TanTime med Melanotan 

Insåg att jag var blek som ett spöke inför Cannes , men det löste lite melanotan från www.quicktan.se och ett besök på mitt gamla favvosolarium #mollyssol i ett nafs! 

  
Melanotan finns även som näspray för er som inte klarar insulinnålar , väl värt att testa då det ger fantastisk färg utan att behöva slita på huden ute i solen en massa. Skönt att även vi ”vampyrer” som verkar mestadels nattetid kan få lite färg ;)

#melanotan #quicktan #tan

Klinik Kungakronan – Fillers & Botox by Dr Vikor

Häromdan var jag ju hos Dr Vikor som var på besök på Salong Kungakronan. De har nu slagit ihop sina samarbeten och skapat Klinik Kungakronan . Klicka på länken och gå in och Gilla på Facebook :)

Det blev att fylla läppar och lite under ögonen med juvederms produkter- som jag för övrigt tycker lägger sig väldigt jämt och fint och inte klumpar sig som en del andra fillers jag använt genom åren. Dr Vikor är också väldigt försiktig och trots att jag är en otroligt känslig läppatient så är smärtan minimal när han fyller mina läppar.

Han är i Göteborg ett par lördagar varje månad :) Passa på att boka tid via  Salong Kungakronan på  031-722 44 80 , eller i Jönköping via hans egna Klinik Vikor.se

Nämnas skall att de är bland Sveriges första kliniker att vara cerifierade för injektionsbehandlingar. 

  
 

Vår Käre Leif GW

hittade detta sjukt roliga inlägg om Leif GW (som för övrigt råkar vara en av mina få ”idoler” här i världen).

Hans fantastiska vokabulär och humor samt hans knivskarpa analytiska intellekt i kontrast till hans alkoholiserade och ovårdade utseende skapar ett unikum till Stjärna som nog blivit hela svea rikes favoritprofessor :)

För vem älskar inte hans klockrena beskrivningar, hans många illa dolda tips till kriminella och hans bitterljuva förhållningssätt till sin samtid. Grym är han!

Länken till en massa roliga citat hittar ni HÄR

  

DayHaze

Känner mig underligt omotiverad och seg idag och fortfarande hållt mig inne trots vackert väder tidigare idag. Nu vräker regnet ner utanför så det gör ju detsamma just för stunden, har legat i sängen med tussarna mysandes bredvid och kollat sci fi filmen Ex Machina som faktiskt var bra, och har börjat packa inför en festlig långweekend i Cannes och Monaco som väntar nu i helgen :) 

Dax att bryta isolationen då alltså.

   
 

M2 Backyard, Port du Soleil – och ett par stamp förstås ;)

uppdateringarna har inte haglat tätt här – I know. Jag har nämligen haft fullt upp med att festa I princip hela förra veckan … 

I onsdags var det invigning av m2 backyard som bjöd på dryck och tilltugg för sina VIP:are innan resten av Gbg fick tillträde – och då menar jag verkligen resten- det blev KNÖKfullt med kristi himmelfärds-festliga göteborgare och ett riktigt bra tryck på innergården som dessutom hade en stor ny väggmålning signerad Ristori.

 
  
     När toalettköerna började bli uppemot en timme långa smet jag och Dave iväg till närbelägna Sticky Fingers som hade intagits av SWT och körde stamp med kultförklarade artisten Ticon på plats bakom spelarna kvällen till ära. Grymt bra ljud och stämning trots att lokalen vanligtvis inhyser hårdrock. Tummen upp!  

Därefter åkte vi till vänner för efterfest och hamnade så småningom hos Goa Sara och Emil i deras mysiga hus där vi stannade hela torsdagen och hade grillfest :) . Årets första grillning för min del och det blev en härlig dag.

På fredagen var det premiär för Port du Soleil dit jag och sewsen gick tillsammans -och jag passade även på att hämta ut mitt vipkort eftersom jag missade vipkortsutdelningen för ett par veckor sen.  

  

   Lika spektakulärt som alltid på PdS men väldigt mycket folk gjorde att jag smet iväg och bytte om , hämtade upp Dave och vidare till mumindalen där connected körde fest :) . Sedvanlig efterfest med min festligare hälft och lördagen var jag hyfsat sliten men fick Ädå fixat läpparna och lite fillers under ögonen hos duktige Dr Vikor på Salong Kungakronan ( kolla in hans hemsida HÄR för info och priser) , innan det var dax att åka en snabb vända till Halmstad innan jag valde att bege mig hem till min kära säng där jag även spenderade hela söndagen utan förbehåll.  

En härligt festlig vecka med gamla och nya vänner :) fantastiskt. 

Dax att råda reda på Rufset!

Känner mig lite halvefterbliven idag efter att jag satt och drack för mycket vin igår (igen) med trevligt sällskap. Har en dånande huvudvärk , men nu är det dax att krafsa ihop sig och hoppas att posten med mitt fina www.eurosocap.se -hår hinner komma nu snart för sen bär det av till Malin Gawell på BonBon för att råda nån reda på rufset! 

Uppge December Wiklund så får ni 10% rabatt på Euro soCap