Jag & Måns Zelmerlöw 

Nu är det bara att hålla tummarna. 

Han är snygg, grym på scenen, har en fantastisk sångröst, har utstrålning och var otroligt trevlig. Nu gäller det bara att hålla alla tummar som går, heja Måns.

Att gå till gynekologen

Vad funderar du på när du går till Gynekologen?

Förra veckan var jag tvungen att besöka gynekologen. Eftersom jag kan vara den sämsta på att gå dit så har jag inte en ”fast” jag går till. Utan jag bokar tid på ett ställe som passar mig geografiskt just för tillfället och denna gång var det på en mottagning nära kontoret.

Jag bryr mig inte om jag går till en tjej eller kille utan tycker att det är lika märkligt, obehagligt och konstigt oavsett, men just denna gång träffade jag en man.

Jag har alltid funderat på vad andra tjejer och även killar tänker och gör när dom ska till gynekologen i texten kallad G.

Detta är några saker jag funderar på:

Hjärta-rött1  Det första jag börjar fundera innan jag ens går dit är ”hur” rakad ska jag vara? Jag vill ju inte att G ska tro att jag piffat till mig bara för att gå dit men jag vill ju samtidigt att G ska ”hitta” in liksom. Jag valde 2 dagars denna gång, bara så ni vet.

Hjärta-rött1  Jag försöker alltid att inte tänka på varför alla andra i väntrummet är där, men det misslyckas ju såklart alltid. Med min kreativa hjärna skulle jag kunna skriva en boka om olika historier den hittar på om varför alla andra är där.

Hjärta-rött1  Min hjärna kanske är konstig. Men när jag hälsar på G när jag går in i rummet så kan inte hjärnan låta bli att tänka på att han pillat inuti den som just gick ut ur rummet innan jag gick in. Ja ja jag vet såklart att det används handskar och att det tvättas händer men bilden hjärnan får upp är alltid lite obehaglig.

Hjärta-rött1  Tar man av sig strumporna? Gör ni det? Jag gjorde det denna gång. Annars brukar jag ta på mig en klänning och strumpbyxor då behöver jag inte fundera på strumporna utan bara ta av mig strumpbyxorna.

Hjärta-rött1  Jag hatar när man lagt sig i den sjukt obehagliga positionen man ska ha och G säger: – Kan du hasa ner lite. Helst inte tänker jag men gör det såklart iallafall.

Hjärta-rött1  Tittar man på G när den pratar och har saker i miffilifluffen? Jag tycker att det känns så konstigt att titta på G samtidigt som han håller på därinne och informerar om vad han gör. Jag väljer att stirra i taket och svara om G nu råkar ställa en fråga. I mitt fall var frågan denna gång: – Gör detta ont?

Hjärta-rött1  När man gör ultraljud tas det ibland bilder utan att det sägs något och samtidigt ser jag en massa mörka prickar på skärmen och tror givetvis det värsta. Jag hatar när jag inte får veta saker när undersökningen görs. Jag vill veta allt på en gång. Oroar ni er?

Har ni fler saker ni funderar på?

Så funkar jag :)

IMG_0550

Gratis behandlingar 

5 veckor sen.

Trots att det är 5 veckor sen jag gjorde mina fransar ser dom fortfarande ut såhär. Det tycker jag är ett bra betyg efter både en Vegas resa, trädgårdsarbete på landet och träningar på gymet.

Men ska nog ta och boka en ny tid på Finger and Toes som är stället jag gör mina fransar på. Jag jag gör iof även naglar, fötter och spray tan där med. Är du sugen på att sommarpiffa dig kolla in deras hemsida där dom alltid har bra priser. Dessutom så följer jag dom på Facebook eftersom där läggs det alltid ut speciella erbjudanden, ibland gratis behandlingar och massa tävlingar. Du hittar dom HÄR 

Fasiken vad stolt jag är

Min unge är grym.

Jag är så stolt över hennes engagemang i saker och ting. Nu blev ungdomsrådet som hon är ordförande i utsedda till månadens ungdomsråd i Sverige.

Bra jobbat älskling

IMG_4703

Före och efter

Igår var det event igen.

Det var Hår & Skönhetskliniken på Lidingö som slagit upp dörrarna på en ny salong. Jag och min kollega Anette som är hudterapeut var där och pratade Victus och maskiner, dom har både Omorphia och Cellox 20 på salongen plus att deras sjuksköterska Caroline fyller fillers med vår Decoria.

Tack Elisabeth, Caroline och Bana för ett trevligt event

     IMG_4737

Victus Anette, White Smiles Caroline och Hår & Skönhetsklinikens Elisabeth, Caroline och Bana

IMG_4727

Cellox 20 smärtfri permanent hårborttagning, hudföryngring/pigment/kärl och Omorphia som jobbar med fettreducering

IMG_4725

IMG_4722

En trött jag provade en av utställarnas keratinvärmeborste, en aningen skillnad på före och efter.

Keratin Therapy Pro Volume från Remington

IMG_4738

IMG_4726

IMG_4724

Ta hand om mitt hår

Nu ska jag ta hand om mitt hår.

Jag har bestämt att ta hand om mitt hår på riktigt. Jag kan vara extremt dålig på det och bara låta det vara och växa men nu ska det bli ordning och reda. Jag ska testa nya produkter från Paul Mitchell tänkte även gå till deras salong i Hammarby Sjöstad som jag hört så gott om.

Dessutom ska jag bli bättre på att sätta om mina extensions som jag gör hos Maria. Tänkte kolla med henne när jag åker dit nästa gång om hon har nåt bra erbjudande till er. Hon har gjort mina extensions i så många år som jag kan komma ihåg. Jag har provat några andra men alltid kommit tillbaka till henne. Hon är grym har alltid extremt bra kvalitet på håret och sätter det alltid snyggt. Klart bästa!

IMG_4578

Raw Food tårta

Nu har hon gjort en ny

och då snackar jag om min härliga vän Tanja som gjort ett nytt Raw Food klipp på sin Youtube kanal Mindfullyraw Tanja. Till min glädje var det en hyllning till Carl Philip & Sofia i form av raw food tårta som vi hoppas att få se på bröllopsfesten, eller hur?

Jag älskar kungahuset och eftersom jag redan har en underbar man så fick Sofia ta Carl Philip och jag ser fram emot deras bröllop

3 är skit

Jag orkar inte ens dra hela historien.

Det är en sån soppa med 3 och deras bemötande mot mig som både privat och som företagskund är under all kritik. Jag orkar faktiskt inte skriva hela historien eftersom den sträcker sig så lång tillbaka.

Men mitt privata abonnemang är flyttat och företaget är uppsagt och flyttas i samma stund som bindningstiden upphör. Jag var bara tvungen att få ur mig det och nu ska jag ringa och bråka lite med dom igen.

Vilket jävla skämt dom är

tre copy

Att få köra helikopter

Fler inbjudningar via posten.

Häromdagen fick jag ju en inbjudan via post och då passade jag på att skriva om att jag tycker det är lite extra kul med just inbjudningar som skickas via post.

Idag kom det igen och det var till den årliga motordagen som Connoisseurs har på Steninge Slott.

Jag kommer ihåg först gången jag besökte motordagen då var den på Häringe Slott och om jag inte minns fel så var det Bindefeldt som höll i festen.

Då bjöds det på skaldjursplatå i slottsträdgården, chokladprovning i vinkällaren, bubbel på verandan, grillat på bryggan och desserten serverades i modell större lusthus bredvid vattnet. Dessutom körde jag både Ferrari och helikopter, hur coolt var inte det att få köra helikopter alltså. Åka har man ju gjort men att styra och köra får man ju inte möjlighet till var och varannan dag.

Ja ja det var nog kanske den bästa motordagen jag varit på.

Men nu ser jag fram emot årets dag

IMG_4715

Årets första…..

Jordgubbar……

Till middag blev det lammytterfilé och sallad på Texas Longhorn som bara ligger ett stenkast ifrån oss. Som vanligt var det bra och vill man ha en bra köttbit är det bara att åka förbi Upplandsgatan där ”våran” Texas ligger.

Nu har jag gett mig in på desserten som jag äter i sängen framför tvn med datorn i knät (alltid datorn i beredskap) och den består av fantastiskt goda jordgubbar.

IMG_4705

Fasiken vad jag längtar efter sommaren ännu mer nu

IMG_4708

Nu ska jag osa

Inbjudan på posten.

Jag älskar inbjudningar som kommer med ”riktiga” posten och igår fick jag en. Såklart ska jag osa ja på den, alla inbjudningar som kommer med posten måste man osa ja på, så är det bara :)

Reseredaktör mitt nya jobb

Jag kommer jobba som reseredaktör.

Jag har tagit ett litet jobb till (tänkte eftersom jag inte har att göra ändå) men detta jobb är mitt stora intresse. Jag kommer vara rese/turist/hotell/restaurang-redaktör på en sida som jag snart kommer avslöja.

Jag har iallafall suttit sen jag kom hem och skrivit. 10 olika inslag har det blivit än så länge och jag har några till på G. Tror jag kan ha runt 15 stycken klara på onsdagskväll. Jag ser fram emot att kunna dela med mig av det bästa jag vet på ett forum där jag inte blir privat på samma sätt som bloggen. Även om mina reportage kommer vara personliga för så funkar jag. Dom kommer vara personliga med med massa tips, råd, idéer och fakta.

Bilder från min resan i januari 2015

MIAMI

IMG_2106

KEY WEST
IMG_2197

FORT LAUDERDALE

IMG_2219

KARIBIEN KRYSSNING

IMG_2320

HAITI

IMG_2308

MEXIKO

5603-cavernas-xplor_gp