Firat vår älskade vän!

Hej finisar

Igår var det äntligen dags att fira Omar som fyllt år för ca 2 månad sedan och vi valde Pinchos, världens första app restaurang  🙂

Bara jag som varit där tidigare av oss tre så det var kul att överraska med nåt nytt och som alla älskade !

Pinchos är verkligen ett mysigt ställe där det finns nåt för alla , man får mat och dricka snabbt ( du beställer allt i appen på mobilen ) fast det är fullsatt och mkt roliga drinkar har dom oxå!

Sååååå mkt gott !!!

Fortsätt läsa

Lördag i mitt älskade Köpenhamn !

Kolla filmklippen från >> Papirön <<
I lördags drog vi spontant över till Köpenhamn och mötte upp syrran , Andreas och hans pappa Kjell som var på besök.

22 grader varmt och solen stekte 😉

Promenerade i Christiania och käkade på Papirön , ÄLSKAR DENNA STAD!

Fortsätt läsa

Underbar middag hos vänner

Hej finisar

Dålig uppdatering , JAG VET! Jag jobbar på det och det kommer bli bättring 😉

Här kommer lite bilder från i fredags när vi var hos våra kompisar som köpt hus ca 4 min från oss . Dom renoverar för fullt i sina 7 rum och kök! Ja ni läste rätt , sååå stort och helt magisk hus från 1800 talet , så avis !

Vi drömmer oxå om hus och vi hoppas på att drömmen kan bli sann nästa år …

Fortsätt läsa

Underbar dag på Falsterbo

I går tog vi en tur till Falsterbo horseshow , så jäkla bra väder , god mat och underbart sällskap!

EN TOPPEN DAG!

Jag brukar vanligtvis vara där under finalhelgen varje år men nu blev det tidigare och det har rätt skönt eftersom det inte var kaos överallt 🙂

Ska man inte kolla stora tävlingar då rekommendera jag varmt att besöka området under veckan 🙂

Årets magasinet bjöd på grym läsning …

Lennox byggde bana på Falsterbo och favoriten var nog detta hinder ..hahaha 

ÄLSKAR deras muggar !

Fortsätt läsa

Bebisbubblan sprack direkt – när blir man lycklig ?

Del 1

När två blir tre..

Dagen hade kommit och Lennox var äntligen här i mina armar.
Den där dagen man väntat på då vi blir en familj och en ny fas i livet börjar .

Jag blir mamma för första gången och Mattias pappa , vi som hade längtat SÅ!

Efter en fruktansvärd förlossning lämnade vi äntligen sjukhuset och fick åka hem till ” bebisbubblan” för att vila och lära känna vår nya familjemedlem.

Bubblan sprack redan första dygnet då amningen inte funderade alls ( vilket jag inte visste då) och Lennox skrek oavbrutet tills han somnade av utmattning ( och hunger ) ????

På kontrollen på BB hade han tappat massor i vikt och var SÅ hungrig , med två helt ovetande föräldrar som kämpade för att göra honom nöjd.

Jag avbröt amningen senare den dagen då båda mina bröst blödde och började med flaska , bästa beslutet ever! Lennox var 4 dagar gammal.

Dagarna gick och jag sov knappt alls ( kändes som jetlag) men trodde väl att jag så småningom skulle kunna slappna av och kunna sova men jag hade fel.
Jag kunde knappt gå, ännu mindre bära mitt barn pga mitt förlamade ben ( i åtta dagar) som berodde på min ryggbedövning . Kunde knappt röra min mage pga operationen ( borttagning av moderkakan ). Migrän VARJE DAG pga ryggbedövningen och sömnlösa nätter .

Jag grät så mycket men tänkte att SNART får jag sova och SNART mår jag bättre i kroppen. Efter en mån mådde jag fortfarande inte bra , kroppen repade sig men inte huvudet. Efter två mån kunde jag röra mig normalt och hade inte ont nånstans men tankarna var mörka , lika mörka som dom varit sen dag ett ????

Lennox hade kolik dom tre första månaderna i sitt liv och vi sov inte en enda natt. Var annan eller var tredje timma ville han ha mat ( vilket var ok) men sen kunde han inte somna.

Magvärken tog över och han skrek av smärta medan jag vaggade honom runt i lägenheten timma efter timma. När han sen kom till ro var det snart dags för mat igen , alltså ingen sömn för mig. Natt efter natt efter natt med kanske 1-2 tim sömn totalt , jag bara grät på dagarna.

Är det bara jag som känner såhär eller finns det andra oxå tänkte jag ? Kände mig så ensam och jag grät varje dag när Lennox sov och Mattias var på jobbet. Efter 3 månader närmades det jul och jag var så orkeslös och TRÖTT och ville bara att det skulle vara över . Hade ingen lust att träffa släkt och vänner och låtsas att ”man mår bra” i den perfekta lilla familj vi blivit , för det var exakt det, JAG MÅDDE INTE BRA !


Fortsättning följer…

Fortsätt läsa

Det ingen pratar om – många lider i tysthet – detta är min berättelse

Hej finisar
Som ni märkt är det uppehåll i mitt bloggande hela tiden och det finns en stor anledning till det. 

Jag har länge tänkt att dela med mig om varför men inte orkat. Jag kommer nu skriva i flera delar om hur mitt liv varit dom senaste 10 månaderna och hur jag verkligen mår.

Jag ska öppna upp mitt hjärta och prata om något ” man inte pratar om ” .

Inte många som vet men säkert flera som spekulerat i hur jag mår.

Jag genomgår en förlossningsdepression och har kämpat sen Lennox föddes med detta, jag får professionell hjälp vilket känns tryggt men det är ändå en kamp.


Första delen kommer under dagen 🙂

Fortsätt läsa

Mer bilder från kalaset


Kalaset hölls i Tallbacken som varit farmor och farfars stuga men som nunera är pappas och hans syskons stuga . Där har vi växt upp och lekt sen vi var små , den ligger bara ett stenkast från mina föräldrars gård . 

Ingen el och inget vatten , precis som det ska vara i en sommarstuga om du frågar mig 🙂 

Underbar dag med 4 generationer !

Kalas med tårta på dagen och middag på kvällen med massa god mat och dricka , så lyckad dag!

STORT GRATTIS FARMOR 85 år!

Fortsätt läsa

Trött på att inget funkar med bloggen

Hej finisar

Nu sitter jag och försöker få min delning av bloggen att fungera som det ska vilket det inte har gjort på flera veckor =(

Detta inlägg blir bara ett test för att se om det funkar när jag bloggar ifrån datorn istället….
img_6866.jpg

Fortsätt läsa