Nya godingar från Korsetten.se

Hämtade ut ett efterlängtat paket från Korsetten idag. Massa nya snyggheter blev det :)
Bland annat denna Superfabulösa laserskurna och blingade mask som jag fått med till min goa tuttfia Veronica ”Virran” Thorsell efter att hon förälskat sig i den :). Ångrade genast att jag inte bad om en till mig själv oxå , men förhoppningsvis kanske jag kan få lägga beslag på den längre fram ;)

Masken heter Decor och finns i flera vackra varianter. Ni hittar den HÄR

(null)

(null)

(null)

Värme <3

Fått massa fin respons på mitt ”själavånda”-inlägg som jag skrev .

Blir väldigt rörd av eran omtanke :)
Jag är i sanning lyckligt lottad som har så mycket fina människor i mitt liv .
Ville bara förklara lite för alla ni som hör av er och ibland inte får svar och undrar var i h-te jag tatt vägen eller om jag är sur/dryg/ när jag har mina ”perioder”.

Vissa av er känner mig så väl och vet exakt hur jag fungerar.
Tänker på er mycket ska ni veta mina kära vänner, ibland kämpar jag med mina sociofobiska drag och mitt övriga mörker som drabbar mig då och då och är oförmögen att göra slag i saken och höra av mig och visa hur mycket ni betyder , eller ens svara i telefon eller någonstans när ni är goa och försöker visa mig att ni finns där.

Det vet jag att ni gör – och jag hoppas att ni också vet detsamma <3

Det är ju lite terapeutiskt att skriva av sig och dela med sig mer även av sina mörkare stunder, inte minst i den meningen att man märker vilka goda energier som finns runtomkring en och blir glad av stöd och omtanke.
Bara det muntrar ju upp dysterheterna och vips så är man på fötter igen och skakar av sig allt fjams man legat och grunnat på alltförlänge utifrån alltför destruktiva perspektiv. :)
Samtidigt tillkommer det ju lite mer personlighet , innerligheter och äkthet till bloggen igen istället för att den bara ska processa ytligheter, reklam och festligheter.

Det var så jag började blogga – waaay back nämligen när jag började processa lite existensiella klurigheter och funderationer online istället för att skriva dagbok. Senare tog det över lite väl mycket med reklamen för mina sponsorer och jag tappade peppen att vara djup och personlig online och blogga blev mer ett måste än ett nöje.

Dax att vända på steken igen..
:)

Kärlek hörrni!

(null)

SjälaVånda

Ni som känner mig märker att jag knappt syns på nätet och inte svarar i telefon etc just nu.
Förutom att jag varit rent fysiskt sjuk (som fan) så är jag dessutom fortfarande i tidigare nämnda svacka , och det tar bokstavligt talat musten ur mig när själen blöder.
Det leder till att jag isolerar mig.
Helt.
Jag har gjorde det en hel del nu det sista och jag vet att det är av ondo men Jag känner mig helt mästrad av dessa känslorna, låg på energi, bitvis melankolisk och ledsen, bitvis helt apatisk och bitvis jävligt frustrerad då jag är helt handlingsförlamad.
Många ser mig som en person som alltid är glad och positiv , det beror mycket på att jag väljer att inte umgås med någon när jag är ur balans.

Försöker låta bli att hamna i alltför mörka tankar på varandet och varför saker och ting är som de är. Försöker låta bli att känna hopplöshet och maktlöshet i vissa situationer , men det är svårt.
Jag får ofta höra från mina vänner att jag är duktig på att lyssna och hjälpa andra, men att jag aldrig pratar om hur jag själv mår om det inte är bra., vilket stämmer. Jag kan vara ganska sluten och privat av mig och har alltid hanterat mina bekymmer och min inre smärta själv utan att visa eller dela den eller heller försöka förklara den för mina nära.
Brukade tidigare använda bloggen till att kanalisera diverse existensiella betänkligheter och allehanda själavånda… Så jag gör väl ett försök här igen helt enkelt att få ur mig lite av det jag är oförmögen att uttala verbalt.

Alla kämpar vi mot problem och bekymmer . Alla känner vi oss Vilsna och svaga ibland…
Mitt mörker är kanske tidvis djupare och starkare än gemene mans… Men vill gärna tro att så är även mitt Ljus .

Önskar er alla en God Natt. Och till mina vänner som läser detta – no worries (som vanligt) . Ska bara kriga klart mot mig själv så är jag snart goa gamla Dez igen.

(null)

TotalBlock!

Fått massa material av min extremt talangfulla konstnärsgoding Hani som pushar mig och tycker jag borde släppa loss och måla nånting. Fick Tillochmed förmålade canvas så det bara ska vara att sätta igång!
Men Gawd vad svårt!, försöker komma på vad jag ska måla för nåt , hur gjorde man ? Vad brukade jag ens teckna back in da days när jag ritade jämt?

Snacka om kreativ blockering . Nu vet jag vad hon pratade om i sommras !

Antar att det ”bara” är att börja med något, frågan är bara vaaaaad . Mjälp!

(null)

(null)

Krasselkatt och Vinnardragning

Legat inne hela veckan och Min feber går åt helt fel håll tyvärr. spenderat dan ömsom frossandes och ömsom svettandes och nerbäddad. Fan alltså!
Eftersom en redig tattoo-session väntar mig nästa tisdag så blir det lugna puckar för mig denna kommande helg… Ska upp och kolla läget med gänget i uppsala och kika på deras stamp-event , men hålla mig i kragen och näst intill nykter.
Fasar redan lite inför smärtan .. Plågsamt som fan det där med tatueringar…men det blir gott att äntligen börja få fjärilens färger på plats så den är flygfärdig till våren :)

Första vinnaren drogs ju idag!
så Stort Grattis till min läsare Maria Persson – en specialprintad InOne-piece är påväg till dig imorgon med posten :) Skicka gärna en bild på dig i den framöver :)

:Fortfarande en kvar att lotta ut om ännu en vecka så ni har fortfarande chansen :

(null)

(null)

(null)

Dez Diggar – MatHem

Imorgon är det dax för matleverans igen..

För något år sedan började jag använda mig av MatHem.se för att plocka och leverera mina matvaror.
Måste säga att jag är otroligt nöjd!
Jag väljer själv matvaror med deras smidiga app , får god koll på vilka varor som är på extrapris, slipper sista minuten frestelser och långa köer i matbutikerna samt får allting bekvämt levererat på tider som passar mig.

Rekommenderas!

(null)

(null)

(null)

Tisdags-mode

Varit helt kaputt idag.. Sedan jag införde den Heliga Vilodagen måndag då jag mest myser runt och gottar mig – så har allehandla måndags-symptom istället börjat dyka upp på tisdagar. Märkligt det där…
Har sovit/legat helt utslagen i halvmedvetslöshet mest hela dagen. Drömt en massa wierd shit dessutom…
Kvicknade till en stund på kvällen och styrde lite käk samt såg en film, men känner mig febrig och hostig och på g att bli riktigt risig… Min roomie har ju varit typ dödssjuk de senaste 2 veckorna så hoppas innerligt att jag klarat mig från vad det nu var han åkte på för skit.

Har retirerat till sängen nu igen och medicinerat för natten. Satsar på att vara piggare imorgon då jag även tänkt dra första vinnaren i InOne-tävlingen :)

Nighty night!

(null)

(null)

IMG_5746.JPG

TävlingsDax!

Ni har väl inte missat att det pågår en tävling här på bloggen där jag lottar ut 2 specialtryckta jumpsuits från inOnestore.se

Den förste vinnaren dras nu under Onsdagen och får då sin inonepiece skickad hem till sig!
Tävlingen pågår en hel vecka till och nästa måndag lottas den sista ut till en tursam läsare

För att vara med så måste du gilla InOne s sida på Facebook samt skriva en kommentar här på bloggen eller via mail till Decemberwiklund@hotmail.com


Om ni vill beställa en InOne direkt så får ni 15% rabatt när ni uppger December2015

Go Cosy!

IMG_5530.JPG

IMG_5778-0.JPG

IMG_5804.JPG