Gravid? | Jackie Ferm

Jävlar vilka konstiga biverkningar. Jag vaknar vid fem sex varje morgon och mår illa. Ingen sexlust och ingen rädsla inför något. Inatt somnade jag med tankar på olika självmordsmetoder. Drömde om olika metoder och det fanns ingen rädsla för döden i drömmen? I drömmen var jag livrädd för att bli gammal och tog tabletter, gick ner till en sjö, i en vit klänning och hade en ryggsäck full med grus. Jag var lycklig i detta. För jag var nöjd med mitt liv och skulle dö vacker. Det kändes bara naturligt. Egentligen borde man själv få bestämma när man ska dö. Helt sjukt? Jag har aldrig haft det såhär.
Samtidigt har jag ont i brösten, just bröstvårtorna är hemskt ömma och fast jag inte ska ha mens förrän i slutet av månaden. Det skulle inte vara kul att bli gravid nu och detta kanske bara beror detta på min nya medicin. Konstigt dock. Det är helt fel tillfälle. Det går bara inte. Jag ska ta ett graviditetstest imorgon.

Jag vet att jag skulle bli en bra mamma, men inte just nu! Gah!

Annars har dagen bestått av deklarering, planer inför året gällande resor, en föreläsningsturné, träning, körkortsplugg, städning, samarbete med ett företag, prat med 2agency (de som sköter mitt varumärke), kollat på en spansk telenova serie och omsorg av vovvarna såklart. Nala mår mycket bättre! Hoppas ni haft en bra torsdag allihopa? Nu blir det helg! Skönt! Vi hoppas att vårt nordiska väder ger oss lite d-vitamin via sol i helgen. Kram / Jackie

image image

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
May 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Scroll to Top