A little Rehab didnt Kill nobody

Hallå där bloggen.
det Tar ju alltid ett par dagar att landa häruppe.. Idag börjar chilltempot infinna sig och förutom en liten shoppingrunda med min kära mor och ett tandläkarbesök , så har jag bara tagit det extremt piano. Ägnat dagen och kvällen åt att kolla på film och spela sällskapsspel samt läsa illustrerad Vetenskap (vadfan slutade jag prenumerera på den för??? Måste börja igen.)
Tog mig en titt på worldpress plattformen via datorn men greppar inte särskilt mycket rakt av så sköt upp det där. Måste i dagarna sätta mig och försöka komma ikapp med allt som hamnat på efterkälken eftersom jag ej haft DATOR sen typ vikingatiden nu.. Har med min fuckade minilaptop som pappa ska få svära över någon dag :).

Passar på och vitaminbooztar och försöker ta ett lite aktivare tag i min envetna järnbrist samt tänker ge fan i alkohol dessa dagarna. Eller typ iaf ;)

Fan vad rekorderligt då! Men well, alittle Rehab didnt Kill Nobody

IMG_4554.JPG

IMG_4550.JPG

IMG_4549.JPG

IMG_4573.JPG

BrandDrama!

Shit, en av mina närmsta vänner ringde precis i tårar och berättar att deras hus brann igår!

De hade vaknat i ett rökfyllt hus och fått ut sig och barnen . Otäckt!
Var extra försiktiga med juleljusen allihopa, det går snabbare än man tror innan det är övertänt, själv varit med om samma sak.
Tack och lov är de alla oskadda.

IMG_4534-0.JPG

Pink Santa Stampare och Norrland at last

Jag hade väldigt roligt med min Virran i uppsala igår där jag passade på att stanna till när jag ändå skulle norrut. Efter de sedvanliga problemen i anländningsfasen så var vår gode vän schysst och skulle bjuda oss på varsin spa-behandling som kompensation. Tyvärr hade inte SPA’t några tider kvar så vi beställde en flaska vin till vårt rum sålänge – nöjda o glada :)
Vi körde ett gammalt beprövat Pink Santa tema från baaack in tha days (på virran o decibellens storhetstid!) och kvällen till ära så var Dj anneli och white buddha på plats och spelade grym psytrance :)
Mycket folk och riktigt god stämning.. Fan de kanske skulle svida om tillstampklubb istället ;)

Höll på och bli bråk igen med personen jag inte riktigt synkar med däruppe.. Det lyckades dock avstyras innan nåt dramatiskt hände som tur var..
Efterfest i vanlig ordning med vårat guldcrew på hotellet, och som vanligt hade vi sjukt trevligt och satt o tjötade om allt och inget, lyssna de musik och intoxinerade oss med alltförmkt alkohol :)
Resan hem var jag INTE kaxig och kände inte alls för att gå ut i dagsljus bland fullt av vanliga dödliga… Men var så illa tvungen eftersom mitt plan till umeå gick 13.45 .

Nu ligger jag i mitt flickrum i den norrländska residensen och har umgåtts med min kära familj ikväll. Ätit mat och klätt granen.. Det enda bekymret just nu är att min kattvakt därhemma inte går att nå :( så jag börjar bli ganska orolig att något har hänt.
Men hoppas han ser alla mina mess och hör av sig asap.

Dax för Sömn!

IMG_4495.JPG

IMG_4512.JPG

IMG_4510.JPG

IMG_4494.JPG

IMG_4496.JPG

IMG_4485.JPG

IMG_4507.JPG

Quiet Night @ HQ

Igår hade jag först funderingar på att stampa men var hyfsat seg, och behövde packa samt styra upp vissa saker innan min avfärd mot ”Det Norrländska Lugnet” , så tackade därför verkligen inte nej när en viss snygging ville komma förbi och spendera kvällen med mig. mysigt <3
Skulle dessutom upp klockan 07 imorse och med flyget så möjligen var det nog likabra att det inte blev så sportig kväll ;)
Min festligaste vän Dave kickade förbi med en Extra trevlig julklapp som var snöflingeblingad o allt <3 och gamla vännen Anders kom även förbi och lämnade min tavla som fina Hani gett mig :) Blev jätteglad när hon sa att hon nog undermedvetet tänkt på mig när hon skapade den , eftersom den liknar mig lite :). Helt GRYM är den – och bilderna gör den absolut inte rättvisa någonstans utan den måste verkligen upplevas.
Hani Hejazilägg namnet på minnet för I tell u folks.den tjejen kommer gå långt :). Ni hittar fler av hennes verk på hennes instagram he.artbyhanky!

IMG_4369.JPG

IMG_4371.JPG

All bad things…

Usch vad denna dagen tagit energi jag inte hade. :/

Det började med att jag kontaktade vad som varit en fd mkt god vän som jag brutit kontakten med efter att en massa lögner och svek (och för övrigt mycket moraliskt beklagbart beteende uppdagats)
Personen använder sig fortfarande av bilder på mig i marknadsföringssyfte vilka jag bad skulle tas bort. Det hela slutade med väldigt elaka påhopp om att jag bara skulle veta vad folk tycker om mig, även mina vänner som jag tror är lojala efter alla år skulle enligt denna tydligen egentligen hysa helt andra åsikter bakom min rygg. Osv. Det hela kändes inte direkt nyanserat så Det sista jag svarade var bara att ”Du är ju en av dom”.
Blir konfyst hur giriga och falska människor kan vara helt samvetslöst mot de som de kallar sina närmaste. Hemskt. Trodde inte jag skulle bli så ledsen heller men den här personen var någon jag höll väldigt nära och det gjorde extra ont att inse vad det var för slags människa.
Senare blev jag kontaktad av en annan person som informerade mig att en gammal bekant och god vän till mitt ex hade dött. RIP Jimmy .
Alltförmånga alltför unga… Men detta året har ändå varit jämförelsevis lugnt motför förra på den fronten då det kändes som man sprang på begravningar stup i kvarten…

På kvällen ringde mamma med det hemska beskedet att pappa är inlagd på sjukhus sen igår och blir kvar ytterligare något dygn :( . Hjärtat stannade i bröstkorgen på mig ..skulle något hända pappa så vet jag inte vad jag gör!!!.

Så har nästan inte fått någonting uträttat av allt som står på min to-do list. Prickat av ynka 2 punkter och allt resterande måste jag ta imorgon eftersom jag sedan åker iväg på lördag och inte återvänder till Göteborg förrän 9 dagar senare… Känns bitterljuvt att åka. Längtar mycket efter min familj och vill vara där när pappa inte mår bra.
Blir skönt med Rehab och rekreation, hinna ikapp med allting som lagts på hög.
Få tid att tänka igenom ALLT som behöver tänkas igenom.
Få lite Distans till vissa saker.. Till Göteborg och livet man lever här. Försöka bestämma någon resa framöver så man får komma bort lite längre. Behöver det känner jag .

Det blir välbehövligt

Vackra Snökatter..

Vill göra er uppmärksamma på Snow Leopard trust www.snowleopard.org – En orgnisation som jobbar för att rädda den utrotningshotade snöleoparden. Kika in och skänk en julgåva, eller ge en omtänksam julklapp till någon som redan har allt. De gåtfulla snökissarna behöver all hjälp de kan få <3

Kärlek till alla Lovers n Haters out there!

IMG_4353.JPG