Idag tänkte jag bjuda er på en helt magisk vegetarisk spaghetti bolognese. Istället för att använda köttfärs så byter jag bara ut köttfärsen mot qournfärs och kalvfond byts ut mot grönsaksfond, så otroligt lätt att laga vegetarisk mat av våra klassiska maträtter..
Du behöver:
* 1gul lök
* 1 vitlöksklyfta
* 400 g qournfärs
* 2 pkt passerade tomater
* 2 msk tomatpuré
* 2 msk grönsaksfond
* 2 tsk oregano
* Några krm svartpeppar
* 1 dl riven ost
Gör så här:
1. Hacka lök och vitlök, fräs det i olivolja och tillsätt sedan qournfärsen. När qournfärsen är uppvärmd så tillsätter du de övriga ingredienserna förutom osten. Och låter allt puttra i ca 10 minuter.
2. Tillsätt till sist osten och låt allt smälta samman.
Servera med spaghetti och riven parmesanost.