5 veckor senare 

Tuttarna är nu helt läkta efter min resa till Esteworld i Turkiet ,och resten på god väg 🙂 . Har noll smärta nu, lite känselbortfall men den kommer så sakteliga tillbaka också.

Ändå fascinerande hur snabbt kroppen läker efter operation…

Black Python Fringe Bag – VbagsCorner

Häromdan hämtade jag ut min nya Black Python Fringe Bag på posten och den är absolutely faaav! 

Fick ju hejda mig nyligen när jag var sugen på att köpa en limiterad python gucci som jag haft ögonen på länge… det blev för dyrt sammanlagt med import från usa där den såldes.

Men behövde ändå stilla mitt begär Så jag  gjorde slag i saken och beställde istället denna Black python fringe bag som jag också varit medveten om en tid… till en bråkdel av priset dock och nu i efterhand känns det som ett smart val då den var så fin som jag hoppats 🙂

Är jättenöjd!

Ni hittar den och många andra guldkorn i denna lilla butik 

https://www.etsy.com/se-en/shop/Vbagscorner


Ägaren Victoria är hur trevlig som helst och väskorna handgörs efter beställning.

Frakten bjuder hon på 🙂


Denna ascooola ryggsäck finns där också för ynka 2970:-

Clutchen kostar 971 (!!!) HUR SNYGG?!?
Och denna big size tote för 2071 :- 🙂


Endast 647:- för plånböckerna

Och samtliga går att beställa i en mängd olika färger , kan måttbeställas och kan modifieras efter tycke och smak.

Go Get!

Aloe Vera Baserad Hudvård

Har idag hämtat ut ett pakt med Aloe vera baserade produkter från http://myaloevera.se/lifestylebym/sv/start/  som jag nu testar. Är ju sen innan en stort Aloe vera fan så detta är extra kul att prova.

Efter en första test så blir Serumet en klar  favorit. Det doftar gott av vitt Te , är återfuktande och går in bra i huden utan att kladda 🙂 

läser på förpackningen att det även innehåller mimosa och är speciellt bra för känslig hy. Praktisk Pumpflaska får extra plus! 


Även eyemakeup-relovern håller vad den lovar och tar bort sminket bra utan att innehålla olja . Tummen upp för naturlig hudvård . Produkterna känns fräscha Kan ju jag behöva som misshandlar min hy ganska kraftigt emellanåt… 😉

En go Lavender olja Var också med i paketet och doftar ljuvligt här i min oljebrännare.

Fick även produkttester på ett gäng av deras andra grejjer så ska ta och testa dem också nu framåt. 

Känns väldigt fräscht och bra dessa produkter 🙂


Är du sugen på att testa? 

Besök http://myaloevera.se/lifestylebym/sv/start/

Och beställ din egen produkt ????

Esteworld & Salong OSS VIP-kväll

I fredags var det dags för Esteworlds Vip-kväll i samarbete med Salong Oss/OSSklinik här i Göteborg.

Gästerna bjöds på vin och tilltugg, gratis konsultation samt 30% på botox av Oss Klinik på plats denna kväll samt extra förmånligt pris på Esteworlds operationer och behandlingar  För de som kom. 

Det var ett glatt gäng som slöt upp och nu planeras det en grupp-skönhets-resa i April där vi förhoppningsvis får mötas igen. Samlad trupp och åka till Istanbul på finfix 🙂

Ni glömmer väl inte att ni alltid har 20% rabatt på OSS-Klinik om ni uppger DECEMBER som kod 🙂

RealityCheck …. Snart finns bara minnena kvar .. (nästan)

Står och rensar i förrådet. Bland rester från hela mitt vuxna liv (det är inte lite kaos därinne kan jag lova..)Och Plötsligt slog det mig att om några månader så flyttar jag härifrån mitt kära Högkvarter som jag bott i sen… tror det är sen 2004… (hmm blev osäker nu. Det var en vild tid så kan ha missat nåt år 😉 

Jag Vänder blad och börjar mitt nya liv i ett land där jag varken kan språket eller har några egna vänner.  Danmark nästa med min kärlek Daniel Dam Hansen och flytta in i vår Etagetrea på Amager som väntar på oss..

Shit… är skräckslagen och förväntansfull. Melankolisk och Lycklig på samma gång..
Det blir Sannerligen slutet på en Era. Göteborg har utan tvekan varit de fetaste , galnaste, intensivaste och mest fantastiska åren i mitt Liv (so far) . Finns inte ord nog att beskriva mina känslor , alla magiska minnen, Alla roliga upptåg och sjuka händelser , allt kaos, alla tradgedier. – hade man skrivit en bok om denna tid så hade folk nog trott att man hittade på ..
Men framförallt – Alla mina underbara Vänner och allt vi har upplevt 🙂 . Vet med säkerhet att jag Aldrig kommer finna sån här energi någon annanstans. Göteborg och människorna här har en speciell Dynamik som är helt unik.
Just därför så kommer jag behålla ett övernattningsrum hemma i Högkvarteret 🙂 Komma hem nån gång i månaden och se till att ni inte tappar partyfanan helt nu när jag härjar iväg åt annat håll -och se till att ni inte glömmer bort eran vilda snökatta . Fast det vet jag att ni inte gör. Jag vet nämligen att jag lämnat lika mycket intryck på denna tid – som den på mig :).

Gawd vad sentimental jag blev. Skrev visst en roman med 

Well – Vänner , Ni vet vilka ni är 🙂 – Kärlek! ❤❤❤