BAKAD SÖTPOTATIS MED FRÄSCH KESORÖRA – Denice Moberg

Detta är otroligt enkelt men tar en liten stund att tillaga i ugnen, men det enda du behöver göra är att skära en skåra i sötpotatisen och blanda kesoröran.

INGREDIENSER 2 PORTIONER:
2 mindre sötpotatisar
ca 100 g mini keso
1 tsk pesto
1 msk hackad färsk karismatisk koriander
1 msk rapsolja
Rödlök
Lime

Kryddor: Salt, Italian Basilico och dragon.

Värm ugnen till 225 grader, skölj och skär potatisen som på bilden, krydda med ovanstående kryddor och ringla lite olja över. Tillaga i ugnen (med folie efter halva tiden så det inte toppen bränns) i ca 45 minuter.

Blanda keson med valfria kryddor eller 1 tsk pesto, lime (lite limeskal är jätte gott i), färsk koriander och hackad rödlök. Man kan också blanda i lite räkor för att höja proteinhalten. Servera med sallad och valritt tillbehör 🙂

IMG_8461f

IMG_8482

IMG_8516

IMG_8502

 

Starta en blogg och tjäna pengar på Finest!

Registrera dig idag på Finest – Sveriges största bloggnätverk. Skapa och skräddarsy din egen blogg som du tjänar pengar på, att bli medlem och blogga på Finest är gratis!
Nov 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Rulla till toppen