FRÅN MIN LÄGENHET … | michelacastellari

Butiken är stängd och jag är hemma hos min lilla pälsiga sambo Knut (en hund för er som inte känner mig =). Så fort jag kom hem satte jag igång tvättstugan för nu skall allt tvättas och ställas fint i våra gardrober … Det räcker med två dagar så är det kaos i hemmet, förstår aldrig hur detta kan inträffa så snabbt =) 

Den 8/1 skall en journalist och en fotograf från en tidning komma hit och göra en ”Hemma hos” reportage och jag vill så klart visa upp min och min dotters lilla lägenhet från sin bästa sida. 

Jag undrar lite vad de kommer att fokusera på, vilka detaljer de kommer att lyfta fram då sådant är alltid spännande att se. Gissar dock att det kommer att bli rätt så trevliga bilder då lägenheten är väldigt feminin och romantisk …

För er som inte vet hur jag bor kommer här sovrummet. I födelsedagspresent (fyllde dock år i november) har jag fått att hämta ut en teve som skall vara just i sovrummet, något jag ej har gjort än då de får även se till från butiken att kablar dras från min dotters sovrum. Efter fem år då jag har tänkt att ”ingen tv skall finnas i sovrummet” med tanke på att sovrummet skall inte störas av elektroniska prylar som stör känner jag nu att det är rätt så skönt att ligga i min fina vita säng och bara njuta av en film.

Feng Shui i all ära men ibland får man göra som man känner bäst för. Något som jag dock tycker att alla borde tänka på och som stämmer med denna lära gällande inredningen är att hålla hallen ren och fin då det är första rummet som möter dig när du öppnar dörren.

Möts du redan där av att det är ”stökigt” rubbas din humör väldigt snabbt och humöret vill vi gärna hålla harmonisk och fri från störningar så länge det går. Rensa i hallen är därför mitt lördagstips, men gör inte det ikväll =)

Här en bild på mitt fina sovrum som jag älskar och har gjort sedan dag 1.

Fondväggen har tapeter från Laura Ashley och sängen är en Sultan (3 delar och väldigt hög) från Ikea. Bytte ut den för ca 2 månader sedan så nästan helt ny. Guldiga ljusa toner och mycket vitt … tröttnar aldrig på de nyanserna oavsett hur trendigt eller otrendigt det anses vara =)

Ett feminint och oskuldsfullt sovrum =)



 

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen