ORKAR INTE MED MÄNNISKOR – Nicoline Hedlund Beletic

Ni vet den där veckan vi kvinnor har en gång i månaden..? Idag var det min tur att vakna upp till en sådan fantastisk dag där man tänker ”aha, det var därför jag hade lust att be varenda människa att dra åt helvete igår…”
Brukar fasen aldrig ha det men har väl slarvat med p-pillren eller något.

Mitt humör går inte att styra när jag har den där veckan. Ibland kan det vara skönt för att man får ju verkligen utlopp för sina känslor, istället för att hålla dem inne liksom. Ibland blir det lite för mycket aggressioner bara men så är det väl för alla! Så nu har jag tänt ljus, bunkrat upp med choklad och linschips och ska titta på lite youtube. Inte en människa i min närhet och jag bara njuter med min meditations musik på HAHA! Känner mig lite som en Gunilla men vafan.
Nu ska jag andas och räkna till tio ännu en gång.
Funderar på om jag ska jobba hemifrån imorgon. Orkar.inte.med.folk.
Har dock ett lunchmöte som är sååå annorlunda, för mitt eget bolag såklart. Så jag måste nog ut och träffa folk ändå så det är väl bara att pallra sig dit. Det är ju kul när man väl är där.

Hörs imorgon, då är det en bättre dag. Nu ska jag äta choklad och pilla tops i öronen. Det bästa jag vet. Har gjort det sen ja var pytteliten och är beroende. Gör de flera gånger om dagen så det kommer givetvis inget gult på dem. Fun fact.
Puss N

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen