Stress är farligt , jag vet!

I fredags efter jobbet åkte vi till Beddingestrand för att äta middag och övernattning hos Mattias mamma . Efter frukosten på lördagen åkte vi vidare ner mot Ystad för att besöka våra vänner ute på landet , så underbar gård dom bodde på !!!
Väl där skulle vi bära in våra väskor och jag hann inte längre än in till hallenimage image image image image förrän jag höll på att ramla omkull av min yrsel , ALLT snurrade! Jag låg på golvet och kunde varken titta eller ställa mig upp eftersom jag mådde så extremt illa , Mattias kom och bar mig tillbadrummet där jag fick ligga en stund . Som tur var blev jag bättre fort och kunde ställa mig upp utan att kräkas , yrseln var kvar och jag var matt resten av dagen :-(
Allt detta pga stress på jobbet och efter mitt problem med kristallsjuka förra året kommer problemen av minsta lilla stress :-/
MÅSTE ta det lungt nu !!

 

 

 

När man inte orkar mera!

 

Hej finisar
Jag har inte bloggat på flera dagar tyvärr och det känns riktigt tråkigt !
Jag har absolut velat dela med mig men inte haft orken att skriva .
Energin har varit slut sedan länge då jobbet endast varit i fokus senaste veckan och inte fungerat som tänkt .
Jag kan inte i nuläget gå in på detaljer men hoppas kunna dela med mig av mina tankar och känslor längre fram . Just nu måste jag bara hitta ny energi och sluta stressa. Huvudvärk och yrsel hela tiden sen i lördags , ingen hit!

image Jag hoppas att jag mår bra snart och att jag kan varva ner och stressa mindre , jobbet är viktigt men hälsan är viktigare .

 

Midsommar när den är som bäst!

SKITVÄDER !

Bortsett från vädret var allt super! Vännerna , familjen, maten och lekarna … Vilken fest!

Jag lyckades såklart göra den största kransen ever och det såg ut som jag var kamouflerad inför ett krig.. Hahaha!!!

Vi hade 4-kamp med tipspromenad , luftgevär, ringkastning och stjärnan 😉 Vickan och Mattias vann och jag och Jere kom tvåa!

image image image image image image image image image image image image

 

Småland here we come!

Midsommar när den är som bäst!
När jag slutade i torsdags blev jag upphämtad 20.45 utf jobbet och vi körde mot Småland! Runt 00.30 var vi framme ( syrran , Calle, Jere och Lina kom fram kl 20.00) och käkade en macka innan vi hoppade i säng ! Jag & Mattias sov i friggeboden och Michel & Maddi uppe på loftet, Mam & Pap i huset och resterande sov i sommarstuga ngr hundra meter ifrån gården.

image image

 

Man känner något under huden !

Hej finisar!

Som ni läst så gjorde jag en behandling med pdotrådar igår innan jobbet . Direkt när dom sattes in under huden kände man att det fanns något där men minimalt. Just när dom fördes in fick jag lokalbedövning ( salva) så det kändes ordentligt men gjorde inte jätteont. Trådarna närmre näsa och munnen känns såklart mest !

Jag är så spänns på resultatet och kommer säkerligen sätta in fler vartefter . Kontakta gärna tjejerna på salongen om ni är intresserade av behandling .

imageimage

Fördelar med behandlingen:

säker metod
inget behov av speciella förberedelser inför behandling
omedelbara resultat
hög effektivitet
inga snitt och ärr
tådarna absorberas

Tillvägagångssättet är lämpligt för personer från 30 års ålder, när de första tecknen på åldrande vissas . Det finns ingen övre åldersgräns.

 

 

 

Facelift utan kniv! Jag har testat!

hej finisar!

I morse var jag hos tjejerna på de Bellezza i Malmö och hade en tid inbokat för PDO trådar :-) Otroligt spännande behandling där man för in små trådar under huden som skapar ett lyft , facelift utan kirurgiskt ingrepp! Jag fick sex trådar insatta och om ca två veckor ser jsg resultatet och ksn då se var jag ev vill sätta flera . Tråden som använs är samma tråd som används av kirurger världen över för att sy ihop inte organ och är därför helt ofarlig.image image image

 

 

Beauty before operationday!

Efter jobbet idag blev det en visit hos Sudden och Jens i Limhamn , åt godaste kakan på länge och nu har jag magknipet från helvetet!

image image imageStrax dax att sova ( ligger nerbäddad), imrg ringer klockan 07, powerwalk och frukost innan det är dax för behandling på de Bellezza och sen ett besök hos Helena på euro Socap och en lunch nånstans , allt innan jobb.

 

Badväder!

I söndags skulle det regna enligt prognosen men det var sjukt varmt och bikini väder 😉 Maddi och Michel var på besök och vi solade och fikade på terassen , tiden bara flög förbi .  Det hade varit en perfekt dag för stranden ! Undra när man tar sitt första dopp, blir säkert på semestern  utomlands ;-)))image image