(Inlägg fr Monaco) Berikande kontraster

:Detta inlägg skrev jag i monaco:

Igår efter grand prixen så rörde vi oss vidare , först lite champagne och kaviar och därefter gick vi till Yacht klubben i Monaco där även en och annan skumpaflaska knäcktes :).

    
   Mingel och häng i top notch miljö. Ännu senare gick vi vidare ut till beachklubben Sunset där det var fullt drag med dj’s , gogodansare och mycket festlig stämning på publiken :D

 (Bilden här nedan visar dock vårt bord på Gotha i Cannes som blev väldigt festligt med 100 flaskor Dom Perignon) 
Två supertrevliga och roliga tjejer från sverige har varit med dessa dagar , varav den ena är pilot (trafikpilot för norwegian) . Blev sjukt sugen nu igen att ta helikoptercert när vi tog helikoptertaxi från flygplatsen och in till Cannes häromdan. Känns som det utimata fordonet för mig på nåt sätt…

   

  

  
Jag sprang på mina gamla vänner Brian och Sam från London på Sunset – ett kärt återseende då jag ej sett dem på evigheter. De var dock precis att gå till Billionares Club och vi blev medbjudna med hela vårt gäng men vi var hungriga så det blev resturang istället ,och därefter var hela crewet rätt slutkörda efter en lång dag med F1, vin och fest så vi valde faktiskt hemgång tillslut.

   
 

Jag har blivit helt betuttad i Monaco som nog måste vara bland de vackraste platser jag upplevt. Sen är det förstås extremt mycket exklusivitet, lyx och flärd – och det är ju  förstås ibland trevligt att bryta av med mot mina undergroundfestligheter då och då.    
  

 

Kontraster Berikar ju som det sägs :)

Who said u cant rock it on a tuesday? 

Gud vad bra jag har mått hela denna dagen. :) Haft sån energi och lust till livet. Det gör mig väldigt gott med lite miljöombyte ibland! 

Har packat upp och städat lite hemma , myst med tussarna förstås och fixat o donat med lite mails och dylikt under dagen…  Sen var det dax att färga topparna rosa (riktigt nöjd med den nya färgen jag nu testade som blev mer åt neonhållet)  

 ….och dra på sig lite smink o kläder för att bege mig ner på stan och vipkväll/fashion/vernissage i arkaden där det även bjöds på bubbel, snittar, dj och modevisning.

Ligger nerbäddad i sängen nu med vackraste Atrox spinnandes bredvid mig . Lite halvSalongs efter några glas bubbel som följdes upp med vin och strawberry daquiris hos Greken på Kungstorget.

   
   Jag och en av mina bästisar Dave har som sagt varit på En faktiskt väldigt lyckad VipKväll på Tara och Raglady. Jag passade på att köpa Voluspa Doftljus och två par örhängen – och fick dessutom fina grejjer i goodiebagsen i form av sjal, Hanky Panky trosor och ännu ett doftljus.

   
 Efter lite samvaro på kungstorget blev det nattamat innan hemgång -

 En Bättre Tisdag om jag får säga det själv :D

 

Anastacia , efterlängtat besök Och VIPkväll 

Ha! :D Har ÄNTLIGEN fått tummen ur och beställt ett anastacia kit. Ska bli kontureringsproffs nu framöver :). Eleven.se kör kanpanj 20% så passa på.

  
Fan vilken tur då att min katta Malena kommer på en snabbvisit på lördag <3, hon är nänligen sjukt duktig på allt sånt och jobbar på kicks dessutom. Ska bli sjukt välbehövligt och kul att äntligen få lite tid med mitt älskade trubbel! <3 . Längtat ihjäl mig efter den underbara människan.

   
 
Mer om det sen,nu måste jag skölja ur lite neonrosa färg ur håret och börja göra mig iordning för ett VIP-mingel, Vernissage och Kundkväll på Raglady och TARA ikväll. 

  V
Later Alligators!