Gratis överfallsalarm

Erwik Communication bjöd in till appevent.

I onsdags var jag på ett jätteviktigt event, det var Alexander som tillsammans med appen Allone bjöd in till festligheter med ett viktigt budskap. Appen Allone är ett kostnadsfritt överfallsalarm. Ett larm som larmar dom människorna du valt ska larmas (typ mamma, pappa, pojkvän) och även dom 10 närmsta inom det området du befinner dig i när du larmar.

Det finns även en mängd andra olika funktioner i appen som jag tycker var helt lysande. Jag har redan laddat ner appen och ska sätta mig in i hur den används, såg att jag redan nu fått en som vill att jag ska få ett larma om något händer henne.

Jag tycker att det är helt fantastiskt och skulle jag få ett larm ifrån någon som jag befinner mig i närheten av som är i knipa skulle jag inte tveka en sekund.

Det var ett trevligt event med en bra blandning av kändisar och bloggare på plats, tack Erwik Communication för att jag fick komma.

Ladda ner appen du med vetja, ju fler som använder ju säkrare blir vi.

God mat ifrån Mother Mary och godsaker ifrån Camelias Cupcakes

12108275_738043679674910_5381331826872162159_n

Anders Paulson som är grundare och idétagare till Allone i GHDs lokaler i Gamla stan

12010675_738044376341507_2946131666608644983_o

Bubbel och #intepåvårgata

12068776_738021226343822_5826961686503822828_o

Jag hade med mig dottern och kommer nu ha bättre koll på henne :)

12088156_738044193008192_5508267203320892264_n

Jag, Yasmina och Bella

12087785_738044783008133_7832145108955879672_o

Här får vi massa bra tips ifrån självförsvarsexperten Jannika Navfjord där Alex fick en massa stryk 😉

12110036_738044659674812_8676189917249817740_o IMG_7559

Snygg av choklad

Kan man verkligen bli snygg av choklad?

Det ska jag snart bli varse om. Jag var nämligen på Wonderland Events lansering av esthechoc och snacka om att jag såg fram emot detta. Jag älskar choklad och vem vill inte bli snygg? Kan man kombinera dessa två så blir iallafall jag glad.

Jag fick med mig choklad hem och tänkte såklart både fota och testa. Berätta senare i bloggen vad jag tycker om både smak och resultat. Oavsett så är det ju en fördel att kunna äta nyttig choklad <3

Jag hade med en av mina absolut bästa vänner, Sussie. Henne träffar jag tyvärr allt för sällan, men dom gånger vi ses så får hon alltid mig att må bra. Du är en sann vän.

På plats var det också en bunt med andra både vänner och bekanta, vissa som jag blir jätteglad av att träffa. På plats fanns såklart Wonderland egen Mia Jorpes och vill här också passa på att skicka ett extra tack till henne att jag fick komma.

IMG_7607IMG_7606 IMG_7605

12076609_10153686965662792_1891634939_o

Torrschampo

Jag är torrschampo beroende.

Jag älskar torrschampo skulle inte klara mig en vecka utan det. Jag har extremt långt och tjockt hår vilket innebär att tvätta är superjobbigt, det tar lång tid att torka och ännu längre tid att styla det.
Så min räddning är lätt mitt älskade torrschampo dock kan det vara lite svårt att hitta ett bra som inte gör att det ser ut som att man har mjäll, till för brunetter och jag vill dessutom att det ska underlätta att styla håret.

Jag har nu hittat ett som jag är typ kär i så sist jag handlade det så köpte jag med deras spray och lite vax till sambon. Tänkte att är torrschampot så bra så måste deras andra produkter också funka. Nu önskar jag mig bara en reseförpackning med deras torrschampo.

Märket heter Pusher, jag gillar deras förpackningar och det ger en grym volym på håret, me like. Dessutom så funkar det perfekt på brunetter som mig själv. Jag har sett att det finns att köpa på flera ställen, bara att googla Pusher hårprodukter så hittar du.

Torrshampoo

IMG_7166

IMG_7163

IMG_7165

”Before Christ” or ”Because of Copyright”

Det finns alltid en anledning till bra musik.

Jag kan vara lite slö nuförtiden och lyssnar på färdiga listor på Spotify. Förr när jag var mer aktiv som träningsinstruktör ingick det i mitt jobb att vara uppdaterad på musikfronten.

Men jag är glad att jag har min kollega och vän Marie som både bloggare och delar på Facebook massa musik så jag behöver helt enkelt bara följa henne för att få tips på bra musik.

Denna gången var det något som jag nog aldrig hittat själv. Men efter att ha kollat upp Ghost B.C så fattar jag ju att dom är sjukt stora. Dessutom finns det en rolig historia kring deras namn plus att ingen vet vilka det är…. Det är efter vad jag hört svenskar bakom gruppen och lead singern kallas Papa, mer än så vet jag inte och inte nån annan heller.

Ghost B.C spelar i vanliga fall ganska ”hård” musik enligt med med detta är något helt annat och jag gillat, bara för er att trycka på playknappen så får ni också höra.

Gruppen har haft lite problem med sitt namn Ghost i USA detta på grund av copyright frågor. Därför fick dom byta namn från ”Ghost” till ”Ghost B.C”.
Tydligen är det en vanlig missuppfattning att bokstäverna ”B.C” står för ”Before Christ”. Men roligt nog står dom för ”Because of Copyright” eftersom att det var ju anledningen till att dom var tvungna att byta namn.

EJGhost1 - gatefoldbild
EJGhost4

Uppskattad på jobbet

Små bevis på uppskattning.

Jag är ganska bra på att visa min uppskattning till mina människor runtomkring mig med allt från stora överraskningsfester till små kort, sms, bilder med texter och dessutom hjälper jag alltid till om jag kan med saker som önskas hjälp med.

Därför känns denna vecka som inte varit min bästa lite extra när jag både fått den fina lappen av min dotter som jag skrev om tidigare och igår en 💖-formad munk av min vän och kollega Alex när jag satt på morgonmöte.

Kärlek

 

Årets lyxigaste skönhetsevent

Jag är med och anordnar årets lyxigaste event.

Tillsammans med Luisa på Luxury Fingers & Toes och Tanja Dyredand så anordnar vi årets lyxigaste event med endast 20 gäster och deras plus en. Det kommer vara kändisglitter och bloggare på plats som kommer få testa massa härliga behandlingar på en av Luisas salonger.

Självklart kommer ni få hänga med på eventet via bloggen och jag kommer i samband med detta även både lotta ut lite överraskningar och lägga ut fantastiska erbjudanden.

Inbj ce

Slår alla gulliga lappar i världen

När jag kommer ut till min bil på gatan.

Jag skulle åka iväg idag och skuttar ut till min bil som står parkerad på gatan i stan där jag bor.

Kan man bli gladare än gladast när man hittar denna lapp på min vindruta från min dotter? Asså hur kan min 18-åring bara komma på detta? (haha på en EM Eventlapp dessutom, bra där med lite reklam också, det var nog inte så övertänkt utan var nog bara dom som låg närmast i skåpet med sådana saker) Du är bäst och vet hur du gör mig överlycklig.

Jag älskar dig med mest i hela världen, du är fantastisk och underbar

 

Botox & Baby Shower

Dagen har bestått av båda men såklart inte samtidigt.

Utan jag började dagen på Victus där vi hade utbildning med vår filler Decoria för massa trevliga kunder.

Jag hade själv tänkt att spruta lite Decoria men tiden sprang iväg och Andrea som är vår sjuksköterska hann bara med att behandla mig med botox så vi tar helt enkelt Decoria på måndag.

Direkt efter dagen på jobbet så gasade jag iväg till min vän Nasims baby shower och när någon i den stora, härliga och underbara familjen Yousefi slår till med fest så vet man med garanti följande:

1. Du behöver verkligen inte oroa dig för att gå hem hungrig det finns alltid extremt gott om både mat och sötsaker.

2. Sällskapet är fantastiskt.

3. Du behöver aldrig gå hem för festen håller på så länge det finns folk, mat och dryck kvar.

Jag älskar att vara bjuden på alla olika firanden hemma hos alla dessa fantastiska människor oavsett vem i släkten som har festen.  Jag är väldigt glad att dom är mina vänner.

Idag åt vi (massor), lekte baby showerlekar, kollade indisk dans och dessutom fick vi en lektion i just det vi fått beskåda vilket var långt ifrån ens ett ljusår i närheten av vad skönheten just visat oss, men vi hade kul.


  

Tack till er som sparkar mig

Jag älskar kreativitet.

Jag kan nog klassa mig som en ganska kreativ människa iallafall om man frågar mina kollegor. Jag kan dock ibland behöva en spark i arslet för att få allt gjort. Jag hittar på massa saker och lösningar men behöver alltid lite push för att få till det där sista, jag menar mina idéer och påhitt är ju inget att ha om jag inte producerar dom.
Så tack till er som sparkar på mig ibland, jag har framför allt två sådana i mitt liv.

Jag skulle aldrig kunna ha ett jobb där jag inte får vara kreativ och påhittig. Jag skulle heller aldrig kunna ha ett jobb som binder mig till samma fasta tider varje vecka. Jag måste ha frihet, det betyder inte samma sak som att inte jobba jag jobbar väldigt mycket men kan lika gärna göra det på kvällar (nätter) eller helger, det spelar mig ingen roll. Dessutom gör jag alltid det som skall göras även om jag lätt erkänner att jag gärna (fast jag önskar att jag var tvärt om) gör allt i sista minuten, men det blir klart.

Jag älskar att jobba under frihet det ökar min kreativitet och jobblust. Alla mina jobb är extremt roliga och jag skulle inte för en sekund byta ut någon av det jag pysslar med idag. Det jag kan tänka mig är i så fall att lägga till nåt. Men då måste jag antingen köpa fler timmar på dygnet eller anställa en assistent.

jaiw4tno6jqs8hcxrslr  kreativitet kreativitet-improvisationsteater.se_Creativeship-och-kreativitet image

669612d8-1c23-46e0-8502-4d41f6b435cf-original

Nu har jag bestämt mig

Jag ska ta hand om mig, vilket verkligen är på tiden.

Nu ska jag börja ta hand om mig påriktigt…. Förutom mina behandlingar på jobbet så ska jag återigen börja ta hand om mig hemma och gå på spa.

Ikväll blev det hemma pyssel med tandblekning som jag köpt hos min tandläkare Jelena på Brottbykliniken och 2 olika ansiktsmasker. En svensk från Stockholmsgruppen som jag fått i en goodiebag för längesen men drt funkar faktiskt fortfarande alldeles utmärkt visade det sig och sen körde jag på en jag köpte när jag var på Island och njöt i Blue Lagoon.