I ”HÄNT EXTRA” DENNA VECKA … | michelacastellari

Den här veckan är Knut med i Hänt Extra!!! =)

Inte dåligt för en liten hårboll att få vara med i en artikel och med orden att ”han är den enda jag litar på” … Är det så? Brigitte Bardot har sagt ”ju mer jag lär känna män, desto mer älskar jag mina hundar” vilket är något jag delar samtidigt som jag tycker vidare att ”de är inte riktigt samma sak” =)

Visst har jag en viss cynism för förhållanden och därav anledningen till att jag ej söker aktivt efter Mr Right, något man kanske kan tro att jag gör när man läser artikeln.

En liten misstolkning i så fall … eller … så vill Ola som har skrivit denna artikel se mig snart gift =)

”Ensam mamma söker” next =)?

Jag älskar dejtandet, jag älskar att plocka ut godbitarna av träffar då jag alltid var blyg när jag var yngre och då jag prioriterade att vara med i Civilförsvaret med min dåvarande hund istället för att gå på uteställen som de flesta andra i min ålder.

 Tror att det är viktigt att någon gång i livet få ”leva ut” det man vill leva ut och detta tänker jag göra tills jag blir kär. Jag är i den åldern i livet då jag trivs med den jag är och med det självförtroendet jag har för att inse att alla kan inte gilla mig. Nej, jag söker inte och jag är nog inte trött på singellivet. De flesta skiljer sig runt 45-50 års åldern så det är då jag tänker bli ”kär” =) 

Med tanke på artikeln om att otrogna män tar kontakt med mig så är jag inte den som moraliserar  otrohet då jag själv har inga som helst problem att träffa någon som är gift. Inte min moraliska dilemma, jag är ju trots allt singel men självklart får mig otrohet att inse att någon kan en dag även vara otrogen mot mig eller jag otrogen mot honom.

DET är något som jag självklart inte skulle vilja uppleva och därför blir min syn på förhållande lite cynisk. Det är ju trots allt bättre att vara otrogen än trogen mot sin vilja eller hur resonerar du? 

Personligen tycker jag att man skall ha flera under sitt liv men en i taget om inte något annat är bestämt för tillfället.

Jag har nog inte den svenska synen på dejtandet som majoriteten kanske har och jag älskar att ibland få vara lite ”wild & crazy” då detta är ett egenskap jag har utvecklat med åren … Regression skulle vissa kalla det men nej, jag kallar det helt enkelt för utveckling =)

Brigitte Bardot har uttryckt många provokativa ord i sin ungdom, ord som jag lätt skriver under på.

They may call me a sinner, but I am at peace with myself. 


Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen