Konstant efter

Eftersom att jag ligger konstant efter med allt just nu så gäller det bloggen också. Men jag jobbar på att komma ikapp med jobb, hem, familj, blogg, jobb, jobb och jobb, så snart är jag på banan igen.

Men det gör inget jag kommer ikapp snart, även om jag tycker att det ända rätta skulle vara att skjuta upp julen en 2-3 veckor då skulle jag vara på banan igen. Jag har inte tid att packa för att åka till landet (och vara ledig??!!?), köpa julklappar, handla julmat eller julpynta just nu.

Här kommer iallafall onsdagens mingelbilder ifrån Paradise Hotels VIP avslutningsfest.

Jag och Julia Tivelius

Emma Thorsell

Jag, Maggie, Yaz och Marie

Paradise hotel

Nu ska dom växa

Jag har skaffat mig Swiss Clinics ögonfransserum (jag har nämligen hört att det ska vara grymt) nu när jag har tagit en paus ifrån att göra fransförlängning. Anledningen till paus med fransförlängningen handlar egentligen enbart om att jag inte har tid.

Just nu fixas inget som tar längre tid än 15 minuter. Men ska trycka in så mycket jag kan det 2 januari vilket är dagen innan vi åker på semester. Just nu har jag hunnit att boka tid för håret hos Maria, trådning och soldusch på Beauty Box. Ska se om jag kan få till en tid för naglar samma dag på Luxury Finger and toes också.

Jag har iallafall tagit lite förebilder nu innan jag börjat med serumet för att sen köra nu över jul och nyår sen tar jag nya bilder. Ska bli intressant hur mycket dom hinner växa på den tiden.

IMG_1861

Paradise Hotel – Slutfest

Japp, jag har kollat på nästan alla avsnitt och ska självklart infinna mig på deras slutfest som går av stapeln ikväll. Jag ska bara hinna andas lite och tänkte ”slöa” i ca 10 minuter innan det är dags att försöka piffa till sig lite och inte se ut som en zombie.

Bara att rota fram smink, en klänning och ett par klackar så kan det kanske hjälpa, vi får se.

Mitt sällskap för kvällen har jag hört att det blir Peter, Jimmie, Anja och hennes väninna. Jag har jobbat och inte hunnit tänka varken idag eller igår på något annat. Men ser verkligen fram emot att hänga med dessa grymma människor en stund innan vi åker ner till Cafét.

-1

Nu har vi fått den

Igår kom den äntligen.

Som ni vet så flyttade vi ju upp vår säng från lägenheten till landet och igår fick vi som tur var den nya. Vi behövde alltså bara tillbringa en natt på madrass på golvet….

Så nu har vi en ”sjukhussäng” som min min sambo kallade den när jag hade den på önskelistan eller som den så praktiskt heter på Mios hemsida ”ställbar madrass”. Nu återstår bara att hålla reda på fjärrkontrollen till den…..

Men efter en natts sömn så kan jag konstatera att vi köpt en sjukt skön säng. Så här ser säng och den vinkelbara gaveln ut

83c0ab73-9f71-494a-806f-4ebc7a28f6209fa4a653-731a-4936-95d1-a3e23412296b-18cc93481-1088-48ab-8f45-5c659a15a7dd

Härliga gänget

I fredags var jag förbi det härliga gänget på Beauty Box by Rinse i Bromma Blocks dom hade en liten kundkväll och det bjöds på både goodiebags, dryck, härliga erbjudanden och trevliga pratstunder.

Själv bokade jag tid för trådning och soldusch i januari innan min semester det är så skönt att ha lite färg på kroppen innan man sticker iväg så man slipper blända alla människor i Karibien, Miami och Mexiko som jag tänkte besöka.

IMG_1842IMG_1837IMG_1836

Jag kom undan, tycker jag

För ett par år sen gav jag upp det där med riktig gran av flera anledningar.
Men ska jag vara ärlig så var den främsta anledningen att jag helt enkelt var trött på att hitta granbarr i lägenheten långt in på högsommaren.

Eftersom jag alltid sagt att jag aldrig skulle ha en plastgran så blev det lite knöggligt att hitta ett alternativ.

Så det blev ett vitt träd….. Som lite ser ut som en gran. Jag tycker själv att jag kom undan ganska bra med det är att aldrig ha en plastjulgran  winking-smiley-hoodie-baby-pink-hot-pink_design

Nästa helg ska den iallafall kläs med polkakäppar, ljus och röda kulor.

IMG_1850.JPG

Vilket jävla slit

Här tog det stopp!

Idag har vi släpat säng, sängram, byråer, TV-bänk, kartonger och massa annat upp till landet, nästa vecka kommer det nytt hem till lägenheten i stan (ska bli så skönt att få nytt och göra fint hemma i stan också).

Men när själva sängen skulle upp på loftet inne i huset så var det stopp. Allt annat lyckades vi plocka isär såpass att vi fick upp det för trappan. Sängen försökte vi få upp via loftet över räcket men där gick gränsen. Det får helt enkelt vänta tills vi får besök nästa vecka.

IMG_1845.JPG

IMG_1847.JPG

Garvar bara mer och mer

När jag ändå håller på med roliga klipp så kommer ett till HÄR, jag kan titta på det om och om igen och garvar bara mer och mer. Bilden nedan är starten på klippet………..

anigif_enhanced-10672-1416786768-14

Det är lite dumt att jag inte lyckas få in dom i bloggen direkt men jag ska kolla upp varför det inte funkar längre.

 

High five med prästen

Hamnade av en slump på detta klipp och skrattade gott

_________________________________________________________________________________
”och här skulle klippet ligga men tydligen går det inte att lägga in en video”

_________________________________________________________________________________

Så länkar till klippet HÄR på YouTube

Eftersom jag ändå håller på att länka så tar vi DENNA söta lilla kille också

Brollop_bukett-o-glas_950x265

Glöggprovning

I söndags var vi ju ett fantastiskt härligt gäng hemma hos mig för att ha lite glöggprovning så här innan jul, för vad passar inte bättre än just glöggprovning.

Vi skulle ta oss igenom 7 olika glöggsorter som vi slumpvis valt ut på systemet (hur många olika glöggsorter finns det egentligen?) och här har ni min topplista:

1. Morbergs glögg
Den var så där julig som man vill ha den och med en touch av citrus vilket gjorde att den toppade min lista. Den var ganska stark och innehöll 14% vilket kan göra att glöggen blir lite för spritig i smaken men det hade dom lyckats att undvika vilket var ytterligare ett plus. Min favvo!

IMG_1734

2. Blossa Lavendel
Denna är årets smak ifrån Blossa och jag gillade den vita glöggen jättemycket och hamnar faktiskt bara snäppet under Morbergs.

IMG_1732

3. Tegnér & Son Ekologiska vinglögg
Jag gillade denna och den kändes som en ganska klassisk glögg ett plus är att den var ekologisk.

IMG_1728

4. Saturnus
Hack i häl på Tegnér kom Saturnus som egentligen hamnade efter bara för att den inte var ekologisk för jag tyckte även att denna kändes som en klassisk glögg. Gillade den

IMG_1729

5. Goder Aftonglögg
En ekologisk röd vinglögg på 12,5 procent och denna var helt ok och den var ganska snäll i smaken så om man vill ha en väldigt försiktig och lätt glögg rekommenderar jag denna.

IMG_1733

6. Dufvenkroocks Original
Tyvärr var denna ingen jättefavvis hos mig.

IMG_1730

7. Blossa Starkvinsglögg
Gillade denna minst, jag tyckte att den var alldeles för spritig och det kändes som om att det var tillsatt någon dålig sprit i den. Tyckte till och med att glöggen luktade illa och det är inte ett sånt bra betyg eftersom att glögg ska dofta jul och mysigt tycker jag.

IMG_1731

Vad gör du ikväll?

Om du befinner dig i närheten av Bromma Blocks så får du gärna besöka Beauty Box mingel dom dom har mellan 17-20. Jag vet att du kan hitta julklappar till både han, hon och dig själv dessutom har dom kvällen till ära en massa fina erbjudanden.

Det finns mer info på deras instagram och vill du vara med och tävla så sök bara på beautyboxbrommablocks och dela deras bild.

Jag ska dit en sväng efter jobbet så jag hoppas vi ses

IMG_1778

Utelåst inomhus…

Jag höll på att börja gråta.

Jag satt som vanligt kvar sent och själv på kontoret när jag lite i panik smsar min kollega David med frågan:

- När stänger garaget?

På dagtid tillåter garaget att man kommer in med enbart kod, men på kvällarna visste jag att det behövs det där magiska kortet. Jag visste dock inte riktigt från vilken tid, trodde det var någon gång vid 18.
Jag sitter helt inne i ett jobb och råkar vid nåt tillfälle slänga ett öga på klockan och inser att den är nästan 19, PANIK!

Jag larmade på samtidigt som jag skickade frågan till David, rusar ner till garaget som är i samma hus som kontoret och mycket riktigt jag kommer inte in. Jag är trött och ska upp tidigt imorgon så gråten är nära.

Men som nästa alltid går det att lösa problemen och just i denna situationen lyckades jag lokalisera 2 grabbar på Golf Lab som stod och tränade med Trackman (samma maskin som min tränare Daniel Bäck använder) som av en händelse hade ett kort till garaget.

Så tack till mina räddare i nöden för att jag fick min bil och kunde ta mig hem och kolla på BB finalen (japp, jag kollar på BB).

IMG_1813.JPG

Btw så hade vi PT Philip på kontoret idag som gjorde sin 2:a behandling av smärtfri hårborttagning med Cellox 20.

IMG_1810.JPG