Hur firar du din lördag?

Hallå på er!
ÄNTLIGEN LÖRDAG!!!
Så tänkte dom flesta idag när dom vaknade och det var dags att planera helgen :-)

Nä…. inte för mig del , min klocka ringde 05.30 och det var dags att kliva upp för att jobba 07.30 – 21.00.
Kul ;-)

Nu har jag precis gått på min rast för att käka lunch och sen sova, kl 16.00 är det dags att jobba igen.

Hoppas ni andra får/har en underbar lördag och hittar på en massa skoj!
Ingen hit alls att ha ett jobb när man jobbar dag/kväll/helg ,men jag hittar snart nåt som passar bättre ;-)

Puss på er!image

Snart ska jag renoveras !

Snart är det dags för mig att äntligen bli ompysslad ;-) På måndag ska slingorna ut efter 4 mån , på tisdag ska jag få nytt isatt hos euro Socap och på onsdag ska Omar färga/slinga håret!
Är ni oxå sugna på att köpa bra hår till bästa kvalitet så kika in på Hemsidan www.eurosocap.se
Jag längtar ihjäl mig!!!
image

Vem ska jag kontakta?!?!

Hej

Detta är inte ok!

Jag har anmält det fejkade instagram kontot flera ggr från båda mina konton och många av er läsare har oxå anmält MEN det är fortfarande kvar :-( Vad ska jag göra ? Vem ska jag vända mig till ?snälla hjälp mig så detta stoppas ….image

Kan lika gärna flytta dit!

God kväll !

Kom nyligen hem ifrån jobb efter 14 tim !! Så trött i huvudet och då sjukt att klockan ringer om mindre än 6 tim och då ska man dit igen :-/ ibland känns det som att man bor på jobbet , den känslan ogillar jag skarpt! Vad är det för liv man lever igentligen ? Befinner sig mera på jobbet än hemma , vidrigt!

Det bästa med imorgon är att jag jobbar till 13.30 och ska träffa min väninna Anna från Sthlm som är i Malmö ;-))) Vi ska ut och käka , LÄNGTAR!

Nu är det dax att sova, helt slut..

pussenimage

Såklart man vill vara mig!

Hej finisar!

I söndags kväll fick jag ett meddelande från min danska väninna att nån gjort ett instagram konto med mina bilder men utgav sig för att vara någon annan ?!

Jo visst var det sant , jag hittade kontot och anmälde det ! Många av mina fb och instagram vänner anmälde oxå kontot men än idag tisdag finns kontot kvar !! SÅ besviken att dom inte tar bort kontot när jag anmält och tom skickat bild på mitt körkort för att bevisa att det är mina bilder men inte mitt konto . Ja som man säger , ” sista idioten är inte född” .

Ni som har instagram , snälla anmäl kontot!

puss

 

image

Jag kommer gå vidare, jag är stolt men besviken!

Under 2014 gjorde klarade jag flera saker som jag är så stolt över !
En av dom sakerna var att utbilda mig och avsluta utbildningen och ta examen .
Jag blev validerade mellan jan och juni och blev klar undersköterska , sen bestämde jag mig för att läsa akutsjukvård och läste från sep till dec.
(Nu efteråt ångrar jag mitt val lite, ingen framtid med detta yrke :-( Det finns och kommer alltid finnas jobb inom vården men ohållbart ekonomiskt för en usk som det ser ut idag .)
Jag blev klar innan jul och fick en anställning direkt på arbetsplatsen där jag jobbade timmar .
Jag blev såklart jätteglad eftersom ett jobb är alltid ett jobb ;-)
Men nu bara en månad senare har glädjen slocknat och jag inser på riktigt hur lågt klassat mitt arbete är och hur dåligt jag ” belönas” för det jag gör .
Jag jobbar och tar hand om svårt sjuka människor som inte har långt kvar att leva och det tar hårt både psykiskt och fysiskt på oss som jobbar .
Vi jobbar dagar, kvällar och helger och vi har ständig press från företaget och anhöriga …för vadå?
En själslig lön? Om det ändå vore så, tyvärr är det tvärtom och vi är lågavlönade och vår titel underskattad :-/
Så sorgligt och orättvist med tanke på vad vi gör när vi jobbar, utan usk stannar vården!!

Jag har under veckan bestämt mig för att gå vidare ( vilket såklart alltid varit planen efter min examen ) redan nu och så fort som möjligt. Jag vet vad jag vill jobba med och kanske kommer det ta lite tid att komna dit men tills dess ska jag jobba med något som jag tjänar pengar på !
Trött på att gå plus minus noll och känna mig utnyttjad, precis som på sitt första sommarjobb i högstadiet .. Hahaha. Detta gäller inte bara min nuvarande arbetssituation utan hela vårdsektorn :-(

image image
Nu jäklar ska jag fixa färdigt mitt cv idag och nästa vecka ska det mailas ansökningar !

Wish Me luck!

Ibland måste man !

hallå där soliga söndag !

Jag tog några dagar ledigt från bloggen som ni märkt för ibland måste man bara det ;-) inte direkten speciell anledning , behövde bara en paus från ” dagboken” ;-)

Lite av det dom hänt under veckan :

Tränat, jobbat, haft hårkund, middag hos Mattias farmor&farfar, fikat hos Mattias pappa & sambo, jobbat under lördagen på ett event hos Mattias , beautyfix på salong debellezza , intett i sovrummet,ärenden på stan , filat på mitt cv mm. Härlig vecka med mycket att göra. Varit lite deppig under veckan men är nu gladare eftersom jag tagit nya beslut i livet! Mer om det i nästa inlägg .

 

puss

 

 

människans bästa vän !

Hunden avled 20 år gammal

Det här är äkta kärlek mellan en man och hans hund.

John Unger och hans hund Schoep hade hållit ihop i 19 år. Men när Schoep blev äldre fick han mycket ont i sina leder och svårt att gå.

John ville att hans hund skulle ha så lite ont som möjligt den sista tiden i sitt liv. Så han tog ner honom till sjön varje dag. När Schoep låg i vattnet minskade smärtan, och han kunde bli så avslappnad så att han till slut somnade i husses famn. John och Schoep brukade ligga och flyta i timmar tillsammans.

Schoepp avled i juli 2013. Hon var då 20 år gammal.

Flera besök inbokade!

imageSå underbart !

På fredag är jag ledig och ska till de Bellezza för lite beautyfix ( bilder kommer på fredag) och om två veckor ska håret ut, isättning av nya hos Euro Socap och besök hos Omar för färg och klippning ;-) Nu ska håret förändras igen men hur får ni se när det är dags!

snacka om att längta ! Hihihi