Uggerhalne – Lina Dolk

Nästa tävling för min del blir i Uggerhalne Danmark. Jag har igen med mig både Dokki och Biggles

Dokki ska starta YR klasserna och vi ska även ingå i det svenska team-laget för YR. Kul! Vi är tre ryttare i laget sedan är det fem till YR ekipage som rider individuellt så det ska bli väldigt roligt med hela 8 st svenska ekipage på plats.

Biggles ska gå U25 klasserna, det blir två starter för honom och vi är 7 st Svenska U25 ekipage ifrån Sverige med.

Sjävklart superkul att tävla med sina ryttarvänner, men även bra sätt att mäta sig hur jag och hästarna ligger till, det är inte långt kvar till uttagningarna för EM så sjävklart är varje start väldigt viktig.

Den 21a åker jag tidigt på morgonen hemifrån. Jag kommer köra lastbilen + trailer, förhoppningvis har jag min vän Alice med mig. Alltid skönt att vara två fall det händer något samt roligare också. Är så van att alltid ha Elin med mig men nu håller jag tummarna för att Alice kan vara stand in. Som vanligt när jag åker till Danmark stannar vi hos familjen Jönsson för att hästarna ska få vila några timmar innan båten. Det har ju blivit min turplats så hade de haft fullt hade jag byggt en liten hage på gårdsplanen då jag är lite skrockfull av mig båten går sedan 16:00.

Hemresan måste ske genom Danmark-Skåne- Sparreholm då båtarna går för dåligt. Ifrån Maj får hästarna bara åka båtar där vi kan stå på däck för det blir för varmt, därför är det begränsat med båtar som går.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen