Jag måste rikta lite kritik

Jag måste rikta lite kritik till hur vi hanterar hemkommande Daesh-soldater. De har varit nere i Syrien och begått folkmord och en massa annat jävla skit, brott mot mänskligheten. Då är det inte särskilt lämpligt att de ska få jobb och grejer när de kommer tillbaka. De borde få stå för sina handlingar, de borde dömas för sina brott.

Det är däremot inte så att de inte ska komma tillbaka till Sverige, det går över huvud taget inte att hindra svenska medborgare från att komma till Sverige. Däremot kan de och borde stå för sina handlingar istället för att man ska dalta med dem. Är det inte så? De har faktiskt krigat för dagens värsta gangsters och översittare. Varför ska de inte stå för det?

Peace!

Vilken jävla idioti

En story som publicerades igår i alla världens nättidningar var den om en morsa som upptäckte en räkning i sin sons ryggsäck, en räkning för att sonen inte kommit på kompisens födelsedagsfest. Anledningen? Det finns flera.

Morsan som anordnade festen hade bokat in alla på ett vintersportsanläggning i Plymouth, detta var en anläggning som krävde förskottsbetalning-
Grabben som inte kom beslutade sig i sista stund att han hellre ville åka till sin mormor och morfar.
Morsan till grabben som inte kom hörde aldrig av sig.

För det sista fick hon en räkning som det blev ett jävla bråk om. För det fanns en liten detalj som undanhölls. Nämligen att inträdet inte gick att få någon återbetalning på, ungefär som snålisbiljetter hos SJ och Veolia. Morsan till grabben som inte gick hävdar i sin tur att hon inte hade några kontaktuppgifter, som festmorsan hävdar fanns på inbjudan.

Så vem har rätt och vem har fel? Att över huvud taget skicka en räkning via skolan är så lågt man någonsin kan sjunka, det är idiotiskt! Men jag måste ändå ge festmorsan rätt. Att säga att man ska komma och sedan inte dyka upp utan att meddela, oavsett anledning, är inte bra. Särskilt om någon betalar en större summa pengar för ens barn som man sedan inte får valuta för. Däremot ska man kanske också tala om att födelsedagen ska firas på en vintersportsanläggning, så att det går att räkna ut att det inte finns någon återbetalning.

Peace!

Snacka om Hyperdonti

Jag råkade snubbla över den här bilden alldeles nyss

Hyperdonti: Ett tillstånd där individen har ett större antal tänder än vanligt. Just det här fallet kanske ska kallas extrem hyperdonti.

Det är ett väldigt fascinerande tillstånd. Inte för att det är vackert på något sätt, men lite coolt måste jag ändå säga att det är. Det ser ut som han eller hon har två gommar. :p

Peace!

 

Och så har det äntligen hänt

Förvisso ingen viktig match, men Finland har äntligen slagit Sverige i fotboll, vilken bragd!!! Äntligen! Hähä!

Okej, nu ska vi inte håna Finland, för jag är ju halvfinne som bekant, det här är faktiskt riktigt stort och det ska naturligtvis uppmärksammas.

Peace!

Det ryktas om att

Det ryktas om att Samsung ska börja satsa på Windows Phone. Företaget som troligtvis gjorde Crapdroid stort har börjat se Googles dominans som ett stort hot mot sin egen position och därför vill man tänka lite strategiskt… satsa på Windows Phone.

Personligen har jag inte mycket för Samsung, aldrig gillat deras mobiler. Men om de kan lyfta Windows Phone och stärka dess position är det alltid välkommet.

Vad som helst för att se Google och äpplet vika under.

Peace!