Smink & Hår

image

 

Världens bästa Jenny på Smink & Hår. Idag sågs vi över lite lunchrums och maaaassor av fint smink som Jenny tog med sig…. Tack!
Jenny har bl a gjort två frontpage-fotningar med mig: för tidningen Hälsa och tidningen Kurera.

Ängel kom med posten…

image

Kan ni förstå…när man behöver det som mest…så kommer det en ÄNGEL MED POSTEN! …. Sååå vacker! Har aldrig sett nåt liknande…! Och den har Du gjort Anita Tykesson!!!! Hur ska jag nånsin kunna tacka Dig! Den lilla Ängeln som Du också gjort med Dina händer…får min dotter bära! ❤TACK!

TV-SHOW OVER LINK

image

 

 

TV-SHOW ÖVER LÄNK…!

vilken morgon, dag, eftermiddag och kväll! Full mutter från 6.30 har jag haft ! Vem uppfann ”minutschemat”!! Och efter några galna skrattanfall av trötthet (jag förstås …igen:)), så fixade vi även inspelningen inför tv-showen! Tack Daniel på Shortcut!

Mattias i ”Roomservice”

image

Idag fick jag besök av en kär gammal vän som jag inte träffat på många år… Vi har varit busy på varsitt håll med jobb både i Sverige o utomlands för min del. Ni har sett Mattias både i tv-prgm ”Roomservice” och i ”Sofias Änglar” bl a. Mattias och jag åkte motorcykel och pallade äpplen på den tiden…. Kul!

My BFF

image

Tack fina vackra vän! Det var fantastiskt kul på middagen Du tog med mig på. Tack för att jag fick träffa Dina nya vänner. Det är just det som livet går ut på; att få nya livserfarenheter och träffa nya vänner…Livet är bra härligt! Tack Therese Borg för att Du varit min vän i 35 år!