Hej då Funäsdalen

image

Efter en jättegod fjällbuffé med traktens delikatesser på Eriksgården där hovmästaren och släktingen Lars Göransson huserar, så promenerade jag ner till min farfar Edvin Ljungberg 92 år som visade upp sina dagliga gymnastikövningar i form av bl a armhävningar! Sen väntade jag in min Molly och farmor Marianne Sylsjö innan vi far ner till Stockholm. Jag tycker om Funäsdalen och härliga Härjedalen så mycket….här finns mitt hjärta ❤️

KARNEVALBORG!!!

image

Gomorron! Snart en stärkande fjällfrukost. Sen ladda in instrumenten i gondolbanan, vidare på snöskoter, antagligen en bit på stjärtlapp också…ha ha ha…sen bland snöskoteråkare och fallskärmshoppare ska vi skapa de sista lavinerna på Funäsdalsberget för denna säsong!! …ohh vad skönt chilly det komer bli i scenkläderna på snöscenen !! KARNEVALBORG – Allt för konsten !!!

Imorgon smäller det…

image

Nu är vi på plats i Funäsdalen ! Efter god mat på Eriksgårdens fjällhotell så lastades instrumenten in för att imorgon förmiddag transporteras först med gondol och sen snöskoter.

…för imorgon smäller det i berget !!! KARNEVALBORG KICKAR IGÅNG  I FUNÄSDALEN !

Mitt älskade TORP till salu ❤️

image

Nu går jag ut med mitt älskade torp till försäljning! ❤️

Län: Jämtland/Härjedalen
Namn: Annika Ljungberg

Kategori: Fritidsboende, Säljes

Rubrik: Gammaldags torp i härliga Härjedalen
Annonstext: Boyta 80 kvm, 2 plan. På övre plan finner Du 2 sovrum och hallrum med trappa ner. På nedre plan finner Du stort allrum med öppen brasa och vacker väggfast säng. I köket finns gjutjärnsspis, kyl och frys. Möblerat. Tomtareal på 1 040 kvm, slät gräsmatta.
Egen brunn. Utan indraget vatten/avlopp. El finns. Telefonjack finns. Torpargrund.
Pris: 245000 kronor

För intressenter skriv på min facebook Annika Ljungberg eller mail: annika@cottoneyejoe.se