Starclub i Gävle med Diamond Dogs!

Jag älskar ju att uppträda i olika konstellationer hemma i Gävle och nu är det snart dags igen!

Lördag 13/6 intar jag och mina dragshow-kollegor i Diamond Dogs Starclub i Gävle och det blir en helkväll med underhållning med lite… hm… syndigt innehåll den här gången.

Det vill säga att schlagertanterna får stanna hemma i kostymförrådet och några andra damer packas ner i resväskan och det ska bli skitkul.

Ibland blir jag mättad vad gäller schlager och det gäller även just nu i skrivande stund när deltävlingarna för Eurovision dundrar på alla tv-apparater i landet.

Inget ont om schlager och Eurovison, men jag blir lätt mätt på den varan i vuxen ålder.

Om du finns i eller i närheten av Gävle lördag 13/6 så tycker jag du ska titta förbi och ha en kul kväll med oss och alla andra glada människor.

Vi ses!

 

ddstarclub

 

ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub ddstarclub

Med Duo Raw på äventyr

wonk

 

Ja, man tycker ju att man anstränger sig till det yttersta men ibland är det bara att gå hem och dra något gammalt över sig.

Duo Raw är de mest fantastiska drag-kreatörerna som har dykt upp på himlen de senaste åren och det är så skönt att se att drag-genren färdas vidare mot nya höjder med hjälp av nya förmågor som verkligen brinner för det de gör.

Hats off for Duo Raw!

wonk2 wonk4

Musikvideo med synth-kungarna Eurotix

forsbackawärdshus

Den här lördagen har jag hängt på Forsbacka Wärdshus tillsammans med Larry Forsberg och kollegan Dennis när de skulle spela in sin nya musikvideo till nästa singel med sin grupp Eurotix.

Världens bästa mat och afternoon tea på Wärdshuset som drivs av kocken Johan Palmborg med familj! Dessutom fantastiskt mysig miljö.

Deras julbord ska tydligen vara något riktigt extra…

Gillar man klassisk 80-talssynth med modern hitkänsla är det iallafall Eurotix man ska lyssna på och flera exempel på det finns på Spotify..

Jag gillar musiken som fasen och har gjort det i några år och det var en ära att bli tillfrågad om jag ville vara med i videon

Release av låt och video sker under våren och killarna är så begåvade att jag blir förvånad om inte et här kommer att funka även utanför de traditionella synthkretsarna.

jag är avsminkad och klar och ska nu skriva klart det sista på texterna till Diamond Dogz album som ska släppas inom bara ett par veckor och även om de just nu känns omöjligt tidsmässigt så brukar ju allting lösa sig till slut.

Det nya albumet har faktiskt inte ens ett namn ännu, men det har garanterat ett namn när det släpps.

jag lägger till några bilder från dagens inspelningar.

 eurotix6eurotix2eurotix

 

Ett Gävla Liv i Gävle 2 (2)-231-Edit

Vissa dagar…

Ja, du vet…

Inte bra.

Och andra dagar…

Ja, du vet…

SKITBRA!

Det är vågdalar och vågtoppar just nu och det växlar fort, men eftersom jag är vuxen nog att förstå vad det beror på så känns det ändå lugnt även i vågdalarna.

Jag gör allt jag ska och hinner med det jag åtar mig, men jag vet att jag förmodligen skulle tjäna på att sova lite mer, åtminstone vad gäller de där envisa rynkorna under ögonen.

jag klagar verkligen inte för jag har kul, men som många andra önskar jag att jag hade några fler timmar på dygnet.

För att kunna ta på mig ännu fler kul projekt så klart!

Jag vill ju göra allt innan jag vänder näsan i vädret och jag har en känsla av att jag inte kommer att ge upp förrän jag har gjort det.

I lördags åkte jag till exempel raggarbil på cruising i Gävle med Diamond Dogz och det har funnits på min checklista i flera år.

Avklarat!

Det var skitkul för övrigt och lär nog bli fler gånger, oavsett om det blir med Diamond Dogz eller inte.

På lördag spelar jag in musikvideo med det fina synthbandet Eurotix och även om jag inte hade det med på min checklista så ska det bli skitkul!

Idag skrev jag musik med Shirley Clamp och Erik Linder och även om jag har jobbat med båda förut så känns det som att det varje gång är en ny punkt på min checklista för jag får liksom inte nog av de där båda.

Vid det blir av det äventyret får vi se längre fram, men det känns lovande.

Idag är jag uppe på en vågtopp och jag hoppas att det håller i sig hela veckan!

Och om jag hamnar i en vågdal så dricker jag bara lite mer kaffe och väntar på den där vågtoppen igen, ackompanjerad av bra musik med till exempel Diamond Dogz.

 

 

 

 

 

 

Musikvideo till Diamond Dogz under produktion och det är så kul!

Det är faktiskt ett väldigt bra sätt att få träffa gamla kompisar eftersom det är ett bra svepskäl att få tillbringa en timme tillsammans under ett projekt som en musikvideo.

Gamla och nya vänner har strömmat ut och in på House of Dogs och ännu fler kommer att strömma in och ut nästa vecka för att videon ska bli klar.

Den släpps om ett par veckor och den ska visa hur desperat jag är att hitta kärleken och att jag faktiskt blir ratad av alla.

I musikvideon iallafall!

Sommarkärlek handlar ju om det faktum att kärlek kan vara svår att fånga.

Har jag förresten sagt att låten finns på Spotify och Itunes…? Annars vet du det nu så gå genast in och lyssna eller köp låten!

ddzvideokarl2 ddzvideoserguey ddzmusikvideoalex dd<videocristian

Dildorado!

Skärmavbild 2015-04-27 kl. 00.06.40 Skärmavbild 2015-04-27 kl. 00.06.25

Och då menar jag inget annat än popgruppen Dildorado så klart!

Idag har jag knäckt extra som diva i Dildorados senaste musikvideo till låten United fruit som är en riktig semester-rykare till sommaren 2015!

Michael Westlund är sångare och gör det så bra att jag blir grön av avundsjuka!

Ansiktsfärgen matchade för övrigt min lila klänning som specialsyddas till inspelningen och varför den syddes upp får du veta så fort videon ges ut.

Jag hade sällskap av en gorilla och en massa bananer och låter det suspekt så är det inget mot vad det var…

En sjukt rolig dag har jag haft i den fantastiska studio Surdeg som var så mysig att vi alla ville flytta in där.

Sådana här dagar behövs för att få igång energin i kropp och huvud efter att ha kört för hårt ett tag och jag har nu fått den vitamininjektion jag behövde för att köra så det ryker ett tag till.

Nästa vecka spelar vi in musikvideon till Diamond Dogz sommarsingel Sommarkärlek som fortfarande ligger och bubblar på ”Viral 50 i Sverige” på Spotify.

Blondie coolast i världen?

blondie:gorgeous

Om jag hade varit en frukt hade jag varit en honungsmelon; ganska blek på utsidan, men saftig och mosig på insidan och hade jag varit en popgrupp hade jag velat vara Blondie, åtminstone för en dag.

Har någon rock/popgrupp haft en coolare stil egentligen?

Har någon sångerska haft en så klockren stil fast hon egentligen inte hade stil?

När jag var liten och Blondie var som störst tyckte jag att musiken totalsög fram tills att jag hörde Call me som var filmmusik till en film som jag inte var ett dugg intresserad av; American Gigolo med Richard Gere.

Jag såg aldrig filmen, men jag lyssnade så mycket på singeln att skivspelaren nästan började brinna i pojkrummet.

Idag tycker jag att det mesta av Blondies musik är extremt bra och vissa av låtarna är fortfarande favoriter och även material från senare år spelas ofta i lurarna på väg till och från kontoret.

På senare tid har jag av någon anledning finkammat Youtube efter intervjuer med sångerskan Debbie Harry och har hittat massor, både från då och från nu.

En väldigt speciell dam…

En stilikon då och en något bedagad stilikon idag, men fortfarande med en utstrålning som väldigt få rock/popartister har.

Många har försökt imitera henne, men de flesta har totalt misslyckats och jag tror vi aldrig kommer att få se någon som hon igen.

blondie blondie2

Trött…

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z…

Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z!!!

Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z?

Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z!!!

Zzzzz zzzz z zzzzzzzzz zzzzzzz zzzzzzzzz zz zzz zzzzzz z z zzzzzzzzzzz zzzzz zzz z…

Zzzzzz…