Vilken sjukt bra start!

hej på er!

Jag är i full gång här hemma med att röja, kasta saker, städa och möblera om ! Får se vad mannen säger när han kommer hem ;-))

Startade dagen kl 07.20 med intervallträning i pildammsparken , snacka om underbart!! Solen strålade , helt vindstilla, ankorna sov fortfarande och jag var nästan helt själv i parken. I morgon blir det redan 06.30 helt klart , älskar känslan och ljuset ute tidigt på morgonen ;))Ni som tränar tidigt vet precis vad jag menar .

image image image image

Nu måste jag fortsätta i detta kaos! Hahaha

 

Bästa håret på marknaden !

I går morse var jsg hos gos Helena på Euro SoCap i Malmö och tog ut mina slingor och fick nya isatta. Så underbart att ha nytt hår isatt , inte med tanke på håret i sig ( det var fortfarande skitsnyggt) utan fästena som växt ut så mkt och jag blir personligen galen när dom hamnar för långt ner :-/

Jag fick (som alltid) en full påse med härliga produkter till håret och dom doftar godis ;-))

kika in på deras Hemsida

Nu sitter jag hos Omar och bleker utväxten och sen kommer bilder på håret såklart!

Njut av den solen finisar!

image image

25 grader varmt i Malmö !

I fredags var det riktigt fint väder hela dagen och jag och Matea låg på terassen och solade ;-)

Det var ca 17 grader i solen men på vår terass var det över 25 grader varmt!!! Så galet härligt och svetten rann, helt vindstilla och det kändes precis som mitt i sommaren .

Snacka om att jag blev brun, härligt med lite färg ;-)

image image image image

Nu är min första bok släppt!

Äntligen har boken kommit som jag jobbat med i flera dagar , trettio sidor av minnen samlat i en bok!

Kan verkligen varmt rekommendera att gör fotoböcker av era bilder , inte bara ett fint minne utan oxå en härlig inredningsdetalj som är snygg att ha framme .

Min bok är gjord av foton från vår USA resa förra sommaren och just nu fixar jag med vår förlovningsresa :-)

kika in på Önskefoto och skapa din bok redan idag!

Här kommer några sidor ur boken …

image

 

image

image

image

image

 

image

image

Dreams do come true!

God morgon!

image

I går var jag på besök på Scanstadkliniken hos Dr Finn Knuden under några timmar. Otroligt roligt besök där jag fick se hela kliniken och jag var även med under operation . Jag var dock inte där för att jag själv ska operera mig utan en helt annan anledning , jag ska börja jobba där!

YES du läser rätt, jag har fått mitt drömjobb och jag ska nu börja jobba på en plastikklinik där jag ska ta hand om patienter före/efter OP , assistera under OP, göra administrativa uppgifter och mkt annat . Känslan är euforisk och nu när jag vaknade visste jag inte om jag drömt ..hahaha.

Som ni kanske minns så var jag på intervju i feb på Scanstadkliniken men den tjänsten gick till en annan sökande med väldigt många års erfarenhet från sjukhuset . Jag har nu fått chansen (utan lång erfarenhet inom akutsjukvård ) att börja på kliniken pga min personlighet och stora intresse för plastikkirurgi . Alla frågar om arbetslivserfarenhet när man söker jobb , men hur ska man skaffa det när man aldrig får chansen att jobba med det man drömmer om/älskar ?! Äntligen blir man sedd för den man är och inte bara vad som står på cv:t ;-)

Om mindre än två veckor börjar jag mitt nya jobb, detta var målet med min utbildning och jag är SÅ LYCKLIG!

//

Trodde inte mina ögon! Var det sant?

Måndag kväll fick jag ett sms på väg hem från jobb, trodde inte mins ögon när jag såg vem det var. Smset ledde till ett möte/intervju idag tisdag och nu ligger jag i sägen och försöker smälta vad jag upplevt under mitt besök ;-))

I morgon bitti kommer ett inlägg om var jag varit och vad jag fick göra ;-) Missa inte det!

Så uppspelt att jag inte kan sova !!!

image

Resultatet är fantastiskt!

Hej

Bättre sent än aldrig ;-)

I fredags var jag på mitt tredje besök hos tjejerna på KRÄM i Malmö och återigen var besöket fantastiskt ! Nu känner jag verkligen förändringen och min hy har verkligen blivit bättre , längtar redan till nästa behandling !

Läs mera om laserbehandling på nätet eller kika in på Hemsidan!

image

 

image

Finbesök direkt från Amsterdam !

I måndags kväll kom min fina Tjoffsan ( Frida) på besök , direkt från semester i Amsterdam ;-) På väg hem till Halmstad blev det en natt hos mig , så jäkla kul! Massa snacka och mys i soffan ( spöregn ute) innan hon  tis kväll åkte hemåt .Vi har redan bokat in nästa date och så går turen till Köpenhamn ;-)) Vi åker varje vår över bron och njuter av en heldag tillsammans med god mat och shopping , längtar!

image