I HÄNT EXTRA DENNA VECKA … | michelacastellari

Jag har börjat köpa ”Hänt Extra” och ”Se & hör” av den egoistiska anledningen att jag är nyfiken på om det står något om oss som är med i serien ”Småstadsdrottningar”.

Nu kan jag nämligen inte vänta till att titta i den när jag är hos frisören, den lektyren är numera en given sådan =)

 

Blev dock förvånad när jag möttes av en rätt så stor bild av mig i ”Se & Hör” för jag var nog inte riktigt beredd på att jag skulle vara där.

Frågan som ställdes var ”Vad får dig att gråta?” 

 

 

Mitt svar till Ola låter kanske konstigt ”romantik” =)

Ja, jag klarar nämligen inte av att titta på vissa romantiska komedier utan att gråta och Nicole vill då att jag skall antigen blunda eller stänga av teven =)

Det är nog andra faktorer än själva kärleken bland två individer som får mig att bli så känslosam.

 

Rasism mot hudfärg är också något som kan få mig att verkligen bli både ledsen och arg.

Skulle jag tro på reinkarnation skulle jag nog hitta en förklaring till detta tidigare liv eller så skall jag bara nöja mig med att förklaringen är att jag tycker att det är fruktansvärt att människor fortfarande idag dömer andra pga. en hudfärg, en hudfärg som är mörkare eller ljusare beroende på var i världen vi finns och vars färg är en skydd mot solen …

 

 

Ikväll blir det tidigt här på Teneriffa då vi är trötta efter att ha gått upp tidigt så nu skall ljusen släckas och så skall vi inta drömmarnas värld för att förhoppningsvis vakna till en god frukost utomhus.

Kram från oss!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen