Operationer varje vecka! Vilken dröm!

God morgon!

I går var det en galet lång dag på jobbet , började redan 08 och slutade 20, snacka om sliten i huvudet när jag cyklade hem ;-) Riktigt givande dag och jag lärde mig mycket eftersom jag var en hel del själv med patienterna då vi var kort med personal . Men bästa sättet att lära sig fort på är när man får ta mycket eget ansvar och egna initiativ ! Jag lärde mig att skriva avtal och fakturor så nu kan jag även hjälpa till med det när det behövs! I slutet av dagen var jag en del inne på OP också men när jag slutade för dagen var sista OP inte klar och dom hade säkert 1-2 tim kvar . När jag slutat körde jag cykeln direkt till Mika för att fixa mina fransar som var kaos, var hemma 21.45! Sen dusch, mat och somnade stående hahaha!!!!

image

Plastic Fantastic !

hej på er!

jag har knappt hunnit blogga sen jag började jobba i måndags! Långa dagar och mycket att ta in men galet kul ;-)

I måndags var jag med Finn ( plastikkirurgen) mestadels av dagen och träffade gamla och nya patienter men försökte också lära mig var mycket saker finns och lärde mig att boka in patienter och svara på frågor i telefon.

När klockan var 18 var jag verkligen helt slut i både kroppen och huvudet…hahaha.

Sen var det bara att komma i säng skapligt för att sen börja kl 08 i hår morse och jobba till 20. Tisdagar och torsdagar är det operationsdagar och  höjdpunkterna på veckan ;-)) Mera om gårdagen i nästa inlägg !

 

puss

 

image

Vilken sjukt bra start!

hej på er!

Jag är i full gång här hemma med att röja, kasta saker, städa och möblera om ! Får se vad mannen säger när han kommer hem ;-))

Startade dagen kl 07.20 med intervallträning i pildammsparken , snacka om underbart!! Solen strålade , helt vindstilla, ankorna sov fortfarande och jag var nästan helt själv i parken. I morgon blir det redan 06.30 helt klart , älskar känslan och ljuset ute tidigt på morgonen ;))Ni som tränar tidigt vet precis vad jag menar .

image image image image

Nu måste jag fortsätta i detta kaos! Hahaha

 

Bästa håret på marknaden !

I går morse var jsg hos gos Helena på Euro SoCap i Malmö och tog ut mina slingor och fick nya isatta. Så underbart att ha nytt hår isatt , inte med tanke på håret i sig ( det var fortfarande skitsnyggt) utan fästena som växt ut så mkt och jag blir personligen galen när dom hamnar för långt ner :-/

Jag fick (som alltid) en full påse med härliga produkter till håret och dom doftar godis ;-))

kika in på deras Hemsida

Nu sitter jag hos Omar och bleker utväxten och sen kommer bilder på håret såklart!

Njut av den solen finisar!

image image

25 grader varmt i Malmö !

I fredags var det riktigt fint väder hela dagen och jag och Matea låg på terassen och solade ;-)

Det var ca 17 grader i solen men på vår terass var det över 25 grader varmt!!! Så galet härligt och svetten rann, helt vindstilla och det kändes precis som mitt i sommaren .

Snacka om att jag blev brun, härligt med lite färg ;-)

image image image image

Nu är min första bok släppt!

Äntligen har boken kommit som jag jobbat med i flera dagar , trettio sidor av minnen samlat i en bok!

Kan verkligen varmt rekommendera att gör fotoböcker av era bilder , inte bara ett fint minne utan oxå en härlig inredningsdetalj som är snygg att ha framme .

Min bok är gjord av foton från vår USA resa förra sommaren och just nu fixar jag med vår förlovningsresa :-)

kika in på Önskefoto och skapa din bok redan idag!

Här kommer några sidor ur boken …

image

 

image

image

image

image

 

image

image

Dreams do come true!

God morgon!

image

I går var jag på besök på Scanstadkliniken hos Dr Finn Knuden under några timmar. Otroligt roligt besök där jag fick se hela kliniken och jag var även med under operation . Jag var dock inte där för att jag själv ska operera mig utan en helt annan anledning , jag ska börja jobba där!

YES du läser rätt, jag har fått mitt drömjobb och jag ska nu börja jobba på en plastikklinik där jag ska ta hand om patienter före/efter OP , assistera under OP, göra administrativa uppgifter och mkt annat . Känslan är euforisk och nu när jag vaknade visste jag inte om jag drömt ..hahaha.

Som ni kanske minns så var jag på intervju i feb på Scanstadkliniken men den tjänsten gick till en annan sökande med väldigt många års erfarenhet från sjukhuset . Jag har nu fått chansen (utan lång erfarenhet inom akutsjukvård ) att börja på kliniken pga min personlighet och stora intresse för plastikkirurgi . Alla frågar om arbetslivserfarenhet när man söker jobb , men hur ska man skaffa det när man aldrig får chansen att jobba med det man drömmer om/älskar ?! Äntligen blir man sedd för den man är och inte bara vad som står på cv:t ;-)

Om mindre än två veckor börjar jag mitt nya jobb, detta var målet med min utbildning och jag är SÅ LYCKLIG!

//

Trodde inte mina ögon! Var det sant?

Måndag kväll fick jag ett sms på väg hem från jobb, trodde inte mins ögon när jag såg vem det var. Smset ledde till ett möte/intervju idag tisdag och nu ligger jag i sägen och försöker smälta vad jag upplevt under mitt besök ;-))

I morgon bitti kommer ett inlägg om var jag varit och vad jag fick göra ;-) Missa inte det!

Så uppspelt att jag inte kan sova !!!

image