Alltid det bästa!

Min lilla vovve kommer alltid få det bästa

Jag frågar och frågar, googlar, får tips och läser om hundar, valpar och vad man ska göra. Jag kommer alltid skämma bort min hund med det bästa. Det är inte ett dugg svårt av flera anledningar. Nu har jag införskaffat dom produkterna som jag tror kommer passa Molly bäst och efter att ha träffat Mitch och känt hans päls så tvivlar jag inte en sekund på Paul Mitchells produkter.

Jag använder ju dessutom deras produkter jag med (ja fast anpassade till mig då, behövde jag ens skriva det?) och älskar dom.

Det finns massa olika produkter att välja mellan och jag har dessa två olika shampoo just nu. Jag hittade mina produkter på Paul Mitchells salong i Hammarby Sjöstad men googlar du så hittar du på nätet också.

 Naturligtvis är produkterna inte testat på djur utan endast på människor!

12669121_10153839743956070_1260901735_o

12695118_10153839743931070_1314602845_o

12656496_10153839743891070_450167388_o

Pendlar du?

Mitt val skulle vara enkelt

Om jag skulle pendla mellan någon av följande orter Stockholm, Göteborg, Herrljunga, Skövde eller Södertälje skulle inte mitt val vara svårt överhuvudtaget och nästa gång jag ska till Göteborg är mitt val redan gjort.

Jag kommer inte åka med nåt annat än MTR Express, tidigare har jag kört bil till Gbg men det är riskfritt att det händer igen. Stora sköna säten, tyst, lugnt, inget illamående (som på x2000), gott kaffe (Nespresso) och wifi. Snacka om att effektivisera tiden att slippa må illa och kunna jobba samtidigt.

Så mitt söndagstips blir alltså att boka MTR om du ska till någon av ställena ovanför. Ha en fin kväll!

Upptäckte att mikrofonen var en praktisk läslampa på tåget

IMG_0341

Hälsokicken

Vill du träna med en Gladiator?

Då ska du göra som så många andra nämligen åka med på Hälsokicken! Där får du ta del av hälsa, träning, kost, glädje, föreläsningar och få massor av inspiration!

Datum: 20-21 februari
Var: Viking Line Cinderella

Alla profiler, scheman och aktiviteter finns på deras hemsida och där kan du givetvis också boka in dig på resan nu i februari. Du hittar hemsidan här: www.halsokicken.com

Är du mer nyfiken hänger du med dem på sociala medier Hälsokicken hittar du på följande ställen:

Instagram: @halsokicken
Facebook: Hälsokicken

Vill du se lite vad som hände förra året? kolla filmklippet

Hälsokicken 2Hälsokicken 2 - profiler

En Gladiator i mitt hem

Phoenix hemma hos mig

Marie hade vunnit en personlig träningstimma med Gladiatorn Phoenix som blev en duo PTtimma hemma hos mig. Det var kul att ha honom och Sandra på hemmabesök.

Sen ska jag erkänna att jag som har världens sämsta kondition tyckte att det var asjobbigt konditionsmässigt och jobbigt styrkemässigt. Men trots all slit så var det superkul och en bestående sådan timma i veckan skulle göra susen för min kondis.

Vill du också träna med en Gladiator? Kolla in mitt nästa inlägg vid lunch så berättar jag hur du gör.

Såhär glad var jag innan ee1

En av styrkeövningarna under träningen

e12

En av konditionsövningarna under passet, enbens burpees    e11

Så här glad är man om man är tränare

s5

Efter passet var jag inte lika glad

e2

Men lite återhämtning med Aloes Aloe Vera…

e16IMG_0459

…Orkade jag posa framför kameran igen :)

alla1

Tack Marie för att jag fick ta del av din PT timma
Tack Aris för ett supertungt och kul pass
Tack Sandra för bra på hejande och bilderna

Jag uppskattar

Att göra det lilla extra

Jag uppskattar företag som gör det där lilla extra, det som dom egentligen inte måste göra. Då har dom mig som

Jag var på ett event för ett tag sen som hölls på en Usine en restaurang på söder närmare bestämt Södermalmsallén 36-38. Detta är också ett ställe som vi i företaget har en del lunchmöten på när dom äger rum i området.

På eventet var det några stycken hade tur och få med sig ett presentkort på deras brunch i goodiebagen och jag var en av dom. Dock har det varit alldeles för mycket senaste tiden så jag har tyvärr inte haft tid att nyttja den. Så jag chansade och mailade restaurangen för att se om det fanns möjlighet att förlänga presentkortet en aning och fick till svar att det inte var några problem utan att jag bara skulle höra av mig när jag kunde komma.

Det kallar jag service. När man erbjuder det som man som gäst/kund inte förväntar sig. Detta kommer ju innebära att jag kommer gå dit ännu oftare.

Jag gillar att bli förvånad. Att någon gör eller erbjuder något som man inte egentligen måste. Då har men iallafall mig på fall och jag kommer vara en trogen gäst och dessutom rekommendera det jag är nöjd med vidare till andra.

Återkommer när jag varit där om vad jag tyckte

Hålla sig vaken

Ibland är det omöjligt

Min lilla fina underbara valpis Molly gillar att sova och vid många tillfällen är det faktiskt t.o.m helt omöjligt att hålla sig vaken. Men trots att vi bara haft henne i 3 dagar går allt bra och hon sover hela nätterna med undantag för att vi varit uppe vid ett tillfälle och kissat. Hon gick fint i koppel redan första gången vi försökte. Hon åker bil, är nyfiken och lyssnar vad jag säger.

Hon har vid något tillfälle sagt till att hon vill ut och göra sina behov, det tycker jag är fantastisk för det har varit min oro att jag ska misslyckas med att göra henne rumsren.

Jag visste att jag valde rätt valp, jag tror min Molly är ett geni 😉 Det kanske är att ta i men jag är övertygad om att vi är perfekta för varann.

Nu ska jag söka valpkurs och sen ska jag boka tid hos hundfrisören. Jag vill att hon ska vänja sig med att bli hanterad, tvättad, klippt och klippa klorna.

IMG_0518 IMG_0521

Ska du bajsa?

Om du ska bajsa!

Jag läste till personlig tränare 1999 och redan då pratade vi om skillnaden på att bajsa sittande och på huk. Men allmänt känt på gymen blev det egentligen inte fören Crossfit slog igenom. Sen om det är känt utanför träningslokalerna har jag egentligen ingen aning så jag tänkte visa er ett klipp som faktiskt stämmer.

Så dom där toaletterna som man helst vill undvika utomlands bestående av enbart ett hål i marken är egentligen inte så tokiga.

Så upp och stå på toalettsitsen :)

Perfekt hår

Snyggt hår inifrån

Kommer ni ihåg att jag låg topp 10 på tävlingen Hårkontroll för ett tag sen? Lägger in bilden så vet ni vad jag menar..

hårkontroll

Det var iallafall finalfest här för ett tag sen, jag kunde tyvärr inte gå utan min dotter tog med sig en vän och gick dit istället. Det var Erwik Communication som bjöd in till fest med respektive sponsorer på plats.

harmodell_2016_angelica_niemi

Men eftersom jag hade en sådan tur så lyckades jag komma över en goodiebag från kvällen iallafall och jag är superglad att jag ska få testa Hårkontrolls produkter.

Detta fanns i påsen   IMG_0506

IMG_0507

Hårkontroll Boost är ett komplement till Hårkontroll Original under perioder när man vill ge hår och naglar det lilla extra.
Hårkontroll Hair shine boosting spray ger håret styrka och glans utifrån. En leave – in conditioner som motverkar frissigt och livlöst hår.

IMG_0508

IMG_0509

Helt lerig

Testade helkroppslerinpackning.

Kommer ni ihåg att jag skrivit om -417 innan jag testade ju deras ansiktsprodukter. Nu har jag provat deras lerinpackning för hela kroppen och jag älskar det.

Jag lerade in hela mig sen skulle den sitta på i 20 minuter och det kan man ju tycka är lite tradigt eftersom att man kan ju inte direkt gå och sätta sig i soffan. Men jag passade istället på att bleka tänderna med Brilliant smiles hemma blekning som jag köpt av min tandläkare Jelena, jag rengjorde ansiktet noggrant med 2 olika ansiktsmasker jag använde en lermask jag köpt på Island och Solution by Victus peel of mask Face Off. Sen la jag For your eys ögonserum och -417 ansiktsserum och avslutade med deras nattkräm.

Sen var tiden inne för att skölja av sig och efter det smörjde jag faktiskt bara in kroppen med olja för att den hoppa i säng och jag kände mig extremt ren i min nybäddade säng.
Jag hittade inte enbart dessa med det fanns ett billigt introkitt med i deras Catharsis serie där denna finna med, du hittar den HÄR

Jag har tidigare bara gjort helkroppsinpackningar på spa men nu kommer lerorna absolut använda hemma också

APKO7883

När jag var 15

Pappas lilla flicka

Idag skulle min pappa ha fyllt år. Min pappa var min bästis när jag var liten och jag var pappas lilla flicka. Jag saknar honom än idag hur mycket som helst och skulle göra vad som helst för att få prata med honom. Berätta saker och fråga saker.
Men nu får jag vänta ett tag till och även om jag vill träffa honom så hoppas jag att det dröjer ett tag innan jag kommer dit där han är, vart det nu är.

Undrar vad som händer när vi går bort……

Hur knäppt det än låter så ”pratar” jag med honom ibland, nej jag är inte knäpp jag bara gillar att berätta saker för någon som lyssnar och någon jag vet skulle ha brytt sig av hela sitt hjärta, en pappa är alltid en pappa och min pappa hade brytt sig till 100%. Jag älskar dig Pappa!

Det var så längesen han gick bort, jag var 15 år så några digitala bilder på honom har jag inte, utan vet att jag har ett album i källaren med bilder på bara honom som jag sparat. Tror bestämt att jag ska leta upp det.

pappa

Trust

Jag var på föreläsning

I förra veckan var jag på UpSales Growth Day, det var galet inspirerande och jag hade önskat att jag hade haft tid att gå på den här typen av föreläsningar/utbildningar/peppgrejer iallafall nån gång i månaden men det finns tyvärr inte tid.

Men jag gick därifrån med 1 000 nya tankar, vilket maximerar min vilja att vilja lyckas mer med det jag håller på med. Så min motivation höjs till skyarna efter en sådan sak.

IMG_0241

IMG_0235

Vissa saker är enkla att förstå synd att det inte är lika enkelt i verkligheten

IMG_0249

Motsatsen blir förstås denna

IMG_0250

Här är jag med ena föreläsaren Stephen M. R. Covey som kom enda från USA och är både författare och en anlitad föreläsare i hela världen. Hans föreläsning var spot on! och hans tema, TRUST kommer även vara temat på Victus nästa Kick Off.

IMG_0252

IMG_0236

Nu ska hon vakna

Dags att väcka lillplutten

Nu är det dags att följa med matte till jobbet. Det funkade hur bra som helst igår och idag är det dags igen. Molly som vi bestämt att hon ska heta gick i koppel för första gången igår och skötte det helt exemplariskt dessutom börjar vi få in toalettbesöken när vi är ute även om det såklart händer en och annan olycka också men nåt annat hade jag inte räknat med.

Inatt har hon sovit både i min säng och i sin egen. Hon somnar i sin egen och sen kommer över till min. Mysigt.

Nu ska vi ut och göra morgonbehoven

12674367_10205851473541442_1428614104_n