Nanoleaf!

Min granne Jarkko ligger bakom denna grymma lampa. Världens första dimbara ledljuskälla. Väldigt energisnål! Go get!

http://auktion.viivilla.se/listing/varldens-forsta-dimbara-led-ljuskalla-utan-dimmer-v51/

Kolla in hans hemsida www.ljusbelysning.se

ange rabatt kod CB4IAQ6F för att få spara 49:- mellan 2015-12-15 / 2015-12-31.

http://ljusbelysning.se/the-nanoleaf/40-nanoleaf-bloom-dimningsbar-utan-dimmer.html#/frg-vit

IMG_4308-0.JPG

Julklapp till Moi

Har i dagarna beställt ett fantastiskt knivhalsband från sinnersandsaviours som jag dregglat över länge.
Min knivfetisch slog till med full kraft när jag fick syn på denna skönhet.. Det kommer dock modifieras eftersom jag är långt ifrån kristen och ogillar den religiösa aspekten här även om jag älskar just designen, så korset kommer vändas och istället för jungfru maria blir det en snöflinga längst upp ;)

Personalize!!! Love it!!!

IMG_4153-0.JPG

Lussade Loss i Uppsala

Luciakvällen på Allstars blev en osedvanligt spårad historia för Decibellens del. Ett par hallon/lakrits shots senare så Lussade man Loss riktigt hårt, och diverse omständigheter resulterade i mer härj än dans, en bräkande Joel in a box , kraftiga minnesluckor och en väl utvald person fick sig även en smäll på käften efter att mer eller mindre ha bett om det ett tag nu.

Men roligt var det, liksom alltid med detta crew och det var ändå med ett bakfullt leende man landade på göteborsk mark igen redan kl 10 imorse….
Mina fina stjärnor Virran och Joel flankerade mig denna afton och för ovanligetens skull flög vi både dit och hem. Hemvägen var det ren tur att virran höll kollen för själv hade jag ingen aning om tid och rum, men fick tillslut sprattlat igenom säkerhetskontrollen och blev även hemskjutsad som tur var.
Har ägnat dagen och kvällen åt att bota min hemska bakfylla med vinglögg , pepparkakor och blåmögelost, samt fyllt i de värsta luckorna av gårdagens bravader.

Herrejösses… Nja lite lugnare får det nog bli framöver på alkoholfronten, blir helt sjövild på tvären och det kan lixom sluta lite hursomhelst… Har man otur så blir jag riktigt utvecklingsstörd och aggro och drama, typ motsatsen till migsjälv.. Och det vill man ju INTE vara med om har jag förstått av de stackars själar som haft oturen att befinna sig i närheten när det slår slint. Men för det medta, även igår – var jag tydligen ganska underhållande i mitt rus, förutom den där käftsmällen då, men den har hängt i luften ett tag…

Sovdax för Nattkatten! Imorgon blir det tvätt, styra HQ och mysigt besök :)

IMG_4263.JPG

IMG_4293.JPG

IMG_4276.JPG

IMG_4277.JPG

IMG_4149.JPG

IMG_4249.JPG

IMG_4275.JPG

Far o Flyg

Klev Upp i ottan och mötte en efterfestlig Virran utanför HQ . Vi blev sedan hämtade av min ena vapendragare och hans babe som körde oss till landvetter där vi (efter vissa förbryllande förseningar) kom oss med på planet till Arlanda.
Lite huvudvärk senare så befinner vi oss nu på hotellet i uppsala och ska nu få oss lite välförtjänt vila innan det är dax att lussa loss på Allstars senare ikväll.
Tänkte hinna med lite julshopping och en vända i relaxen innan också… Men först lite skönhetssömn. Är förvånansvärt trött med tanke på att jag bara var hemma och chillade med mina fina flufftussar igår. Lagade mat och körde lite välbehövlig rekreation och såg en film faktiskt… Kände mig riktigt rekorderlig måste jag säga :)

IMG_4136.JPG

IMG_4149.JPG

IMG_4148.JPG

Ärlighet och kärligheter

Den här veckan tog ut sin rätt idag, lite drama har blandats med en stor dos good energy och en massa goa vänner. Har ännu en gång fått bevis för att Ärlighet alltid varar längst. Denna gång i en lite känslig situation som involverar någon jag fattat tycke för och åter börjat träffa lite, som dock råkar ha samröre med en annan person som förr stått mig väldigt nära så situationen krävde en diskussion om det hela och en ”blessing” såattsäga.
Slutet gott allting gott och vi drog ett streck över svårigheterna vilket kändes fantastiskt bra :)

Har varit och fått ny snygg rosa färg hos Malin häromdagen också , och även fast ni är många som gillar mig i blond/svart så är ju denna rosa ombre så mycket mera ”jag” kan jag känna :)
Det blev en liten mix av cerise och bubbelgumsrosa denna gång. Malin experimenterade loss och resultatet som vanligt top notch!

Ikväll blir det hemma HQ mys eftersom jag vaknade kraftigt förkyld med feber och kraftigt kraxande röst. Så stamp-planerna är inställda och utbytta mot en facial/bodyscrub , tända ljus och någon bra film. Passar utmärkt känner jag som dessutom har ett flyg att passa imorgon

IMG_4120.JPG

IMG_4058.JPG

IMG_4059.JPG

IMG_4024-0.JPG

Ny Botox-Sponsor Salong OSS :)

Igår var jag träffade supertrevlige Patrik som äger Salong OSS som ligger precis vid hållplatsen Domkyrkan här i Göteborg.
Salong OSS är numera min nya Botox-sponsor och har sedan tidigare sponsrat mig med sin helautomatiska soldusch. Grymt på alla sätt tycker jag :)
Så vi fyllde på min botox som släppt lite härochvar och bestämde att vi ska ses på en kopp kaffe till veckan och planera lite mera.

Kolla in deras julerbjudanden – De går inte av för hackor :)

IMG_4029.JPG

IMG_4030.JPG

IMG_4024.JPG

IMG_4038.PNG

IMG_4039.PNG