Hårfager by Euro SoCap och Malin

Det blev hårfix på Studio BonBon i fredagsav min duktiga väninna Malin. Vi bytte mina tejpextensions (keratinet fick sitta till nästa gång) , färgade utväxt och återgick till min favoritfärg – rosa ombre. Hon mixade ihop en egen lite hallonrosa färg som vi använde på mina Euro Socap Extensions och resultatet blev kanon som vanligt :) kul att variera rosanyanserna lite.

 

Missa inte att ni får 10% rabatt på hela sortimentet på Euro SoCaps Hemsida när ni uppger December Wiklund som kod :)

  

  

   

Efter hårfixandet begav vi oss ut på M2′s VipTillställning som var himla trevlig, träffade massa gamla goa vänner och bekanta. En riktigt rolig kväll :)

  

     

Vass Present :)

Är grymt glad över min nya feta kniv som jag fick i gåva under helgens bravader. Den ligger sådär helrätt i handen och är en dykarkniv så den har sådan go extra tyngd. Vill bära med mig den överallt , men det vore ju antagligen dumt…. 

 Tack så mycket Daniel , lovar att ta väl hand om den :) 

För er som blir gröna av avund tipsar jag om dykarbutiken OXYGENE på mölndalsvägen (tror jag) ..där ni finner både denna och andra liknande. 

  

Tandblekning på Alexiskliniken

I torsdags var jag på Alexiskliniken och blekte tänderna med Brilliant Smile Metoden. 

Resultatet blev som vanligt kritvitt , nu har ju jag redan blekt tänderna ett antal ggr och de är redan vita, men brukar ändå gå och fräscha upp färgen då och då så jag låg 3 ggr 20 minuter med både stark och lite svagare gel.

  

Ni kan gå in och boka blekning på hemsidan HÄR eller ladda hem Alexisklinikens nya praktiska App från AppStore där ni enkelt både bokar och hittar all information. :)

Uppge ”December wiklund” så brukar grymme Alexis ge rabatt eller extraförmåner. :D k

 

Fler stenar flyttar in i svamphuset

Här är Mina stenar som jag fått av vännerna :)

De två på bilderna nere fick jag i helgen , den första är en quartz (fast jag har ”döpt” den till ketakristallen) , bredvid den är en till quartz och den andra lila är förstås mitt nya Ametistkluster. Tack för dem Malin och Dave :) 

   

 

Man ska tydligen ha ett ”hus” till sina stenar så de bor i svamphuset (en svampbeprydd träask jag köpt i mexico) tillsammans med två till ametister, ett tigeröga, en rosenquarts och några vulkanstenar. Fortsätter det såhär så lär jag ha värsta sten och mineralsamlingen snart ;)   

Var tog Våren Vägen?

Det milda vårvädret tog sig en rejäl helomvändning och förvandlades till regnrusk (och tydligen dessutom snö på vissa ställen). 

Själv skulle jag ju befunnit mig på Marbella med min partypartner just nu , men hoppade av pågrund av ett par olika skäl. Det skulle jag INTE ha gjort visade det sig - men som alltid är det ju lätt att vara efterklok. Så nu sitter jag här i Blöteborg , har sovit som en kratta inatt men min envetna hosta går åtminstonde åt rätt håll så allt är inte pest och pina som tur är ;)

Ikväll blir det att muntra upp tillvaron med Relevents event och VIPkväll på NK ihop med Dave.

   

 

Känner jag oss i Dx2 rätt så avrundar vi bubblet med lite bubbel därefter ;)

  

See you at Nk 2nite

FlygFärdig Fjäril

Wtf! Upptäckte precis att mitt tattoo-inlägg inte publicerats! 

Förra torsdagen var jag ju åter hos Victor på Wicked tattoo och körde de sista 5 timmarna på fjärilen. Höll på och banga ur nånstans runt 4-timmars strecket men bet ihop det sista.

  

I efterhand är jag lite tveksam över mitt slutgiltiga färgval så ångrar lite att jag inte bara höll mig till kalla färger , men nu får den vara såhär över sommaren och coolas till lite sen till vintern :). Lätt att vara efterklok.

Är sjukt jävla nöjd over-all och personligen är den fan den fetaste gaddade fjärilen jag iallafall någonsin  sett. 

Här har ni hela härligheten , från första till sista sittningen och sammanlagt ca 15 timmar

   

 

 

Shopping 4 happiness

Sorry för värdelöst bloggande… 

Min energi har verkligen kommit i obalans senaste två veckorna på gott och ont. Massa bekymmer grusar magin litegrann och man Önskar allt bara kunde vara enkelt ibland. Men Hell , tar dagen lite som den kommer känner jag. 

Min envetna hosta har äntligen retirerat tillslut :) Nice att återfå lite enegi som gått åt till att vara krasslig.

Tog och trotsade rådande ekonomiska svacka och shoppade mig lite lycka i form av denna äckligt snygga väska att ha på sommarens alla inbokade festivaler :D . Den kommer från märket Jungle Tribe som ni hittar på 

https://www.etsy.com/shop/JungleTribe

Där finns massor med supersnygga väskor, klädesplagg och handskar i läder samt även grymt coola smycken    

   

Fantastiskt jävla rå-nice! Och jag hade turen att bara behöva punga ut 1700 istället för strax över 3000 som den egentligen kostar… Det lönar sig att ha blogg ibland! :)