Dagen man ALDRIG glömmer

Idag , 26 nov för exakt ett år sedan kom den dagen jag trodde skulle bli en av dom bästa dagarna i mitt liv dock blev det precis raka motsatsen .

Första ultraljudet i v 16 som tyvärr inte visade en liten bebis med ett dunkande hjärta utan en graviditet som stannat medan kroppen fortsatt att vara gravid.

Den långa resan skulle då börja , tre långa månader med ständiga besök på sjukhuset , kemisk abort och skrapning .

Nu ett år senare känns det nästan som en dålig dröm som just passerat, fortfarande svårt att ta in och förstå allt som hände under den perioden .

Min kropp har tyvärr ännu inte återhämtat sig men allt har väl sin gång …..

imageTa ingenting föregivet i livet <3

 

Vilken dag! Tusen tack alla!

Hade en underbar födelsedag igår som jag firade med min syster ( Mattias var ej hemma ) på stan och sen fortsatte vi kvällen hemma hos mig med sushi ,vin och bonde söker fru 😉

 

image image image image image image image

Its my day – Yay!!

God Morgon!

Nu ska jag laga en god frukost och mysa framför nyhetsmorgon med Vega , Iris och Ceasar.

image image image image.

Klockan är knappt 08 och det är redan så många som grattat mig på sms :-)) Jag är så lycklig!

Spöregn ute men vad gör det när det är min födelsedag !

HURRA! HURRA! HURRA!

Det finns genvägar till en smal kropp!

image image

Kakmonster men ändå smal :-)

 

Jag har ätit slimex till och från sen 2010 och det finns inget som håller sockret borta än just slimex . Jag är extremt sockerbroende och har svårt att hålla mig borta ifrån kakor och choklad. Träning , bra kost och slimex är en fantastisk kombination som ger extremt bra resultat FORT :-)

Kika in på Hemsidan och beställ dit kit du oxå !
EN VÄLTRÄNAD KROPP

En vältränad kropp är en viktig faktor för att se smart med perfekt kroppsform. Vad vi äter och dricker kan ha en oerhört reparativ effekt på vår kropp, hälsa och livsstil.
INGREDIENSER

Om du letar efter de renaste ingredienserna och de mest bevisade resultat av viktminskning, det är ingen tvekan Slimex är den bästa. Slimex har hjälpt tusentals människor att gå ner i vikt på ett säkert och naturligt sätt genom regelbunden användning. Slimex innehåller sibutramin för att hjälpa dig att hålla karamellen på avstånd.
EFFEKTIV VIKTMINSKNING

Om du letar efter rätt stöd för en effektivt viktminskning med perfekt kroppsform, Slimex har kommit en produkt som kan ge dig oöverträffat stöd för att banta utan några biverkningar.

Ny hårfärg ÄNTLIGEN!

Hej finisar

 

I dag var är jag ledig och tog mig ut i regnet för ett besök hos min hårdoktor Omar. Jag hade en sån otrolig tur att en tjej avbokat sin tid hos Omar eftersom han är fullbokad i veckor framöver :-/

Jag har inte fixat håret på två månader så min hårfärg var inte laglig fram tills idag…hahaha!!

Nu har jag ny mörkare färg och jag är supernöjd! Endast en toning och håret nu mår verkligen super sen ” blekningsolyckan ”. Jag kommer fortsätta med toning och lite mörkare nyanser fram till våren /sommaren så håret får en ordentlig vila 😉

image

Har letat så länge – nu kanske jag hittat rätt!

Jag har länge kollat efter nåt porslin som jag vill ha och kanske även börja samla på. Jag tänker då på nån serie som är lite exklusiv och där man inte kan köpa allt på en gång utan får köpa lite i taget 😉

Jag har länge varit inne på Kerstin Tillberg design men NU har jag nog hittat ” the one ” !

VAD TYCKS?

image image image image image image image image image image image

Produkterna kommer från Austalien och skickas till hela världen <3

 

 

 

Fantastisk helg med familjemys!

God kväll finisar!

Jag har haft lite ledigt från mobilen under helgen och därför inte bloggat aktivt .

I fredags var jag ledig och tillbringade den iskalla dagen ute med syrran och gick en två timmars promenad . Sen blev det några slappa timmar i soffan innan jag fixade till mig och åkte till syrran för lite tacos och övernattning , såå mysigt! Vi låg i soffan och spelade 90 tals låtar fram till 01.30 och planerade lite till min kommande fest .

image

Lördag blev en slapp dag hemma med lite städning och tv-tittande  innan vi åkte på gåsmiddag hos Mattias pappa och sambo :-) Alltid lika kul att träffa alla och äta god mat och bara umgås <3

 

I dag har vi ägnat dagen åt att byta till vinterdäck på min bil hos pappa på Sturup , totalt snökaos här i Skåne och sommardäck är inte att tänka på :-/

 

Nu är det mys i soffan med kaffe , pepparkakor och ädelost ;-)))

 

Kommer bli det bästa nyåret i Vegas liv!

ÄNTLIGEN !!

Äntligen har vi fått chansen att få det bästa nyåret någonsin , jag är så lycklig för Vegas skull och om hon bara visste vad som kommer hända så skulle hon vara precis lika lycklig som jag just nu!

Sturup flygplats har tagit efter Arlanda och har nu ordnat ” nyår med hund” för först gången . Vi lyckades knipa ett rum innan dom tog slut och vi kan checka in kl 15.00 på nyårsafton . Vi har bokat rum med frukost och Vega får nyårspresent vid incheckning.

Tanken bakom denna fantastiska ide är ETT NYÅR UTAN RAKER !!!

Eftersom det ärförbjuder att skjuta raketer på och i närheten av en flygplats.image image image

Vega är och har alltid varit skräckslagen på och runt nyår, vi har tränat mkt men hon är känslig för alla höga ljud som kommer från tex ambulanser , polisbilar , brandkår, skjutbanor , sopbilar osv . Detta är det finaste vi kan ge henne hon kommer inte ens förstå att det är nyårsafton :-)

Tyvärr smäller folk i veckor här i Malmö men inte lika illa som på nyårsnatten .

 

Jag ska enligt schema jobba på nyårsafton till 23.00 men förhoppningsvis kanske jag kan få semester :-) Om jag inte får ledigt så får Mattias och Vega checka in på em och jag kommer vid tolvslaget .

 

Lycka är att veta att ens älskade djur mår bra , betyder mer än allt!

pussade en tjej på gatan!

Hej på er!

Äntligen fredag IGEN!
Tiden går så fort, helt galet !
Denna fredag njuter jag verkligen eftersom jag är ledig fre-sön 😉

Nu är det mys i soffan i min pyjamas , tända ljus och med en kaffe, det är kvalitet .

Jag måste berätta vad som hände för en timma sedan när jag var ute ned Vega .
Regn , rusk och allmänt grått väder och Vega ville bara gå in ( som alltid) så fort vi kom ut.
imageUte på gatan möter vi en smått stressad småbarnsfamilj med en mamma bärandes på väskor , en pappa bärandes på en bebis och en ca 3 år gammal flicka komma gående på trottoaren . Mamman och pappan har fullt upp med att öppna bilen och packa in allt och märker inte att den lilla flickan pratar för fullt (med napp i munnen) med sina föräldrar . Hon går mitt på trottoaren i en lång gul regnjacka med luvan uppfällt och när vi möter henne stannar Vega och flickan , tittar på varandra och några sek senare klappar flickan Vega på nosen och Vega pussar flickan försiktigt på händerna och sen på kinden.
Flickan strålar och Vega viftar på svansen , föräldrarna är tysta i några sekunder innan dom börjar småskratta och sen hälsar på mig och Vega .
Det är inte ofta det händer men NÄR det händer blir jag lika lycklig varje gång !!!

Min hund ÄLSKAR barn !
Ni som tror att min staffe skulle kunna skada ett barn så är det väl överdos av pussar i värsta fall <3