ATT VARA FET ÄR DET NYA SVARTA – TYDLIGEN – Nicoline Hedlund Beletic

Usch. Idag är ingen bra dag.
Vaknade med en känsla av rastlöshet och en gnutta ångest trots att jag hade solen i ögonen och då förstod man ju direkt att klockan är slagen. En piss-tråkig söndag helt enkelt. Det hjälpte ju inte att mamma och pappa också hade någon jäkla attityd dessutom haha!! Jag tog på mig lager på lager och gick ut på PW i -10 grader. Det var SÅ uppfriskande och SÅ skönt för hjärnan! Allt blev liksom bra igen.

Tills jag kom hem och tog en kaffe och satte mig och börja scrolla mobilen….. Då kom skiten tillbaka.

Ibland kan jag hata hela grejen med sociala medier. På riktigt alltså, jag kräks. Influencers som ser ut som tvillingar hela bunten, jag menar klädstilar och ALLT! Fy. Sen hela grejen med alla ”couple goals” konton på instagram. Skulle kunna lägga upp flera printscreens på dessa killar som posar så gulligt med sina flickvänner som har skrivit till mig! Fy. Sedan kommer vi till alla företag som har kommit på att man kanske ska provocera lite för att sälja mer. Jag pratar om allt från H&Ms kampanj med det mörka lilla barnet till stora träningskläders företag som stycker ner en 100+ kilos tjej i deras kläder – för det ska ju passa alla. Och alla kändisar ska gärna lyfta det och tycka att det är så kul att alla VACKRA kvinnor äntligen får synas… Kan det vara som en sluten liten cirkel kanske…. Om Läckberg, Gynning och Skäringer lägger upp en print screen på dessa kurviga tjejer i träningskläder så vinner ju även dom på det, då har ju dem mega stora hjärtan och är precis lika humana som vi vanligt folk!? Väl? Fy. Då undrar jag en sak – vad är då alla tjejer som är modeller som kämpar för att hålla sig i form? Är inte dom vackra och värda att lyftas? Droppen var när jag såg Loreal’s nya kampanj där dem tagit in en kvinna som bär slöja, väldigt vacker förvisso. Men kampanjen är HÅR. Och hon har slöja som hon inte tar av sig. Även där ett smart och ett förjävla fult sätt att väcka reaktioner för att sprida sitt varumärke.

Kanske håller på att få mens….. Blir väldigt arg i alla fall. Man hyllar företag för att dem ”vågar” sticka ut men vad de i själva verket gör är att pissa på alla och sedan skratta sig lyckliga när deras budskaps sprids på våra sociala medier. För all publicitet är ju bra publicitet – eller!?

Vill absolut inte trampa någon på tårna. Jag tycker att kurvor är det snyggaste som finns men det finns en gräns när det kommer till företagens marknadsföring. Punkt slut. Ni får gärna ha andra åsikter men detta är mina.

Nu ska jag andas och räkna till 10 och fundera på om man ska ändra strategi för att få mitt varumärke mer känt. Hmmmm…. Får väl kontakta L’oreal och höra vad deras plan är
PUSS OCH KRAM

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen