NyVässad n Ready 2 Rumble!

Idag efter att ha bollat exestensiella betänkligheter med alltid lika trevlige Håkan  så fick jag nya vässade,  och för en gångs skull Naturella , naglar av grymma Amy på TOPNAIL. Alla ni läsare får 10% rabatt om ni uppger ”December” när ni bokar :). Det är väl värt att ta sig till Sävedalen där hon har sin studio för dessa naglarna håller g r y m t bra.  

 Go Get! 

Känner mig mer än redo för min fina mr Incredible som kommer vid lunchtid imorgon för att förgylla min helg… Det lutar åt en lugnare sådan än vanligt då vi både ska på Dop och han dessutom måste hem till sin dotter på söndagen. Har handlat hem massa käk så han står sig mellan resturangbesöken, Men man vet ju aldrig om partykattan i mig tar över och drar med oss ut på bus… Oavsett lär det nog resultera i eller annat klösmärke under helgens gång 😀

  

FransFantastisk!

Jag har naturligtvis som rubriken antyder varit på Salong Kungakronan och fyllt på mina volymfransar. 

 Allt livsnjutande i Amsterdam , Köpenhamn och all over sätter sina spår i skönhetsattributen.. Då är det en väldans Tur att man har sådana Proffs som Angelica, Sandra och Madde på salongen som hjälper en att styra upp det eviga förfallet med jämna mellanrum. 😉

Volymfransar is tve SHIT – Verkligen! De går inte ens att jämföra med singles tycker jag utan fyller ut så jäkla mycket mer. Precis som jag vill ha det :)

Go Get!

  

Elements och AvskedsMiddag

ligger hemma i HQ med mina flufftussar och försöker få upp värmen, brrr. Hade råkat lämna sovrumsfönstret öppet när jag åkte och det är s v i n k a l l t.

Kom hem från kph idag efter att ha spenderat helgen där hos ”min blivande man”. I lördags var vi på Elements som var fet fest med två golv. Givetvis hamnade jag mestadels på psyfloor 😉 

    
     
Dave kom ner och förgyllde ett dygn med oss med sin glittrande personlighet, det var ju ändå våran ”Dave-helg” ;). När han åkte hem stannade jag en natt extra men åkte sedan hem för att säga hejdå till Ronja som nu åker till thailand på obestämd tid. Kommer sakna henne mycket ..  

    
 Vi var ett rejält gäng som dök upp till middagen på In Loco , men när klockan började närma sig 23 så var det dax att tacka för mig och bege mig hemåt. Är urtrött och saknar redan Daniel. Konstigt hur snabbt man lixom vänjer sig att ha varandra där hela tiden..

Hoppas denna tråkiga veckan går fort så det blir torsdag :)

Amsterdam-Copenhagen

Har tagit det lugnt hela dagen och återhämtat mig från veckans fantastiska bravader i Amsterdam.  

    
   
   
  
 Givetvis mös vi runt överallt i vad som visade sig vara en ÄNNU mysigare stad än jag föreställt mig.. Daniel hade bokat in oss på 5-stjärniga ART hotel mittemot centralstationen så vårt utgångsläge var optimalt. Vi har shoppat, vandrat runt i stan, kollat in omåttligt populära klubben Techno Tuesday på Sugarfactory,chillat på barer och munchat loss på några av stans alla bakerys mellan resturangbesöken samt givetvis kikat in på Casa Rosso som bjöd på live sexshows .

Mina bästa Amsterdamtips såhär efter första vändan är sushistället KOYOTO och Finedine-resturangen CAO. Techno Tuesday var riktigt fett för att vara en Technoklubb och Redlight bjuder på massa kul dekadens som ändå känns cleant och inte besudlat såattsäga.  

    
 Vill tacka min fina ”future husband” för en grym resa! 

    
 igår när vi kom hem var det dax för Daniel att hämta sin ursöta dotter Liva. Det var första gången jag träffade henne och det gick faktiskt över förväntan :) 

Feelin fucking Great! 😀

From Amsterdam With Love

Befinner mig äntligen i europas ”sin city” Amsterdam dit min härliga älskling har bjudit mig för en rulebreaking romantiktripp i 4 dagar :)

Det är precis så fantastiskt som jag fantastiskt som jag föreställt mig! Efter diverse flygtrubbel kom vi äntligen fram och ägnade gårdagen åt att vandra runt i city, käka , dricka vin och kolla in stan som är övermysig :)

Kunde inte önskat mig bättre resesällskap heller 😀 min käre man är verkligen asrolig resekonpanjon och vi har asroligt.

All Good in tha Hood!;)

   
    
    
   

LV hjärta BMW

Är inget superstort BMW fan men måste motvilligt medge att nya i8:an ser ganska fantastisk ut.

Att Louis Vuitton gått in i ett samarbete med biljätten och skapat det ultimata resekittet med väskor i kolfiber försämrar ju inte intrycket heller…

Låter bilderna tala för sig själva och vill ni läsa mer så kika in på eu.louisvuiton.com