I 7 år har jag…..

Tiden går så snabbt!

Idag firar vi 7 år. Det är jag och min sambo som varit tillsammans i 7 år idag. Jag kan inte fatta att tiden går så himlans snabbt. Jag har världens bästa sambo. Jag älskar dig!

Men hipp hipp hurra på vår dag!

 

Som ett proffs

Jag hade gärna varit ett proffs.

Nu är jag inget proffs iallafall inte på nåt inom idrott, men det finns det andra som är och i boken som heter just ”Som ett proffs” skrivs det en massa om olika idrottsproffs.

Författare till boken är Daniel Theorin som är fd Hammarbyspelare hade jag naturligtvis hört talas om då jag har en sambo som har säsongskort på Hammarbyfotboll och går på varenda hemmamatch. Boken har Daniel skrivit tillsammans med Majsan Boström handlar om vad som händer med karriären när den tar slut som elitidrottare, för det gör den förr eller senare.

I boken får vi träffa idrottare som bl.a. Frank Andersson, Magdalena Forsberg, Börje Salming, Martin Mutumba, Anette Norberg och Ronnie Hellström.

Häromdagen var det bokrelease och jag var såklart glad som var bjuden, tack Erwik Communication för inbjudan. På restaurang USINE 36-38 där festen hölls vimlade det av kändisar, mediaprofiler och fotografer under kvällen. Mitt sällskap dit var min partner in crime Marie och vi båda träffade en massa vänner och bekanta. Kvällen var superlyckad och vi hade det fantastiskt bland vänner, idrottare, nya bekanta, bubbel och snittar.

Naturligtvis så köpte jag med boken till min sambo som bara några dagar efter fyllde år. Så passade på att få den signerad av Daniel till honom.
IMG_8944

IMG_8945

Alex och Julia

IMG_8936

Två knäppisar

IMG_8940

Här har vi Jessica och Julia med författaren och idrottaren Daniel Theorin.

IMG_8946

Träffade även på dessa 2 härliga människor Malin och Aicha

IMG_8934

Jag fick dessutom träffa Julias pappa för första gången, så himlans trevligt

IMG_8942

På vägen hem fick vi med oss en härlig goodiebag.
Jag har snott bilden från Marie och hon hade turen och få en extra bra goodiebag med ett värdecheck på Usine.IMG_1349

Före & Efter

Fina fransar.

Jag springer ju titt som tätt på min favvosalong Fingers & Toes och senast var det fransar som gällde.

Jag älskar att ha fransar då det betyder att jag känner mig ännu mer bekväm utan smink. För sminkar mig gör jag nästan aldrig längre. Detta av flera anledningar men främst för att saker och ting går i ett hela tiden och jag hinner inte.

Så allt som kan underlätta och se till att man ser någorlunda pigg ut ändå tycker jag om.

Salongen tar endast 699 kr för fransar

 

Asså, jag hinner inte

Jag hinner inte med att blogga om allt.

Det är full fart hela tiden och jag hinner inte med att blogga om allt.

Jag tänkte blogga om den trevliga födelsedagskalaset hemma hos John. Det har jag inte hunnit. Men trevligt var det och jag lägger upp en bild på ligan från kvällen.

Jag har inte hunnit blogga om mina fina fransar från Fingers & Toes men det kommer.

Sen har jag varit på några event som jag skriver om snart.

Jag har varit i Malmö och jobbat.

Jag har stått på Allt för hälsan-mässan idag med mitt företag Wellness Way.

Nu ska jag på Happy birthday middag men min bästaste älskade sambo.

Sen passar jag på att gratta min vän Malin som också fyller idag. GRATTIS MALIN!


Skrattar så jag gråter

Alltså detta klipp är så sjukt kul.

Jag har tittat på klippet flera gånger och jag fattar inte hur man kan vara så klantig. Dessutom så skrattar jag mer o mer ju fler gånger jag tittar på den.

Nytt tips!

Tänkte tipsa er igen!

Jag sitter på kontoret är lite trött efter gårdagens event (mer om det i ett senare inlägg) som vi hade med Victus och EM Event.

Så jag passade på att googla runt lite och stöter på DENNA låt med Tove Lo och blev genast piggare så nu ska jag sluta surfa och börja sammanställa gårdagens event..

Skön låt och snygg tjej.

Tove Lo

2 supertips!

Jag gillar att tipsa om bra saker!

Inatt vill jag tipsa om två olika saker in inom skönhet och den andra inom shopping.

Inom skönhet vill jag tipsa om att ni ska lika Fingers & Toes Facebooksida, där lägger dom alltid ut grymma erbjudanden på olika behandlingar. Ibland erbjuder dom till och med gratisbehandlingar. Ja du läste rätt GRATIS!
Nu såg jag att dom hade flera tider med gratis fotvård, så in och lika så dom också kan ta del av deras erbjudanden.

www.facebook.com/fingersandtoesstockholm

Mitt andra tips är en sajt där du kan shoppa märkeskläder och inredning med upp till 70% rabatt. Det finns allt från träningskläder, underkläder till vinterjackor och barnkläder. Inom inredning finns det sängkläder, handdukar, köksredskap, tavlor, ljus, tvål och prydnadssaker.
Men det är en medlemssajt så du måste registrera dig och det kan du göra HÄR.

Jag har handlat hur mycket som helst och klickade senat hem en massa saker idag. Häromveckan fick jag bl.a. en jacka som jag har fått massa beröm för.

bb_header_tips

Kommit till användning

Fick bilder via FB.

Jag fick just lite bilder från barnhemmet i Thailand som vi var och besökte när vi var där för nån vecka sen. Jag fick bilder där dom är i full fart och använder vattenfärger och penslar som vi bl.a. hade med oss.

Barnen skapade ljushållare till en högtid som heter Loi Krathong. Tydligen är det en av dom vackraste festivalerna och den firas när det är fullmåne i slutet av november. Ceremoni ska vara en hyllning till vattengudarna och en möjlighet att be om förlåtelse för sina synder.

Jag sökte lite på nätet och jag kan nog inte annat än att hålla med om att det är vackra bilder från festivalen. Kika HÄR om du blir nyfiken.

 Här tillverkas ljushållarna av barnen

12243309_10153476646912798_7255961922324378919_n

Såhär fina blev dom

12295235_10153476647922798_730858177122284654_n

Jag älskar och hatar

Jag blir så arg när jag tittar på deras filmer, jag både älskar och hatar deras filmer.

Ingen kan väl ha missat att se iallafall någon av STHLM Pandas filmer om sociala experiment. Jag har nog sett nästan alla och blir skrämd varje gång, hur kan folk inte reagera? Ni hittar deras You Tube kanal HÄR om ni vill kika på flera upprörande klipp.

Anledningen till att jag blir upprörd och hatar är för att det finns så mycket sjuka människor som inte bryr sig. Anledningen till att jag älskar är för att dom påvisar ett problem och att det faktiskt finns någon ljusglimt här och där som faktiskt bryr sig.

Med detta klipp så vill jag tacka kvinnan som faktiskt till slut stannade, hon kunde ha räddat ett liv om det varit en skarp situation.

Jag konstaterar att jag inte skulle vilja bli akut sjuk utan att ha någon med mig som jag känner med denna video. Kan vi inte bara komma överens om att vi blir lite mer mänskliga?

Stanna fråga, fråga gärna en gång för mycket. Det är ju så lätt. Vad är man rädd för? I filmen är det ju dessutom grupper om 2-3 stycken som går förbi, man kan omöjligt ha så bråttom.

Att lyxa tillsammans

4 tjejer på en salong.

Jag tycker att det är helt fantastiskt att man kan gå ett helt gäng med vänner och faktiskt kunna göra behandlingar tillsammans. På Fingers & Toes kan man göra exakt det.

Häromdagen var jag där tillsammans med Marie, Yasmina och Christel, jag funderar på om tjejerna som gjorde våra fötter och naglar fick skavsår i öronen. Det var ju inte många sekunder som det var tyst.

Vi gjorde alla våra fötter och dom har ett erbjudande på att fixa fötter för 399 kr (ord. pris 695 kr) och sen gjorde tjejerna sina naglar, jag gjorde ju mina när jag var på det där viktiga mötet och Marie fick svara på mina mail… Skrolla ner lite så hittar du inlägget.

Manikyr har dom också ett erbjudande på just nu 250 kr (ord pris 325 kr)

Här piffar vi fötter
Samtidigt som man får massage i fåtöljen man sitter i
IMG_8882

Piffade och klara

IMG_8891

Mina blev lila

IMG_8888

Naglar blir fina

IMG_8883