APRIL, MAJ, JUNI 2012 | michelacastellari

Kavalkaden kring de ”största” händelserna kring anno 2012 gällande mig själv rullar vidare för att komma in i april månad.

Tror att månadens roligaste happening var återupptäckten av en sport som jag älskade att titta på: basket.

 

 

Då vår Borås Basket var i semifinal så såg vi till att se två matcher och de som följde mig på dessa matcher såg helt chockade på mig då jag stod upp och viftade på händerna hela tiden. 


Jag ”svor nästan” =) och ville bara att vi skulle vinna. Jag hade ingen röst och fick muskelvärk i armarna pga. min engagemang på läktaren. Borde ha vunnit något påhittat pris som ”mest energisk på läktaren” =)

 

 

I april tog Jessica och jag våra tjejer till Universeum och på Eric Saades konsert men efter 5 minuter var tjejerna trötta på att ”de inte såg något” och att de var tvungna att stå upp. VIP är visst vad som gäller =) och då VIP är vi inte får vi välja att stanna hemma och se Saade i teve rutan =)

 

 

 

                I butiken hade vi någon kundkväll och när alla hade gått drack Jess och jag lite vin.

 

                                               

 

Dagarna fortsatte med det som är livets logistik och pussel när man har eget och man skall och vill få allt att rulla så bra som möjligt. 


Nicoles skola, tennis, butiken, hemmet, djuren, vänner och allt det som är viktigt i livet måste vårdas och det är inte alltid lätt att hinna med allt.

Någon dejt skall också hinnas med när jag inte har lillan för även om jag står skriven som katolik så älskar jag det sociala samspelet som dejting innebär men även här är det dagar som skall stämma och inte alltid lätta att finna.


Blog och internet på kvällarna och så inser man att flera timmar har passerat …

 

 

Maj månad präglades av starten på inspelningarna för serien ”Småstadsdrottningar” och bland sakerna jag gjorde var att se till att förverkliga en av punkterna som jag hade på min Bucket list.


Den 13/5 hoppade jag tandemhopp i Vårgarda och landade säkert och med ett stort leende för den stoltheten jag kände över att ha vågat …

 

Jessica och jag tog tjejerna till en helg i Göteborg med hotellvistelse på Hotel Flora där vi fick ett stort rum som var alldeles perfekt. På kvällen tittade vi på Eurovision Song Context och dagen efter blev jag blöt på Liseberg med tjejerna stora glädje =)


Butiken vann en gratis annons i BT tack vore att Jessica tippade en Elfsborg match rätt. Jag tog flickorna till en solig Stadspark, klädde dem snabbt och enkelt dem i butikens kläder och skapade en enkel och personlig annons där den röda tråden var att ”playing dress up begins as a child and never truly ends… ”

Jag älskade annonsen så självgod var jag/är jag emellanåt …  =)

 

 

Inspelningarna fortsatte i juni med ett försök att göra en tre rättersmiddag. Trots att det hade blivit ett roligt avsnitt kom inte detta med pga. problem med ljudet =( och se här förrätten … Det skall föreställa 4 spenatfyllda crepes som serverades med en sås som såg ut som tapetklister …

 

 

Ridning hos Håkan, sablering och mycket annat.

Nicole slutade skolan och sommarlovet för henne var ett faktum.

 

 

Det blev någon utekväll i Göteborg med vänner och några i Borås

 

 

I slutet på juni åkte Nicole och jag till Bologna och bodde hos min syster med familj i en vecka.

 

 

Sex månader beskrivs i stora drag men det är det lilla dagliga som egentligen är de stora händelserna då de innebär ingen dans på rosorna men tankar, funderingar och logistik.

Imorgon kommer penseldragarna på resterande månaderna =)

 

Nu är det dags att göra det sista här hemma och sova då imorgon väntar något så tråkigt som ”att börja 

inventera … 

 

 

 

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen