Överväldigad

Jag är överväldigad över alla som tagit sig tid.

Jag har inte haft en chans att tacka alla som grattat mig på FB men jag har kramat och tackat alla som kom igår. Mina vänner och familj betyder allt. Jag älskar er.

Hjärta-rött1

Hawaii imorgon

Imorgon fyller jag år!

Temat detta år är Aloha och Hawaii, varje gång har har fördelsedagsfest är det nåt tema eller special. Har man en eventbyrå så blir man lite skadad. Detta år har jag dock inte riktigt hunnit gå ”hela vägen” men festen och temat. Har varit lite för mycket annat.

Men det viktigaste är att mina vänner kommer och att få hänga med dom. Jag älskar att hänga med vänner och det viktigaste för mig är att alla gäster får en trevlig kväll.

images

20130501-130803 1462839-origpic-27d2bd uppblasbar-flamingo-1

uppblasbar-flamingo-1

Vackrare vecka för vecka!

Vackrare och vackrare!

Varje vecka som jag kommer till landet har det hänt saker och denna gång hade blommorna verkligen slagit (hahaha ja med undantag för dom som inte överlevt) ut på flera håll.


  

Har jag misslyckats???

Har dom dött?

Om blommorna ser ut såhär när man kommer till landet, betyder det att dom dött under veckan?


Ja ja, allt annat verkar vara i liv och ikväll gjorde jag en side sallad på bara egenodlade grönsaker.

Tänk om det kunde vara såhär

Hittade denna på Facebook som så många andra filksnuttar.

Vissa av alla filmer väljer jag att dela på min blogg och denna blev en av dom. Jag gillade den och såklart så fällde jag en tår tänkt om det kunde vara såhär.

Dom finns även på landet

Jag har massa olika kosttillskott hemma.

Dom finns på landet också även om jag är sämre på att använda dom här eftersom att träningen inte blir så bra när man pysslar med massa andra saker. Men denna gång har jag iallafall med mig mitt TRX band så jag tänkte att det ska bli träning av även här uppe.

Jag tar kosttillskott som jag vet funkar för mig och sen kan jag testa lite nytt för att se om det har någon effekt på kroppen. Mina favoriter är proteinpulver som jag bl.a. använder i mina bananpannkakor, sen älskar jag kreatin när jag är i en tung fas med få reps på gymet dessutom så funkar i princip alla olika rippar på mig.

Nästan alla mina kosttillskott kommer ifrån Gymgrossisten dom har alltid bra priser och bra produkter

IMG_5573

IMG_5572

12973426-1NYB2

Nu har jag testat

Just nu är det väldigt trendigt med kokosvatten.

Vilket jag tycker är fantastiskt eftersom jag druckit det mycket längre än vad det funnits på marknaden i den omfattningen som det finns idag. Fördelen att det sprider sig och att det konsumeras mer är att produkten utvecklas, blir godare, fler smaker och fler producenter som (bra prismässigt för konsumenten).

Är man osäker på om man gillar kokosvatten så föreslår jag att man testar en med smak på min favorit har varit persika & mango tills jag i dagarna fick hem lite nya smaker ifrån Vita Coco och nu är min nya favorit Lemonade. Iskall sådan, mummmmms!

Kaffesmakerna har jag inte provat än och nästa grej blir att testa göra chiapudding på Lemonadesmaken. Återkommer om det.

IMG_5523

IMG_5526

Min chef brukar

Min chef på Victus befinner sig i skrivandets stud i Turkiet.

Han brukar lägga upp bilder på ”dagens kontor” och då är det naturligtvis en pool, fint väder eller nåt annat trevligt i bakgrunden. Jag gör det samma idag:

Dagen kontor

På landet med strålande sol, färska jordgubbar, bananpannkaka, kvarg till frukost och datorn i högsta hugg. Fantastiskt att jobba här.


Föll några tårar

Igår var det U21 final.

Jag ska erkänna att jag är måttligt intresserad av fotboll men om det är final så sitter jag gärna med och är det spännande kan jag till och med ryckas med i sundens spänning.

Igår kollade jag inte så mycket på matchen, det behövdes inte när man har 5 grabbar som refererar vad som händer… Men när det blev straffar så kollade jag såklart och blev riktigt glad att vi vann.

Malin och Håkan som bjudit hem oss på ubergod mat i form av grillat med alla tillbehör du kan tänka dig. Tack snälla för maten och superdupertrevligt sällskap.

Sen idag på TVn kan jag erkänna att jag föll en tår eller två när U21 hjältarna tog emot i Kungsan. Jag älskar när folk är glada och ligger det någon idrottslig prestation bakom glädjen så vet man med säkerhet att extremt hårt slit lett dom till denna glädjestund och det berörs jag av.

STORT GRATTIS KILLAR!

IMG_5559

När någon tar en selfie

När jag tror att dottern tar en massa selfies,

Men i själva verket hittar jag massa bilder på mig själv när jag använder tandpetare efter middagen på Melanders. Kulig unge man han!
Min dotter är ju som jag skrivit på Gotland i skrivandets stund. Jag saknar henne alltid när hon är borta även om vi inte ses jättemycket när hon är hemma heller, men då är hon ju iallafall hemma.

Hur kommer det bli när hon flyttar hemifrån? Jag tror hon kommer dra ut i världen direkt efter gymnasiet. Exakt vad planen blir vet nog varken hon eller jag men Bella är alldeles för nyfiken för att stanna kvar. Au pair är nog det som ligger närmast till hands eller volontär på nåt ställe där hon kan rädda världen kanske… Jag hade nog velat att hon ska plugga vidare men att dra iväg en sväng ser jag absolut inte som nåt dåligt. Att se världen är extremt lärorikt.

Jag pluggade inte vidare fören 4 år efter gymnasiet men det berodde ju mest på att jag blev mamma. Jag var i 6:e månaden när jag tog studenten och var sen mammaledig i ett år följt av tre års arbetande.
Jag sökte och kom in på drömskolan för mig, med 600 ansökningar och 45 platser så var den ena min. 2001 gick flyttlasset till Stockholm och sen dess har jag varit kvar.

IMG_5388

Tonfisk till middag för min del

IMG_5372

Hon tog visst några selfies också

IMG_5389

Älskar dig mestaste i världen!

En annorlunda massage

Igår var jag på massage.

Det var en annorlunda massage då man la sig i en typ av behållare och vart masserad av massa vattenstrålar. Min utvärdering av detta är att det var skönt men det kommer aldrig kunna ersätta att gå till en riktigt duktig massageterapeut.

Så nu ska jag boka en tid för ”riktig” massage nästa vecka.

IMG_5460

Jag gillar:

Paket på posten.

Jag älskar att testa nya produkter och nu har jag fått två nyheter ifrån Gilda som jag ser fram emot att testa. Ett Organic Micellar Cleansing Water och en A vitamin kräm.

 

IMG_5259

IMG_5260

Gillar du Gildas produkter och vill veta mer så hittar du rengöringsvattnet HÄR och A vitaminkrämen HÄR