FY FAN VAD TRÅKIG JAG HAR BLIVIT – Nicoline Hedlund Beletic

Precis som rubriken lyder.. Fan vad tråkig jag blivit!
Jag konstaterade det idag faktiskt. Ni vet när man får upp minnen på facebook? Det kom upp ett minne jag delat för ett år sedan. Ett inlägg jag valde att döpa till ” jag tjänar mer än vad mina två mentorer gör tillsammans ”….. Ja lite kaxigt kanske.. Men min poäng i det hela är: var fan har den coola och obrydda Nicki tagit vägen? hehe. Hon som inte brydde sig ett dugg om vem som läste det jag skrev eller la någon som helst vikt i vad alla andra tyckte? Nu är jag ju lika maimstream som alla andra här ute i cybervärlden.
Gillar inte det. Gillar inte den perfekta lilla låtsasvärlden där allt ska vara så perfekt. Det är så tråkigt! Vill hellre vara ärlig och rak men det är också väldigt svårt ska jag tala om för er. Jag kan inte vara helt ärlig och rak för man kan inte hänga ut folk och man kan inte skriva öppet om sin ilska mot killar som hör av sig fast dem har tjej etc. Men man kan alltid bli lite roligare! Så det ska jag bli nu! Tror det beror på att jag aldrig hade vågat hoppas på att min blogg skulle bli så välbesökt som den är så jag sket i innehållet lite men nu när jag har förstått att till och med grannens mormors hund sitter och läser min blogg så blir man ju lite mer försiktig….
I alla fall. HEJ! HAHA!
Nu sitter jag i mitt kök och har lunch. Ska sitta här och jobba hela eftermiddagen. Efter det åker jag och gör mina naglar och efter det ska jag på yoga klass. Solen skiner och jag känner mig så jävla grym just nu. Jobbar och kämpar och har medvind i allt jag tar mig för. YES!


Vet inte exakt vad detta är men jag vet att det är jävligt gott. Och nyttigt. Hittade nämligen rester i kylen men tror det är ett slags quinoa-mos (?) och kyckling i gräddsås med paprika-chili cremefraishe .. Fan vilka svåra ord haha! Stavade förmodligen fel på allt men det var så gott!

Nu ska jag jobba. Hajjjj

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Oct 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen