Detta ser inte så gott ut men det var faktiskt väldigt gott! Jag minns inte exakt hur jag gjorde spenatstuvningen och jag hittar inte receptet som jag skrivit ner men det är verkligen super enkelt.
INGREDIENSER SPENATSTUNING:
Fryst spenat
Mjölk
Maizena majsstärkelse.
Kryddor: Vitpeppar och salt
Värm spenaten i en kastrull och häll i mjölk och kryddorna. Tänk på att det behövs extremt lite vipeppar. Låt det koka upp försiktigt och tillsätt maizena, rör om tills du fått den konsistens du vill ha.
Mängden för mjölk, maizena och vitpeppar är väldigt liten. Det är endast för smaken skull.
FETAOST GRATINERADE KÖRSBÄRSTOMATER OCH KYCKLING:
Värm ugnen till 175 grader. Stek kycklingen i ca 30 minuter tills innertemperaturen är minst 72. Dela tomaterna i mitten och fyll med fetaost och gratinera i ugnen i ca 10-15 minuter.Är du smart så stoppa du in tomaterna när du ser att kycklingen börjar bli klar så är det klara samtidigt.