MOVIESTAR! 

… eller inte 😉 men idag blev jag och min kollega filmade, då vi ska i en slags reklamfilm till/för jobbet. Ska bli kul att visa när den är klar. Här på bild är proffsiga Henrik som filmar när jag går framåt, bakåt, framåt, uppåt! 

Från avföring till champange!

Efter haft en timmes tarmskola i morse på cancerrehab så avslutades dagen med champagne!

 Det var dags för beviset av reserolanvändningen. Vid första eventet fick vi lyxigt nog chansen att testa reserol i cirka två månader.  Innan vi började med behandligen så fick vi göra en hudanalys. Då visade testet att jag hade en bråkig hy, som jag visste.   Nu efter att använt kosttillskottet reserol och deras sersum så fick vi resultatet svart på vitt. Vi fick göra samma hudanalys och vi alla hade positiva resultat! Så roligt! Min hy har gått från problem till normal. 

Förutom skumpa och fantastsika bakverk så bestod kvällen av trevligt umgänge och att vi alla fick dela med oss av våra resultat! vi var klart överens om att deras serum var något oslagbart fantastiskt! Av en stor grupp bloggare  (som fått testa både det ena och det andra) så var alla lyriska! 

så stort tack em event och reserol för ännu en toppenkväll! 

Cancerrehab!

Nu när jag ska räkna med att vara kvar, så är  värt att satsa lite på kvalitén på livet och kroppen. Ska försöka skona er från för mycket bajsdetaljer. Men min tarm mår ju inte så bra.  Idag ska jag till cancerrehab på sabbatsbergs sjukhus för se vad det finns att göra åt det! Håll tummarna för underverk! 

Två veckor av resten av mitt liv.

T A C K till alla er som firat, grattat och sånt! Jag blir så otroligt glad över att ni tänker på mig och blir glada över att jag ska vara kvar!

Så nu ska jag leva mitt liv som ”frisk”. Även om en liten del av mig säger 1. Du kommer aldrig bli lika frisk (procentmässigt) som innan cancern 2. De flesta räknar fem år, det har gått fyra för mig. Men det kommer alltid finnas ”men” och ”om”. Så nu kör jag!

Jag har firat med Champagne i mängder och goda middagar. Även om plånboken gråter så har det vart så kul att leva lite extra gott. Men jag har också vart väldigt trött och arg. Först trodde jag att det var PMS, men icke. Jag verkar arg på allt och alla.

Kanske är det att jag har slappnat av nu och vågar tänka långsiktigt och därav biter ifrån mer. Jag känner inte samma panik över att ha en bra dag så jag vågar ifrågasätta mer. Kanske blivit stoltare. För inför döden så tappade jag all prestige. Eller kanske är det en viss relation som påverkar hela mig.

Så första två veckorna har verkligen vart dalar och toppar. Men hoppas på mer jämn mark framöver. Hejsvejs!

 

 

 

Frisk!

Förra året så förklarade min kirurg att hon inte skulle friskförklara mig.  Då det var en så pass ”allvarlig” tumör. Att jag skulle röntgas till fjärdeåret, sedan blodprov i sex år och koloskopi var femte år livet ut.  Så när jag stegade in på hennes kontor i fredags så var jag beredd på att 1. cancern är tillbaka eller 2. Vi ses om ett år.

Men hon sa att jag var frisk(!!) Att allt såg så bra ut, att jag är frisk och borde fira med Champagne. Jag får ringa om jag får symptom. Men är inte längre en ”patient”.

 

leva1

 

 

 

F R I S K!

 

Jag har inte smällt det. Att i fyra år nu leva som att man kanske ska dö, att inte våga lita på att man (jag) har tid. Utan hela tiden fånga varje dag. Jag kan ju fortfarande bli överkörd imorgon så ska aldrig mera ta livet för givet. Men jisses vad jag ska våga slösa med lite tid nu. Ligga på soffan, slö se på tv (fast det tycker jag försej inte är så kul) och bara våga tänka framåt.

 

Vi försökte lyda doktorns order och fira med Champagne klockan nio på morgonen. Men det visade sig att INGEN (förutom Grand hotell) får servera innan 11. Hepp. Så fick bli kaffe att skåla i tills lunchen då vi passade på att ta ett glas. champnage

 

 

Sedan fortsatte helgen i firandets tecken, men mer om det sen! Stort tack till alla som delat min glädje, varje ord värmer. TACK!

Väntan. 

Imorgon får jag ju mitt röntgensvar… senaste två gångerna har min kirurg ringt för hon vet vilken ångest det är att vänta. Den här gången har hon ju inte  ???? den här dagen går så långsamt! Men läkarna borde alltid göra lika.  Även om det är skönt att få positova svar tidigt så kan jag inte sluta tänka att då hon inte ringt så är det för att hon har något allvarligt att säga… men så fick jag kloka ord om att inte oroa mig – synd att det inte är så lätt 😉

IMG_20170526_181756_560.jpg

6inthemorning

I fredags var jag inbjuden till en fantastisk sommarkväll på SailorBar vid slussen. Det var Erwik communcation som stod för inbjudan då Vax och Margaret presenterade deras nya hit 6 in the morgning. Den kan du lyssna på HÄR! Både jag och Martin har haft den i huvudet efter!

Det blev verkligen en toppenkväll (läs helg), länge sedan jag var på sånt partyhumör! Vi serverades somriga drinkar och vodkashots( Sturevodka). Det bjöds även på godis i mängder och isglass (!!). Calientedryck som smakade chili var det alkoholfria alternativet.

Alexander precis innan showen började! Se den på min instagram (jeanetteocataleya)!


Stort tack för en sådan trevlig och rolig kväll!

Här nedan med Jonathan och bästa bästisen Martin!

Stella Blake!

I torsdags så var jag inbjuden till Stella Blakes event på café opera. Där bjöds det på bubbel i mängder, som var riktigt gott – glömde att fråga vad det var för märke och goodiebags.

Med mig hade jag min kollega Jackie och fick även hänga med bloggkollegan Marie. Här nedan in action för instagramtävling. Marie delade med sig av sina snygga foton och jag vann andra pris (kanske hennes förtjänst?). Jackie verkade chockad över bloggfenomenet att alla springer och fotar som tokar det första dom gör. Men det är ju för att få snygga bilder när allt är i ordning och fullt.

Bästa med kvällen var nog att Stella Blake ska sluta helt med päls. Inte en dag försent. Marie har tidigare vart tuff mot dom och verkligen sagt ifrån, väldigt creedigt! Så vi kan konstatera att det hjälper att ligga på företagen om deras etik.  Kvällen hade en hel del samarbetspartner som jag återkommer till när jag visar vad jag vann! (Armbandet var surt nog stulet, så fick en tom låda, men lovades ett nytt efter helgen)! Tack för grym musik (helt fantastisk dj), gott bubbel och supertrevlig vinst!

Men jag håller med om Maries inlägg om kvällen, att minus för inget ätbart när det står tilltugg. Vi var ledsna hungriga tjejer och jag klarade inte bubbel så bra på tom mage, vilket kändes dagen efter!

Att vara med på eventbilder.

Alltså.. Jag är ju känd för att vara glad, fnissig och till och med barnslig. Men senaste eventbilderna så ser jag ut som jag har sålt smöret och tappat pengarna. Jag la tidigare upp bild på instagram (även då med Martin). Jag tänkte knappt på det, tills folk började skriva roliga kommentarer om att vi såg ut att ha så otrolig tråkigt. Vilket inte är sant! Ibland säger INTE en bild mer än tusen ord. Tur för er så ska jag inte försöka mig på den mängden heller.

Efter den instagrambilden (se på jeanetteocataleya) så hittade jag denna bild från eventet veckan efter.
Kort sagt, förlåt ni som bjudit in (finest). Vi var inte alls så där trista, vi är/var glada och tacksamma att vi fick komma och hade roligt. Nästa gång ska jag försöka visa det mer 🙂

winkjeanettemartin