EM-guld!!!

Och så sitter vi här nu, nästan ett dygn efter att Sveriges U21-landslag tog EM-guld nere i Prag! Och jag har fortfarande svårt att tro att det är sant.

Men det är sant. Carla gjorde verkligen den helt sjuka räddningen.

Grattis grabbar!

Peace!

Final på Friends

Helt jävla otroligt att vår egen Friends Arena fick en Europa League-final, det är så jävla stort. Nu kan vi äntligen skriva lite internationell historia i denna betongklump. Särskilt nu när Friends Arena börjar bli bra. Vi börjar tycka om den. XD 2017 blir det alltså ett stort europeiskt event. Europa League-finalen.

Att AIK skulle spela den finalen känns dock jävligt osannolikt. Men det kan gå om grabbarna är extremt jävla bra.

På tal om AIK-spelare. Stefan Ishizaki är tydligen på väg tillbaka till AIK. Han har under 2014 lirat i LA Galaxy, nu har han lämnat klubben och är alltså på väg tillbaka till AIK.

Peace!

Squaaaaatz

Den värsta träningen är fan squats.. hands down. Att böja på knäna med en stor jävla skivstång på axlarna. Aj!

Först neeeeer, sedan pressar vi upp allt vad vi kan. Asgrym träning det där.

Peace!

Jos Hooveld!

Sååå! Jos Hooiveld har faktiskt tackat ja till att spela i Gnaget igen, fan vad härligt. Det gillas skarpt! Guldhjälten med en skön stil.

Vi glömmer aldrig ”intervjun” han gjorde med Dulee Johnson.


Och nu är det bara lite pappersarbete kvar, sedan är snubben tillbaka i AIK.

Peace!

Lite Dragon Ball Z över Genisys

Nya Terminator-filmen Genisys har en jävla massa intressanta inslag. Bland annat kommer John Connor att skicka tillbaka Kyle Reese tillbaka i tiden för att beskydda Sarah och för att säkra sin egen existens.

Men då lär det vara så att en Terminator har skickats tillbaka till Sarah Connors barndom, och en beskyddare ska ha uppfostrat Sarah så att hon redan vet om domedagen. Detta är inte allt för olikt Cell Saga i Dragon Ball Z.
Hela storyn om Androiderna börjar med Android 17 och Android 18 som aktiveras och börjar sprida skräck. Trunks som har vuxit upp under deras skräckvälde åker tillbaka i tiden för att ge Goku en medicin som ska rädda livet på honom. När Trunks återvänder till den tid där Android 17 och 18 skulle ha aktiverats har historian ändrats och istället är det Android 19 och Android 20 som sprider skräck. På samma gång har Cell, en Android av levande vävnad rest tillbaka i tiden i en tidsmaskin som han snott av Trunks långt framåt i tiden.

Det hela blir väldigt invecklat bara.

Peace!

Alla Gnagare till Oulu!!!

Europa League-kvalet är nu lottat, första omgången går AIK in i och där blir det finskt motstånd mot inga mindre än Vaasan Palloseura, eller VSP. Vasas Bollsällskap kan det översättas till.

Där lirar faktiskt vår egen Admir Catovic. Han som började i Vasalund, men gick till Råsunda och sedan AIK, där han lirade sex år som junior och totalt fyra år som senior. Nu lirar han alltså i VSP som våra grabbar ska möta.

Varför ska då bortamatchen spelas i Oulu? Raatin Stadion är godkänd för europaspel, det är inte Hietalahti som är VPS egentliga hemmaarena.

Hur som helst, endast en sak har jag att säga: Alla Gnagare till Oulu!!!

Peace!

Årets finska sommarplåga?

Youtubefenomenet Smokahontas blev enorm på några timmar från ingenstans när hon la upp en video där hon lekte med språk. Sedan väntade en flytt till LA och en sångkarriär med första hitlåten Attack Attack.

Hemma i Finland är hon nu aktuell med låten Vauvoja som hon spelat in tillsammans med Kasmir.


Den presenteras som en sommarhit, men kan nog mer bli en sommarplåga.

Peace!