Aftonbladet idag

image

Ja nu är vår ansökan inne och registrerad. Men för mig och Jens är det ingen som helst skillnad; vi är varandras bästa och mest stöttande vänner, föräldrar till vår älskade dotter och arbetskollegor!

Kändes som ett Mirakel…

image

Bara Guds Änglar vet vad som ”hände idag”… Men efter två magiska timmar på behandlingsbänken hos Gun-Marie Engly Åslev så ”hände nåt stort”! Jag har haft denna känsla en gång tidigare i mitt liv och det var innan jag fick diagnosen. Innan..! ❤

Idrottsgalan

imageDe

Det blev en kort visit på Idrottsgalans vip-fest igår för mig och min fina barndomsvän Therese Borg. Ett glas vatten, några skrattanfall, hemlisar och nån dans senare tog vi min lilla vita sockerbit och åkte hem i den snövita natten… (Älskar snön…).

 

På plats i snöstormen…

image

Väl frammetill fjälls så  tog jag alla tunga väskor och vadade upp till stugan i mörkret med snö upp till knäna med en ficklampa i munnen…. Den natten var verkligen ingen lek! Sov inget och vadade ner igen till min insnöade bil så snart solen gått upp för att skotta fram min lilla vita sockerbit. Stoppade en traktor och bad honom att åka fram på den oplogade bilvägen…. Yes!!!! Praise the Lord !…sen var jag iväg !

Tillbaka till Härjedalen

 

image

Då mina bilnycklar hamnade i en kompis bil under jul & nyår och som sen for hem till södra Sverige så var det bara för mig att återvända till Stockholm och hämta extranyckeln och ta fjällbussen Härjedalingen upp igen! Här påväg upp…Och det är ingen lek att kissa på en buss som kränger i snöstormen likt en sjösjuk katamaran !!

Röros Norge

image

 

En kort visit till bergs- och gruvstaden Röros i Norge. Endast 7 mil från stugan. Här spelades ”Pippis jul” in. Så söta täta hus som ligger längs kullerstensgatan… Här vill jag ha ett boende! Jag älskar Röros!!!