Jag är AIK

Haha! Ni som har hört Radio Råsunda vet att denna låt spelas i vinjetten. Här är Queff – Jag är AIK!


Riktigt jävla skön faktiskt. Och så jävla sant allt som sägs. ;)

Peace!

Det tog sin lilla tid

Det tog sin lilla tid, men härom veckan släpptes slutligen Candy Crush Saga till Windows Phone.  Haha!

Ja man kan ju inte påstå att man inte har gått och väntat på det. Men nu är det här. Och det får vi tacka King för. Minecraft finns tydligen också ute nu till Windows Phone. Det är faktiskt bara att tacka och bocka.

Med grymma appar och spel blir Windows Phone en bättre mobilplattform.

Peace!

Värt att veta om Storkens Nyheter

Nu för tiden florerar det skit från en nyhetssida känd som Storken. Deras nyhetsartiklar delas friskt på Facebook och folk rasar över det som skrivs.

Men det finns en viktig detalj som tyvärr inte många tänker på, en liten disclaimer längst ner på sidan, i det svarta fältet. Allt på den sidan är satir.

Med andra ord, man ska inte ta det som skrivs på allvar. Det är ju satir. Ändå lyckas artiklarna skapa massdelningar efter massdelningar, folk som köper deras skit.

En del människor skulle behöva lära sig att kolla ordentligt.

Peace!

 

Gräsombudsmannen

Yep yep, Allmänna Supporterklubbens gräsombudsman har släppt sin rapport gällande grässituationen på Friends Arena, och gissa vad. Det går alldeles utmärkt att ha naturgräs på den jävla arenan.

http://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/aik/aik-fansens-grasombudsman-fullt-mojligt-med-naturgras-pa-friends-arena/

Men då krävs det ombyggnad.

Peace!

Stor hype redan

Sedan det blev känt att AIK möter Bajen i cupen i mars har det vart enorm hype kring den matchen. XD

Det märks att det är bittra rivaler som möts. Det är Derbyt med stort D som alla gnagare har väntat på. Snacka om att Friends Arena kommer att fyllas om det håller på så här.

Peace!

Tips till alla musikälskare

På senare dagar har jag upptäckt David Guetta och Armin van Buuren. Lyssna på deras shit, det är så jävla nice.

Armin van Buuren har dessutom mixat och sammanställt en massa album med andra artister i egenskap av DJ. A State of Trance har kommit ut vartenda år sedan 2004.

Jävligt nice för den som gillar trance… Och det börjar jag göra mer och mer nu.

Peace!

Träningsvärk..

När man inte gjort ett skit på gymmet på flera veckor, och sedan kör skiten ur sina muskler, kommer något efteråt, något jävligt oönskat.

Just det… träningsvärk.

Och det har jag nu i bröstmuskler och biceps. XD Det var riktigt jävla länge sedan jag lyckades få träningsvärk i biceps.

Peace!

Nintendo har alltid lyckats…

Nintendo har alltid lyckats och kommer alltid att lyckas med att överträffa sig sjålva med Legend of Zelda. Det nya spelet till Wii U ser så jävla levande ut, grafikstilen till trots.


Och det måste jag säga till er som hatar spelet på grund av grafiken, Legend of Zelda har aldrig varit mer levande visuellt. Grafiken har in fact aldrig varit snyggare. Att den är cel-shadad istället för fotorealistisk gör den bara bättre.

För i ärlighetens namn skulle jag aldrig vilja se ett plastigt fotorealistiskt Zelda.

Peace!

Exjobb på gång

Ja, då har man vart och diskuterat med handledare om ett exjobb som jag lär haka på. Verkar ju vara lite av en kul grej att göra.

Och ännu bättre om det ger 30 HP när det är godkänt.

Peace!