All bad things…

Usch vad denna dagen tagit energi jag inte hade. :/

Det började med att jag kontaktade vad som varit en fd mkt god vän som jag brutit kontakten med efter att en massa lögner och svek (och för övrigt mycket moraliskt beklagbart beteende uppdagats)
Personen använder sig fortfarande av bilder på mig i marknadsföringssyfte vilka jag bad skulle tas bort. Det hela slutade med väldigt elaka påhopp om att jag bara skulle veta vad folk tycker om mig, även mina vänner som jag tror är lojala efter alla år skulle enligt denna tydligen egentligen hysa helt andra åsikter bakom min rygg. Osv. Det hela kändes inte direkt nyanserat så Det sista jag svarade var bara att ”Du är ju en av dom”.
Blir konfyst hur giriga och falska människor kan vara helt samvetslöst mot de som de kallar sina närmaste. Hemskt. Trodde inte jag skulle bli så ledsen heller men den här personen var någon jag höll väldigt nära och det gjorde extra ont att inse vad det var för slags människa.
Senare blev jag kontaktad av en annan person som informerade mig att en gammal bekant och god vän till mitt ex hade dött. RIP Jimmy .
Alltförmånga alltför unga… Men detta året har ändå varit jämförelsevis lugnt motför förra på den fronten då det kändes som man sprang på begravningar stup i kvarten…

På kvällen ringde mamma med det hemska beskedet att pappa är inlagd på sjukhus sen igår och blir kvar ytterligare något dygn :( . Hjärtat stannade i bröstkorgen på mig ..skulle något hända pappa så vet jag inte vad jag gör!!!.

Så har nästan inte fått någonting uträttat av allt som står på min to-do list. Prickat av ynka 2 punkter och allt resterande måste jag ta imorgon eftersom jag sedan åker iväg på lördag och inte återvänder till Göteborg förrän 9 dagar senare… Känns bitterljuvt att åka. Längtar mycket efter min familj och vill vara där när pappa inte mår bra.
Blir skönt med Rehab och rekreation, hinna ikapp med allting som lagts på hög.
Få tid att tänka igenom ALLT som behöver tänkas igenom.
Få lite Distans till vissa saker.. Till Göteborg och livet man lever här. Försöka bestämma någon resa framöver så man får komma bort lite längre. Behöver det känner jag .

Det blir välbehövligt

Vackra Snökatter..

Vill göra er uppmärksamma på Snow Leopard trust www.snowleopard.org – En orgnisation som jobbar för att rädda den utrotningshotade snöleoparden. Kika in och skänk en julgåva, eller ge en omtänksam julklapp till någon som redan har allt. De gåtfulla snökissarna behöver all hjälp de kan få <3

Kärlek till alla Lovers n Haters out there!

IMG_4353.JPG

Nanoleaf!

Min granne Jarkko ligger bakom denna grymma lampa. Världens första dimbara ledljuskälla. Väldigt energisnål! Go get!

http://auktion.viivilla.se/listing/varldens-forsta-dimbara-led-ljuskalla-utan-dimmer-v51/

Kolla in hans hemsida www.ljusbelysning.se

ange rabatt kod CB4IAQ6F för att få spara 49:- mellan 2015-12-15 / 2015-12-31.

http://ljusbelysning.se/the-nanoleaf/40-nanoleaf-bloom-dimningsbar-utan-dimmer.html#/frg-vit

IMG_4308-0.JPG

Julklapp till Moi

Har i dagarna beställt ett fantastiskt knivhalsband från sinnersandsaviours som jag dregglat över länge.
Min knivfetisch slog till med full kraft när jag fick syn på denna skönhet.. Det kommer dock modifieras eftersom jag är långt ifrån kristen och ogillar den religiösa aspekten här även om jag älskar just designen, så korset kommer vändas och istället för jungfru maria blir det en snöflinga längst upp ;)

Personalize!!! Love it!!!

IMG_4153-0.JPG

Lussade Loss i Uppsala

Luciakvällen på Allstars blev en osedvanligt spårad historia för Decibellens del. Ett par hallon/lakrits shots senare så Lussade man Loss riktigt hårt, och diverse omständigheter resulterade i mer härj än dans, en bräkande Joel in a box , kraftiga minnesluckor och en väl utvald person fick sig även en smäll på käften efter att mer eller mindre ha bett om det ett tag nu.

Men roligt var det, liksom alltid med detta crew och det var ändå med ett bakfullt leende man landade på göteborsk mark igen redan kl 10 imorse….
Mina fina stjärnor Virran och Joel flankerade mig denna afton och för ovanligetens skull flög vi både dit och hem. Hemvägen var det ren tur att virran höll kollen för själv hade jag ingen aning om tid och rum, men fick tillslut sprattlat igenom säkerhetskontrollen och blev även hemskjutsad som tur var.
Har ägnat dagen och kvällen åt att bota min hemska bakfylla med vinglögg , pepparkakor och blåmögelost, samt fyllt i de värsta luckorna av gårdagens bravader.

Herrejösses… Nja lite lugnare får det nog bli framöver på alkoholfronten, blir helt sjövild på tvären och det kan lixom sluta lite hursomhelst… Har man otur så blir jag riktigt utvecklingsstörd och aggro och drama, typ motsatsen till migsjälv.. Och det vill man ju INTE vara med om har jag förstått av de stackars själar som haft oturen att befinna sig i närheten när det slår slint. Men för det medta, även igår – var jag tydligen ganska underhållande i mitt rus, förutom den där käftsmällen då, men den har hängt i luften ett tag…

Sovdax för Nattkatten! Imorgon blir det tvätt, styra HQ och mysigt besök :)

IMG_4263.JPG

IMG_4293.JPG

IMG_4276.JPG

IMG_4277.JPG

IMG_4149.JPG

IMG_4249.JPG

IMG_4275.JPG

Far o Flyg

Klev Upp i ottan och mötte en efterfestlig Virran utanför HQ . Vi blev sedan hämtade av min ena vapendragare och hans babe som körde oss till landvetter där vi (efter vissa förbryllande förseningar) kom oss med på planet till Arlanda.
Lite huvudvärk senare så befinner vi oss nu på hotellet i uppsala och ska nu få oss lite välförtjänt vila innan det är dax att lussa loss på Allstars senare ikväll.
Tänkte hinna med lite julshopping och en vända i relaxen innan också… Men först lite skönhetssömn. Är förvånansvärt trött med tanke på att jag bara var hemma och chillade med mina fina flufftussar igår. Lagade mat och körde lite välbehövlig rekreation och såg en film faktiskt… Kände mig riktigt rekorderlig måste jag säga :)

IMG_4136.JPG

IMG_4149.JPG

IMG_4148.JPG

Ärlighet och kärligheter

Den här veckan tog ut sin rätt idag, lite drama har blandats med en stor dos good energy och en massa goa vänner. Har ännu en gång fått bevis för att Ärlighet alltid varar längst. Denna gång i en lite känslig situation som involverar någon jag fattat tycke för och åter börjat träffa lite, som dock råkar ha samröre med en annan person som förr stått mig väldigt nära så situationen krävde en diskussion om det hela och en ”blessing” såattsäga.
Slutet gott allting gott och vi drog ett streck över svårigheterna vilket kändes fantastiskt bra :)

Har varit och fått ny snygg rosa färg hos Malin häromdagen också , och även fast ni är många som gillar mig i blond/svart så är ju denna rosa ombre så mycket mera ”jag” kan jag känna :)
Det blev en liten mix av cerise och bubbelgumsrosa denna gång. Malin experimenterade loss och resultatet som vanligt top notch!

Ikväll blir det hemma HQ mys eftersom jag vaknade kraftigt förkyld med feber och kraftigt kraxande röst. Så stamp-planerna är inställda och utbytta mot en facial/bodyscrub , tända ljus och någon bra film. Passar utmärkt känner jag som dessutom har ett flyg att passa imorgon

IMG_4120.JPG

IMG_4058.JPG

IMG_4059.JPG