Deni Robinson from ASEA

image

A big thank You Deni Robinson with family for coming over from the States to top our seminar !
With a big blessing for ASEA and RENU28 I wish we can inform about these fantastic life changing products to more people all around the world !!!

www.friskhuset.nu

 

Asea & Renu28

image

 

ASEA & Renu28
Idag är det seminarium om dessa unika och effektiva kroppsegna och hälsoförändrande signalmolekyler i flaskform…!!!! Jag har druckit cellvattnet sedan 2012 och smörjt mig med gelén sedan 2013. Wow!!!!
Besök gärna www.friskhuset.nu

Allone – Erwik Communication

image

Erwik Communication bjöd in till ett av de mest intressantaste event jag varit på i år! ”Allone – Trygghetsappen”. Allone är världens första kostnadsfria överfallsalarm i Din mobil. Du kan sända alarm vid evt överfall, Du kan ha ”följare” av vänner som ser Din väg på stan en mörk kväll. Detta skapar en trygghet när man nu skapar ett community av nedladdning av appen Allone! Ju fler som använder desto större trygghet skapar vi!
Den fungerar i Sverige men även över hela världen! Vi maxar härmed tryggheten ute i otryggheten genom detta överfallsalarm som Du lätt och kostnadsfritt laddar ner för att kunna följa Dina nära och kära och få hjälp i Din närhet där Du befinner Dig… Jag tror på människans civilkurage!!!

Margareta Winberg

image

Här med Margareta Winberg – Inte bara en politiker med tåga utan en förkämpe för kvinnors rätt i samhället!!!
Att bekämpa våldet mot kvinnorna som sker dagligen…inte minst i hemmet! Detta handlar inte om jämställdhet utan om MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER!!

UN WOMEN – ONE BRACELET

image

 

UN WOMEN SWEDEN – är den svenska versionen av UN’s kamp i att gemensamt skapa en jämställdhet för kvinnor och att främst bekämpa våld mot kvinnor! Här ses jag med Maria Andersson – Eldsjälen, författaren och entreprenören bakom Un Women galan ikväll. Och jag fick även glädjen att träffa min vän skådisen och Härjedalingen Thomas Hedengran. Härposersr jag och min bästa vän Therese Borg…