För mig nya produkter

Klickat hem lite fler produkter

Nu ska jag testa lite fler för mig nya produkter, jag har nämligen klickat hem dessa produkter som ska börja användas nu

IMG_0514

Blotterazzi
Jag köpte blotting paper i Thailand sist men ska nu prova denna ist

IMG_0515

Beautyblender

IMG_0516

En rengöringstvål till alla ovanstående produkter

IMG_0517

Knäppa saker

Saker jag inte vet att jag behöver

Jag älskar att hitta saker som jag inte visste fanns eller att jag behöver speciellt när jag är utomlands. När vi var i Miami i januari så var vi inne i en trendig köksaffär och hade jag haft plats hade jag köpt med mig så mycket saker men jag fick nöja mig med några småsaker.

Jag köpte b.l.a dessa små söta saker som jag inte visste att jag behövde. Man sätter dom alltså på kastrullen så det inte ska koka över när man har lock på. Tycker dom är supersöta.

IMG_0225

IMG_0224

IMG_0226

Om du vill så får du!

Rösta!

Jag har nästan, inte helt men nästan glömt att det är dags för Finest Awards i mars och det är hög tid att rösta (sista dagen 15 februari). Jag har sett att andra bloggare promotat att man ska rösta på dom i sina bloggar så att ”komma ifatt” där är nog svårt, men om ni vill rösta på mig så är kategorin ”Årets Toppbloggare på Finest” den jag skulle bli glad om ni skrev in mitt namn i.

Det finns massa olika kategorier att klicka in just dina favoriter i.

NI RÖSTAR HÄR

topp

TACK TILL ER SOM SKREV IN MITT NAMN <3

Fler hundprodukter

Jag gillar när det är enkelt

När jag hittade dessa enkla wips från Paul Mitchells djurserie så blev jag superglad, jag gillar allt som kan förenkla saker och dessa är superenkla att ha både hemma och med sig.

Jag har tre olika sorter och Molly gillar dom också. En för öron och ögon, en annan för tand och tandkött och den superbraiga nu när vädret är lite som det är nämligen för kropp och tassar. Den har jag med mig jämt det är så enkelt att torka av henne så hon inte smutsar ner varken i sin transportväska eller hemma hos någon annan, perfekt för en lite mindre hund tycker jag.

12696661_10153839743981070_428517830_o

12695400_10153839744026070_2123176173_o

12477007_10153839744056070_1668265198_o

Jag har börjat använda

Jag är fast

Jag har ju läst en del om invisibobble och TangleTeezer så häromdagen införskaffade jag mig båda två. Borstarna har jag inte hunnit prova än men vet direkt att den lilla åker ner i min reseresenecessär då jag är så trött på att släpa på stora borstar när jag reser.

Men nu till invisibobble, jag älskar dom och numera ligger mina vanliga gummisnoddar på vila och mitt hår sitter enbart uppe med dessa. Jag har 4 olika färger men kommer lätt köpa på mig en bunt till. Jag hittade invisibobble på Facebook och såg att dom hade massa tips på sin sida vill du också kolla så hittar du sidan HÄR och hemsidan hittar du HÄR.

Vill du kolla in TangleTeezer på Facebook så finns dom HÄR.

IMG_0510

Med informationen på denna produkt så kan man ju inte bli annat än nyfiken på att testa den

IMG_0511

Till reseresenecessären

IMG_0512

Mina favoriter

IMG_0513

Att stå i kö

Läste en artikel

Jag läste ganska nyligen en artikel i DN om köer, köer är vanliga runt om i världen men dom fungerar på lite olika sätt. I Sverige fungerar dom också på olika sätt beroende på vad/vem det gäller och även vart i landet man befinner sig.

Men när jag läst en bit in i artikeln som hade nattklubbsköer i Stockholm som tema hade dom även ett citat ifrån Christel Jansson som jobbar på Blomsterfonden. Jag blev chockad när jag läste att dom hade bebisar på 1 år i kö för att bo i deras seniorboenden. Jag har själv ställt mig och sambon i kö till deras boenden och hoppas på att få en plats den dagen vi behöver.

Jag älskar deras boende på Djursholm och där kan jag se mig själv med alla andra panschisar när jag blir gammal. Dom har även ett ålderdomshem.

Snacka om att jag trodde jag var ute i god tid när jag ställde mig i kö där, men om föräldrar ställer sina barn i kö där redan vid ett års ålder ligger jag lite efter. Men läste att det var ca 30 års kö så jag borde få en lägenhet, när det är dags. Jag trodde att man ställde sina barn i bostadskö tidigt för att kunna erbjuda dom lägenhet när det är dags att flytta hemifrån, men tydligen ska man tänka längre fram än så.

Jag har bestämt att jag ska leva så länge som möjligt och ha det så bra som möjligt, jag älskar att leva.

köer

Läs artikeln HÄR

Försökte ta en selfie

Mot tandis

Idag ska vi fixa klart i min mun. Jag hade bitit av 2 kindtänder och idag är bryggan som ska in klar. Så nu bär det av till Jelena och sen ska jag på lunchmöte…. hoppas dom har soppa för tugga kommer jag inte kunna göra.

Försökte ta en selfie förra besöket med saker i hela munnen och bedövning som gör en skapligt sned :)

IMG_0266

Jag var på labbet och provade ut färg till mina nya tänder och det fanns verkligen alla färger. Jag har ju blekt mina tänder några gånger så tack och lov blev min färg som han valde väldigt vita. Jag skulle önska att jag hade ännu vitare tänder och har en hemmablekning från Brilliant Smile som jag ska köra när jag är klar hos Jelena.

IMG_9183

Att göra det enkelt

 Att få mat hem

Jag tror inte att jag förstått hur otroligt skönt det kommer bli från och med nu. Jag har nämligen aldrig någon mat hemma och detta är för att jag vet inte när jag ska ha tid att hinna handla någon.

Tiden finns bara inte och jag önskar egentligen att jag hade haft mycket mer tid än vad jag har. Men nu börjar jag handla på MatHem för nu får det vara nog med ett tomt kylskåp.

Jag har varit inne och tittat på sajten innan. Skulle jag inte ens orka tänka på vad jag ska laga för mat så beställer jag bara någon av deras färdiga matkassar. Jag blev otroligt sugen på deras cleansekasse, tror det kommer bli en sån men inte just idag jag har för mycket saker planerade för att  det ska funka med tid, men om några veckor. Idag blir det en ganska normal beställning med blandade råvaror så som färsk torsk, kyckling, köttfärs, grönsaker och smoothies.

Tastelines Cleanse-program

”Med Tastelines Cleanse-program får du recept och ingredienser för sju dagar anpassade för en person. Programmet innehåller frukost, lunch, middag, 2 mellanmål och kvällste. Måltiderna är baserade på färska grönsaker, frukt, bär, frön, nötter, färska örter, alger, groddar, renande juicer, rawfood-barer och mycket gott som får kroppen att må bra”

tastelines-cleanseprogram-7-dagar-

Hittade en länk

En länk från kvällen

Jag eller snarare Marie hittade en länk från Hans Shimodas sida med mingel ifrån festen med Connoisseur och tyckte att bilderna talade sitt eget språk om hur kul vi hade så slänger upp den om ni vill kika.

HÄR hittar ni länken

IMG_5139

Foton från Connoisseurfesten

Vem fotar vem egentligen?

Kommer ni ihåg att jag skrev om att vi fotade fotografen på Connoisseurs fest på Stenungsbaden? Tydligen fotade fotografen oss också när vi fotade honom, hahaha.

12633665_10153431338043105_7525688686238422467_o

Bilden som Dan Norrå tog på mig och Marie under kvällen och alla bilderna hittar du HÄR

12654269_10153437093873105_6960820829920960618_n