Undrar om det funkar???

Funderar på att testa det hemma…. Undrar om det skulle få lite mer fart på hjälpa tillandet? För ibland kan jag känna att det är lite för mycket jag ska bara innan man får hjälp. eller att man glömmer bort. Men utan password tror jag inte att nåt skulle glömmas bort ;)

1378752_733581709992736_845359504_n

Detta gör mig glad…..

När man kommer hem efter en lång dag på jobbet som avslutats med ett bloggmingel där batterierna i telefonen tar slut och man loggar i på datorn och hittar detta på Facebook.

Tack Julia och jag är superduper glad som har dig

Hjärta-rött1

julia

Nya och bättre rutiner

Jag har under dagen satt lite nya och förbättrat några av mina privata rutiner. För om jag ska hinna med allt mitt jobb, mig själv, familj och vänner så måste jag ha rutiner för saker och ting. Det kan ju låta oerhört tråkigt men ska jag hålla allt i gång så måste jag.

Jag menar jag har ju faktiskt 1 heltidsjobb som marknadschef och 3 företag att driva så ja det är en del att göra, men det funkar såklart…. Det som hänt nu är att jag har tappat bort mig själv lite jag sover för lite, jag tar inte hand om mat och mig själv tillräckligt men har idag styrt upp några privata saker:

* Dels så har jag gjort ett nytt träningsprogram vilket inkluderar träning med min PT, gruppträning och cardio.
* Jag har handlat massa nyttig mat.
* Jag har bestämt att det är inte ok att vara uppe till 03 varenda natt och svara på mail varvat med att kolla tv när jag går upp senats 06 varje morgon.
* Jag har bokat in en spadag i månaden för att fixa fötter, naglat, fransar, ansikte och bryn.
* Inte boka om mina tider med min livscoach, jag behöver henne för att pusslet ska gå ihop som jag önskar.
* En kväll i veckan ska bara vara min dotters så där får både hon och jag se till att det går ihop. Hon har extremt mycket hon med.
* Sambon umgås jag ju med varenda kväll hemma (om han inte är bortrest vill säga) men helgerna blir hans.

Japp nu ska det bli ordning och reda på mig själv, jobbet har jag bra koll på som det är även om det alltid kan bli bättre……..

Jag & dottern på min och Maries eventbyrå, EM Event festligheter med bloggare på O´learys

1417474336-6106

Så funkar jag

Jag ligger ju hemma och är sjuk och jag tycker ju lite synd om mig själv, jag gillar inte att vara sjuk. Idag skulle jag har tränat, jobbat, träffat Ella, Matte & deras lilla nyfödda Tage. Dessutom ville min fina vän Malin som jag träffar alltför sällan att jag skulle följa med på en grej i Uppsala. Det suger att vara sjuk :(

Men jag har fått jobb gjort iallafall. Jag har hängt i sängen i sittposition (vi har en sån ställbar säng med fjärrkontroll) och kombinerat sömn, jobb och tv-tittande för jag har inte ro att helt parkera saker. Det är inte riktigt min grej. Plus att jag har beställt några gröna klänningar på nätet, det är 50 shades of green-tema på Finest Awards (tyvärr), jag varken har eller passar speciellt bra i grönt. Men men jag har hittat några som jag hoppas passar.

Untitled-3_2

Silverkort

Jag kämpar på och samlar poäng med mitt SAS eurobonuskort och jag samlar på mig poäng för att kunna köpa nya resor eller främst för att kunna uppgradera till Plus eller helst första klass på flyget.

Det är dock svårt att komma upp till en annan nivå än baskortet för någon som inte reser i jobbet vecka efter vecka. Det finns nämligen 2 typer av poäng att samla baspoäng och extrapoäng, baspoäng får du när du flyger med SAS och extrapoäng får du med alla andra flyg som ingår i Star Alliance. Ex så får jag poäng när jag flyger till Turkiet om 2 veckor eftersom att jag flyger med Turkish Airlines och dom ingår i Star Alliance.

Att få ett annat kort än baskortet så måste du alltså flyga en jäkla massa med bara SAS för att samla baspoäng och jag bokar ju inte flyg utefter att få mer poäng på utan jag bokar flyg utefter vad som passar mig och vilka som har bäst priser.
Min sambo flyger dock galet mycket, flera gånger i veckan och när han uppgraderas så får han ge bort ett kort i nivån under så igår blev han guld vilket betyder att jag fick ett silverkort av h0nom.

Silverkortet har sina fördelar med det är låååångt ifrån ett guldkort så nu får jag bara vänta på att han ska få diamantkort för då får jag ett guldkort och öppnar sig en helt ny värld på flygplatserna.

Så kämpa älskling kämpa! ;)

k

Min andra man

Peter är ju numera officiellt min andra man, känns lite lyxigt att ha 2. För er som inte listat ut att min andra man inte gillar tjejer på det sättet så är det lika bra att skriva det så att det inte blir några missförstånd……

Här är vår mingelbild från gårdagens event med Finest på Nordic Light Hotel

1424747158-7812

Finalisterna Finest Awards

Igår vad det dags att få veta vilka finalisterna i åters upplaga av Finest Awards var och Nordic Light Hotel fylldes av nyfikna bloggare. Jag tog sällskap av Peter dit och på plats träffade jag massvis av bekanta ansikten både vänner och personer jag träffat vid enstaka tillfällen på andra festligheter.

Vill ni kolla in kvällen så söker ni på #finestawards och #nordiclighthotel på Instagram och Finest bilder från kvällen hittar ni HÄR. Jag vill passapå att gratta min EM Event kollega och vän Marie som tillsammans med Yaz blev nominerade till Årets Toppblogg med bloggen The Story of 2. GRATTIS!

Alexander presenterade vilka som var nominerade i dom olika kategorierna

IMG_2925

och alla lyssnade med spänning

IMG_2932

Jag fångade Ingemar, John (knappt men ändå), Johan, Robert, ”en söt tjej som jag träffade för andra gången som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på”, Nathalie och Peter på bild

IMG_2934

Det bjöds på massa goda snittar, här med råbiff… muuuuums

IMG_2940

Jobblyx

Jodå mitt jobb kan ha sina andra förmåner än att bara vara ett grymt kul jobb. Här får jag en skin rejuvenation av vår Cellox 20 och förutom att kunna få mig att se yngre ut så är det samma maskin som jag gör permanent hårborttagning med. Man kan alltså göra 2 saker med samma maskin men med olika inställningar, superbra om ni frågar mig.

Vill du veta mer om maskinen så hittar du info HÄR

IMG_2892

IMG_2889

Detta är så viktigt……

För mig iallafall……. Det jag pratar om är mina vänner. Jag har underbara vänner som jag älskar att umgås med igår träffade jag min bästaste Sussie ni vet hon jag var i Vegas med sist. Vi käkade en toppenbra middag på en restaurang bara en gata ifrån mig. 2 rätters och det var faktiskt över förväntan alltihopa så mätta och belåtna skildes vi åt med ett löfte att ses oftare.

Vi hann med en massa kuliga saker i Vegas

large

Helikoptertur till Gran Canyon

IMG_5036

Spel

10154556_10153939125395147_1823296628963967200_n

Shower

IMG_4591

och andra shower

IMG_5128

Träning

IMG_4861

1619113_10153951790855147_4592710005469047125_n

1978872_10153951794610147_5687478364271435310_n

Gårdagens dessert

IMG_2910

Tyvärr kan inte Sussie följa med nu när jag åker dit i april, men vi kanske kan åka efter sommaren tillsammans <3

Idag ska jag träffa min andra finaste vän Peter

725432_729_532_1

Chefsmässan

Min jobb har varit en aningen intensivt denna vecka som ni kanske märkt här på bloggen. Jag har knappt hunnit blogga alls senaste tiden. Men nu blir det ändring :)

Bl.a. hade jag en mässa att förbereda och genomföra med Effectgänget på jobbet. Victus Effect jobbar med individanpassade hälsolösningar på företag och vad passar inte bättre än att stå på Personal och Chefsmässan i Kista då?

Det är alltid en massa att fixa inför en mässa speciellt med så kort tid som jag hade på mig då vi verkligen bokade mässan i sista minuten. Men jag tyckte att gänget genomförde mässan perfekt och jag är stolt över alla mina kollegor, för att vara mer specifik så tack till följande:

Jessica
Anna
Camilla
Jocke
Christoffer
Sebastian
- för att ni var grymma på mässan

Micke – för att du var behjälplig med att köra och se till att saker fanns på plats

David – för alla print

Grymt bra jobbat!

 IMG_2880

Är ditt företag intresserad av individanpassad hälsokartläggning eller kanske en massagefåtölj? Kontakta mig så kan jag nog hitta på nåt bra till er.

IMG_2883

IMG_2881

Stort tack till OLWs grymma mini mellanmål som fanns i vår monter så vi kunde bjuda på nyttig energi till våra besökare.

IMG_2877

IMG_2879

IMG_2876