer det att vara. Annars så håller jag hellre käft och där är jag inte än. Några år till!

Nu försöker Ringo ta Monday i händerna för att dansa pardans men han får stora toknobben. Hon vill dansa salsa själv. Inte med en tafflig fjant som vill hoppa och springa runt i ring och hålla händerna. Jag kan förstå henne. Snart ska mamma och Ringo, sjukt hur man plötsligt börjat prata om sig själv i tredje person bara för att man måste, mamma hälla säger jag och så häller jag. Ringo hjälpa…näe mamma hjälpa… Ska man hålla på så här eller?

puss folket. I love you. Yes you too. 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen