Dagens ros

Dagens ros går till den unge göteborgare från Kortedala som försvarade en kvinna med tre döttrar mot en rasist på spårvagnen. Det är sådana män vi kallar för vardagshjältar. Det är hans handling vi kallar för civilkurage.

Om det fanns fler av hans sort skulle inte allting gå så jävla käpprätt åt helvete.

Peace!

Green Street Hooligans

En journalistikstudent blir utsparkad från Harvard på grund av knarkinnehav, vilket egentligen var en målvaktsgrej för rumskompisen. Pengarna för jobbet vill han först inte ha, men tar dem och drar till London för att hälsa på sin syrra.

Men i London dras han in i Green Street Elites verksamhet. GSE är en huliganfirma, precis som Firman Boys, DFG, Wisemen och Kompisgänget. Han lär sig allt om fotboll, huliganism och lojalitet.

Och vad händer sedan?

När saker och ting börjar gå överstyr?

Det finns en hederskodex som firmorna måste följa, så länge man gör det är det helt okej att puckla på varandra, banka skiten ur varandra. Annars är det fult spel.

Peace!

Vilken jävla grupp XD

Gröthals fick en mycket intressant grupp i Champions League. Den gruppen innebär nämligen att Zlatan Ibrahimovic får möta sin gamla klubb.

Vi har…..

Malmö FF
Shakhtar Donetsk
Real Madrid
Paris Saint Germain

Gröthalsarna kommer att få sååå jäääävla mycket stryk. Det bästa är att de får möta Real Madrid några dagar innan oss.

Peace!

Det är du som är patetisk, Sutton

Jag gillar inte alls Gröthals FF, det vet alla om vid det här laget. Men finns det någonting jag gillar ännu mindre så är det dåliga förlorare.

Några citat:

Sutton om Tinnerholm som föll ihop efter att ha blivit knäad i pungen av Leigh Griffiths:
Det är inget fel på honom. Det där är patetiskt.

Sutton om den bortdömda kvitteringen:
Det är domaren bakom mål som ger Malmö frisparken. Jag vet inte vad de göra bakom målet, jag tycker att de är ett gäng idioter. De tar aldrig rätt beslut.

Sutton om Åge Hareides försvar av Wilands uttalande om grisar:
Allt det här snacket om brist i översättningen… det är inte sant. Deras tränare Åge Hareide har uppträtt med en stor brist på klass.

Sutton, du är den sämsta jävla förloraren. Visst, det var ett regelrätt mål, men likajävlaförbannat var Griffiths knä ett solklart rött kort. Rosenberg skulle kanske också ha ett och annat kort för sitt spel? Så när du snackar om tveksamma domslut, försök att vara mindre opartisk. Nöffnöff var bättre än Celtic igår, ta det som en man och gå vidare.

Jävla åsna.

Peace!

Jävla sopor!

Celtic, ni är så jävla keffa att ni inte kan slå gröthalsarna. Sämsta jävla prestationen jag någonsin har sett! Gröthalsarna är på 5:e plats i tabellen!

Jävla nollor!

Jahapp… då får vi gratulera gröthalsarna till ännu ett gruppspel i Champions League.

Peace!

Full Moon

Någon som kommer ihåg den här gamla hiten från 2002?


Jag brukar, precis som alla andra, få låtar på hjärnan och de brukar finnas där mest för att jag inte vet what the fuck de heter. Mest för att jag inte uppfattar några jävla lyrics från dem.

Men så fick jag veta att det finns en app vid namn SoundHound och det var med den jag till slut lyckades spåra upp Full Moon av Brandy. Den här remixen spelades på radiostationerna 2002 då den var en hit.

Peace!

Ligga Sked (Novellfilm)

I en av världens singeltätaste städer, Stockholm, bedriver Lisa (Natalie Minnevik) en mysfirma på sitt studentrum, som går ut på att vem som helst kan få komma och skeda eller kramas med henne i några timmar i utbyte mot en frivillig betalning. Reglerna är att kläderna ska vara på, tafsande och sex är strängt förbjudet. Denna sidobusiness riskerar dock att sätta käppar i hjulet för Lisa när saker och ting uppdagas och hon anklagas för prostitution. Förhållandet med Oskar (Anastasios Soulis) sätts på prov och lärarinnan Kristina (Hanna Ullerstam) hotar med att gå till universitetets disciplinnämnd. Frågan är också hur mycket man kan stå ut med som professionell mysare.

Se filmen här!


Peace!