Kärlek till LCHF och Italien – Nya bloggare på finest! – Finest.se

Namn: Malin
Bor: Italien
Gör: Är hemma med barnen samt reser med min familj.
Bloggadress: finest.se/mammaiitalien

Vem är du? Beskriv dig själv med några ord!
– Social och glad tjej som älskar familjelivet! Jag är även en fördetta elitidrottare och jag älskar att lära mig nya saker, därför gillar jag möten med nya och intressanta människor som kan tillföra mig något nytt. Jag gillar det mesta här i livet och jag älskar att skratta!

Du bor alltså i Italien, hur hamnade du där?
– Det är tack vare den business som jag och min kille sysslar med. När vi träffades pluggade jag till polis och hade svårt att föreställa mig ett liv som inte innehöll 40 timmars arbetsvecka och 4 veckors semester om året. Men idag har vi möjlighet att resa och bo i princip vart vi vill, och för snart 3 år sedan valde vi Italien. Får se hur länge vi stannar här.

Vad vill du tillföra med din blogg hos oss?
– Jag vill inspirera läsarna. Till att bli sugna på familjelivet, att resa eller att starta sin egna business och kunna leva ett liv där man själv bestämmer vad man vill göra. Jag kommer ge mina tips runt omkring det som handlar om att vara småbarnsförälder och att resa mycket och annat som jag stöter på i min vardag.

Varför valde du att blogga?
– Jag började blogga i och med min graviditet, då jag ville skriva av mig hur det kändes vecka för vecka. Sedan när min dotter Greta föddes så blev det ett sätt för min familj och vänner att kunna se hur hon växte och följa med i vårt liv när vi var tillbaka i Italien. Idag bjuder jag även läsarna på en insyn hur det är att leva ett liv där vi är oberoende av någon annan som styr och ställer.

Finns det något särskilt som du kommer att dela med dig av i din blogg?
– Förutom hur det är att vara småbarnsförälder så blir det en hel del reseinlägg då vi reser kontinuerligt, och så bjuder jag såklart på en annorlunda livsstil.

Till sist. Vad kommer du blogga om, och varför ska läsarna läsa just din?
– Jag kommer blogga om min vardag som bland annat består av ett liv med småbarn, resor, business, träning och vegetarisk mat.

Kolla in Malins blogg här!

Namn: Evelina Wramnert
Bor: Arlöv
Gör: Mammaledig
Bloggadress: finest.se/evelinasvärld

Vem är du? Beskriv dig själv med några ord!
– Jag är 23 år gammal, bor ihop med min sambo och vår son som är 1 år gammal. Jag är en glad och utåtriktad person, en livsnjutare som älskar mina två pojkar mer än allt!

Vad vill du tillföra med din blogg hos oss?
– Jag vill ge inspiration till andra och ge folk en inblick i mitt liv som mamma, mitt liv med LCHF, mina tankar & livet. Jag vill dela med mig av allt ifrån mina dagliga LCHF recept till mina vardagliga stunder!

Varför valde du att blogga?
Från början var det för att jag ville ha någonstans att lagra mina recept, så det var mest för min egen skull, jag ville enkelt kunna gå tillbaka och hämta mina recept. Efter ett tag märkte jag att bloggen fick uppmärksamhet och att folk uppskattade mina LCHF recept, så då blev det att jag även bloggade för andras skull.

Finns det något särskilt som du kommer att dela med dig av i din blogg?
– Jag kommer främst att fokusera på LCHF, men kommer också att dela med mig av mitt vardagliga liv och allt vad det innebär.

Till sist. Vad kommer du blogga om, och varför ska läsarna läsa just din?
– Jag kommer dela med mig av mina recept, tips och tankar kring LCHF, men jag kommer också ge en inblick i min roll som mamma och mitt vardagliga liv.

Läs Evelinas blogg här!

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
May 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Scroll to Top