Ungdomarna fick hjälp

Jag hade lovat min dotter och hennes kompis att hjälpa dom på gymet idag så jag fick i princip vända i dörren när jag kom hem från spinningen. Då för att ta mig till Balance City för att hjälpa ungarna att köra Milon.

Eftersom jag ändå var på plats så passade jag på att köra ett varv jag med, jag menar Milon är ju ett av mina favvoträningsformer just nu. Enkelt, snabb och effektivt. Fantastiskt!

Milon

Åh vad jag behöver fixa naglar och fransar igen, tiden går så snabbt jag hinner ju aldrig med ju. Men får boka tid på min favvo salong igen nämligen Luxury Fingers and Toes

Problemet är att jag behöver ju fixa detta igen innan jag åker till Vegas om 3 veckor, men jag kan inte vänta så länge heller…. Lyxproblem!

12 timmar cykel

Som jag trott så var det en grymt skön stämning på Mälarö Träningsverk där vi var och cyklade ”Spin of Hope” för barncancerfonden idag. Jag och B nöjde oss med att cykla ett pass medans Thomas som redan hade cyklat 4 timmar när vi kom, hade ytterligare 8 timmar kvar att trampa när vi alla hoppade upp på cyklarna kl 11. En stor eloge till Thompa.

Efter cyklingen så grillades det korv på stora bryggan utanför gymet och alla pengar även där gick såklart till barncancerfonden. Det Swishades lätt över, bra skit det där swish.

 

Glad innan inte fullt lika pigg efter :)

IMG_3727

 

Mannen i mitt liva var medIMG_3729

B, Zacke och längst bort uthålliga Thompa

IMG_3723

Min teamcykel

IMG_3736

Bra istruktör som körde ett RPM pass

IMG_3730

VIP kort

Jag fick mitt nya VIP kort på Café Opera igår men nu när jag har RED CARPET kortet så behövs ju typ inga VIP kort längre eftersom i princip alla ställen som är värda ett besök finns med i det kortet.

Jag vet sedan tidigare att RED CARPET kortet kommer hjälpa mig sjukt mycket om 3 veckor när vi är i Vegas. Med kortet i sin ägo blir utelivet i den stan så mycket enklare.
Men jag uppskattar att jag får hänga kvar på Caféts VIP korts-lista iallafall. Det är ju faktiskt ett av ställen jag besöker mest av Stockholms klubbar. Även om jag kanske borde variera mig lite mer….. nästa gång!

IMG_3698

 

IMG_3699

En natt för 2

Slänger upp bilderna på goodiebagen från Finest Awards som en avslutande grej med festen. Jag fick bl.a. för vinsten en natt för 2 med brunch på Nordic Light Hotel men eftersom jag bor typ 200 meter därifrån så bestämde jag att det ska gå till någon annan. Men jag kanske kommer och håller dom sällis på brunchen för den tycker jag är oerhört bra hos dom.

IMG_3707

IMG_3705

IMG_3704

IMG_3703

IMG_3702

IMG_3706

Bilder ifrån Malin

Jag fick några bilder ifrån Malin igår när vi var på middag med våra vänner Stefan och Annette. Jag ångrar mig lite att jag själv inte tog mer än typ 2 bilder under kvällen men som tur är så kan man samla ifrån vänner.

Jag och Malin utanför Riche

IMG_3714

My, jag och Måns i bakgrunden

IMG_3647

Mer My, jag och Måns

IMG_3715

Peter, Andreas, Fredrik, jag och Alexandra under prisutdelningen

IMG_3641

Samma som syrran

I goodiebagen från Dianas event i onsdags med Milook fick jag med mig produkter ifrån Maria Åkerberg och jag vet att min syster använder märket så jag ser fram emot att prova det. I påsen låg även en give away från Skoda som var en termos och den får åka med upp på landet. Dessutom hade Service in Mind varit snälla och stoppat ner en påse med te som jag ska öppna idag.

Dessutom låg blusen Linn som jag visade i det tidigare inlägget i påsen, den får åka på när jag går till jobbet på måndag.

IMG_3713

IMG_3712

IMG_3710

Öppningserbjudande

En vän till mig öppnar ny salong inom kort nämligen Beauty and Wellness by Sisko. Jag såg på deras hemsidan att det fanns massa fina öppningserbjudanden så jag tänkte faktisk tipsa om det idag. Jag tänkte själv boka tid för att göra en spraytan innan jag åker till Vegas jag menar det är ju aldrig kul att slänga sig vid poolen vinterblek och tråkig.

Ni hittar hennes hemsida HÄR och salongen ligger på Ålstavägen 12 i Barkaby. Såklart finns hon även på Facebook HÄR

11011188_642420709196138_8236466829555402699_n

 

Spin of hope

Idag beger jag mig till Ekerö för att köra Spin of hope.

Detta är ett spinningevent där man köper en cykel under en hel dag och alla pengarna går till barncancerfonden. Sen kan man dela upp dagen så man behöver inte köra alla 12 passen själv. Vi kommer vara ett gäng som känner varandra som kör kl 11 sen att Thomas valt att köra alla passen från kl 7-18 får stå för honom ;) Jag nöjer mig med ett pass eftersom jag tänkt att springa förbi Balance också för att köra lite Milon också.

Men av egen erfarenhet eftersom jag tidigare lett pass på Spin of hope-dagen så vet jag att det brukar vara en skön stämning under dagen. Alla cyklar för bara bra saker, både för sin egen hälsa och för att samla pengar till barncancerfonden.

Alla cyklister kommer dessutom använda Activios pulsband och om alla deltagande gym tillsammans samlar ihop 25 miljoner hjärtslag så skänker Activio 50 000 kr till barncancerfonden.

 

11071128_458510017648365_1504335656449166953_n

Nattens tips

Jag hann med 2 event i onsdags och event nummer 2 hade jag fått inbjudan av min vän Maggie. Det var ett event på en salong inte jättelångt ifrån mig nämligen Björlings massageakademiKungstensgatan 7. Där kunde vi få information om allt ifrån fillers, botox, permanent make up, naglar, koppning, akupunktur och dom två sistnämnda var jag verkligen sugen på att prova. Så ska lyfta luren redan på måndag och boka tid.

När jag kollade in deras hemsida så insåg jag ju att dom hade otroligt mycket mer behandlingar än det som presenterades under kvällen. Hittade nämligen en massa olika massager, kroppsbehandlingar, yoga, healing och annat.

Det var kul att komma dit då jag hittade en bunt med otippade människor på plats så som Zübeyde Simsek som jag inte träffat på evigheters evigheter så det var ju superkul. Andra jag kände på plats var bl.a. min kollega Marie Revedal och hennes bloggvän Yasmina som jag tokgillar, Daniel Paris, Tilde Fröling och Maggie såklart. En ny människa som jag träffade på var en som stack ut lite extra på ett sånt här event nämligen gladiatorn Phoenix. Jag med min min bästaste unge som provade på lite ansiktsakupunktur.

 Zübeyde testar kopping

IMG_3692

Nåt är väldigt intressant
Yasmina och Marie spekulerar  IMG_3689

Bella får akupunktur och jag ser fram emot att testa detta

IMG_3693

Goodiebagen innehöll massa härliga oljor ifrån Me Anima

IMG_3708

Nattens tips

IMG_3709

Klär av sig

Jag var på ett event igår som Diana från Dianas Drömmar bjöd in till. Vi fick en presentation av klädkonceptet Milook som finns på nätet. Milook är ett helhetskoncept för kvinnor där du hittar det mesta inom styling. Deras värderingar ligger mycket i hur vi konsumerar och vill att vi ska göra det på ett mer miljövänligt sätt.

Istället för det vanliga med sommar, vår, höst och vinter så designar dom kläder som skall hålla över tid och är därmed säsongslösa. Istället så matchar man baskläderna med olika accessoarer så som scarfar, skärp, smycken och väskor.

Eftersom att Milook vill möta kunden så ordnas ofta olika events där kläderna också säljs så just du kan få hjälp att hitta just det som passar dig. Annars så hittar du dom också på deras hemsida.

m

Jag beställde deras shapemi-set bestående av denna underklänning, ett par leggings och en topp.

shapemi-tanktop-tunic-black

Plus att jag fick med mig deras blus Linn

Namnlöst

Diana som bjöd in till eventet fick inte vara blyg när hon stod framför oss och visade flera av deras fina plagg. Här kläs det av och på med snygga kläder <3

IMG_3685

IMG_3686

Jag passade på att fota lite av accessoarer som fanns på plats som man kunde prova med dom olika kläderna

IMG_3675

IMG_3674

IMG_3676

Efter galan – Måns Zelmerlöw

Jag sprang (läs tog en taxi) över till Riche efter galan där jag hade ett par vänner som i sin tur hade lite andra vänner på plats. Kul att träffa nya intressanta människor även om det fanns en på plats som var riktigt otrevlig, jag kommer inte nämna namn.
Jag försökte vara trevlig men gav upp det till slut och struntade helt enkelt i personen, jag fick förklaringen att personen bara var full därför slänger jag inte ut nåt namn. Återstår att se nästa gång vi ses.

Men gladast var jag att hänga med min grymma vän Malin

 

Jag och Måns Zelmerlöw IMG_3668

Jag och ubertrevliga My från Ensam mamma söker
(Herregud det ser ut som jag ska somna på bilden)

IMG_3664

My

IMG_3649

Malin och hennes vän

IMG_3648

Eftersom jag är glad

Eftersom jag är glad över gårdagen så lägger jag upp Alexandras bilder på mig när jag fick gå upp och hämta mitt pris. Här är dom och sen tänkte jag slänga upp några bilder på vad vi hittade på efter Cafét igår.

IMG_3670

IMG_3669