Vilken kväll

När man firar en vän.

Jag tycker födelsedagar och kalas är fantastiska. Dessutom älskar jag när det är lite uppstyrt utan att det behöver vara ett event utan uppstyrt under avslappnade former, ja ni fattar.

Exakt så var det när Peter hade som födelsedagsfest hemma hos Johan och John i lördags. Vänner, middag, praktical jokes och kuliga lekar.

Vi var några som gått ihop och köpt gemensam present till Peter vilket innebar att folk kom i princip tomhänta till festen. Bara det gjorde nog att Peter började fundera på vad han gjort sina vänner. Jag hade dock köpt ett par rosa strumpor med en katt på som ni ser på bilden och Yaz hade slagit in en sponsrad korthållare från amex, snäll va?

När sista personen som var med på presenten skulle anlända till festen försvann nästan alla ut för att ta lite luft. Men i själva verket smugglade jag ut vår present och massa partytillbehör i form av hattar, serpentiner och andra partyrelaterade saker. Där ute ”pyntade” vi oss och knakade sen på igen och gjorde allt till nån form av surprise party.

Kul och dessutom hade Peter hade faktiskt kattstrumporna på sig nästan hela kvällen, haha.

Lekar där man ska bokstavera länder med rumpan så dom andra i laget gissar rätt var också en höjdpunkt.

Tack Peter och alla andra på plats under kvällen plus såklart Johan och John för vi fick vara hos er!

The story of 2
ADHD pappan
John
Johan
Christel

 

Varför tror FB det? 

Varför skulle jag känna dessa människor?

Ni vet den där tjänsten där FB föreslår folk som du kanske känner. Den brukar faktiskt ibland visa folk jag faktiskt känner och då slänger jag såklart iväg en vänförfrågan.

Oftast så är det människor med extremt mycket gemensamma vänner och vi har säkert varit på samma ställe flera gånger men jag känner inte personen. Väldigt ofta är det olika kändisar som jag har flera gemensamma vänner med men som jag inte heller känner.

Men idag vet jag inte vad FB fått för bryt för varför tror Facebook att jag känner dessa människor? Annat språk, annat del av världen och inte en endaste gemensam vän…. Så nej FB, jag känner inte dessa människor.

Att bli hyllad, inte så tokigt

Att bli hyllad är inte så tokigt, utan riktigt underbart.

Jag kanske är lite bra nånstans iallafall. Man kan ju inte annat än att bli glad när man tittar på på en blogg och hittar detta, en hyllning till några härliga tjejer/kvinnor och jag är en av dom. Fantastiskt och underbart att läsa. Tack Tanja för att du gjorde min dag.

Härligt och med det sagt så borde vi hylla mer och jag lovar att det kommer en hyllning i min blogg också snart.

Hela inlägger hittar du HÄR

Tanja-Emma

Family first

Dessa helt underbara människor brunchade jag med.

När jag vann Finest Awards så fick jag bl.a en övernattning på Nordic Light men en inkluderad brunch.

Men eftersom jag bor 5 min därifrån kändes det bättre att ge det till syrran och hennes familj. Dom bor ju i Åre och vi ses alldeles för sällan. Nu i helgen var dom iallafall här så jag och min dotter mötte upp dom för att äta i lördags. Sen sov Bianca över hos oss och Bella var barnvakt vilket jag tog över när hon åkte på söndagsmorgonen till Arlanda. Nu befinner hos sig i England för en 3 veckor lång praktik, kommer sakna ihjäl mig.

Så tack Bella, syster Karin, systerdotter Bianca och pappa Tomas för en mysig brunch

 

Svacka det kan alla ha

Jag är i en liten svacka just nu.

Av mina nära och kära är det ingen som missat att jag befinner mig i en svacka just nu. Även om jag inte vill prata så har jag har fått extremt mycket kärlek sista tiden av er, tack.

Lördagen var det full rulle med aktiviteter och först på schemat stod att jag skulle besöka en väns nyöppnade gym, vilket jag tyvärr var tvungen att stryka från listan eftersom det helt enkelt inte hanns med. Får besöka det en annan dag helt enkelt. Jag var tvungen att göra klart lite jobb för att sen bege mig till ett möte.

Mötet gick ok, jag har lite kvar att fixa med i det nya projektet jag håller på med med det är bara att kämpa vidare. Jag är lite långsam i huvudet när jag inte är på topp.

Skulle behöva åka sådär en 2-3 månader till vårt hotell som Wellness Way gör hälsoresor till i Turkiet, men jag tror inte att det skulle uppskattas bland mina kollegor. Får ta det sen helt enkelt.

Sen var det dags för brunch och med vilka fantastiska människor jag spenderade den med kommer i nästa inlägg.

 

tumblr_mggql6iVsv1s35k8io1_500_large

Gratis överfallsalarm

Erwik Communication bjöd in till appevent.

I onsdags var jag på ett jätteviktigt event, det var Alexander som tillsammans med appen Allone bjöd in till festligheter med ett viktigt budskap. Appen Allone är ett kostnadsfritt överfallsalarm. Ett larm som larmar dom människorna du valt ska larmas (typ mamma, pappa, pojkvän) och även dom 10 närmsta inom det området du befinner dig i när du larmar.

Det finns även en mängd andra olika funktioner i appen som jag tycker var helt lysande. Jag har redan laddat ner appen och ska sätta mig in i hur den funkar och hur jag använder den. Såg att jag redan nu fått en som vill att jag ska få ett larm om något händer henne.

Jag tycker det är helt fantastiskt och skulle jag få ett larm ifrån någon som jag befinner mig i närheten av som är i knipa skulle jag inte tveka en sekund att rycka in.

Det var ett trevligt event med en bra blandning av kändisar och bloggare på plats, tack Erwik Communication för att jag fick komma.

Ladda ner appen du med vetja, ju fler som använder ju säkrare blir vi.

God mat ifrån Mother Mary och godsaker ifrån Camelias Cupcakes

12108275_738043679674910_5381331826872162159_n

Anders Paulson som är grundare och idétagare till Allone i GHDs lokaler i Gamla stan

12010675_738044376341507_2946131666608644983_o

Bubbel och #intepåvårgata

12068776_738021226343822_5826961686503822828_o

Jag hade med mig dottern och kommer nu ha bättre koll på henne :)

12088156_738044193008192_5508267203320892264_n

Jag, Yasmina och Bella

12087785_738044783008133_7832145108955879672_o

Här får vi massa bra tips ifrån självförsvarsexperten Jannika Navfjord och Alex fick en massa stryk 😉

12110036_738044659674812_8676189917249817740_o IMG_7559

Snygg av choklad

Kan man verkligen bli snygg av choklad?

Det ska jag snart bli varse om. Jag var nämligen på Wonderland Events lansering av esthechoc och snacka om att jag såg fram emot detta. Jag älskar choklad och vem vill inte bli snygg? Kan man kombinera dessa två så blir iallafall jag glad.

Jag fick med mig choklad hem och tänkte såklart både fota och testa. Berätta senare i bloggen vad jag tycker om både smak och resultat. Oavsett så är det ju en fördel att kunna äta nyttig choklad <3

Jag hade med en av mina absolut bästa vänner, Sussie. Henne träffar jag tyvärr allt för sällan, men dom gånger vi ses så får hon alltid mig att må bra. Du är en sann vän.

På plats var det också en bunt med andra både vänner och bekanta, vissa som jag blir jätteglad av att träffa. På plats fanns såklart Wonderland egen Mia Jorpes och vill här också passa på att skicka ett extra tack till henne att jag fick komma.

IMG_7607IMG_7606 IMG_7605

12076609_10153686965662792_1891634939_o

Torrschampo

Jag är torrschampo beroende.

Jag älskar torrschampo skulle inte klara mig en vecka utan det. Jag har extremt långt och tjockt hår vilket innebär att tvätta är superjobbigt, det tar lång tid att torka och ännu längre tid att styla det.
Så min räddning är lätt mitt älskade torrschampo dock kan det vara lite svårt att hitta ett bra som inte gör att det ser ut som att man har mjäll, till för brunetter och jag vill dessutom att det ska underlätta att styla håret.

Jag har nu hittat ett som jag är typ kär i så sist jag handlade det så köpte jag med deras spray och lite vax till sambon. Tänkte att är torrschampot så bra så måste deras andra produkter också funka. Nu önskar jag mig bara en reseförpackning med deras torrschampo.

Märket heter Pusher, jag gillar deras förpackningar och det ger en grym volym på håret, me like. Dessutom så funkar det perfekt på brunetter som mig själv. Jag har sett att det finns att köpa på flera ställen, bara att googla Pusher hårprodukter så hittar du.

Torrshampoo

IMG_7166

IMG_7163

IMG_7165

”Before Christ” or ”Because of Copyright”

Det finns alltid en anledning till bra musik.

Jag kan vara lite slö nuförtiden och lyssnar på färdiga listor på Spotify. Förr när jag var mer aktiv som träningsinstruktör ingick det i mitt jobb att vara uppdaterad på musikfronten.

Men jag är glad att jag har min kollega och vän Marie som både bloggare och delar på Facebook massa musik så jag behöver helt enkelt bara följa henne för att få tips på bra musik.

Denna gången var det något som jag nog aldrig hittat själv. Men efter att ha kollat upp Ghost B.C så fattar jag ju att dom är sjukt stora. Dessutom finns det en rolig historia kring deras namn plus att ingen vet vilka det är…. Det är efter vad jag hört svenskar bakom gruppen och lead singern kallas Papa, mer än så vet jag inte och inte nån annan heller.

Ghost B.C spelar i vanliga fall ganska ”hård” musik enligt med med detta är något helt annat och jag gillat, bara för er att trycka på playknappen så får ni också höra.

Gruppen har haft lite problem med sitt namn Ghost i USA detta på grund av copyright frågor. Därför fick dom byta namn från ”Ghost” till ”Ghost B.C”.
Tydligen är det en vanlig missuppfattning att bokstäverna ”B.C” står för ”Before Christ”. Men roligt nog står dom för ”Because of Copyright” eftersom att det var ju anledningen till att dom var tvungna att byta namn.

EJGhost1 - gatefoldbild
EJGhost4

Uppskattad på jobbet

Små bevis på uppskattning.

Jag är ganska bra på att visa min uppskattning till mina människor runtomkring mig med allt från stora överraskningsfester till små kort, sms, bilder med texter och dessutom hjälper jag alltid till om jag kan med saker som önskas hjälp med.

Därför känns denna vecka som inte varit min bästa lite extra när jag både fått den fina lappen av min dotter som jag skrev om tidigare och igår en 💖-formad munk av min vän och kollega Alex när jag satt på morgonmöte.

Kärlek

 

Årets lyxigaste skönhetsevent

Jag är med och anordnar årets lyxigaste event.

Tillsammans med Luisa på Luxury Fingers & Toes och Tanja Dyredand så anordnar vi årets lyxigaste event med endast 20 gäster och deras plus en. Det kommer vara kändisglitter och bloggare på plats som kommer få testa massa härliga behandlingar på en av Luisas salonger.

Självklart kommer ni få hänga med på eventet via bloggen och jag kommer i samband med detta även både lotta ut lite överraskningar och lägga ut fantastiska erbjudanden.

Inbj ce