StampTorka..

Efter att ha kollat i eventkalendern och insett den hårda sanningen – endast TRE Stamp hade jag varit på hitills detta året.

Sämst prestation henom tiderna!

Men det fick rådas bot på under påskhelgen när jag tog mig till dr psychedelics fett arrade fest med mina vapendragare Dave och Perry 🙂


Tyvärr  gjorde mainacten Huxflux ingen direkt nämnevärd insats, men Petur spelade bra och Hexmästaren rev av kvällens bästa set 🙂 

Sen blev det omsvidning och bogges fest och även ommöblering i Hq innan helgen var slut . Goaste vännerna Dave och Meriam styrde upp saker o ting 🙂

Nightshades by Dior

Saker jag verkligen fastnar för köper jag ofta i alla kulörer som finns.????Här har ni mina All Time favourite #nightshades från Dior. #clearfade #bluefade #brownfade 


Hade ytterligare ett par men de blev tyvärr massakerade ..

#DiorAddict

AntiBlogg Påsk

Haft en redig bloggsvacka och det har ändå inte inträffat nåt sådär superfantastiskt nu det sista att dela med sig av.. är fortfarande rätt Off – fast inte lika nattsvart som innan tack o lov 🙂 . Bara jäkligt dåligt med energi…

Våren är här iallafall så det är ju nice, dock har jag missat alla fina dagar hitills men förhoppningsvis kommer det massa fler.

Killen kom upp igårkväll och han är halvkrasslig så vi får välan se hur festlig påsken kommer att bli. 

Måste omedelbart ta mig iväg och sola, håller på att blekna bort på riktigt känner jag 😉 

Adding Method to my Madness

Varit sjukt antisocial de senaste veckorna. Stress och min katastrofala sömn har hunnit ifatt mig och gjort att jag bejakat mina isolations-tendenser alltför mycket och helt enkelt stängt in mig i Högkvarteret. 

Detta är bitvis absolut nödvändigt. Jag tycker om att vara ensam och behöver min egentid, men det kan ibland gå till rätt extrem överdrift i mitt fall, och efter att endast varit utanför dörren ett par gånger på 2 veckor så var det dax för en insats ….eftersom jag ju känner mig själv så vet jag att vad som krävs i dessa lägen är att jag bryter situationen och i helgen har jag oxå gjort just detta med hjälp av mina goa vänner.

I fredags blev det en sväng till Perry och Isa. Lite soffhäng och snack över ett par glas vin bara… mys typ 

Kom hem väldigt tidigt lördag morgon , och lyckadesfaktiskt somna (!!!) utan sömnisar några få timmar. Kände mig så fresh och alert när jag vaknade up.. Önskar jag kunde känna sån energi jämt. Senare på lördagen  var jag sjukt nära på att ändå skita i min plan och fastna hemma,(var så sjukt omotiverad) men tog mig tillslut upp ur soff-modet och fixade till mig och åkte till Stampet – påhejjad av Dave och Emelie som mötte upp mig där…

Festen var väl inte den mäktigaste i Göteborgs underground historia , men musiken var bra och man sprang på många man kände. 🙂

Jag Dave och Emily tröttnade dock på den alltför varma lokalen och begav oss redan vid 04 snåret från festen och hem till Dave för lite efterhäng…natten blev till dag och emily drog till jobbet. Så jag spenderade en ytters trevlig söndag dagen och kvällenhos min goa vän Daveoch hans pälsbeklädde livskompanjon  Devil.

Många snack och glada skratt senare var det dax att retirera hem till HQ i Gamlestan.
Tack alla mina fina vänner för denna helg. Ni alla har gett mig så mycket god energi och hjälpt mig mer än ni Anar.

Kindben by Bella

img_9664-1.jpg

Jag Älskar kindben! 🙂

Vissa gillar stora läppar (där tycker jag nog mer att lagom är bäst på mig själv även om megaläppar kan passa andra) , Men jag tycker det är så sinnessjukt snyggt med höga och stora kindben! Det ger så mycket karaktär till ansiktet.

Idag var det dax efter att ej ha fyllt kindbenen på över ett år så begav jag mig till Bella som jobbar på Salong Fröken Buddha i Lackarebäck (hållplatsen innan mölndals sjukhus)

Hon arbetar med Juvederm, Decoria, stylage och dermavisc . Vi använde 2 ml Decoria idag på mina kindben. 

Prislista 

1 ml läppar/ansikte – 2199

Kindben 2 ml – 4000

På dessa priser får ni även 15% rabatt om ni uppger ”December” som bokningskod – när ni bokar online på deras bokadirektsida 

Kolla in posh_clinic på instagram för att se mer av Bellas verk! 

Den 29 April kör de Skönhets-event där ni kan passa på att göra fillers för extra pressade priser. 

Min Fina Atrox

Jag Älskar denna lilla Pälsboll. Han må vara högljudd , hårig och överdramatisk , men i 10 år har han sprungit till dörren när jag kommit hem , fått mig att skratta åt hans busiga upptåg och tröstat mig när jag varit ledsen. 
❤Min fina Atrox❤

Själasvacka delux…

Förra veckan nådde jag något slags bottennivå energimässigt och mentalt. Massa saker bortom min kontroll mästrar mitt sinne och skapar massa stress, samtidigt som jag känner mig förvirrad och lost överhuvudtaget med mitt liv just nu pga en massa orsaker.

Isolerat mig på tok för mycket och kämpar tidvis med att bryta meningslösheten som drabbar mig…  Ni vet den där känslan ”varför ska jag ens gå upp ur sängen”

Då är det ganska mörkt och motivation kan man inte ens stava till i de lägena..  

Hade planerat i flera månader att gå på Psychedelic Blast som mina vänner arrangerade – och det såg av bilderna att döma RIKTIGT fett ut…. Ångrar såklart nu i efterhand att jag inte kom dit , men min energinivå var helt enkelt för låg . 

Det blev en lugn helg istället. Daniel kom upp hit efter att ha haft dottern i lördags och vi har chillat hemma. Välbehövligt med lite kärlek och mänsklig kontakt… känner mig fortfarande inte på topp men kravlade upp nåt steg ur det värsta mörkret iaf.

Det där med att må bra är lurigt i vissa perioder. Man får existera så gott det går genom dessa och sen leva livet desto mer när det är dax för en upphöjd period.

Desto djupare dalar desto högre toppar heter det inte så.. 😉