Fröken Snusk Identitet: 8 saker vi vet om stjärnan

Namn & Ålder | Melodifestivalen | Snus & Kontroverser | Övrigt

Fröken Snusk identitet blev årets snackis när hon slog igenom ordentligt 2022. Hon har tagit Sverige med storm och redan hunnit toppa listorna samt medverkat i Melodifestivalen. Men vem är EPA-dunkstjärnan?

fröken snusk identitet
Bild: Claudio Bresciani/TT

Fröken Snusk är en svensk artist som gör så kallad EPA-dunk.

Hon slog igenom med låten ”Rid mig som en dalahäst” som gick viralt på sociala medier under senhösten 2022.

Personen bakom de virala låtarna bär alltid mask och har sett till att hålla sin identitet hemlig. I den här artikeln har vi försökt ta reda på Fröken Snusk identitet, ålder och annan smaskig info! 

Vad är Fröken Snusk namn?

Fröken Snusks identitet och ansiktet bakom masken är något folk pratar vilt om på jobb & Instagram. Men den enda som vet svaret på det är nog Rasmus Gozzi. Han är låtskrivaren och musikproducenten bakom hela konceptet.

För Nyheter24 berättar duon att det är Rasmus som länge haft en vision om hur ”brandet” skulle se ut. Han väntade bara på rätt person och sångröst.

Huruvida namnet bakom masken någon gång kommer avslöjas eller ej vill ingen av dem svara på i nuläget.

Fröken Snusk identitet: Ålder

Många har även undrat hur gammal artisten är. Eftersom anonymiteten är stark så är det inte lätt att bekräfta om åldern hon tidigare angett är sann eller ej.

Exempelvis berättade EPA-stjärnan för Dagens ETC att hon var 18 år under 2022. Men när hon i januari 2024 gästade Morgonpasset i P3 var svaret 19. Där går matematiken inte riktigt ihop.

Hon skyllde på nervositet och svårigheterna med att hålla sig hemlig för publiken.

Trots hennes egna utsagor så är det många rykten som sprids om att artisten egentligen är äldre än vad hon vill tillkännage.

Sammanfattning

Fröken Snusk identitet är okänd. Varken artistens namn eller ålder är avslöjad.

Fröken Snusk & Melodifestivalen

Fröken Snusk var med i Melodifestivalen 2024 – vilket var hennes första inträde i musiktävlingen.

Hon åkte ur tävlingen i finalkvalet, trots att hennes låt ”Unga & fria” toppade listorna under tiden som tävlingen var i gång.

Vad hette Fröken Snusks låt i Melodifestivalen 2024?

Bidraget som Fröken Snusk ställde upp med i Melodifestivalen 2024 hette ”Unga & fria”. TT har beskrivit låten så här:

“Fröken Snusk sladdar in i Melodifestivalen med något som låter som om man kört en Drängarna-låt genom epatraktorns oljefilter. ‘Unga och fria’ är en oväntat dumglad midsommardänga som lär spelas flitigt på bensinmacksparkeringar i hela landet innan våren är över. Det enda smolket i den snart överfyllda glädjebägaren är anklagelserna om manipulerade lyssningssiffror samt eventuella röstproblem som belagt Fröken Snusk med talförbud.”

Fröken Snusk Identitet: Snus & Kontroverser

Sedan 2023 säljer Fröken Snusk även ett eget vitt snus som går under namnet ”Fröken Nikotin”. Snuset blev snabbt populärt bland unga vuxna och var trendig på sociala medier.

Det dröjde dock inte allt för länge innan anklagelserna skulle börja rulla in även denna gång. I januari 2024 kom det fram att Fröken Snusk blivit anmält flertalet gånger till Konsumentverket. Anmälningarna handlade om att snuset ska ha marknadsförts till barn och minderåriga.

“Frökens Snusk egna vita snus marknadsförs riktat mot barn och unga med en anspelning på smaker osv. Hennes målgrupp är klart och tydligt under 25 år”, menar en av anmälningarna.

Spotify-drama

Anklagelser om att de virala låtarna hade manipulerade spelningar på Spotify, riktades mot Fröken Snusk och Rasmus Gozzi i samband med debuten i Melodifestivalen. Detta landade i att populära låtar som ”Rid mig som en dalahäst” och ”Gynekologen” togs bort från musikplattformen.

Fröken Snusk berättade för Aftonbladet att hon inte visste någonting om det samt att hon pratat med Rasmus Gozzi om situationen.

–Jag har så klart pratat med Rasmus eftersom jag jobbar med honom. Han är ju min partner. Och han har sagt nej. Jag litar på honom eftersom jag har känt honom i flera år och han har aldrig ljugit för mig. Så jag litar på det han säger.

Till duons och deras lyssnares lättnad var låtarna tillbaka på Spotify i början av februari igen.

Övrigt

Är Fröken Snusk singel?

Det är såklart många som är nyfikna på om Fröken Snusk har en partner eller om hon är singel. Hon avslöjade för Nyheter24 i samband med Melodifestivalen att hon är singel. Hon berättade även att hon är kär… i sig själv.

Vad heter Fröken Snusk på Instagram?

Likt nästan alla andra ungdomar har Fröken Snusk Instagram där hon i dagens läge har över 100 000 följare. Där heter hon @frokensnuskofficial.

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Jul 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Rulla till toppen