Vivi Linde

image

Tänk att vara välsignad med en sån grymt fin och generös vän som tar en till spa och bjuder på underbara ayurvediska behandlingar… Jag har inga ord efter en jättemysig och avkopplande stund med dig min fantastiska ”Växa” (Vän & häxa)❤️…tack Vivi Linde

Tack !!!

image

Har ni nån gång velat ställa er på ett stort torg och skrika TACK!!! rakt ut! Så kände jag när jag klev ut från Gun-Marie Engly Åslev! TACK GUN-MARIE! Hon korrigerar mig fysiskt, hon balanserar mig mentalt och Andligt och hon svarar på mina frågor! Hur jag rensar mina celler och hur jag är ÄR frisk!! Enligt kvantfysiken så måste Du ÄLSKA DIG SJÄLV. först innan Du kan älska nån annan! Och när Du ÄLSKAR DIG SJÄLV med allt vad det inkluderar, så händer det grejer !!!

Tack min mentor Gun-Marie! Indiankram o Änglakram ❤️

Linköping…

 

 

image

När Kristus for till himmelen så for jag till Linköping… Träffade min goa vän och hårstylist/frisör Anneli Palmgren och maken och hårfrisör/stylist/domare Roger Svensson på deras salong ”Studio 22″!! Bästa salongen …sen fick jag även njuta av ett särskilt trevligt sällskap, god mat och skön promenad i naturen innan jag for tillbaka till Stockholm.

To Turkey…

image

Nu flyger min älskling Molly till pappa Jens i Turkiet tillsammans med familjen Sylsjö och Karlsson. Jag stannar hemma i Svedala och håller ställningarna! Ha det så skönt min älskling på jorden!