Trött på ett bra sätt

Ja ikväll är jag trött! Men sådär skönt trött. Inte den där tröttheten som gnager, ger ångest, orklöshet, hopplöshet eller oro. Utan skön trötthet som är positiv. Jag mår bättre än på sååå länge!

Jobbade 9-12. Tog en snabb sväng på tôrget och Netto. Tänkte köpt mer jordgubbar, de kostade bara 10kr för 250g. Köpte två paket igår. Och de va både goda och fina! Men de var slut idag.

Lunchade, rastade Gel, liveade lite på Ladies Only, ringde lite samtal innan jag gick till vuxenskolan på målarkursen. Va lika skoj som vanligt. Men märktes att jag varit igång på FM. Blev trött och liksom in i mig själv, och hade svårt att koncentrera mig. Så njae det gick sådär tyckte jag. 

Fick prova att måla på brädor. En tillsammans och sen gjorde jag en tavla som farmor ska få på 80årsdagen den 12e maj! Ska visa den senare. Varken orkar eller hinner visa er ikväll.

Krupit ner i min säng! Full av positiv energi men även med positiv trötthet. Tråkigt bara att det är en hel vecka kvar till jobb nästa gång:( Men då kanske jag får reda på om jag får praktik på Hellidshemmet och dagvården där. HOPPAS!! Min kontakt på UDV (utåtriktad daglig verksamhet) ringde idag och pratade med dom och de var positiva, men innan de beviljade så var de tvungna att prata med sin chef. Men håll tummarna och tårna!!! Har jag tur får jag besked imorgon redan. Men G från UDV skulle ringa mig så fort hon fått besked!!

Men nu ska jag sova! Hörs imorgon!!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Sep 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen