På väg ner till Division 1

AIK, vad fan händer egentligen? Förra året var ni i SHL, i år håller ni på att åka ur Hockeyallsvenskan! Vad fan händer?

Nåväl… det verkar som om det är vi fans som behöver göra en storsatsning. Inte bara köpa biljetter till matcherna, utan faktiskt storsatsa på en välgörenhetskampanj. Ungefär som den Robert Wells gjorde när han gjorde en välgörenhetsspelning på Råsunda.

Ungefär något sådant borde man kanske göra nu för AIK hockey.

Peace!

Hahaha, det här är helt jävla skadat XD

Haha, det är inte varje dag man springer in i en 100% genuin pärla utan något egentligen värde. Men det är nostalgin och det är affektionsvärdet på temat som lyfter upp det hela. För i själva verket finns det inget mer skadat än detta, men på samma gång skulle jag vårda mitt exemplar ömt om jag ägde ett.

1986 var inte bara ett värdelöst år. Jag var 3, Olof Palme sköts ihjäl på öppen gata och AIK vann inte SM-guld. Men någonstans i Finland satt en herre vid namn Pasi Hytönen och utvecklade världens första filmbaserade finska datorspel, som också var ett av de första spelen som någonsin utvecklades i Finland. Spelet, Uuna Turhapuro Muuttaa Maalle, är baserat på filmen med samma namn. Det är baserat på händelserna i filmen och det släpptes lagom till julhandeln av Amersoft till Commodore 64.

Och här följer en titelpresentation på spelet:


Och en playthrough:


Det är verkligen stöööört!

Peace!

Jag måste rikta lite kritik

Jag måste rikta lite kritik till hur vi hanterar hemkommande Daesh-soldater. De har varit nere i Syrien och begått folkmord och en massa annat jävla skit, brott mot mänskligheten. Då är det inte särskilt lämpligt att de ska få jobb och grejer när de kommer tillbaka. De borde få stå för sina handlingar, de borde dömas för sina brott.

Det är däremot inte så att de inte ska komma tillbaka till Sverige, det går över huvud taget inte att hindra svenska medborgare från att komma till Sverige. Däremot kan de och borde stå för sina handlingar istället för att man ska dalta med dem. Är det inte så? De har faktiskt krigat för dagens värsta gangsters och översittare. Varför ska de inte stå för det?

Peace!

Vilken jävla idioti

En story som publicerades igår i alla världens nättidningar var den om en morsa som upptäckte en räkning i sin sons ryggsäck, en räkning för att sonen inte kommit på kompisens födelsedagsfest. Anledningen? Det finns flera.

Morsan som anordnade festen hade bokat in alla på ett vintersportsanläggning i Plymouth, detta var en anläggning som krävde förskottsbetalning-
Grabben som inte kom beslutade sig i sista stund att han hellre ville åka till sin mormor och morfar.
Morsan till grabben som inte kom hörde aldrig av sig.

För det sista fick hon en räkning som det blev ett jävla bråk om. För det fanns en liten detalj som undanhölls. Nämligen att inträdet inte gick att få någon återbetalning på, ungefär som snålisbiljetter hos SJ och Veolia. Morsan till grabben som inte gick hävdar i sin tur att hon inte hade några kontaktuppgifter, som festmorsan hävdar fanns på inbjudan.

Så vem har rätt och vem har fel? Att över huvud taget skicka en räkning via skolan är så lågt man någonsin kan sjunka, det är idiotiskt! Men jag måste ändå ge festmorsan rätt. Att säga att man ska komma och sedan inte dyka upp utan att meddela, oavsett anledning, är inte bra. Särskilt om någon betalar en större summa pengar för ens barn som man sedan inte får valuta för. Däremot ska man kanske också tala om att födelsedagen ska firas på en vintersportsanläggning, så att det går att räkna ut att det inte finns någon återbetalning.

Peace!

Snacka om Hyperdonti

Jag råkade snubbla över den här bilden alldeles nyss

Hyperdonti: Ett tillstånd där individen har ett större antal tänder än vanligt. Just det här fallet kanske ska kallas extrem hyperdonti.

Det är ett väldigt fascinerande tillstånd. Inte för att det är vackert på något sätt, men lite coolt måste jag ändå säga att det är. Det ser ut som han eller hon har två gommar. :p

Peace!

 

Och så har det äntligen hänt

Förvisso ingen viktig match, men Finland har äntligen slagit Sverige i fotboll, vilken bragd!!! Äntligen! Hähä!

Okej, nu ska vi inte håna Finland, för jag är ju halvfinne som bekant, det här är faktiskt riktigt stort och det ska naturligtvis uppmärksammas.

Peace!