MIN HEMLIGA BEUNDRARE FORTSÄTTER ATT ÖVERRASKA MIG – Nicoline Hedlund Beletic

Idag är det den bästa dagen på veckan – FREEEEEDAAAAG!!!!

Min dag började på bästa sätt faktiskt, lite sovmorgon och en kopp kaffe i soffan innan det var dags att åka och jobba. På väg till jobbet ringer en blomsterbutik och berättar att jag har fått ett blombud. Jag blev SÅ GLAD även om jag inte visste vem det var ifrån. Men jag hade självklart mina aningar… Sedan åkte jag vidare till jobbet där vi hade föreläsning i sociala medier. Alltid gött att få en liten reminder i ämnet. Vi mediasäljare måste ju lära oss att tackla ”sociala medier snacket” när vi säljer radio medan jag själv jobbar med det privat. Spännande mix. Däremot så kan ju jag hjälpa min kund med båda delarna istället.

Bra selfieljus på min kontorsplats ändå… Lite filter också hehe..

…. Mina älskade gubbar på jobbet ville också vara med och ta selfie HAHA! Tänk att jag har jobbat där sedan jag var 21 år, idag är jag 26 liksom.. Det är ett bra tag!

Efter jobbet åkte jag hem för att se vem blommorna var ifrån. Självklart var det som jag anade, det var min söta Amerikan som hade skickat en stor bukett röda rosor till mig. TILL MIG. Jag blir så smickrad!

Så glad och så tacksam!! Vilken fin gest av en person på andra sidan jorden. Glad Nicki <3

Nu tar jag helg och det tycker jag att ni med ska göra. Kram på er

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen