JANUARI-FEBRUARI-MARS 2012 | michelacastellari

Anno 2012 närmar sig mot slutet och som tradition några tillbaka blickar på vad som har hänt i år då man ofta svarar ”inget speciellt” när man får frågan ”vad har hänt sedan sist?” när det egentligen sker små och stora saker kring en kontinuerligt.

2011 var ett riktigt tråkigt år så jag hade psykiskt bestämt mig för att 2012 skulle vara roligt och positivt. Av denna anledning kände jag för att tacka ”ja” till en helg i Paris i januari och gjorde det för att starta det nya året med något speciellt som en helg i en av de vackraste städerna i Europa innebär.

När taxin stannade utanför det här hotellet blev jag som en liten osäker flicka med stora ögon som var rädd att snubbla på den vinröda mattan =)

En gammal bordell som har renoverats till ett läckert hotel.

Mitt omdöme var bara ”Mon Dieu!”

http://www.hotelcostes.com

Vi besökte Monmatre och åt på en mysig restaurang som rekommenderades varmt om de som kunde Paris.

Bara upplevelsen med den typiska franska kyparen var värd besöket. Maten var utsökt och likaså vinet.

Här länken till restaurangen:

www.petrelle.fr

 

I Paris hade jag tidigare sett Moulin Rouge showen så den här gången blev jag bjuden till att se The Crazy Horse som jag tycker är nog lite bättre än den först nämnda men långt ifrån det man tror i sina vildaste fantasierna.

Från Moulin Rouge till en av de finaste restaurangerna i Paris

http://www.laperouse.com/

 där desserten smakade så illa att vi skrattade tills tårarna rann. 

 Efter det besökte vi ett ställe som inte hör till vanligheterna. När man skulle säga sitt namn sa jag det men fick en liten klapp på axeln av min vän som log och berättade att ”här säger man inte sitt riktiga namn” =)

 

Åter kände jag mig som en liten flicka som inte kan den riktiga storstadens små hemligheter =)

Vi lämnade detta berömda men gömda lilla hemlighet i Paris väldigt snabbt då jag insåg att min katolska uppfostran med mässor på söndagar hade trots allt präglat mig men med lovorden ”i will be back” =)

Vidare innebar Paris en historisk biltur med en historie lärare i en gammal Ford som körde oss runt och berättade saker om Paris som inte alla kan. En fantastisk och intressant upplevelse. Istället för att besöka  museér och annat som jag redan hade sett tvingade jag mitt sällskap till Louis Vuitton där jag shoppade lite och gick ut med ett stort leende på läpparna. Så ytligt men så roligt!

Paris, lyxen och de små parisiska hemligheter lämnades för att komma tillbaka till verkligheten med jobb men även med två inköpsresor med Jessica. Stockholm och Köpenhamn avverkades och många fina kläder köptes in. 

Det som kännetecknade mest februari månad var ett samtal från produktionsbolaget Snowman på Alla Hjärtans Dag då en kvinna berättade att de hade blivit tipsade om mig av en man och att de hade bestämt sig för att komma och träffa mig efter att ha följt min blog och min facebook sida i en månad.

Själva programidén var att fyra kvinnor från mindre städer skulle följas i sin vardag för att publiken skulle lära känna dem.

Självklart hade jag många tankar kring detta men bestämde mig för att ”jag ångrar hellre något jag har gjort än något jag inte har”

Mars månad handlade om väntan på att höra om programmet skulle bli av och till slut fick vi reda på att TV3 hade godkänt oss fyra kvinnor och hade köpt programmet.

Skulle jag bli nervös nu? Jag var nog mest förväntansfull över vad detta skulle bli och såg självklart möjligheten till att visa upp butiken.

More will come …

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen