Flera bilder att visa – Lina Dolk

Min blogg blir betydligt mycket roligare att uppdatera med alla fina bilder ifrån Anna, så roligt att ha dessa som minne!

Lite bilder runt om kommer det här:

Två glada på språng haha! Efter dig chefen!

I full fart att ta fram benlindor till prisutdelningen. Har alltid min väska ifrån PS OF SWEDEN med mig på framridningar. Hade inte med mig så många benlindor till prisutdelning, tänkte att det skulle räcka med två uppsättningar.

Elin fick linda till prisutdelningarna, jag kommer inte ner så långt med mina stövlar. Till ritterna gör jag alltid det själv, det är ett sätt för mig att ladda upp

Tre väldigt bra killar- Bo, Dokki och Kristian

Många klappar direkt efter kollen av veterinären. Huvan tas av då de ska se att det inte är något ljuddämpande i, de kollar vid skänklarna för att se att allt ser bra ut vid sporrarna, nosgrimman kontrollerades att den inte var dragen för hårt och även i munnen. De var väldigt noga att lyfta undan betten och se mungiporna.

Magiskt att hör nationalsången hela fyra gånger för ens segrar. Då ryser man!

Kristian är väldigt nöjd med sin tidigare tävlingspartner.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen