Vad var det jag gjorde?

Häromdagen la jag ju upp denna bild på bloggen:

IMG_2669och vad var det egentligen jag gjorde?

Jo, jag var på Sensei Scandinavia på Engelbrektsgatan 39 på Östermalm och testade deras Sensei Professional II som jobbar med infrarött ljus. Det finns massa hälsofrämjande effekter för kroppen om man använder sig av just infrarött ljus och om du har problem så som:

Stela muskler och leder
Smärta
Hudbesvär
Mjukdelsskador
Bindvävsproblem
Hjärt-kärlsystem
Cirkulationen
Utmattning

Dessutom är infrarött ljus jättebra dessutom så är det anti-ageing, bra för viktkontroll och för mig som ska göra en detox snart så passar det prefekt. Så jag tänkte att jag skulle göra en 10 gångers kur.

Men måste först bara planera in min detox, eftersom jag har så mycket att göra precis hela tiden så har jag inte hunnit planera och ska man detoxa så krävs det endel planering för att få ihop det. Men kanske hinner planera i helgen………

När jag sätter igång med kuren kommer jag givetvis berätta hur jag känner och vad jag tycker att den har för effekt på kroppen. Efter just denn gång kände jag mig väldigt avslappnad, ren och mjuk inte så tokig känsla om du frågar mig.

IMG_2668

Viktigt behandling idag

Idag hade vi besök av Emma från den otroligt viktiga Föreningen Tillsammans vi på Victus har ett samarbete med Tillsammans som vi tycker är extremt viktigt.

OM FÖRENINGEN TILLSAMMANS I KORTA DRAG

Tanken med föreningen är att den skall fungera som en plattform för människor som utsatts för sexuellt våld att hitta styrka och tillsammans med andra i liknande situation  sprida kunskap och information om sexuellt våld.
Vi vill tillsammans vara en plats för förståelse och gemenskap men även en samhällskritisk kraft som kämpar för att förändra de rådande strukturer och normer som finns, som tyvärr har gjort det sexuella våldet till en allt för vanlig företeelse och något som nästan har normaliserats.

Kolla in deras hemsida HÄR

Det vi gör för föreningen är att helt kostnadsfritt (naturligtvis) erbjuda ärrborttagning med vår Fraxium 1550 för den som under ett sexuellt övergrepp fått ärr eller om övergreppet lett till ett självskadebeteende.

Så idag hade vi alltså den fantastiska Emma hos oss en ung tjej som är tillsammans med Julia som hon träffade på AVK (akutmottagningen för våldtagna kvinnor på SÖS) startat upp denna viktiga förening. Vi gjorde behandling nummer 3 på henne och resultaten börjar synas.

Vill du veta mer kolla in Victus blogginlägg HÄR

Här har vi Linda (behandlare) och Emma från Tillsammans

IMG_2835

Påminner om mig

Detta extremt roliga klipp påminner om mig när jag ska sjunga. Det låter hemskt och jag hittar alltid på egen text och ord som aldrig varken har eller kommer att finnas. Eller jo dom finns ju eftersom jag sjunger dom men någon betydelse vet i 17 om dom någonsin kommer få…..

Min hud = torr tvättsvamp

Jag har länge varit nyfiken på min skin roller ifrån Swiss Clinic men det har bara inte blivit av att jag kommit igång med behandlingen, men plötsligt händer det.

Så idag bad jag min kära Peter (som för övrigt kommit igång med sitt bloggande igen, det var verkligen på tiden då jag saknat hans bloggande) att ta lite förebilder och nu när jag kom hem satte jag igång att rolla ansiktet.

Jag tvättar ansiktet och rollar sen med skin rollern i hela ansiktet efter det smörjer jag in ansiktet med deras serum. Serumet sugs sen upp av min torra hud som lite beter sig som en torr tvättsvamp som ser vatten för första gången så sprayar jag rollern med en desinfektionsspray. Innan jag lämnar badrummet så smörjer jag in hunden med en neutral och mild ansiktskräm.

Ska bli spännande vad jag får för resultat efter 5 dagars användande

IMG_2666

Debatt eller inte, jag kanske måste……..

Jag ska inte ta upp en debatt på min blogg just nu för jag har inte riktigt tid med det men om detta fortsätter så måste jag.

Men jag satt igår och tittade på SVT om hur kvinnor och barn rövas bort till IS och hur IS behandlar allt från levande till döda både soldater och civila.

Jag funderar på allt som skrivs om hur vi ska ta hand om Svenska IS krigare som kommer hem och sen läser jag denna Facebook uppdatering som börjar sprida sig som en löpeld. Läs och fundera.

b10294968_678682465581517_7746462088253604092_o

Här har Nyheter 24 uppmärksammat det och såg att hans inlägg delats 2 493 gånger i skrivandets sekund.

Spendera pengar

Imorgon ska jag spendera pengar på lunchen…….

Jag ska för först gången på många år köpa ett gymkort och PT timmar (jag måste verkligen komma igång på riktigt).
Jag har ju inte behövt gymkort eftersom jag jobbat på gym i alla år. Men nu känner jag att det är dags att träna på ett ställe där jag inte känner några och dessutom vill jag att det ska vara supernära nya jobbet och finnas ett där jag bor. Jag måste spara tid på alla sätt.

Självklart kommer jag träna kvar på mitt fantastiska Balance som faktiskt är Stockholms bästa gym men det ligger lite dumt till för mig just nu.

Hittade en bild på mig och Peter när vi var på balance vid ett tillfälle tillsammans

IMG_0925

Före, nu, sen?

Japp eftersom att jag inte gillar det där med att riva kök bestämde jag mig för att ta en liten sväng ut i det otroligt härliga vädret.

Jag passade på att fylla på vårt fågelbord och hämta ved också. Det är en speciell känsla att pulsa omkring i helt orörd snö, inget jag kan syssla med mitt i stan där jag annars spenderar min tid.

IMG_2644  IMG_2645

Såhär såg köket ut när vi köpte det

IMG_0197

Såhär ser det ut just nu

IMG_2648

Hur kommer det se ut när det är klart?

images

Inte min grej, den kommer sen

Det är verkligen inte speciellt kul att riva kök, har kommit på att det verkligen inte är min grej. Min grej kommer när det är klart och jag får fixa till det på mitt sätt. Det längtar jag till.

Men det är bara bita ihop och göra klart imorgon, då kommer även killen som ska bygga det nya köket. Tack och lov så slipper jag iallafall det, tror inte att det hade varit en bra idé att sätta mig på att bygga…..

IMG_2636

Jobba natt i kyrkan

Jobba natt i kyrkan.

Det är vad min dotter gör inatt och ser du någon som sover ute så informera gärna om att dom har öppet i Korskyrkan på Birger Jarlsgatan. Där kommer dom bli väl omhändertagna av min dotter och alla andra volontärer som finns där inatt.

Btw så kanske ni förstår att jag har en helt underbar dotter som väljer att göra detta framför allt annat en fredagskväll.
Ja sen är hon fantastisk på alla andra sätt också och om du tittar in på bloggen innan jag hinner träffa dig så passar jag på att säga att jag älskar dig mestaste Hjärta-rött1

IMG_2631

Ytliga blodkärl är inte kul

En av salongerna som har vår Cellox 10 har på bara en behandling reducerat ytliga blodkärl så här bra på hakan. Jag har själv sett att jag behöver göra på kinderna så det ska bokas in. Naturligtvis så funkar behandlingen lika bra om och till och med lite bättre med vår uppdaterade Cellox 20.

Dessa maskiner jobbar förutom med att ta bort ytliga blodkärl även med att hudföryngring, rosacea, pigmentfläckar, åldersfläckar och acne. Ställer man om maskinens inställningar så är den också vår extremt grymma smärtfria hårborttagningsmaskin.

Bilden är tagen direkt efter behandlingen så det finns en viss liten rodnad men lägger sig samma dag.

karl-haka-fore-efter

Banana Republic

Det blev ju en del shopping i Miami och jag har fått en förkärlek till Banana Republic och speciellt deras klänningar, idag hade jag på mig en av dom.

En keyhole dress med utblommade maskrosor (hmmm eller så är det någon annan blomma) på och jag älskar den. Skor fick bli samma mockastövlar från Kenneth Cole som igår även om jag ångrade mig ganska snabbt när jag kom ut på morgonen och klafsade runt vårt härliga väder.

Väskan från Michael Kors passar perfekt då den rymmer allt viktigt en handväska måste innehålla plus min Mac Book Air, kvarg och chiafrön. Måste absolut köpa flera väskor i just denna modellen, även om sambon inte tror att det är möjligt att det kommer behövas köpas en enda väska till resten av livet…. Tänk att inte män kan förstå hur viktigt det är med skor och handväskor.

cn9111849 cn9117440

lovin-it-michael-kors-jet-setter-bag