NYÅRSAFTON DAG | michelacastellari

 

Nu väntar butiken 10-14, sedan skall jag inventera ett par timmar till då Nicole har en kompis hemma hos sig och de vill baka små söta cupcakes då hon fick gulliga silikon formar i olika pastell färger för att göra detta. 


Då jag har lätt för att stå och övervaka så att hon inte stökar ner för mycket och jag är full medveten att detta är inget bra egenskap när man är i köket och skall försöka baka så bestämmer jag mig för att hålla mig därifrån och städa istället när jag kommer hem =)

 

Ikväll är det Nyårsafton och jag hade tänkt att lillan och jag skulle fira med hotell i Göteborg för att se de vackra fyrverkerierna som finns där men nix, hon vill ha pyjamas party hemma och varför komplicera saker och ting? =)

 

Iklädda sköna och mjuka pyjamas som vi köpte i fredags skall vi välkomna Anno 2013.

”Självklart” skall jag försöka mig på konsten att fixa fläskfilé och potatisgratäng, den enda rätten som jag tycker att jag kan bäst av alla =) Det lärde mig Anette, som jobbade som au-pair flicka hos oss när jag var mindre och bodde i Italien.

Nu var det länge sedan jag gjorde det och lillan har visst även frågat sin pappa om jag verkligen är så duktig på potatisgratäng och han hade nickat instämmande.

 

Det är inte så mycket att glänsa med men ikväll får det bli just det jag kan i skön klädsel.

 

Känner vi för det skall vi även köpa Bingolotter =))) 

Det måste ha varit 17-18 år sedan jag spelade Bingolotto sist… =)

 

En av de läckra linnen jag hade haft på mig för att fira Nyår OM jag inte hade valt pyjamas.

Linnet med ett par snygga svarta byxor och high heels är så rätt!

Man behöver inte alltid ha klänning om man inte känner för det =)

 

 

 

Kram!

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen