Att göra det enkelt

 Att få mat hem

Jag tror inte att jag förstått tills nu hur otroligt skönt det kommer bli från och med nu. Jag har aldrig någon mat hemma och detta är för att jag vet inte när jag ska ha tid att hinna handla någon.

Tiden finns bara inte och jag önskar egentligen att jag skulle ha mycket mer tid än vad jag har. Men nu börjar jag handla på MatHem för nu får det vara nog med ett tomt kylskåp.

Jag har varit inne och tittat på sajten innan och orkar jag inte ens tänka på vad jag ska laga för mat så beställer jag bara någon av deras färdiga matkasse. Jag blev otroligt sugen på deras cleansekasse, tror det kommer bli en så men inte just idag jag har för mycket saker planerade för att  det ska funka. Idag blir det en ganska normal beställning med blandade råvaror, nästa vecka blir det dock nåt annat, men berättar det sen.

Tastelines Cleanse-program

”Med Tastelines Cleanse-program får du recept och ingredienser för sju dagar anpassade för en person. Programmet innehåller frukost, lunch, middag, 2 mellanmål och kvällste. Måltiderna är baserade på färska grönsaker, frukt, bär, frön, nötter, färska örter, alger, groddar, renande juicer, rawfood-barer och mycket gott som får kroppen att må bra”

tastelines-cleanseprogram-7-dagar-

Hittade en länk

En länk från kvällen

Jag eller snarare Marie hittade en länk från Hans Shimodas sida med mingel ifrån festen med Connoisseur och tyckte att bilderna talade sitt eget språk om hur kul vi hade så slänger upp den om ni vill kika.

HÄR hittar ni länken

IMG_5139

Foton från Connoisseurfesten

Vem fotar vem egentligen?

Kommer ni ihåg att jag skrev om att vi fotade fotografen på Connoisseurs fest på Stenungsbaden? Tydligen fotade fotografen oss också när vi fotade honom, hahaha.

12633665_10153431338043105_7525688686238422467_o

Bilden som Dan Norrå tog på mig och Marie under kvällen och alla bilderna hittar du HÄR

12654269_10153437093873105_6960820829920960618_n

Good Balance!

Jag tränar på Balance

Men detta inlägg kommer inte handla om träning utan ett annat sätt som också kan få dig att må bättre nämligen Good Balance!
Jag vet att jag har skrivit om dom innan men nu har jag beställt lite fler armband och några av mina favoriter är just dom på bilden nedan.

Jag tror att jag blivit beroende av dessa energiarmband tycker att dom är såååå snygga och jag kan kombinera dom med både varandra och andra smycken så det passar till både vardags och fest. Såhär hade jag på kontoret igår.

Enkelt, snyggt och bra för att får rätt balans i kroppen.

12650492_10153839743846070_805147972_n

RABATTKOD

Dessa är ett energiarmband i 100 % silikon och med massa negativa joner. Varför ska man neutralisera kroppen med negativa joner? Det har jag skrivit om tidigare men om du klickar in på deras hemsida så hittar du information där. Vill du dessutom beställa ange emmathorsell i rabattfältet så får du 10% rabatt på ditt köp.

Ville bara hylla!

Jag gillar inte tandläkaren

Men i detta mail vill jag faktiskt hylla just min tandläkare som jag råkar gilla.
Jag gillar henne som person men jag har så svårt med att vara kund hos en tandläkare oavsett om jag gillar henne privat eller inte. Men Jelena har gjort allt för att jag ska känna mig trygg och ser alltid till att ta det i min takt. Jag må kanske inte göra allt supersnabbt och effektivt. Jag vet att jag ibland göra att hon får ta emot färre kunder för att det tar sån tid med att jag är som jag är.

Men hon ger mig alltid den tiden, jag får dessutom olika valmöjligheter och ingenting är någonsin något problem. Sånt som andra tandläkare sagt att det inte går och vill göra nåt annat oftast 10 gånger dyrare har hon fixat, allt för att jag som kund ska må som bra som möjligt. Ja och dessutom för att det ekonomiskt ska bli bäst för mig som patient.

Jag litar på henne 100% och jag är glad att jag går till henne med mina tänder. Tack Jelena för att du ser till att jag kan ha fina och funktionella tänder.

Men nåt jag inte fattar är hur hon får plats med alla saker i min mun, den är nämligen inte stor men bomullsrondeller, borrar och luftsugar får minsann plats i mängder hos tandläkaren.

Här är mitt besök förra veckan

IMG_0276

Funderar du byta tandläkare eller behöver någon som tar hand om dig för att du inte gillar att gå till tandis så hittar du Jelena på Brottby kliniken i just Brottby.

Alltid det bästa!

Min lilla vovve kommer alltid få det bästa

Jag frågar och frågar, googlar, får tips och läser om hundar, valpar och vad man ska göra. Jag kommer alltid skämma bort min hund med det bästa. Det är inte ett dugg svårt av flera anledningar. Nu har jag införskaffat dom produkterna som jag tror kommer passa Molly bäst och efter att ha träffat Mitch och känt hans päls så tvivlar jag inte en sekund på Paul Mitchells produkter.

Jag använder ju dessutom deras produkter jag med (ja fast anpassade till mig då, behövde jag ens skriva det?) och älskar dom.

Det finns massa olika produkter att välja mellan och jag har dessa två olika shampoo just nu. Jag hittade mina produkter på Paul Mitchells salong i Hammarby Sjöstad men googlar du så hittar du på nätet också.

 Naturligtvis är produkterna inte testat på djur utan endast på människor!

12669121_10153839743956070_1260901735_o

12695118_10153839743931070_1314602845_o

12656496_10153839743891070_450167388_o

Pendlar du?

Mitt val skulle vara enkelt

Om jag skulle pendla mellan någon av följande orter Stockholm, Göteborg, Herrljunga, Skövde eller Södertälje skulle inte mitt val vara svårt överhuvudtaget och nästa gång jag ska till Göteborg är mitt val redan gjort.

Jag kommer inte åka med nåt annat än MTR Express, tidigare har jag kört bil till Gbg men det är riskfritt att det händer igen. Stora sköna säten, tyst, lugnt, inget illamående (som på x2000), gott kaffe (Nespresso) och wifi. Snacka om att effektivisera tiden att slippa må illa och kunna jobba samtidigt.

Så mitt söndagstips blir alltså att boka MTR om du ska till någon av ställena ovanför. Ha en fin kväll!

Upptäckte att mikrofonen var en praktisk läslampa på tåget

IMG_0341

Hälsokicken

Vill du träna med en Gladiator?

Då ska du göra som så många andra nämligen åka med på Hälsokicken! Där får du ta del av hälsa, träning, kost, glädje, föreläsningar och få massor av inspiration!

Datum: 20-21 februari
Var: Viking Line Cinderella

Alla profiler, scheman och aktiviteter finns på deras hemsida och där kan du givetvis också boka in dig på resan nu i februari. Du hittar hemsidan här: www.halsokicken.com

Är du mer nyfiken hänger du med dem på sociala medier Hälsokicken hittar du på följande ställen:

Instagram: @halsokicken
Facebook: Hälsokicken

Vill du se lite vad som hände förra året? kolla filmklippet

Hälsokicken 2Hälsokicken 2 - profiler

En Gladiator i mitt hem

Phoenix hemma hos mig

Marie hade vunnit en personlig träningstimma med Gladiatorn Phoenix som blev en duo PTtimma hemma hos mig. Det var kul att ha honom och Sandra på hemmabesök.

Sen ska jag erkänna att jag som har världens sämsta kondition tyckte att det var asjobbigt konditionsmässigt och jobbigt styrkemässigt. Men trots all slit så var det superkul och en bestående sådan timma i veckan skulle göra susen för min kondis.

Vill du också träna med en Gladiator? Kolla in mitt nästa inlägg vid lunch så berättar jag hur du gör.

Såhär glad var jag innan ee1

En av styrkeövningarna under träningen

e12

En av konditionsövningarna under passet, enbens burpees    e11

Så här glad är man om man är tränare

s5

Efter passet var jag inte lika glad

e2

Men lite återhämtning med Aloes Aloe Vera…

e16IMG_0459

…Orkade jag posa framför kameran igen :)

alla1

Tack Marie för att jag fick ta del av din PT timma
Tack Aris för ett supertungt och kul pass
Tack Sandra för bra på hejande och bilderna

Jag uppskattar

Att göra det lilla extra

Jag uppskattar företag som gör det där lilla extra, det som dom egentligen inte måste göra. Då har dom mig som

Jag var på ett event för ett tag sen som hölls på en Usine en restaurang på söder närmare bestämt Södermalmsallén 36-38. Detta är också ett ställe som vi i företaget har en del lunchmöten på när dom äger rum i området.

På eventet var det några stycken hade tur och få med sig ett presentkort på deras brunch i goodiebagen och jag var en av dom. Dock har det varit alldeles för mycket senaste tiden så jag har tyvärr inte haft tid att nyttja den. Så jag chansade och mailade restaurangen för att se om det fanns möjlighet att förlänga presentkortet en aning och fick till svar att det inte var några problem utan att jag bara skulle höra av mig när jag kunde komma.

Det kallar jag service. När man erbjuder det som man som gäst/kund inte förväntar sig. Detta kommer ju innebära att jag kommer gå dit ännu oftare.

Jag gillar att bli förvånad. Att någon gör eller erbjuder något som man inte egentligen måste. Då har men iallafall mig på fall och jag kommer vara en trogen gäst och dessutom rekommendera det jag är nöjd med vidare till andra.

Återkommer när jag varit där om vad jag tyckte

Hålla sig vaken

Ibland är det omöjligt

Min lilla fina underbara valpis Molly gillar att sova och vid många tillfällen är det faktiskt t.o.m helt omöjligt att hålla sig vaken. Men trots att vi bara haft henne i 3 dagar går allt bra och hon sover hela nätterna med undantag för att vi varit uppe vid ett tillfälle och kissat. Hon gick fint i koppel redan första gången vi försökte. Hon åker bil, är nyfiken och lyssnar vad jag säger.

Hon har vid något tillfälle sagt till att hon vill ut och göra sina behov, det tycker jag är fantastisk för det har varit min oro att jag ska misslyckas med att göra henne rumsren.

Jag visste att jag valde rätt valp, jag tror min Molly är ett geni 😉 Det kanske är att ta i men jag är övertygad om att vi är perfekta för varann.

Nu ska jag söka valpkurs och sen ska jag boka tid hos hundfrisören. Jag vill att hon ska vänja sig med att bli hanterad, tvättad, klippt och klippa klorna.

IMG_0518 IMG_0521