Christian Bauer – 7 vanligaste frågorna

Personligt | Pernilla Wahlgren | Övrigt

Christian Bauer är ett namn som ofta syns och hörs i media nuförtiden. I samband med giftermålet med Pernilla Wahlgren har han fått mycket sändningstid i det populära TV-programmet Wahlgrens värld. Vi har tagit fram all intressant information för att du ska hålla dig uppdaterad på Sveriges kanske mest omtalade par för tillfället. 

christian bauer vanligaste frågorna
Bild: Linn Seipel

Hur gammal är Christian Bauer & vad jobbar han med?

Christian Bauer är född den 19 januari 1966 och är idag 58 år gammal. Den stora 60-årsdagen kommer alltså inträffa under början av 2026.

Han har ett förflutet som säljare, men har bytt bana och jobbar idag som inköpschef på Ica Gruppen. Ett jobb som han själv beskriver som kul och en plats där han ständigt kan utvecklas:

– Jag har ett väldigt kul jobb som inköpsansvarig för bland annat handtvål, duschtvål, intimprodukter och bomull på Ica. Jag har bra kollegor och känner att jag utvecklas och lär mig nya saker hela tiden. Jag känner också att jag är stolt att vara på en arbetsplats som inte åldersdiskriminerar. Jag blev anställd som 56-åring och det var stort av dem tycker jag, förklarade han för Expressen.

Utöver hans arbete på Ica kan man även hitta Christian på gymkedjan Sats, där han är instruktör och håller i pass som spinning och heat.

När började Christian Bauer på Ica?

Som tidigare nämnt började Christian jobba på Ica sent i karriären. Han fick anställning i augusti 2022.

Har Christian Bauer varit modell?

Ja, Christian Bauer har varit modell när han medverkat i reklamkampanjer för företag som IKANO och Renault. 

I en presentation hos sin tidigare agentur skrev han så här om sig själv:

–  Jag vill utveckla min personlighet, trivs mycket framför kameran och samtidigt göra ett bra jobb för den som anlitar mig.

Har Christian Bauer barn?

Christian Bauer har två döttrar sedan tidigare vid namn Caroline och Smilla. Den förstnämnda dottern har även två barn själv vilket gör Christian till morfar.

Har Christian Bauer någon fru sen tidigare?

Ja, Christian Bauer har varit gift med Lottie Bauer som är mamma till deras dotter Caroline. Efter förhållandet med Lottie var han tillsammans med Lena Stigamo, som i sin tur är mamma till Christians yngsta dotter Smilla.

Sammanfattning

Christian Bauer jobbar på ICA och har tidigare varit fotomodell. Han har två barn med sitt ex Lottie Bauer.

När träffades Christian Bauer och Pernilla Wahlgren?

En gemensam vän till Christian Bauer och Pernilla Wahlgren matchade ihop paret i december 2020. Make up-artisten Fanny Lagerwall var det som fick övertala Pernilla att gå på dejt med Christian, som inte var helt övertygad.

I Wahlgrens värld har Fanny berättat hur hon guidade Christian hur han skulle gå till väga:

– Då var jag väldigt snabb med att väldigt ärligt skriva till honom: ”Nu måste du visa att du tycker att hon är sexig, att hon är en kvinna och att du vill ligga med henne”

Det visade sig vara en lyckad matchning då de gick på flera dejter och sedan blev ett par.

”Jag är jätteglad att jag vågade kasta mig ut”, berättade Pernilla när hon var med i Framgångspodden.

Har Christian Bauer och Pernilla Wahlgren gift sig?

Ja, tre år efter att de träffades första gången gifte sig Christian Bauer och Pernilla Wahlgren i december 2023 i en kyrka på Lidingö.

Bröllopet var en stor medial cirkus och följdes noggrannt på sociala medier. Några blev nog chockade över att Pernilla hittat kärleken igen – men är nog glada över att hon hittat ett sådant kap i Christian.

Christian Bauer Instagram

På Instagram heter Christian Bauer @cebebauer och har i skrivande stund över 50 000 följare där han publicerar allt från äventyr till bilder på nära och kära.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Jul 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen