CELLULITBEHANDLING – FÖRE / EFTER BILDER – Nicoline Hedlund Beletic

Okej. Det är med en gnutta ångest jag lägger upp dessa bilder.

När man ska lägga ut helt blottade bilder på sig själv inför massor med människor som ska studera och kommentera och ha åsikter så börjar ju tankarna att snurra…
Det handlar självklart om kroppskomplex. Alla har det men alla är olika bra på att dölja det eller prata om det. Mitt största komplex är mina ben och det är inget jag hymlar om. Jag har aldrig gillat dom. Dock så älskar jag min kropp men finns det något man gärna byter ut så är det ju benen liksom.. Men som sagt, så har alla. Alla har komplex över något men man kan faktiskt göra något åt det.
Så därför säger jag nej, detta inlägg ska inte handla om ångest och kroppshets, det ska handla om hur bra det faktiskt kan bli – om man vänder det dåliga till något bra. Jag valde att göra en cellulitbehandling och en fettreducering och jag valde att börja träna hårt på gymmet och nu, en månad senare så är jag så stolt och tacksam över mig själv och över den där jäkla smarta amerikanaren som uppfann denna maskin som alltså bekämpar allas våra celluliter. Fan vad bra vi är!

Okej, här kommer bilderna… Som ni kan se så har ju hela jag gått ner i vikt men vad som är roligast är att se hur benen har formats. Självklart är det kul att celluliterna är betydligt mindre men också hur smooth och tight mitt skinn känns nu. Jag är absolut inte i min målvikt ännu men detta är en god bit på vägen och tack vare denna behandling (som tar en månad att slutföra) så har jag gatranterat mindre celluliter än om jag skulle ha tränat massor innan också.

Så vad tycker ni? 
Coolt va?? Jag är SÅ nöjd att det är helt otroligt. Just den där känslan av att benen är mer fasta och att man ser resultat efter varje behandling är guld för man blir så peppad på att träna då. Totalt så har jag minskat 5-7 cm runt benen och jag kan tycka att ”efter” bilden är lite orättvis för jag är mindre i kroppen och har mindre celluliter kvar. Men såååånt är livet hörrni, jag är skit nöjd ändå!!

Nu är det såhär, jag vet att ni är många som undrar och har väntat på dessa bilder så boka nu och gör behandlingen SNART så att ni hinner komma i er bästa form till sommaren. Uppger ni Nicoline så får ni dessutom 20% rabatt på hela behandlingen.

Här är en direktlänk till hemsidan där ni kan läsa mer.

Här är en direktlänk till bokningssidan.

Snälla, underbara läsare och följare, om ni har frågor eller undrar något eller vill se fler bilder på benen eller vad som helst så fråga mig bara. Jag svarar på allt. En annan sak, jag lovar er att Nora som gör behandlingen är bäst i hela världen och man kan komma precis som man är till henne.

Ge mig en stödkommentar snälla hehe. Ångest. Puss och kram <3

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen