Gratis pedikyr

Vad var det jag skrev.

Jo, jag skrev ju i ett inlägg lite längre ner att om man följer Luxury Finger and Toes på Facebook har man möjlighet till att haffa en gratis behandling och idag kom det upp en möjlighet att få gratis pedikyr. Nu vet jag att just denna är tagen, men in och följ så får du chansen nästa gång.

gratis

 

Är du intresserad av Mindfullness?

Då kan du få gå på en föreläsning.

Nästa vecka närmare bestämt på morgonen den 2 juni finns det möjlighet att gå på en föreläsning. Är du intresserad maila mig på emma@victusmedical.se så ordnar jag en plats och frukost till dig.

Japp och det är gratis inte ofta saker är det men just detta är det :)

inbjudan - Sthlm

Hur lyckas hon?

Min dotter älskar musik.

Hon brinner för musik och har koll på nästan allt som när det gäller musik. Förra veckan var Ariana Grande i Sverige och uppträdde på Globen och tydligen träffade min dotter på hennes mamma och fick biljetter till konserten, hur lyckas hon?.

Jag skulle ju bara skicka ett sms för att kolla om jag skulle köpa middag till henne….. Men det behövdes tydligen inte.

IMG_4819

Som förband var det några som hette Rixton som tydligen är några favvisar som hon sedan träffade under kvällen…..

IMG_4822IMG_4823IMG_4820IMG_4821

 

Vill du ha?

Nu har du chansen att får följande:

Madame Beautè bjuder in till event och under kvällen bjuds det på förfriskningar, tilltugg, du får dessutom med dig en goodiebag och under kvällen har du chansen att vinna fina priser. Dessutom erbjuder salongen fina priser på olika behandlingar, passa på att göra dig sommarfin. Osa finns i inbjudan. Hoppas vi ses

Madame B

Vattnet brinner

Såhär ser det ut på kvällen.

Det verkar inte spela någon roll vilken årstid eller tidpunkt på dygnet som jag är på landet, det är alltid vackert.

På sommaren (om man kan kalla detta sommar) ser det tydligen ut såhär.

Att plantera med denna utsikt

Nu har jag påbörjat det roliga.

Nu är jag igång och planterar. Så mycket roligare än att rensa ogräs, gräva och kratta. Jag har planterat blommor i krukor både på stora bryggan och i små krukor på framsidan, balkonglåda, satt hallon i trädgårdslandet tillsammans med smultron, rabarber, persilja, dill och gräslök. 3 pallkragar är klara och väntar på jord och frön. Rosor i en stor tunna vid vattnet och massa kryddor så som timjan, rosmarin, koriander, citronmeliss, basilika väntar bara på lavendel sen är örtkrukorna klara.

Jag har några stora blomkrukor kvar att fylla med dom fina hortensia som jag köpt. det blev 6 stora fina vita till bryggan 2 blåa till altanen och en i flera färger på stam.

Pallkragar på plats
Jag är så glad över min fina utsikt från mitt trädgårdsland

IMG_4784

Denna ställning satt under fönstret när vi köpte huset och jag bestämde mig för att dölja den med hängande blommor.
Enligt Emma på Plantagen kommer lådan fyllas med just hängande blåa och vita blommor så hoppas på att dom växer snabbt bara.

Färgerna på stora altanen kommer gå i just i blått.

  IMG_4780

Till mitt cykelställ i trä kommer det komma en gammal rosa cykel med cykelkorg och blommor

IMG_4786

På framsidan går allt i rosa och lila.
Nu ska vi ut och bekämpa maskrosor som ni ser att vi har gått om.

IMG_4787

Hallonbuskar är satta och berdvid finns det smultron, rabarber, gräslök, dill och persilja.
Resten av örterna sitter i stora örtkrukor som står bredvid landet.

Sen ska landet ”ramas” in med dekorationsstenar.

IMG_4785

På bryggan går färger i vitt och svart.
Det saknas fortfarande några blommor och det ska bättras på med vitfärgen, men snart klart.

IMG_4781

IMG_4782

Jag & Måns Zelmerlöw 

Nu är det bara att hålla tummarna. 

Han är snygg, grym på scenen, har en fantastisk sångröst, har utstrålning och var otroligt trevlig. Nu gäller det bara att hålla alla tummar som går, heja Måns.

Att gå till gynekologen

Vad funderar du på när du går till Gynekologen?

Förra veckan var jag tvungen att besöka gynekologen. Eftersom jag kan vara den sämsta på att gå dit så har jag inte en ”fast” jag går till. Utan jag bokar tid på ett ställe som passar mig geografiskt just för tillfället och denna gång var det på en mottagning nära kontoret.

Jag bryr mig inte om jag går till en tjej eller kille utan tycker att det är lika märkligt, obehagligt och konstigt oavsett, men just denna gång träffade jag en man.

Jag har alltid funderat på vad andra tjejer och även killar tänker och gör när dom ska till gynekologen i texten kallad G.

Detta är några saker jag funderar på:

Hjärta-rött1  Det första jag börjar fundera innan jag ens går dit är ”hur” rakad ska jag vara? Jag vill ju inte att G ska tro att jag piffat till mig bara för att gå dit men jag vill ju samtidigt att G ska ”hitta” in liksom. Jag valde 2 dagars denna gång, bara så ni vet.

Hjärta-rött1  Jag försöker alltid att inte tänka på varför alla andra i väntrummet är där, men det misslyckas ju såklart alltid. Med min kreativa hjärna skulle jag kunna skriva en boka om olika historier den hittar på om varför alla andra är där.

Hjärta-rött1  Min hjärna kanske är konstig. Men när jag hälsar på G när jag går in i rummet så kan inte hjärnan låta bli att tänka på att han pillat inuti den som just gick ut ur rummet innan jag gick in. Ja ja jag vet såklart att det används handskar och att det tvättas händer men bilden hjärnan får upp är alltid lite obehaglig.

Hjärta-rött1  Tar man av sig strumporna? Gör ni det? Jag gjorde det denna gång. Annars brukar jag ta på mig en klänning och strumpbyxor då behöver jag inte fundera på strumporna utan bara ta av mig strumpbyxorna.

Hjärta-rött1  Jag hatar när man lagt sig i den sjukt obehagliga positionen man ska ha och G säger: – Kan du hasa ner lite. Helst inte tänker jag men gör det såklart iallafall.

Hjärta-rött1  Tittar man på G när den pratar och har saker i miffilifluffen? Jag tycker att det känns så konstigt att titta på G samtidigt som han håller på därinne och informerar om vad han gör. Jag väljer att stirra i taket och svara om G nu råkar ställa en fråga. I mitt fall var frågan denna gång: – Gör detta ont?

Hjärta-rött1  När man gör ultraljud tas det ibland bilder utan att det sägs något och samtidigt ser jag en massa mörka prickar på skärmen och tror givetvis det värsta. Jag hatar när jag inte får veta saker när undersökningen görs. Jag vill veta allt på en gång. Oroar ni er?

Har ni fler saker ni funderar på?

Så funkar jag :)

IMG_0550

Gratis behandlingar 

5 veckor sen.

Trots att det är 5 veckor sen jag gjorde mina fransar ser dom fortfarande ut såhär. Det tycker jag är ett riktigt bra betyg efter både en Vegas resa, trädgårdsarbete på landet och träningar på gymet.

Men ska nog ta och boka en ny tid på Finger and Toes som är stället jag gör mina fransar på. Jag jag gör iof även naglar, fötter och spray tan där med. Är du sugen på att sommarpiffa dig kolla in deras hemsida där dom alltid har bra priser. Dessutom så följer jag dom på Facebook eftersom där läggs det alltid ut speciella erbjudanden, ibland gratis behandlingar och massa tävlingar. Du hittar dom HÄR 

Fasiken vad stolt jag är

Min unge är grym.

Jag är så stolt över hennes engagemang i saker och ting. Nu blev ungdomsrådet som hon är ordförande i utsedda till månadens ungdomsråd i Sverige.

Bra jobbat älskling

IMG_4703

Före och efter

Igår var det event igen.

Det var Hår & Skönhetskliniken på Lidingö som slagit upp dörrarna på en ny salong. Jag och min kollega Anette som är hudterapeut var där och pratade Victus och maskiner, dom har både Omorphia och Cellox 20 på salongen plus att deras sjuksköterska Caroline fyller fillers med vår Decoria.

Tack Elisabeth, Caroline och Bana för ett trevligt event

     IMG_4737

Victus Anette, White Smiles Caroline och Hår & Skönhetsklinikens Elisabeth, Caroline och Bana

IMG_4727

Cellox 20 smärtfri permanent hårborttagning, hudföryngring/pigment/kärl och Omorphia som jobbar med fettreducering

IMG_4725

IMG_4722

En trött jag provade en av utställarnas keratinvärmeborste, en aningen skillnad på före och efter.

Keratin Therapy Pro Volume från Remington

IMG_4738

IMG_4726

IMG_4724