Who said u cant rock it on a tuesday? 

Gud vad bra jag har mått hela denna dagen. :) Haft sån energi och lust till livet. Det gör mig väldigt gott med lite miljöombyte ibland! 

Har packat upp och städat lite hemma , myst med tussarna förstås och fixat o donat med lite mails och dylikt under dagen…  Sen var det dax att färga topparna rosa (riktigt nöjd med den nya färgen jag nu testade som blev mer åt neonhållet)  

 ….och dra på sig lite smink o kläder för att bege mig ner på stan och vipkväll/fashion/vernissage i arkaden där det även bjöds på bubbel, snittar, dj och modevisning.

Ligger nerbäddad i sängen nu med vackraste Atrox spinnandes bredvid mig . Lite halvSalongs efter några glas bubbel som följdes upp med vin och strawberry daquiris hos Greken på Kungstorget.

   
   Jag och en av mina bästisar Dave har som sagt varit på En faktiskt väldigt lyckad VipKväll på Tara och Raglady. Jag passade på att köpa Voluspa Doftljus och två par örhängen – och fick dessutom fina grejjer i goodiebagsen i form av sjal, Hanky Panky trosor och ännu ett doftljus.

   
 Efter lite samvaro på kungstorget blev det nattamat innan hemgång -

 En Bättre Tisdag om jag får säga det själv :D

 

Anastacia , efterlängtat besök Och VIPkväll 

Ha! :D Har ÄNTLIGEN fått tummen ur och beställt ett anastacia kit. Ska bli kontureringsproffs nu framöver :). Eleven.se kör kanpanj 20% så passa på.

  
Fan vilken tur då att min katta Malena kommer på en snabbvisit på lördag <3, hon är nänligen sjukt duktig på allt sånt och jobbar på kicks dessutom. Ska bli sjukt välbehövligt och kul att äntligen få lite tid med mitt älskade trubbel! <3 . Längtat ihjäl mig efter den underbara människan.

   
 
Mer om det sen,nu måste jag skölja ur lite neonrosa färg ur håret och börja göra mig iordning för ett VIP-mingel, Vernissage och Kundkväll på Raglady och TARA ikväll. 

  V
Later Alligators! 

TanTime med Melanotan 

Insåg att jag var blek som ett spöke inför Cannes , men det löste lite melanotan från www.quicktan.se och ett besök på mitt gamla favvosolarium #mollyssol i ett nafs! 

  
Melanotan finns även som näspray för er som inte klarar insulinnålar , väl värt att testa då det ger fantastisk färg utan att behöva slita på huden ute i solen en massa. Skönt att även vi ”vampyrer” som verkar mestadels nattetid kan få lite färg ;)

#melanotan #quicktan #tan

Klinik Kungakronan – Fillers & Botox by Dr Vikor

Häromdan var jag ju hos Dr Vikor som var på besök på Salong Kungakronan. De har nu slagit ihop sina samarbeten och skapat Klinik Kungakronan . Klicka på länken och gå in och Gilla på Facebook :)

Det blev att fylla läppar och lite under ögonen med juvederms produkter- som jag för övrigt tycker lägger sig väldigt jämt och fint och inte klumpar sig som en del andra fillers jag använt genom åren. Dr Vikor är också väldigt försiktig och trots att jag är en otroligt känslig läppatient så är smärtan minimal när han fyller mina läppar.

Han är i Göteborg ett par lördagar varje månad :) Passa på att boka tid via  Salong Kungakronan på  031-722 44 80 , eller i Jönköping via hans egna Klinik Vikor.se

Nämnas skall att de är bland Sveriges första kliniker att vara cerifierade för injektionsbehandlingar. 

  
 

Vår Käre Leif GW

hittade detta sjukt roliga inlägg om Leif GW (som för övrigt råkar vara en av mina få ”idoler” här i världen).

Hans fantastiska vokabulär och humor samt hans knivskarpa analytiska intellekt i kontrast till hans alkoholiserade och ovårdade utseende skapar ett unikum till Stjärna som nog blivit hela svea rikes favoritprofessor :)

För vem älskar inte hans klockrena beskrivningar, hans många illa dolda tips till kriminella och hans bitterljuva förhållningssätt till sin samtid. Grym är han!

Länken till en massa roliga citat hittar ni HÄR