Nu var jag redo…..

Sista piffet innan avresa.

Det gjorde jag på stället jag besöker en gång i månaden nämligen Luxury Finger and Toes som har två salonger en på Sveavägen och en på Lästmakargatan. Jag besökte först den på Sveavägen och fixade nya fransar, naglar och gjorde fina fötter i massagefåtöljen.

Sen kom jag på att jag ville ha lite snygga ögonbryn när jag kommit upp på stan och då slank jag in på andra salongen. Där trådades jag och färgade brynen. Praktiskt att kunna göra så mycket på an och samma salong.

Nu var jag redo för avgång.

IMG_4127

IMG_4129

IMG_4140

IMG_4132

GÖR DET!

Lyxigt nog fick jag med mig en jättepassande goodiebag.

Den innehöll Barbor produkter som var perfekt att ta med på resan speciellt alla serum. Jag kan typ inte leva utan serum och just nu var det tomt på det hemma men nu klarar jag resan iallafall. Perfekt!

Har ni aldrig använt serum innan så GÖR DET! Det är en djungel med alla produkter så man får prova sig lite fram men serum som ger fukt funkar i nästan alla lägen.

IMG_4112

IMG_4113

Bild på min rumpa

Jag var också och hälsade på Sisko som öppnat ny salong i Barkaby.

Salongen var stor, ljus och jättefint inredd. Jag gillar ljusa och fräscha ytor och det hade hon verkligen lyckats med. Jag kände mig extra välkommen med mitt namn på väggen. Hos Sisko passade jag på att göra spray tan med marroccan oil. Jag vet att hon har massa braiga öppningserbjudanden bl.a. på spray tan så är ni nyfikna kika gärna in på hennes hemsida www.beautybysisko.se

IMG_4098

  Jag blev brun som en pepparkaka och det blev perfekt efter första duschen

IMG_4107

IMG_4100

IMG_4101

Här är Sisko som egentligen inte ville vara med på bild men jag tvingade :)

IMG_4110

Instagram bild på min rumpa på beauty_bysisko

IMG_4114

Såg inte klok ut

När vi var klara så blev jag hembjuden till Jelena och Rolle.

Detta efter att jag sagt att jag inte kunde åka hem fören bedövningen släppt för jag såg lite rolig ut (eller snarare inte klok ut) och min fina sambo gillar inte att jag håller på att piffa till mina läppar.

Hemma hos familjen fick jag träffa husdjur som papegojan och spindeln dessutom fick jag med mig ägg från deras egna höns hem. Snacka om ekologiskt och närproducerat. Tack för att jag fick hälsa på.

IMG_4067

IMG_4070

Piff innan resan

Självklart var jag ju tvungen att piffa till mig en del innan resan.

Ett besök hos min tandläkare och vän blev det naturligtvis då. Men det var inte för att borra i tänder utanför att bleka, ta bort tandsten och fylla läppar med fillern Decoria. Smidigt att ha en tandläkare som även gör dessa saker.

Bleka tänder är ju ganska astråkigt men det blir ju jäkligt snyggt. Tandsten känns inte så det funkar för mig.

IMG_4052

Att fylla läppar är inte heller så skönt men Jelena fixade att jag fick tandläkarbedövning och vips så kändes det ju inte överhuvudtaget, sweet. Jag är otroligt nöjd, det ända jag väntar på är att min gamla läpptatuering ska försvinna tack och lov syns den inte när jag har läppglans eller läppstift.

Här är före och efterbild

IMG_4121

CARCAMO

Igår var jag och min dotter iväg på en releasefest för Carcamo’s första EP och det var hur grymma som helst! Carcamo består utav två killar som heter Gabriel och Casper som har ett band med sig på 6 personer!! De var trumpet, gitarr, saxofon och alla möjliga instrument som gjorde det unikt. 

Lyssna på dom på spotify här: 

IMG_5382

Bild med Casper, min kära dotter, Gabriel och vännen Fredrik Björn

IMG_5398

Casper, jag och Gabriel

IMG_0702

 

Eric Saade 

jag är på event med Eric Saade eller iallafall sitter jag vid samma bord. Ni ser hans keps….. Haha, ja ja jag berättar mer sen. 

 

Ser verkligen fram emot….

Vi fick såklart med oss en goodiebag.

Som på dom flesta, inte alla men nästan alla events så får man ju med sig en trevlig goodiebag hem. Det fick vi på Stureplansklinikens event på Restylane lokaler på Norrlandsgatan. Vi fick massa produkter och jag som snart har slut på ögonkräm och nästan ingen ansiktstvätt kvar ser verkligen fram emot att testa dessa.

Tack så mycket dom kommer väl till hands

1429302644-8545

Bilden har jag lånat ifrån The Story of 2

Mitt intresse för bilar….

Inte för att jag faktiskt trott nåt annat.

Men det är alltid lika skönt när besiktningen på bilen är över och jag längtar inte till nästa gång. Jag tycker att det är oerhört tråkigt att besiktiga bilen men konstaterade att det måste vara ännu tråkigare att jobba med att besiktiga bilar.

Samma sak hela tiden. Men jag var glad att båda som jobbade var oerhört trevliga och dom kanske faktiskt inte alls tycker att det är ett tråkigt jobb. Det kanske är min totala avsaknad av intresse för bilar som gör att jag tror att det är astråkigt. Jag gillar snygga bilar och vissa färger mer än andra, längre än så sträcker sig inte mitt intresse.

IMG_4034

Samma kläder hela helgen

Jag har spenderat helgen på landet. 

Där har jag pysslat om mitt citronträd som sen ska klara sig utan mig med bara ett egengjort bevattningssystem när jag spenderar tid i Vegas.

Förutom det har jag jobbat så lite som möjligt, jag har sovit, haft grillpremiär, ätit jordgubbar, njutit av solnedgången och haft min one piece på mig hela helgen.

Vilken underbar helg

 

IMG_3806 IMG_0786