Hon är vidrig, så är det bara

Oavsett om hon spelar eller inte, jag tror iof inte det, jag tror att hon är så vidrig som hon är i Hollywood fruar. Sen påstår hon att hon är en god kristen, men jag tror han tänker såhär:

10153930_395841310572220_6900276594507163379_n

Ja, det är såklart Gunilla Persson jag pratar om, vem annars?

BTW hur kan han fotografen hon fått tag på skämma ut sig så och ens tänka tanken på att hjälpa henne för betalt lär han ju inte få. Varken lön eller provision även om han har ett kontrakt som säger provis så kommer det ju aldrig bli nåt av det. Eftersom att det inte kommer bli en film och då får han väl sparken från sitt icke existerande jobb. För det kommer ju såklart vara hans fel.
Har hon inte hållit på att spela in en film sen typ första avsnittet hon var med?

Så ointressant

Min dag är så extremt ointressant för er idag.

Men jag kan klappa mig på axeln eftersom jag hunnit med väldigt mycket denna dag även om jag har både ont i magen och är trött som bara den. Men flera presentationer är klara och min 2-do lista kortas ner hela tiden. Vilket betyder att jag känner sig lättare och lättare, så det kanske inte gjorde nåt att jag åt både hamburgare och drack milkshake igår ;)

Jag tror att jag rest mig från kontorsstolen 6 gånger idag 1 gång till lunchen, jag har hämtat 3 koppar kaffe och 2 gånger var jag tvungen att gå till skrivaren som jag just nu inte är vän med. Passade då på att byta några ord med mina galet trevliga kollegor.
Enligt min app i telefonen har jag gått 590 steg idag…. jaha, nu spelade den där jäkla hamburgaren och milkshaken roll iallafall.

Spännande dag, inte så men ibland är det bara att köra på och få undan saker.

Här är förresten min nya presentationsbild på vår hemsida www.wellnessway.se

e29LS-d2o9jRE48c-3cStUQSWIQ8SkGUsSz5vu9qL8ExEDfakfE0WQUpbLVG6m8ljJUZuV-bNk4jxJMaR4mmt14EULIxVIo_DteYRyqua8CC3lS7GTcwvLCSCiHRO2W-w4iprfK6_vYzUw01xq2NfRgvbNDIPs2hDx501LaogBGk-tplmEDtMT9Wu4BWQA88ak3HWAP8F856DuTOEWt1Sd5aVM

På Paows Insta

Jag hittade min dotter.

Eller min dotters kompis hittade min dotter på Paows Instagram för en vecka sen. Det är en galet gammal bild men jag kommer ihåg den eftersom det var jag som tog den. Jag var och lämnade goodiebags till Paow och Daniel Paris som EM Event fått över från ett event. Då passade dottern på att ta en bild och jag fick en bild att blogga om att dom fått sina saker.

Ja ja denna bild var det iallafall

IMG_4431

På dejt med

Idag fick jag träffa min andra man.

Jag har inte träffat Peter på evighetersen så det var verkligen på tiden när vi slöt upp idag efter jobbet.

Vi slog till på burgerhaket Flippin burger och där slog vi på stort med både burgare och milkshake från Ben & Jerry. Gott var det och vi lämnade restaurangen proppmätta. Vad hände med beach 2015? Ja ja, det var tydligen jag som skulle stå i vassen, jag satsar på winter 2015 istället :)

Tack Peter för grymt sällis.  

Om du väger 160 kg

Helt sjukt.

Jag berättade aldrig att jag hängde med mina Oklahoma tjejer sista dagen i Vegas. Eller gjorde jag det? Jo kanske, kommer inte ihåg. Jo, det gjorde jag i ett inlägg lite längre ner i bloggen.

Även Down Town har dom en variant av den berömda Vegasskylten

IMG_4382

Men iallafall så hängde vi i Down Town och myste. Vi gick bl.a. förbi detta sjuka ställe. En restaurang som erbjuder gratis hamburgare och tillbehör till dom som väger 350 LBS som motsvarar nästan 160 kg. Det är egentligen helt sjukt. Utanför restaurangen ser du en stor våg. bara att ställa sig och se om man får gratis mat eller inte.

   IMG_4381

Här hänger vi på Fremont Street Down Town

Keryl, Jennifer och Lindsey

IMG_4383

The famous cowboy

IMG_4384

Att anställa

Jag är tillbaka på jobbet.

Då menar jag på riktigt tillbaka, jäklar vad jag har att göra på exakt alla håll och kanter.
Men det är bara att andas lugnt och ta en sak i taget…. Hahaha vilket skämt, en sak i taget. Nej, nej jag gör precis allt samtidigt alla mail är öppna, alla som ska kontaktas görs det via mail, telefon och FB. Påminnelselapparna kastas en efter en när dom är klara och jag går igenom en drös med ansökningar från en jobbannons vi haft ute.

Att anställa rätt person är inte lätt. Men jag har fått några hjälpmedel ifrån min sambo. Så nu kan jag hålla reda på lite mer vem som är vem och jag får automatiskt en % siffra på personerna när jag avslutat intervjun. Detta gör det lite lättare att förhoppningsvis hitta rätt person till jobbet.

Sista ansökan är idag så är du hudterapeut och marknadsintresserad så kontakta mig på emma@victusmedical.se så får du veta mer.

 

Nu fortsätter jag att jobba även om jag drömmer mig tillbaka till solen i Vegas

IMG_4401

Från Arlanda till…

Jag landade i Sverige igår.

Men tänkte inte spendera helgen i Stockholm utan det fick allt vänta lite. Jag tog med mig dottern och drog till vårt älskade lantställe. Där har vi njutit i solen, grillat, ätit på altanen och bara myst.

  En väldigt trött och jetlaggad men ”glad att spendera tid med dottern Emma”

IMG_4420

På bryggan
IMG_4425

Med strålande sol och 19 grader på dagen så passade grillning och uteätning perfekt

IMG_4424

Våren hade kommit och det börjar blomma lite grann överallt om ett par helger är det jag som tar tag i rabatterna med hjälp av min mamma och Reidar

IMG_4419

IMG_4423

I det som ska bli mitt trädgårdsland har det börja växa lite saker. Men även detta ska göras om och fixas till, mitt trädgårdsland ska vara superfint
Persilja

IMG_4421

Rabarber

IMG_4422

Sista natten i Vegas

Sista kvällen fick jag till min glädje spendera med en av dom viktigaste i mitt liv.

Trots att jag dragit på mig en sån dunderförkylning så orkade jag mig upp ur sängen. Så med bultande huvudvärk, ont i bihålor och värkande hals så mötte jag upp en av dom viktigaste i mitt liv, sambon.
Jag hade köpt biljetter till Rock of Ages som går på vårt hotell till oss och våra sällskap.
Efter showen så stod middag på schemat och jag som inte ätit på ett dygn lyckades få i mig en bit av ena side orden som var isad och kryddad vattenmelon.

Glad att jag fick spendera sista natten i Vegas med älsklingen

IMG_4390  IMG_4388

IMG_4391

That’s why

Ja såhär kan dessertbordet se ut på Wicked Spoon så ni förstår att det är omöjligt att lämna utan att det ser ut som det gjorde på mina två tallrikar i inlägget innan….

dessert_trays_Wicked_Spoon_Buffet

thumb_600

46876

483

Mankini och muskelberg

Jag är så himlans snäll.

Eftersom att jag råkat lära känna producenten för Thunder from Down Under. Så kunde jag bjuda med delar av Kristinas gäng som var här på bröllop till ett VIP bord på kvällens show.
Det var bl.a. brudgummens mamma som nog aldrig varit på nåt liknande, iallafall inte av hennes min att döma under showen med nakna killar.

Det var superkul att kunna se till att dom fick gå på detta och alla verkade uppskatta det och var glada efteråt.

Innan showen

IMG_4339

Jag och lilla Daniel eller lilla och lilla han är ganska musklig men ung

IMG_4348

Jag och han jag kallar Tarzan även om han heter Alexander

IMG_4347

Tina, Ryan och jag

IMG_4350

Tarzan på scenen

IMG_4341

Favoriter i repriser

I år IMG_4303

IMG_4304

Förra året

IMG_5128

Nu är det slutskrivet om nakna karlar oavsett om det är i grön mankini eller muskelberg från Australien.

Såklart att vi gjorde

Ja, men det är väl klart att jag ger min ena favvo en ny chans.

Så redan dagen efter bestämde vi oss för att gå till Tao igen. Vi tog dessutom med oss Kristina en svensk supertrevlig tjej som vi träffat vid poolen dagen innan.

Denna gång fick vi en sån sjuk superservice och jag kunde nog inte hittat något att klaga på om jag ens hade försökt.
Det bjöds dessutom på amis buche och en desserttallrik som var helt galen. Galen i både storlek och godhet. Tror den bestod av 7 desserter och en jättefortion cookie där mitt citat blev typ: ”say yes frequently to have more fun

Dessutom kom general managern för nattklubben och bjöd in oss till kvällens roligheter. Där hade vi dock andra planer just denna gång.

Så denna gång fick dom tillbaka sitt högsta betyg av mig.

IMG_4335

IMG_4316