Vilken maxad dag – Lina Dolk

Jösses, denna dag har gått i ett kan jag lova.

Åkte och tränade Dokki för Kristian i morse, gick helt okej. Inte lika bra som igår men vi avslutade bra.

Lämnade Lazzie kvar på Ågesta då hon ska vara där och vattenträna.

Gustav besiktades idag och har åkt till sin nya ägare. Det gick väldigt snabbt att sälja honom, 2.5 vecka hade jag honom i träning och försäljning.

Tränade Firren och Laxen, och jag gillar verkligen Laxen! Se film på min instagram. Tror faktiskt Kristian inte får han, utan Laxen kan stanna här haha Biggles har vilat sedan Lidköping, idag hoppade jag upp och skrittjobbade. Sedan får jag träna på torsdag dagen innan tävling. Spara spara spara på fina killen.

Lektion för Felicia och sedan för Bea. Samt provridning på Royal som gick bra. Utöver det badat två hästar och packat båda lastbilarna.

Nu har jag och Elin lagat lite matlådor som vi ska ha med oss till Danmark. Var rätt dålig mat förra året och med två hästar kan det bli svårt att hinna åka ifrån för att äta lunch.

Ska bli skönt att åka iväg imorgon och endast fokusera på Biggles & Dokki.

Båda lastbilarna redo för att åka imorgon bitti! Och sjävklart är även den vi lånat ifrån Horsepartner. Bor ni nära Gnesta och behöver hyra lastbil så kommer den att kunna hyras ut. Mejla så skickar jag vidare för kontakt med ägaren. Stuterimodell!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen