NI INSPIRERAR MIG TILL ATT FORTSÄTTA MED DET JAG GÖR – Nicoline Hedlund Beletic

Jag och min lillebror Oliver på Pappa grappa.
OBS, gå dit och ät deras mat. Den är brutalt bra!!!!  

Hej igen fina ni!
Jag kände att jag ville blogga en gång till innan jag går och lägger mig. Jag vill först och främst säga TACK för alla fina ord jag har fått till mig gällande mitt inlägg om mamma. Mamma hälsar och tackar så otroligt mycket för att ni lägger tid på att skicka långa hälsningar till oss <3

För det andra vill jag säga tack till er tjejer som kommer fram och berättar att ni följer mig och läser min blogg. På riktigt nu, ni anar inte hur glad jag blir!! Det finns inget roligare än att höra att ni blir inspirerade av det jag gör eller tipsar om. Kan aldrig säga tack nog men ni ska veta att det betyder ALLT! Jag blir liksom lika förvånad varje gång någon säger ”du jag köpte den där du tipsade om i bloggen” eller ”jag gick till medaskin pga att du tipsade om de” Ja, ni förstår. Alla sådana saker. Ni gör mig överlycklig! För då vet ju jag att ni gillar att läsa om alla mina tips och trix..

Så tack än en gång för alla fina ord ni skickar / säger / mailar till mig. Jag blir helt överlycklig! Mitt mål är ju att inspirera allt och alla och jag vill att ni ska känna att ni är perfekta precis som ni är. Många gånger handlar ju alla mina tips om just ”skönhet” men för mycket sånt kan man ju aldrig få nog utav, visst!?

Så fortsätt att komma fram till mig eller hör av er på alla möjliga sätt, jag älskar det!
Godnatt <3

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen