Snart bara snart

Snart kommer jag ha tid igen.

Det kommer inte dröja länge till nu innan jag har bättre med tid för bloggen. Men just för tillfället har det varit för mycket annat. Just idag så är det full fart igen på jobbet. 200 saker att göra så det är det jag hinner med att skriva just nu.

Jag är redan sen till ett möte.

Peace & Love

IMG_4359

Jaha, där ser man

Töntiga länkar på FB.

Det är inte ofta jag klickar på dessa töntiga länkar som finns på FB men ibland kan jag inte hålla mig och jag var ju bara tvungen att få veta vad 2016 hade att bjuda på:

2282e84217599e4d38773f3846871fe1

Jag har känt mig ful

Jag har helt enkelt varit ful.

Jag har verkligen inte varit på topp om hur jag känner mig sista halvåret. Inget som jag mått dåligt över så utan jag har bara känt mig ful till och med galet ful.

Det har resulterat i att jag inte brytt mig alls. Inget smink, inget fix med hår, inga naglar/fransar, ingen träning, dålig mat, inga skönhetsbehandlingar och helst myskläder på.

Men häromdagen blev det dock ändring nu ska jag ta tag i saker. Jag har börjat träna igen, äta nyttigt och jag har även påbörjat projekt hår, naglar, fransar och snart ska jag även börja sminka mig. Om några månader kanske jag börja klä mig i lite schyssta kläder också.

Fy vilken svacka jag varit i men nu får det vara nog!

Salongen jag fixar fötter, fransar, bryn och naglar på finns på 2 ställen jag besöker och gillar båda ställena. Jag har nämnt dom innan i bloggen, salongen har bra priser och trevlig personal jag gillar helt enkelt stället, så jag nämner dom gärna igen. Dessutom är det kul för jag springer titt som tätt på folk jag känner och en och även annan kändis stöter jag på när jag är där.

Luxury Fingers and Toes
Lästmakargatan 18
Sveavägen 86
www.fingersandtoes.se

Det är ju inte höst och inte sommar så svårt att välja färger till naglarna. Men sommar fina färger känns fel då man fryser ihjäl ute och höstfärger vill jag inte börja med riktigt än. Så det fick bli guld det är ju fortfarande glatt med ändå lite dovt, typ. Jag valde dessutom lite rakare modell denna gång, det var längesen. Jag har haft mandelformande eller spetsiga senaste åren, men ombyte förnöjer.

IMG_6192

Sugen på att komma i form?

Sugen på att komma iväg till värmen i höst och dessutom komma i form?

Med Wellness Way väljer du själv vilken typ av träning och kost du vill hålla på resan.

Löpning, Yoga, Styrka är några saker du hittar på schemat men vill du återhämta dig, power walka eller simma i havet går det naturligtvis jättebra det med.
Du träffar både personlig tränare och dietist på plats dessutom väljer om du vill äta Raw Food, Detoxa eller välja mat från ”vanliga” a la carte menyn. Det finns mycket tid till att prata med tränaren då max antal deltagare på resan uppgår till 20 stycken.

Du får även tillgång till 4 olika föreläsningar och ett stort härligt spa. Allt detta på 5 stjärniga hotellet Sianji som finns i Bodrum, Turkiet.
Du bor i ett stort hotellrum i 2 våningar med egen bubbelpool.

Första resan 3 oktober och anger du Emma som referens när du bokar får du 200 kronor i rabatt.

www.wellnessway.se

50296530-fjPUA

50305706-FNHL0

50078159-vGgeP

50405865-MXZ2w

50405847-frp5b

17973545-gWdME

50050701-ib1qJ

Pressmeddelande

Idag har pressmeddelandet börjat gå ut.

Det känns otroligt kul att det snart är dags att kicka igång Solution by Victus på riktigt. Idag har pressmeddelandet börjat gå ut och inom kort kommer inbjudningarna börja lämna både Victus kontor och EM Events mailregister.

Är du bloggare och inte finns med i EM Events mailregister maila på info@emevent.se så blir det löst. I Malmö och Göteborg kommer det vara pressevent och i Stockholm kommer det vara både ett pressevent och en lanseringsfest. Jag ser fram emot detta väldigt mycket, även om det är ett ton saker som ska fixas innan allt är klart.

Här får ni också läsa pressmeddelandet från Victus om Solution by Victus

Pressrelease Solution jpeg

I brist på annat

Igår kväll var jag på fotboll.

Jag Facebookade mig igenom nästan hela matchen med undantag för start och slutminuterna.

Jag ska erkänna att mitt intresse för fotboll är något begränsat och hade det inte varit för att Malins man inte kunde gå hade jag nog hittat på nåt annat. Men som jag skrev på min FB igår:

”Som att hänga med typ 25 000 kidz utan hämningar som kan skrika och gapa som dom vill utan att egentligen någon runtomkring lyssnar, underhållande som ni kanske förstår ;)”

Men jag äger faktiskt en egen Hammarbytröja….

Inbjudan till en magisk kväll

Inbjudningarna är nu klara.

Nu kan vi börja bjuda in till nästa event. Det är EM Event som hjälper Victus att göra lanseringen för Solution by Victus som är ett nytt hudvårdsmärke. Det kommer bli en förtrollande kväll…..

Är du skönhetsbloggare och bor i Göteborg eller Malmö kan du kontakta mig på emma@victusmedicalgroup.se så ska jag kunna fixa till det.

Är du bloggare och bloggar om vad som och vill komma i Stockholm så kontaktar du EM Event på info@emevent.se så löser vi det.

Solution Week

25 augusti i Malmö
26 augusti i Göteborg
27 augusti i Stockholm

Märk ditt mail med ”Bloggare – Solution”

10981914_10153452636916070_8388499958503826568_n

11796403_10153452636921070_8324865222099461515_n

Den var himmelsk!

Vilken skön kväll.

Igår provade grabbarna fiskelyckan i solnedgången och jag som är måttligt förtjust i att fiska (eller jo jag gillar att fiska så länge jag slipper få napp och ta bort dom från kroken) fixade istället med att förbereda middagen.

Det skulle grillas Picanha, pimiento de padron, färska rödbetor och spetspaprika. Till det förvällde jag superlätt min egenodlade broccoli. Den broccolin är den godaste jag ätit i hela mitt liv, så spröd och smakrik. Den var himmelsk!

Får man hälsa till någon?

Klart jag få, det är ju min blogg.

Jag vill skicka en kärlekshälsning till världens bästa unge som idag befinner sig i Stockholm och jobbar.

Imorgon kommer jag hem och då ska jag krama dig så hårt, älskar dig.

IMG_6137

Vill du spela in?

Sökes:

Ja, ni ser ju annonsen nedan….. Jag hittade den när jag surfade runt efter en sak och trodde det var ett skämt men det skrämmande är att det inte verkar vara det.

Kan man bli annat än livrädd när man läser något sådant?

puckopucko1