# beach2015 ?

Vad hände egentligen ?

Är sommaren redan slut eller börjar den i aug?

Själv har jag inte tänkt så mkt på sommaren och semester eftersom jag jobbat ( massor) på två jobb och det har ändå varit skitväder. Jag kollade mina timmar idag och när juli är slut har jag jobbat 200 timmar denna månad ..hahaha. Snacka om att jag längtar till semestern om 24 dagar 😉

Jag kan åka på semester och skita i den dåliga sommaren här hemma  , tyvärr kan inte alla det och jag tänker extra på dom famimage imageJag kan åka på semester och skita i den dåliga sommaren här hemma , tyvärr kan inte alla det och jag tänker extra på dom familjer som hela året har längtat efter sol och semester i Sverige :-(

#dummaskitsommar

Min älskade familj!

I söndags kom mina föräldrar förbi på väg hem från Tyskland , vi åkte på utflykt till torup och fikade i solen 😉

På eftermiddagen bjöd jag in mina svärföräldrar ( Mattias pappa och fru)och vi alla käkade middag hemna hos oss , så sjukt kul och det var första gången våra föräldrar träffades 😉

Nu är vi i full gång att planera en trip till mina föräldrar i Småland , det kommer bli galet!

 

Är så lycklig att ha så fin familj <3

image image

 

Shit ! Snart lämnar vi detta landet!

hej på er

Härliga nyheter i den trista sommaren , jag ska till Kroatien på semester!!!

I slutet av augusti åker jag och Matea till hennes lägenhet utf Split och njuter image imageav stekande sol , hav , stränder och utflykter ;-))

I dag har vi planerat lite äventyr hemma hos mig och jag är såååå taggad för vår resa ! Nu är det fokus på kosten och träningen ( måste börja träna kontinuerligt ) och komma i form tills bikinin ska på 😉

 

 

Vad säger ditt fett om din livsstil?

image

 

1. Övervikt på grund av mat
Det här är den vanligaste typen av övervikt i världen. Den uppkommer av överätning och högt sockerintag. För att bli av med det överflödiga fettet behöver du göra förändringar i din diet, reducera matintaget, välja bort socker och träna minst 30 minuter per dag.

2. Övervikt på grund av orolig mage
Den här typen av övervikt orsakas av stress, ångest och depression. De som har den här typen äter ofta mycket sötsaker. Det bästa du kan göra är att få kontroll över dina stressnivåer och att aktivera dig fysiskt.

3. Gluten-övervikt
Den här typen av övervikt är vanligast bland kvinnor som går igenom klimakteriet. Det viktigaste att tänka på här är att undvika att sitta ned för länge, rökning och alkohol. Träna med vikter.

4. Metabolisk övervikt
Människor med svullna och uppblåsta magar samlar också på sig fett i samma kroppsdel. De som dricker alkohol, har psykiska problem eller andningssvårigheter är de som är mest påverkade.

5. Övervikt på grund av blodcirkulation
Det här är den mest genetiskt betingade övervikten. Den uppkommer under graviditet och bland människor som lider av svullna ben. Lösningen stavas konditionsträning, som till exempel löpning eller trappträning.

6. Övervikt på grund av inaktivitet
Den här typen av övervikt påverkar de delar av kroppen som tidigare har varit tränade/aktiva. För att komma till bukt med problemen rekommenderas träning – och att inte gå utan mat under längre perioder. Kroppen kan nämligen öka ämnesomsättningen och förbränna maten snabbt.

 

Vi måste flytta!!!!

Det är ju ingen nyhet att vi vill/ska flytta från Malmö 😉

Vi är trötta på staden i allmänhet, fast vi bor i ett av dom både bättre och dyrare områdena i Malmö så börjar den bli smittad med negativitet.

Jag känner mig långt ifrån trygg i Malmö och vill bara ut på landet och viktigast är att kunna ge ens barn en stabil och söker uppväxt vilket Malmö inte kan erbjuda enligt mig .

Vi tittar på hus nästan dagligen ( åker på visningar) och idag har jag stora förväntningar , hoppas dagens visning uppfyller våra önskemål :-)image

From fit 2 fat!

I går kom mitt efterlängtade paket från stronger.se och efter semestern börjar allvaret! Ska bli skönt att komma i form igen , saknar min hårda fasta form , trött på min nuvarande geléhallon mysform hahaha!!!!

imageVad tycks?

 

Fixar inför lite semester

I morgon tänkte jag gå på semester och planen var att åka iväg men alla resor är så hutlöst dyra och jag vill inte bet 10.000 för en vecka ospecificerat:-/

Vi trodde aldrig det skulle vara såhär men det kan vi tacka vädret 😉

Nånting ska vi hitta på men inget bestämt än …

I kväll hoppas jag vi har en plan !

Nyfixade naglar och fransar – check!

image

 

Sthlm hela helgen!

I fredags gick tåget mot Stockholm och kl 20 skulle vi vara framme för att käka på Strandbryggan med Mattias mamma mfl.

Kl 23.30 kom vi fram !!

Väl framme 3,5 tim för sent går vi av på centralen och möts av att brandalarnet har gått och alla måste utrymma hela stället och folk sprang över varann! Välkommen till Stockholm !

Vi käkar , checkar in och hoppar i säng ( fint hotell på Vasagatan ), vaknar 09 och det spöregnar :-(image image image image image

Vi käkar frukost och beger oss till smak för att fika och efter två timmar möts vi av strålande sol och värme :)) Vi glider tillbaka tull hotellet och byter om för att kort därefter röra oss mot Östermalm för middag hos Mattias Mamma , man mfl .

Vi käkar och skålar och några timmar senare och lite rundare under fötterna går vi till Strandbryggan , så mysigt!

Vi skålar och skrattar och lite senare kikar även Elna förbi , så sjukt kul ! Vi är dom sista kvar och till slut går även vi då personalen vill gå hem … Hahaha. Vi sa hejdå till Mattias mamma och man och tog taxi till Sture :-))

läs mer om vår utekväll i nästa inlägg!

 

 

Jakten är igång!

Jakten är igång!
Förra veckan startade vi jakten på vårt drömhem och är nu i full gång med att åka på visningar runt om på landet.
Vi vill ha en gård ibland fält och hästhagar, inga grannar, gärna stall , stor härlig trädgård :-) Vi kommer leta och titta tills vi hittar det perfekta huset och nån gång kommer drömmen slå in!

Här kommer lite inspo bilder…

image image image image

 

Vem fan är Adam Tensta?!?

Alltså vad är det för land vi lever i ??

Är detta Sverige?

image

imageKänns så långt ifrån det land man födts  och växt upp i…

Man får inte säga ett enda ord ”fel” för då är man rasist direkt och inte nog med det, det är hugget i sten oxå och går inte ändra på nåt sätt!

Så många människor som dagligen säger saker som dom snabbt tar tillbaka eftersom dom sa först och tänkte sen , dom ska straffas! Hotas, våldtas och torteras ! Iallafall om alla idioter i vårt samhälle fick  bestämma ;-/

Jag tycker ni borde skämmas som går på denna stackars unga tjej som sa några ord fel och sen tog tillbaka allt och bad om ursäkt !

Adam Tensta , vem fan tror han att han är? Kommer till tv 4 för stt prata om sitt album  och istället tar upp detta och strax där efter bara lämnar studion ?!?! Snacka om tönt varning ” hej jag vill bara ha löpsedlar så min skiva säljs”

SKÄMS PÅ SVERIGE , SKÄMS PÅ ALLT HAT , SKÄMS PÅ ALLT SNACK OM RASISM HELA JÄVLA TIDEN , SKÄMS!