Nya ParfymFavoriter

Har ju kört på storfavoriten Clean rain länge nu , (clean har föresten helt FANTASTISKA doftljus nu med!) men det känns ju alltid kul att hitta nya dofter som man känner av lite mer på sig själv. Har botaniserat runt i parfymavdelningarnA och hittat två supergoa höstfavoriter jag vill tipsa er om.

Burberrys nya doft är riktigt fräsch. Kände direkt att detta kommer bli en ny höstfavorit . Ananas , mandarin och vit mysk finner man i den här doften som passar perfekt till vardags.

  
Fick även en parfym i födelsedagspresent från Rituals som jag tycker var väldigt god och innehåller Magnolia, pink pepper och mysk.

  

Överpris

Norge är najs, men priserna får en ju tidvis att längta hem. Igår stannade vi till på en bensinstation där jag köpte 2 drickor, två baguetter och en påse chips. Det kostade 295 kronor. 295!!! Jag hade tyckte det var dyrt om det kostade 195 , men TVÅHUNDRANITTIOFEM är ju helt sinnessjukt. Undrar vad typ en trerättersmiddag går loss på. 😉

Sexigt From Dusk til Dawn-tema

Plikten kallade och gjorde således att jag nu Befinner mig i Oslo ,där jag under kvällen medverkat i en välkoreograferad show som baserades på kultfilmen ”From Dusk til dawn”. 

Rikigt nice upplägg i fet lokal med proffsiga dansare från vivaworld – och partypytonen Ada gjorde naturligtvis succe som vanligt :).

     

   
  

   
    
 Gillar Norge mer och mer ju mer jag är här. Folk känns jäkligt genuina och jag har bara denna kväll gjort flera trevliga bekantskaper som jag säkert kommer hålla kontakten med framöver.

   
 Nu ligger jag avsminkad nerkrupen i min fantastiskt fluffiga hotellsäng och saknar faktiskt inte Göteborgs-härjet det minsta. Imorgon blir det Tjusigt inredda nattklubben NOX på kvällen, och sen fick jag information om en skogsfest här i krokarna, där dessutom gbg-dj Barret ska stå bakom spelarna på natten,  men det återstår att se om vädret känns mer optimerat för utomhusfasoner än denna kväll eller ej..

Sweet Dreams :)

Asian Fusion på TOSO

I onsdags var jag med en vän på ”nya” Asian Fusion resturangen TOSO på götaplatsen här i Göteborg. 

Riktigt nice resturang med tydlig inspiration från mina storfavoriter Buddha bar och TAO. Maten var fantastisk , min favorit var laxtartar , ett tips är att testa Raspberry-cocktailen i baren för den var GUDOMLIG.

Det är oftast fullbokat så ha nån veckas framförhållning. Det blir definitivt fler besök för min del på denna pärla till resturang :)  

FransFin by Kungakronan

Har haft lite bråkiga fransar det sista som hållt sämre ett tag och behövt fyllas med kortare mellanrum, men nu verkar de äntligen lugna ner sig igen och återgå till sin vanliga hållbarhet :)

Idag var jag på Salong Kungakronan igen och duktiga Sandra var min franstekniker för dagen. Vi körde Volymfransar förstås som ger oslagbar maxad effekt.

  
Blev Supernöjd som Vanligt! 😀

  


Varför jag Hatar iPhone 6

Som jag hade sett fram emot att uppdatera min iphone från 5s. Fram tills nu har de i mitt tycke nämligen förbättras för varje ny lur. Men tyvärr visade sig 6:an vara undantaget som bekräftar Regeln att inet någonsin är helt perfekt. Inte ens Apple . Well ska jag nu vara riktig ärlig så finns det väl ett par andra saker jag inte är helt nöjd med.. som till exempel det svårmanövrerade skitprogrammet iTunes.. Och det faktum satt Apple-prudukter ej går att synka med något annat än apple-produkter.. För att inte tala om att de byter kontakter hej-vilt! 

Nåja – nu kom jag visst av mig lite 😉 Meningen var ju att påvisa vad jag ogillar med 6:an , inte att snacka skit om mitt All Time High favorit-teknik märke.

Tänkte att jag skulle vänja mig vid ändringarna, men några månader senare så kan jag bara konstatera att min första uppfattning (som vanligt) var helt rätt.

  
För det första är den för stor. De extra millimetrarna som skiljer den från 5:an gör att den ligger betydligt sämre i handen. Iallafall för oss som inte har gigantiska neandertalar-händer.

För det andra har de flyttat ”Lock button”! – Aka sleep/wake button så den numera sitter på högersidan istället för ovanpå luren. Ett idiotiskt misstag som gör telefonen betydligt mindre  användarvänlig då det är rakt mittemot volymknappen (så när man ska trycka på lockbutton trycker man förstås automatiskt in även volymknappen) Dumt, MYCKET dumt!

För det tredje har de gjort volymknapparna avsevärt större. Vilket leder till att när jag går och bara håller i telefonen med vänster hand vilket de flesta högerhänta människor gör, så hamnar tyngden på vilymknapparna och lyckas alltsomoftast helt sänka ljudet till noll – vilket i sin tur för jämnan orsakar att jag inte hör inkommande samtal , eller försover mig eftersom larmet blir silent.

Summa summarum så har dessa små men väldigt betydelsefulla detaljändringar förvandlat en näst intill fulländad optimerad tekniskt apparatur till En Jävla Skitlur helt enkelt.

Blir det ingen ordning så får det nog fan bli en android framöver..,

Skenande FHästligheter

Skulle egentligen ha åkt till Köpenhamn i lördags, men katastrofartad sömn och det faktum att alla VIP-biljetter var slutsålda gjorde att vi tillslut bestämde oss för att skippa jättefesten Elements denna gång. Lite synd då jag ändå sett fram emot den , men det fick istället bli Hildedal som favorit-gbg-crewet Connected körde fest i kvällen till ära. 

 Söta brunetten Ronja kom till mig i Högkvarteret där vi gjorde oss iordning efter att ha käkat Tacos och druckit ett fantastiskt gott Ripasso vin till. 

  
Till vår lilla förfest kom senare även Perry och Tommy samt vapendragaren Tvilling innan vi i samlad trupp begav oss till lokalen på ”Den Förlorade Ön”-Hisingen där Connected höll hov till tidigt morgonen efter. Men fHästlighterna tog naturligtvis inte slut där utan pågick fortfarande när jag efter lite efterhäng hos vännen Perry begav mig hem till HQ och min goa säng för att krypa till kojs med mina älskade flufftussar.