Detta är otroligt enkelt men tar en liten stund att tillaga i ugnen, men det enda du behöver göra är att skära en skåra i sötpotatisen och blanda kesoröran.
INGREDIENSER 2 PORTIONER:
2 mindre sötpotatisar
ca 100 g mini keso
1 tsk pesto
1 msk hackad färsk karismatisk koriander
1 msk rapsolja
Rödlök
Lime
Kryddor: Salt, Italian Basilico och dragon.
Värm ugnen till 225 grader, skölj och skär potatisen som på bilden, krydda med ovanstående kryddor och ringla lite olja över. Tillaga i ugnen (med folie efter halva tiden så det inte toppen bränns) i ca 45 minuter.
Blanda keson med valfria kryddor eller 1 tsk pesto, lime (lite limeskal är jätte gott i), färsk koriander och hackad rödlök. Man kan också blanda i lite räkor för att höja proteinhalten. Servera med sallad och valritt tillbehör 🙂