Utan att någon ser mig

Nu när jag befinner mig på landet har jag lite mer tid att pyssla om mig själv.
Så varje dag är det olika ansiktsmasker, krämer och annat smått & gott som gäller.

Idag körde jag på kitt på bilden, visst jag vet att det är sjukt överdrivet men har man tid så har man…. winking-smiley-hoodie-baby-pink-hot-pink_design Egen blandad rengöring, Stockholmsgruppens rengöringsmask, Gildas AHA mask, Gildas Revitalising mask, Make Up Stores återfuktande mask, sen Jabushe Orginal som jag med spänning provar just nu, därefter Lumene Instant lift serum avslutat gör jag med Restylanes Dag kräm.

Förutom detta kör jag på en tandblekningskur, Swiss Clinics fransserum (såg att dom hade kampanj på det just nu) och massa ”ta hand om hårt” produkter då blir Maria glad när jag ska sätta i det nya fina håret när jag kommer hem.

Skönt att bara ha en massa tid att gå omkring med olika masker i både ansikte och hår, för det blir det ändring på så fort semestern är över. För här kan jag ju faktiskt jobba i en blå ansiktsmask bakom dataskärmen utan att någon ser mig laughing-smiley_110750599

IMG_1971.JPG

Favvoställe

Om 9 dagar åker jag på semester och kom på mig själv att jag sitter redan och planerar nästa semester.

Nu åker vi ju till USA (Florida), Karibien och Mexiko men tänkte dra till Vegas i april, saknar stället som attans det är ju ändå ett av mina favvoställen.

Så nu är frågan vilka som är med dit har några jag både vill och hoppas på att dom ska med…..

test

test2

test3 test4

 

Jag kan inte komma ihåg…

På riktigt kan jag inte komma ihåg när jag åt så här mycket mat som jag gjort senaste dagarna och jag som ska i bikinin om bara någon vecka, ingen bra kombo :(

Jaja, det får vara som det är och när jag kommer hem blir det nytt gymkort, PT och löpträning igen.

Sällskap över all julmat hade jag av människor som betyder oerhört mycket för mig allihopa.

IMG_1968.JPG

IMG_1967.JPG

Vart ska det sluta?

Det blir bara kallare och kallare vet inte riktigt när temperaturen tänkt att sluta sjunka. Men som tur är har vi massvis med ved att elda med så värmen hålls uppe inomhus iallfall, dessutom tycker jag att det är väldigt mysigt att elda i öppnaspisen och kaminen.

Just nu ligger temperaturen på dryga 16 minus, det är kallt.

IMG_1966.JPG

Woooohoooo den är min

Jag har vid flera tillfällen tittat på denna fina stickade filt ifrån Artilleriet och tyckt att den skulle passa såååå bra på landet. Nu fick jag den gråa fina i julklapp woooohooo……

I´m in love and super happy!

artilleriet virkad-stickad-filt-pläd

Dessutom fick jag en fina sjal av mamma som jag önskat mig, vi fick en 2 rätters middag av dottern och lite annat smått och gott.

Dottern blev överlycklig över sin Mac Book Air även om hon svär lite och inte förstår allt, hahah men det känner jag ju igen. Svär gör jag också när jag inte fattar tekniska saker och till slut så vet jag att någon kommer till min räddning…..

Som alla andra….

….så vill jag såklart önska er alla en riktig god jul.

Själv har jag gröten på spisen, kaffet i kaffemaskinen, julmusten i kylen och inväntar bara gästerna för lite grötlunch. Pepparkakshuset är färdigt och apelsinerna fyllda med nejlikor luktar fantastiskt.

Pepparkakshus

En riktig god jul önskar två av Victus Medical Group inriktningar också. Vill du veta mer vad vi gör så hittar du Clinic på Facebook och Effect på Facebook HÄR.

4166b13e-6347-4819-9399-e061b18218ed 0899075b-95a8-499a-80db-89e948250f3e

Vinnaren är……..

Efter hjälp från mina fina vänner så är vinnaren av presentkortet på Åkerblads vald och det var till slut Therese Bojnäs Winblad som vann övernattningen till sin man (och jag antar och hoppas att hon själv kan följa med). Hon hade skrivit följande:

vann

Stort grattis till din man Therese och maila mig för mer information på emma.thorsell@finest.se

Vem vinner?

Idag ska jag välja en vinnare av tävlingen jag hade på bloggen för ett par dagar sen, en övernattning med hotellfrukost på Åkerblads Gästgiveri. Det är helt omöjligt så jag har satt ihop ett gäng vänner som får hjälpa mig. Det är 2 tjejer och 2 killar i gruppen och jag hoppas att dom kommer med ett beslut snart.

Jag har döpt konversationen till Jag behöver hjälp eftersom jag vill att alla ska vinna….

vinna

Även denna är vit

Jag har ju som jag skrivit innan en vit gran sen några år tillbaka och i år är den fylld med polkakäppar, röda kulor och glitter.

Dessutom har jag hängt i en liten champagneflaska, en klacksko, en häst och ett par flippflopp tofflor. Nu återstår det bara att fylla på med en massa julklappar under.

IMG_1948.JPG

Snacka om vitt

Vi befinner oss på landet och tog en liten promenad sen blev det en inspektion av vår tomt. Jag kollade om isen höll och det kan jag inte svara på eftersom jag inte vågade ställa mig på den….

Jag försökte komma fram till vem som gått på gräsmattan och det kan jag inte heller svara på eftersom mina teorier varierade mellan katt, lodjur och Sibirisk tiger.

Men jag konstaterade iallafall att vi kommer ha en vit och kall jul, tur att det är varmt inne.

IMG_1945.JPG

IMG_1946.JPG

IMG_1947.JPG

Mitt gamla gäng

Jag fick lyckan att träffa mitt gamla boxningsgäng i veckan.

Det var hejdå fest för en av deltagarna som jag haft med på boxningsträningarna från den dagen jag för första gången jag satte min fot på detta företag. Detta är säkert 5 år sen (ja eller ännu längre sen nu när jag tänker efter) och han är nog en av dom som varit med flest gånger av alla och tränat på tisdagskvällarna.

Jag blev överlycklig när jag blev uppringd och tillfrågad att komma och köra en sista klass med honom. Självklart ville jag det och infann mig i fredags på hans hejdåfest och jag tror faktiskt att han blev glad att se mig.

Jag var så glad att vara på plats att jag glömde att fota men lägger in en gammal bild (tyvärr ingen som alla deltagare var med på) och sen fick jag ett kort av världsklass av gruppen.

IMG_1326

 

IMG_1898 IMG_1899