Bild på min rumpa

Jag var också och hälsade på Sisko som öppnat ny salong i Barkaby.

Salongen var stor, ljus och jättefint inredd. Jag gillar ljusa och fräscha ytor och det hade hon verkligen lyckats med. Jag kände mig extra välkommen med mitt namn på väggen. Hos Sisko passade jag på att göra spray tan med marroccan oil. Jag vet att hon har massa braiga öppningserbjudanden bl.a. på spray tan så är ni nyfikna kika gärna in på hennes hemsida www.beautybysisko.se

IMG_4098

  Jag blev brun som en pepparkaka och det blev perfekt efter första duschen

IMG_4107

IMG_4100

IMG_4101

Här är Sisko som egentligen inte ville vara med på bild men jag tvingade :)

IMG_4110

Instagram bild på min rumpa på beauty_bysisko

IMG_4114

Såg inte klok ut

När vi var klara så blev jag hembjuden till Jelena och Rolle.

Detta efter att jag sagt att jag inte kunde åka hem fören bedövningen släppt för jag såg lite rolig ut (eller snarare inte klok ut) och min fina sambo gillar inte att jag håller på att piffa till mina läppar.

Hemma hos familjen fick jag träffa husdjur som papegojan och spindeln dessutom fick jag med mig ägg från deras egna höns hem. Snacka om ekologiskt och närproducerat. Tack för att jag fick hälsa på.

IMG_4067

IMG_4070

Piff innan resan

Självklart var jag ju tvungen att piffa till mig en del innan resan.

Ett besök hos min tandläkare och vän blev det naturligtvis då. Men det var inte för att borra i tänder utanför att bleka, ta bort tandsten och fylla läppar med fillern Decoria. Smidigt att ha en tandläkare som även gör dessa saker.

Bleka tänder är ju ganska astråkigt men det blir ju jäkligt snyggt. Tandsten känns inte så det funkar för mig.

IMG_4052

Att fylla läppar är inte heller så skönt men Jelena fixade att jag fick tandläkarbedövning och vips så kändes det ju inte överhuvudtaget, sweet. Jag är otroligt nöjd, det ända jag väntar på är att min gamla läpptatuering ska försvinna tack och lov syns den inte när jag har läppglans eller läppstift.

Här är före och efterbild

IMG_4121

CARCAMO

Igår var jag och min dotter iväg på en releasefest för Carcamo’s första EP och det var hur grymma som helst! Carcamo består utav två killar som heter Gabriel och Casper som har ett band med sig på 6 personer!! De var trumpet, gitarr, saxofon och alla möjliga instrument som gjorde det unikt. 

Lyssna på dom på spotify här: 

IMG_5382

Bild med Casper, min kära dotter, Gabriel och vännen Fredrik Björn

IMG_5398

Casper, jag och Gabriel

IMG_0702

 

Eric Saade 

jag är på event med Eric Saade eller iallafall sitter jag vid samma bord. Ni ser hans keps….. Haha, ja ja jag berättar mer sen. 

 

Ser verkligen fram emot….

Vi fick såklart med oss en goodiebag.

Som på dom flesta, inte alla men nästan alla events så får man ju med sig en trevlig goodiebag hem. Det fick vi på Stureplansklinikens event på Restylane lokaler på Norrlandsgatan. Vi fick massa produkter och jag som snart har slut på ögonkräm och nästan ingen ansiktstvätt kvar ser verkligen fram emot att testa dessa.

Tack så mycket dom kommer väl till hands

1429302644-8545

Bilden har jag lånat ifrån The Story of 2

Mitt intresse för bilar….

Inte för att jag faktiskt trott nåt annat.

Men det är alltid lika skönt när besiktningen på bilen är över och jag längtar inte till nästa gång. Jag tycker att det är oerhört tråkigt att besiktiga bilen men konstaterade att det måste vara ännu tråkigare att jobba med att besiktiga bilar.

Samma sak hela tiden. Men jag var glad att båda som jobbade var oerhört trevliga och dom kanske faktiskt inte alls tycker att det är ett tråkigt jobb. Det kanske är min totala avsaknad av intresse för bilar som gör att jag tror att det är astråkigt. Jag gillar snygga bilar och vissa färger mer än andra, längre än så sträcker sig inte mitt intresse.

IMG_4034

Samma kläder hela helgen

Jag har spenderat helgen på landet. 

Där har jag pysslat om mitt citronträd som sen ska klara sig utan mig med bara ett egengjort bevattningssystem när jag spenderar tid i Vegas.

Förutom det har jag jobbat så lite som möjligt, jag har sovit, haft grillpremiär, ätit jordgubbar, njutit av solnedgången och haft min one piece på mig hela helgen.

Vilken underbar helg

 

IMG_3806 IMG_0786

Bad Boy

Vi fotade till vår hemsida häromdagen.

Bilderna börjar bli klara och ska snart läggas upp på vår hemsida. Medans vi bytte om passade sambon på att fota Håkan som just kom förbi. Anledningen till hans besök var att dom skulle vidare på fotboll efter fotograferingen.

Detta blev 2 av bilderna på Bad Boy-Håkan som troligtvis är en av dom snällaste killarna jag känner :) Malin vad tycker du om din man….

Bad-Boy-2

Bad-boy-1

”Några” år sen….

Vi på Victus kommer ha 3 stycken lanseringsevent i augusti dom kommer vara i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Jag kommer dock behöva hjälp att rodda saker i Malmö och Göteborg så jag har kontaktat några som jag tror kan hjälpa mig. I fredags hade jag möte med Göteborgstjejen jag tror kan vara den rätta för jobbet.

Hon heter Sara och har en cateringfirma i Göteborg hon är dessutom min gamla klasskamrat från gymnasiet. Det var hon jag och 2 andra grymma tjejer som var på Kos tillsammans för ”några” år sen. ”Några” år sen betyder att det var bland mina första charterresor med polarna och jag åkte tillbaka bara någon vecka efter vi kommit hem och gjorde säsong så mycket gillade jag tydligen Kos på den tiden…

På Ängen är Saras cateringfirma

1012808_10152100677911273_426894133_n