Springtime Culture :) 

Bloggat jäkligt dåligt men skärpning utlovas 

(som vanligt på den Heliga Vilodagen Måndag ;) 

Helgen var grym! Årets första stora utestamp Springtime Culture gick av stapeln och bakom denna stog förstås arrangörena Electronic Culture och Electrotravels. 

   
   Fet location i en gammal folkpark en bit utanför Gbg gjorde inte saken sämre :)  Jag, Perry , Robin och min Festligare Dx2 hälft Dave åkte förstås dit och höll ställningarna.  Tyvärr missade vi nästan alla fullon och progg artister och darkpsy/forest är inte riktigt min melodi , men hade grymt roligt ändå och härjade runt för fullt. 

   
  

Pierre stog för kvällens bästa set av de jag hörde :) . Även shoppen Lalaland Creations var där med sina vackra alster och ägaren Petra är gullig nig att sponsra mig med några plagg och smycken , så håll utkik framöver! 

   
   Vi tröttnade och högg tag i krigaren Tommy o åkte hem på morgonkvisten till Robin i HQ2 där vi avnjöt dagen i varandras trevliga sällskap i solen med vin och bra musik (fullon!) . Ännu senare åkte jag , dave och skäggige perry hem till dave där vi pysslade med smycken och presenter , bokade flygbiljetter till Dave som åker för att representa Dx2 på Transision – samt pratade om betydande ting innan det var dax att avrunda helgen och vila lite då resten skulle upp på jobb.

Själv har jag ju Min Heliga Vilodag.. Guld Värt! ;)

 

Delsjön i goda vänners sällskap

igår (på min Heliga Vilodag) kom min festligare Dx2  hälft på besök, vi drack lite vin och drog sedan till Delsjön där isa och perry redan var. 

Mysigt att sitta och tjöta i kvällssolen :)

   
 Därefter blev det taxi till stan och nya stället Göteburger och avslutningsvis hamnade vi (såklart) hos isa och perry :)

Nice kväll! :) 

   
     

Allt har sin tid

Den här kvällen avslutades med ett samtal med en mycket kär vän som kändes både bra och ledsamt på samma gång. Fick svar på saker som förbryllat mig det sista.

Men Sanningar Smärtar Ibland..

Ibland hamnar man ur synk och utvecklas åt olika håll utan att Egentligen varken förstå eller kunna påverka det . Viktigast är väl att  bibehålla respekt och kommunikation när sådant händer tills man är påväg åt samma håll igen.

Har hursomhelst gråtit så ögonen svider och har nu planer på att bädda ner mig och käka mina sömngivande kemikalier , hoppas innerligt att de funkar just ikväll för mitt huvud känns farligt nära att hamna i ett av sina menlösa evighets-spinn där jag bara tänker sönder mig. Självplågeri av värsta tänkbara sort.

:Kärlek till er alla: