Pink Santa Stampare och Norrland at last

Jag hade väldigt roligt med min Virran i uppsala igår där jag passade på att stanna till när jag ändå skulle norrut. Efter de sedvanliga problemen i anländningsfasen så var vår gode vän schysst och skulle bjuda oss på varsin spa-behandling som kompensation. Tyvärr hade inte SPA’t några tider kvar så vi beställde en flaska vin till vårt rum sålänge – nöjda o glada :)
Vi körde ett gammalt beprövat Pink Santa tema från baaack in tha days (på virran o decibellens storhetstid!) och kvällen till ära så var Dj anneli och white buddha på plats och spelade grym psytrance :)
Mycket folk och riktigt god stämning.. Fan de kanske skulle svida om tillstampklubb istället ;)

Höll på och bli bråk igen med personen jag inte riktigt synkar med däruppe.. Det lyckades dock avstyras innan nåt dramatiskt hände som tur var..
Efterfest i vanlig ordning med vårat guldcrew på hotellet, och som vanligt hade vi sjukt trevligt och satt o tjötade om allt och inget, lyssna de musik och intoxinerade oss med alltförmkt alkohol :)
Resan hem var jag INTE kaxig och kände inte alls för att gå ut i dagsljus bland fullt av vanliga dödliga… Men var så illa tvungen eftersom mitt plan till umeå gick 13.45 .

Nu ligger jag i mitt flickrum i den norrländska residensen och har umgåtts med min kära familj ikväll. Ätit mat och klätt granen.. Det enda bekymret just nu är att min kattvakt därhemma inte går att nå :( så jag börjar bli ganska orolig att något har hänt.
Men hoppas han ser alla mina mess och hör av sig asap.

Dax för Sömn!

IMG_4495.JPG

IMG_4512.JPG

IMG_4510.JPG

IMG_4494.JPG

IMG_4496.JPG

IMG_4485.JPG

IMG_4507.JPG

Quiet Night @ HQ

Igår hade jag först funderingar på att stampa men var hyfsat seg, och behövde packa samt styra upp vissa saker innan min avfärd mot ”Det Norrländska Lugnet” , så tackade därför verkligen inte nej när en viss snygging ville komma förbi och spendera kvällen med mig. mysigt <3
Skulle dessutom upp klockan 07 imorse och med flyget så möjligen var det nog likabra att det inte blev så sportig kväll ;)
Min festligaste vän Dave kickade förbi med en Extra trevlig julklapp som var snöflingeblingad o allt <3 och gamla vännen Anders kom även förbi och lämnade min tavla som fina Hani gett mig :) Blev jätteglad när hon sa att hon nog undermedvetet tänkt på mig när hon skapade den , eftersom den liknar mig lite :). Helt GRYM är den – och bilderna gör den absolut inte rättvisa någonstans utan den måste verkligen upplevas.
Hani Hejazilägg namnet på minnet för I tell u folks.den tjejen kommer gå långt :). Ni hittar fler av hennes verk på hennes instagram he.artbyhanky!

IMG_4369.JPG

IMG_4371.JPG

All bad things…

Usch vad denna dagen tagit energi jag inte hade. :/

Det började med att jag kontaktade vad som varit en fd mkt god vän som jag brutit kontakten med efter att en massa lögner och svek (och för övrigt mycket moraliskt beklagbart beteende uppdagats)
Personen använder sig fortfarande av bilder på mig i marknadsföringssyfte vilka jag bad skulle tas bort. Det hela slutade med väldigt elaka påhopp om att jag bara skulle veta vad folk tycker om mig, även mina vänner som jag tror är lojala efter alla år skulle enligt denna tydligen egentligen hysa helt andra åsikter bakom min rygg. Osv. Det hela kändes inte direkt nyanserat så Det sista jag svarade var bara att ”Du är ju en av dom”.
Blir konfyst hur giriga och falska människor kan vara helt samvetslöst mot de som de kallar sina närmaste. Hemskt. Trodde inte jag skulle bli så ledsen heller men den här personen var någon jag höll väldigt nära och det gjorde extra ont att inse vad det var för slags människa.
Senare blev jag kontaktad av en annan person som informerade mig att en gammal bekant och god vän till mitt ex hade dött. RIP Jimmy .
Alltförmånga alltför unga… Men detta året har ändå varit jämförelsevis lugnt motför förra på den fronten då det kändes som man sprang på begravningar stup i kvarten…

På kvällen ringde mamma med det hemska beskedet att pappa är inlagd på sjukhus sen igår och blir kvar ytterligare något dygn :( . Hjärtat stannade i bröstkorgen på mig ..skulle något hända pappa så vet jag inte vad jag gör!!!.

Så har nästan inte fått någonting uträttat av allt som står på min to-do list. Prickat av ynka 2 punkter och allt resterande måste jag ta imorgon eftersom jag sedan åker iväg på lördag och inte återvänder till Göteborg förrän 9 dagar senare… Känns bitterljuvt att åka. Längtar mycket efter min familj och vill vara där när pappa inte mår bra.
Blir skönt med Rehab och rekreation, hinna ikapp med allting som lagts på hög.
Få tid att tänka igenom ALLT som behöver tänkas igenom.
Få lite Distans till vissa saker.. Till Göteborg och livet man lever här. Försöka bestämma någon resa framöver så man får komma bort lite längre. Behöver det känner jag .

Det blir välbehövligt

Vackra Snökatter..

Vill göra er uppmärksamma på Snow Leopard trust www.snowleopard.org – En orgnisation som jobbar för att rädda den utrotningshotade snöleoparden. Kika in och skänk en julgåva, eller ge en omtänksam julklapp till någon som redan har allt. De gåtfulla snökissarna behöver all hjälp de kan få <3

Kärlek till alla Lovers n Haters out there!

IMG_4353.JPG

Nanoleaf!

Min granne Jarkko ligger bakom denna grymma lampa. Världens första dimbara ledljuskälla. Väldigt energisnål! Go get!

http://auktion.viivilla.se/listing/varldens-forsta-dimbara-led-ljuskalla-utan-dimmer-v51/

Kolla in hans hemsida www.ljusbelysning.se

ange rabatt kod CB4IAQ6F för att få spara 49:- mellan 2015-12-15 / 2015-12-31.

http://ljusbelysning.se/the-nanoleaf/40-nanoleaf-bloom-dimningsbar-utan-dimmer.html#/frg-vit

IMG_4308-0.JPG

Julklapp till Moi

Har i dagarna beställt ett fantastiskt knivhalsband från sinnersandsaviours som jag dregglat över länge.
Min knivfetisch slog till med full kraft när jag fick syn på denna skönhet.. Det kommer dock modifieras eftersom jag är långt ifrån kristen och ogillar den religiösa aspekten här även om jag älskar just designen, så korset kommer vändas och istället för jungfru maria blir det en snöflinga längst upp ;)

Personalize!!! Love it!!!

IMG_4153-0.JPG

Lussade Loss i Uppsala

Luciakvällen på Allstars blev en osedvanligt spårad historia för Decibellens del. Ett par hallon/lakrits shots senare så Lussade man Loss riktigt hårt, och diverse omständigheter resulterade i mer härj än dans, en bräkande Joel in a box , kraftiga minnesluckor och en väl utvald person fick sig även en smäll på käften efter att mer eller mindre ha bett om det ett tag nu.

Men roligt var det, liksom alltid med detta crew och det var ändå med ett bakfullt leende man landade på göteborsk mark igen redan kl 10 imorse….
Mina fina stjärnor Virran och Joel flankerade mig denna afton och för ovanligetens skull flög vi både dit och hem. Hemvägen var det ren tur att virran höll kollen för själv hade jag ingen aning om tid och rum, men fick tillslut sprattlat igenom säkerhetskontrollen och blev även hemskjutsad som tur var.
Har ägnat dagen och kvällen åt att bota min hemska bakfylla med vinglögg , pepparkakor och blåmögelost, samt fyllt i de värsta luckorna av gårdagens bravader.

Herrejösses… Nja lite lugnare får det nog bli framöver på alkoholfronten, blir helt sjövild på tvären och det kan lixom sluta lite hursomhelst… Har man otur så blir jag riktigt utvecklingsstörd och aggro och drama, typ motsatsen till migsjälv.. Och det vill man ju INTE vara med om har jag förstått av de stackars själar som haft oturen att befinna sig i närheten när det slår slint. Men för det medta, även igår – var jag tydligen ganska underhållande i mitt rus, förutom den där käftsmällen då, men den har hängt i luften ett tag…

Sovdax för Nattkatten! Imorgon blir det tvätt, styra HQ och mysigt besök :)

IMG_4263.JPG

IMG_4293.JPG

IMG_4276.JPG

IMG_4277.JPG

IMG_4149.JPG

IMG_4249.JPG

IMG_4275.JPG