Love Forever

image

Vilken kväll på catwalken – vilka härliga vänner – vi älskar Love Forever och Terece Almering i samarbete med 4Good.

Vi på catwalken: Annika Ljungberg, Anna Book, Anki Bagger, Tanja Fylking, Annika Duckmark, Kin Hermansson…

Www.loveforever.se

Juryn på FunkisMello

image

Hemma efter en fantastisk kväll på ”FunkisMello” på Cirkus!….där tårar och skratt avlöste varann! Här ser vi kvällens kalasjury med Ann-Katrin, Lasse Lindbom, Maxe Axelso , Richard Herrey, prgmledaren Fredrik Berling. Och vi tog uppgiften med stort engagemang och hjärta!

Nu lämnar vi Halmstad….

image

Nu checkar vi ut från Grand hotel i Halmstad. Och vi hann inte köra långt förrän EN HEL SKOCK KILLAR VINKAR TILL OSS HEJDLÖST! Wow vilka glada människor som bor här, tänkte jag!….meeeen jag hade bara glömt stänga takboxen som var vidöppen med scenkläder o allt

På håret till Halmstad…!

image

Det började med ett samtal 6.30 från Jensa om att flighten från Antalya var inställd!! O M G..vad gör vi. Men Jensa (min bandkollega tillika fd make) är en man som styr upp alla situationer (!) och ordnade snabbt en ny flight…men det odugliga flygbolaget Pegasus (tro mig; jag har belägg för mitt hårda uttalande) bokade in Jensa på en tidigare flight UTAN ATT INFORMERA!…så han missar förstås den. Övertalar sen personalen att sätta honom på den flight han faktiskt bokat….med följden av att han har en rekordkort transfertid till sin connectingflight i Istanbul !! Men åter igen visar Jensa med hela armen och talar tydlig engelska med säkerligen turkiska inslag att ”NU GÖR VI DETTA PÅ MITT VIS”…. Och thank God för det; NU ÄNTLIGEN SÅ SITTER HAN PÅ FLIGHTEN TILL KÖPENHAMN!!…för att sen ta en hyrbil till oss andra i Halmstad !!!!

WELCOME TO SWEDEN