Mera florens!

Min BFF fyllde år och fick välja aktivitet. Till min fasa så valde han att gå till ”närliggande” vingård. Sist vi gick så var det nästan en näradöden upplevelse i branta backar i 40 graders värme. Denna gång gick vi den enkla vägen som vi lärde oss vid förra resan fanns, en tredjedel av tiden och en tiondel av ansträngningen så var vi framme. Där kan man njuta av fantastiska vyer, gott vin och ostbricka som serveras med honung.

Den här resan blev en som en förlängning av förra resan och det kändes som ”hemma” snabbt.

Nyfixad! 

I förrigår så var det dags att byta ut det superljusa håret mot en askigare variant till hösten. Självklart gick jag till Malix Salong i Gullmarsplan/Årsta. Som tidigare nämnt så får ni 20% rabattkod på alla behandlingar (ej klipp)

Blekt hår med utväxt, som mådde bra av en uppfräschning.

Färdiga!

Vill du boka? – Tryck HÄR!

Jag gick faktiskt loss och körde en trippelbehandling, mer om det imorgon 🙂

Att vakna med perfekta fransar! – 20% rabatt!

Samma supertjej som gjorde mina naglar har även gjort fransförlängning på mig. Stort plus för att hon gjorde det hela på 50 min, då att ligga still och blunda känns som en omöjlig uppgift ibland för rastlösa mig.

 

Salongen som ligger i Årsta (tar 2 min från buss från Gullmars) har duktiga Malin som fransstylist.  Hon gjorde en blandning av volym och singelfransar på mig. Så skönt att vakna ”färdig”, speciellt nu när jag är i varma Italien och inte vill ha smink.’

Men bästa är att slippa mascara som sotar ner sig under ögat efter en lång dag och att få va lite snygg trots att medan man tränar. Vill du ha lika snygga? Nu får du 20% rabatt om du uppger rabattkoden ”Jeanette” när du bokar. 🙂

IMG_5627 (2) 20170819_120020 20170819_120016 20170819_115613 20170819_111443 20170819_104507 20170819_120040

Jag ???? firenze!

Inte ens ett dygn har gått och redan hunnit med mycket trevliga grejer! 

36 grader, men känns svalare än för 4 veckor sedan.  Jag har återupplevt förra resan med att köpa exakt samma frukost och samma solplats vid samma pool.  Varför bryta ett vinnande koncept? 


när romantik slår fel.

Ni som följer mig på FB och insta har nog sett mitt inlägg om att jag senaste veckan har fått uppvaktning via min ytterdörr. Det började i fredags natt då någon hade satt en ros på min dörr med texten ”for the most Beautiful rose in the garden”.  Natten efter satt en ny blomma.

Igår på dagen satt ännu en blomma och någon hade lagt värmeljus och rosenblad på golvet utanför dörren. Även om det är i all välmening så tycker jag att det är obehagligt. Att någon står vid min dörr anonymt. Att den personen inte känt av på något viss att det finns ett delat intresse, vad jag har för relationsstatus med mera.  Kanske i en annan värld hade jag blivit smickrad. Men det slår bara fel.

Kanske är det för att jag är ärrad av tidigare människor i mitt liv, där de har varit riktigt läskiga. Kanske är det samhället idag som är hårdare, eller alla skräckfilmer jag har sett där en enkel uppvaktning kan sluta i katastrof.

Men efter ha lagt ut det i sociala media och sett era reaktioner så tänker jag att det kanske inte bara är jag. För ni verkar också tycka att det är ”fel” sätt. Att överdrivet romantiska anonyma gester inte leder till nyfikenhet och uppskattning utan till oro.

Jag tänker också att det måste vara någon som bor nära, då porten ska va låst efter 21. Att jag bor för långt bort för att någon som inte bor i absolut närhet skulle ta sig den tiden att chansa att komma in i porten. Två nätter irad känns också orimligt att någon skulle smita igenom porten på något sätt.

Nu hoppas jag som sagt att personen gjort det med tron att det är romantiskt och väcka något intresse, men när hade hen tänkt ge sig till känna?

Men efter era kommentarer så rådfrågade jag polisen, som likt er reagerade med att det är ett obehagligt sätt att betee sig. Att om det fortsätter så anmäler jag det som ofredande. Men då jag själv är i Italien nu, så har min syster satt upp en lapp (något mer aggressivt än vad jag kanske hade skrivit) om att jag inte vill ha fler blommor.

En liten del tycker synd om hen som kanske gjort det men bästa intuitioner, så hänger jag ut hen här. Men med alla galningar som jag både träffat och hört om så väljer jag ändå den hårda linjen av att det inte känns okej. Inte vid min dörr, där jag och min dotter bor. Speciellt då personen inte sökt någon slags gensvar innan uppvakningen började.

Hur hade ni reagerat?

 

 

 

Ronja i mälarhöjden!

I går så var jag och Cataleya på premiären av Ronja Rövardotter som spelas hela helgen. Föreställningen spelas utomhus vid mälarhöjdens frilufsteater som ligger brevid ett super mysigt kaffe, precis vid vattnet.Med oss hade vi Veronica och Joline! Pjäsen lyckades hålla Cataleyas koncentration hela föreställningen, och lockade fram både sitta-i-knät-hos-mamma och skratt.

 

Är ni sugna på biljetter så hittar ni dom HÄR!

 

20% Rabatt på fransar och naglar – passpå!

Jag har fått ett så roligt samarbete, som jag fått chansen att få dela med mig av! Ett stenkast från GullIMG_5618marsplan så ligger Malix salong (årstavägen 5). Där jobbar supertrevliga Malin som fixar både fransar och naglar, så perfekt att göra en duobehandling.

IMG_5617 (3)

 

 

 

 

 

 

 

Jag har fått äran att erbjuda er hela 20% rabatt på alla nagel- och fransbehandlingar. Hoppas ni blir lika nöjda som jag! Uppge bara rabattkoden Jeanette vid bokning.

20170815_183313

Före!

IMG_5636 (2)

Efter! Sådan enkel skillnad, men känner mig så mycket finare i helhet av att ha fixade naglar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Då allt nagellack flagnar efter ett enda boxningpass så är jag så glad över att ha målade naglar som håller! Jag gjorde förstärkning, men ingen längd och är sååå nöjd!

Jag valde en diskret rosa färg och naglarna har hållt sig så bra trots svettiga handskar och handdisk

 

IMG_5627 (2)

Ring och boka, och glöm inte att följa Malin på instagram!

 

20170819_120049 (2)

20% på dessa priser får ni när ni uppger Jeanette vid bokning.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

I nästa inlägg ska jag visa mina snygga fransar!

 

 

 

 

Helgen.

Jag har haft en fin helg med massa roligheter. Men i allt det roliga så har hjärtat värkt och jag tyckt ganska synd om mig själv. Det är en svår balans mellan att leva i nuet och tillåta sig att sörja (stora saker som små). Ibland när livet stannar upp så slås jag av att livet blev som det blev. Trots att jag har så mycket fantastsikt. Så är det den där jäkla trasiga barndomen, stulna år och stulet hjärta som bråkar med min sinnesro. Då kan det kännas så övermäktigt. Att man kan hitta så bra pusselbit som ändå inte vill passa. Att det kanske aldrig kommer att bli så där komplett som jag hade hoppats.

Men sen kommer min tidspress, att jag måste leva livet. Jag har inte tid att va ledsen. Livet pågår precis precis nu och jag måste ta vara på det!
Jag är rädd för att ångra mig när jag dör. Jag vill så gärna leva livet glatt och känna att jag levt varje dag. Att jag skippat prestige och tagit vara på allt glatt. Ibland tänker jag att jag blivit lite galen av cancern. Att i allt mitt jobb att bli sams med döden så blev jag kanske lite tokig i min syn på tid och livet.