En Talk Talk Show och Plakata bravader

i torsdags var det dags för En Talk Talk Show på RONDO med Stefan Odelberg som hade bjudit in sångaren Thomas Dileva och austronauten Christer Fuglesang som gäster.

  

Själv bjöd jag med mig Virran och Ristori eftersom Virran oväntat visade sig vara ett stort fan av Dileva

Jag medverkade i en illusion där jag trollades fram ur en stor låda med partypytonen Ada i högsta hugg. Herr Dileva hade tydligen som ung en dröm om att jobba med ormar , vilket Stefan naturligtvis registrerat och beslöt sig att använda i showen denna kväll. 

 Jag var förstås hyfsat nervös eftersom jag aldrig medverkat i något dylikt tidigare. Befarade att jag -klumpig som jag ju kan vara- på något skulle fastna eller snubbla  och sabba hela grejjen. Hinkade i mig ett antal glas vin och löste det hela galant så det kändes ju väldigt skönt.

Efter showen var man förstås salongs och vi beslöt oss för utgång vilket slutade i halvkatastrof då en person i partysällskapet drog fram något helt annat än sin jackbricka när det var dax för hemfärd. Då var vi dock så plakatraka att ingen av oss märkte det förrän vi fick en utskällning av en vakt någon dag senare ..

Hehe – Ooops! 😉

Slimex!

Idag ramlade ett efterlängtat paket med Slimex ner i brevlådan. 

Slimex är grymma på att hålla sötsuget i shack med hjälp av aktiva substansen sibutramin. Personligen föredrar jag detta framför alla sorts stackers.

Sibutramin används annars i medicin mot fetma, ex reductil och minskar hungerskänslor samtidigt som det ger en energiboost och höjd förbränning.

Mer info om Slimex hittar ni på www.Slimexonline.com där ni även kan beställa produkten.

Go get! :)

  

bravader på Den Förlorade Ön

Fredagen spenderades i goda vänners sällskap och Lördagen blev det att hugga tag i mina vapendragare Tvilling o Dave och rulla ut till Den Förlorade Ön- närmare bestämt till hildedal på Hisingen där Bogge körde mini Connected. 

Fullt ös och massa bra musik från främst Bogge och Pierre levererades. Hade tvärkul :). Sedvanliga efterfestheter hos Dave efteråt byttes till att vi senare åkte till perry och isa där vi umgicks fram till söndagkvällen. 

    
   
Lyckades med konststycket att festa bort min fina färg som jag byggt upp. Det är inte bra :/. Bara att pallra sig till solariet även denna vecka alltså om man inte vill återgå till sin vanliga askgrå vinternyans…

Hisingen ska föresten få en egen skylt a la Hollywood! Blir ju lite kul med 😄. Lite kontrast från orginalet kan man ju lugnt säga…

  

Fransar och FejsFillers – check!

Igår var det dax för ”renovering” i form av påfyllning av Volymfransar hos stans bästa fransteknolog på Salong Kungakronan (förstås) :) . Längesen Angelica gjorde dem på mig så vi fick passat på o få lite välbehövlig update om allt som händer i våra respektive liv.

Därfter blev det ett snabbt sushistopp innan det var dax att fylla läpparna och lite i ansiktet hos Dr Vikor på Klinik Vasaparken . Är riktigt nöjd med hur han fyller mina läppar. Snyggast ever tycker jag :) Man får precis lagom med volym på rätt ställen utan  att de blir sådär overkill. Rekommenderas! :)
Resten av kvällen ägnade jag åt en snabbvisit hos en vän och därefter fick jag själv besök i högkvarteret så det blev att kolla V for Vendetta och sänka ett par flaskor vin med mitt sällskap.

Trevlig kväll helt klart :)

  

RawChef Viktor

Vill tipsa er läsare om en annan blog som drivs av en gammal vän till mig, nämligen RawFood-kocken Viktor ingemarsson (även kallad Tårtan back in da days).

  

Viktor är en grymt skön kille som jag lärde känna genom vårt gemensamma intresse för Psytrance när jag flyttade till Göteborg. Numera går han inte på festerna lika ofta eftersom han har fullt upp med att vara entreprenör och bära rawfood-fanan högt, om han inte klättrar i berg eller sover under bar himmel-  men nån gång då och då dyker han upp och har man tur så handhaver han tillochmed maten på vissa psytrance-tillställningar.

  
För er som är intresserade att veta mer – eller testa på hans godsaker i andra sammanhang så hänvisar jag till hans blogg som ni finner HÄR .

Go Tårtan!

Farväl till en Vän :RIP NORE:

Idag blev det att gå upp i ottan trots dålig sömn. Robin, Ronja och Perry plockade upp mig vid 08 tiden och vi stressade mot Lidköping i sånpass takt att en civilsnut stannade oss (genom att näranog prejja oss av vägen) . Lyckligtvis kom vi undan med en tillsägelse trots att vi var uppe i hastigheter där han kunde förlorat körkortet. 

Väl framme samlades familj och vänner till Nore i Hoppets Kapell i Lidköping för att hedra Nores minne på hans begravning. 

    
    
 Fick samma overkliga känsla som jag fått så många gånger innan på just begravningar…  Men det var en fin stund och många goda vänner till honom hade tagit ledigt från jobb och annat för att närvara.

Efteråt åkte vi några stycken och åt lunch tillsammans innan det var dax att åter rulla mot Göteborg. Tänkte först joina mina vänner och hänga under dan, men tröttheten tig ut sin rätt så jag valde att istället åka hem och få ett par timmars sömnparalys-drabbad vila innan det var dax att bege sig ut på middag.  LinneResturangen Hello Monkey var destinationen denna gång och här samlades hela ”sydafrika-gänget” för god fusion-mat och planerande av resan.

Har drömt om att resa till sydafrika i många år och ser verkligen fram emot detta. Det verkar som att jag eventuellt både kommer hinna med att gå ner i hajbur med vithajjar och dessutom uppleva ett safari :) #win!!!! 

Är nu tillbaka hemma i Högkvarteret efter en dag av både tårar och skratt. Ska bli skönt att krypa till kojs och försöka få sova ut ordentligt inatt. 

Dax för Färg ! Melanotan 2

Blev näranog ihjälskrämd av den likbleka varelse som stirrade tillbaka i spegeln idag och bestämde därmed att det är hög tid att få lite Färg. 

Bästa och snabbaste sättet att lösa detta på är naturligtvis med hjälp av Melanotan. Ett par solariebesök på det sedan så är saken biff! :)

Då var det förstås extra lägligt att ett paket från QUICKTAN ramlade ner i brevlådan häromdan. – Gå in och beställ hem en egen kur innan ni också bleknar bort i vintrkylan 😉