Dessa lediga dagar har gett mig så mycket nya tankar!

hej igen 😉

Jag har varit ledig tis och onsdag och har städat, njutit av solen , varit ute med loppan , haft hårkund , käkat middag hos Maddis och micha , fikat hos Mattias pappa och mycket mer!

Jag har även suttit en hel del framför datorn och fixat med mail och lite annat , kan inte gå in på detaljer om mina nya planer men snart ska jag berätta mera, jag lovar  :-)) imageFy fasen vad denna ledighet gav mig ny energi och motivation!!

I morgon är det dags för jobb igen men framförallt ska jag träffa min syster för en fika , ska bli sååå mysigt :-)

 

Lite nytt som piffar upp!

 

image image imageJag hade en plan , att under sommaren ta in era färger i hemmet . Det gick inte riktigt som tänkt och jag har helt snöat in på svart och vitt Hahahaha!!!

Snyggt som fasen men inte så somrigt kanske :-) Köpte dom randiga kuddarna och den stora vita , förvaringslådor, badrumsmatta och ljus .

 

vad tycks?

 

 

 

Den kom äntligen!!!!

Som vi har längtat !

Förra veckan hade jag vinterjackan till jobbet och nu är det stekhett på trassen kl 09.00?! Sverige i ett nötskal Hahahaha!!!

I går och idag är jag ledig och njuter av solen och sommaren , igår blev det över 35 grader och jag fick gå in och duscha iskallt fler ggr, jag ÄLSKAR vår terass!image image

 

 

Stress är farligt , jag vet!

I fredags efter jobbet åkte vi till Beddingestrand för att äta middag och övernattning hos Mattias mamma . Efter frukosten på lördagen åkte vi vidare ner mot Ystad för att besöka våra vänner ute på landet , så underbar gård dom bodde på !!!
Väl där skulle vi bära in våra väskor och jag hann inte längre än in till hallenimage image image image image förrän jag höll på att ramla omkull av min yrsel , ALLT snurrade! Jag låg på golvet och kunde varken titta eller ställa mig upp eftersom jag mådde så extremt illa , Mattias kom och bar mig tillbadrummet där jag fick ligga en stund . Som tur var blev jag bättre fort och kunde ställa mig upp utan att kräkas , yrseln var kvar och jag var matt resten av dagen :-(
Allt detta pga stress på jobbet och efter mitt problem med kristallsjuka förra året kommer problemen av minsta lilla stress :-/
MÅSTE ta det lungt nu !!

 

 

 

När man inte orkar mera!

 

Hej finisar
Jag har inte bloggat på flera dagar tyvärr och det känns riktigt tråkigt !
Jag har absolut velat dela med mig men inte haft orken att skriva .
Energin har varit slut sedan länge då jobbet endast varit i fokus senaste veckan och inte fungerat som tänkt .
Jag kan inte i nuläget gå in på detaljer men hoppas kunna dela med mig av mina tankar och känslor längre fram . Just nu måste jag bara hitta ny energi och sluta stressa. Huvudvärk och yrsel hela tiden sen i lördags , ingen hit!

image Jag hoppas att jag mår bra snart och att jag kan varva ner och stressa mindre , jobbet är viktigt men hälsan är viktigare .