ÄNTLIGEN HAR JAG BOKAT DET DÄR SPÄNNANDE MÖTET – Nicoline Hedlund Beletic

Heeeeeey mina älskade läsare!

Idag är en bättre dag i Nickis world. Jag har fått ordning på min lägenhet som är ett ständigt problem haha! Jag hyrde ju ut den när jag var tjänstledig hela förra året till en kille. Den här killen ska flytta ut nu i januari och jag har ett litet dilemma. Flytta ”hem” eller bo kvar och börja spara pengar igen… Alltså min plan är ju att plugga efter sommaren och om jag kan bo hemma och börja spara igen så vore ju de nice. Vill inte heller säga upp lägenheten då den är sååååå fin och helt möblerad. Det är en vindsvåning på 100kvm. Riktigt nice. Frågan är dock om jag någonsin kommer vilja bo där ensam. Är så beroende av sällskap och kärlek 24/7. Ni med? Får bo hemma tills min snygga-sexiga-aldrig otrogna-charmiga-roliga-sexiga-multimoljardär kommer och hämtar mig ur boet helt enkelt. Frågan är bara om mamma och pappa tycker det är lika kul som mig att ha sin 26åring hemma… HAHA!
Så, nu är problemet löst med lägenheten för nu har jag ny hyresgäst på gång redan i februari och jag kan släppa den pucken. Jag har dessutom bokat möte med livscoachen jag pratade om så på fredag ska hon få hjälpa mig att ge ytterligare vägledning. Alltså detta är sååå pirrigt. Jag har aldrig gjort det tidigare, har ni de? Hon kan även få kontakt med den andliga världen och hela den spirituella biten också. Jag är så otroligt förväntansfull <3

Lovar att tipsa om det är bra!!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen