Nu har jag testat

Just nu är det väldigt trendigt med kokosvatten.

Vilket jag tycker är fantastiskt eftersom jag druckit det mycket längre än vad det funnits på marknaden i den omfattningen som det finns idag. Fördelen att det sprider sig och att det konsumeras mer är att produkten utvecklas, blir godare, fler smaker och fler producenter som (bra prismässigt för konsumenten).

Är man osäker på om man gillar kokosvatten så föreslår jag att man testar en med smak på min favorit har varit persika & mango tills jag i dagarna fick hem lite nya smaker ifrån Vita Coco och nu är min nya favorit Lemonade. Iskall sådan, mummmmms!

Kaffesmakerna har jag inte provat än och nästa grej blir att testa göra chiapudding på Lemonadesmaken. Återkommer om det.

IMG_5523

IMG_5526

Min chef brukar

Min chef på Victus befinner sig i skrivandets stud i Turkiet.

Han brukar lägga upp bilder på ”dagens kontor” och då är det naturligtvis en pool, fint väder eller nåt annat trevligt i bakgrunden. Jag gör det samma idag:

Dagen kontor

På landet med strålande sol, färska jordgubbar, bananpannkaka, kvarg till frukost och datorn i högsta hugg. Fantastiskt att jobba här.


Föll några tårar

Igår var det U21 final.

Jag ska erkänna att jag är måttligt intresserad av fotboll men om det är final så sitter jag gärna med och är det spännande kan jag till och med ryckas med i sundens spänning.

Igår kollade jag inte så mycket på matchen, det behövdes inte när man har 5 grabbar som refererar vad som händer… Men när det blev straffar så kollade jag såklart och blev riktigt glad att vi vann.

Malin och Håkan som bjudit hem oss på ubergod mat i form av grillat med alla tillbehör du kan tänka dig. Tack snälla för maten och superdupertrevligt sällskap.

Sen idag på TVn kan jag erkänna att jag föll en tår eller två när U21 hjältarna tog emot i Kungsan. Jag älskar när folk är glada och ligger det någon idrottslig prestation bakom glädjen så vet man med säkerhet att extremt hårt slit lett dom till denna glädjestund och det berörs jag av.

STORT GRATTIS KILLAR!

IMG_5559

När någon tar en selfie

När jag tror att dottern tar en massa selfies,

Men i själva verket hittar jag massa bilder på mig själv när jag använder tandpetare efter middagen på Melanders. Kulig unge man han!
Min dotter är ju som jag skrivit på Gotland i skrivandets stund. Jag saknar henne alltid när hon är borta även om vi inte ses jättemycket när hon är hemma heller, men då är hon ju iallafall hemma.

Hur kommer det bli när hon flyttar hemifrån? Jag tror hon kommer dra ut i världen direkt efter gymnasiet. Exakt vad planen blir vet nog varken hon eller jag men Bella är alldeles för nyfiken för att stanna kvar. Au pair är nog det som ligger närmast till hands eller volontär på nåt ställe där hon kan rädda världen kanske… Jag hade nog velat att hon ska plugga vidare men att dra iväg en sväng ser jag absolut inte som nåt dåligt. Att se världen är extremt lärorikt.

Jag pluggade inte vidare fören 4 år efter gymnasiet men det berodde ju mest på att jag blev mamma. Jag var i 6:e månaden när jag tog studenten och var sen mammaledig i ett år följt av tre års arbetande.
Jag sökte och kom in på drömskolan för mig, med 600 ansökningar och 45 platser så var den ena min. 2001 gick flyttlasset till Stockholm och sen dess har jag varit kvar.

IMG_5388

Tonfisk till middag för min del

IMG_5372

Hon tog visst några selfies också

IMG_5389

Älskar dig mestaste i världen!

En annorlunda massage

Igår var jag på massage.

Det var en annorlunda massage då man la sig i en typ av behållare och vart masserad av massa vattenstrålar. Min utvärdering av detta är att det var skönt men det kommer aldrig kunna ersätta att gå till en riktigt duktig massageterapeut.

Så nu ska jag boka en tid för ”riktig” massage nästa vecka.

IMG_5460

Jag gillar:

Paket på posten.

Jag älskar att testa nya produkter och nu har jag fått två nyheter ifrån Gilda som jag ser fram emot att testa. Ett Organic Micellar Cleansing Water och en A vitamin kräm.

 

IMG_5259

IMG_5260

Gillar du Gildas produkter och vill veta mer så hittar du rengöringsvattnet HÄR och A vitaminkrämen HÄR

Klockan 03.00 inatt

Japp jag var uppe tidigt inatt.

Anledningen till denna extremt tidiga uppstigning var för att jag lovat att skjutsa dessa galningar till Gotlandsfärjan som skulle ta dom över till just Gotland och den numera pågående Almedalsveckan. Färjan gick 04.50, den personen som satt den tidtabellen skulle jag gärna pratat med när klockan ringde inatt….

Jag är glad att min dotter är engagerad och har en åsikt även om jag inte alltid håller med och jag kan tycka att uppfattningarna kanske är lite ”unga” men det är faktiskt inte så konstigt med tanke på att dom faktiskt är just unga. Men hela deras gäng har ett jäkla driv dom vill förändra och förbättra.

Jag älskar att hon bryr sig

IMG_5459

Syns man så finns man

Det är väl egentligen inte alltid sant.

Men när det gäller annonsering i rätt sammanhang för företag så stämmer det och i senaste numret av Hudterapeuten som är en branschtidning till just hudterapeuter så syns vi på Victus väldigt bra.

Där hittar läsarna information om våra maskiner Fraxium Fusion 1550, Cellox 10, Omorphia 20 och Cellox 20 dessutom ser dom vår första annonsering av vårt helt nya hudvårdsmärke Solution by Victus.

2 helsidor och en halvsida

IMG_5468

Jag har sjunkit så lågt, så otroligt lågt

Detta kan vara mitt pinsammast inlägg hitintills…. 

Jag har verkligen nått botten men jag har köpt ett par Foppatofflor och ett par fejk dessutom. Jag är så förvirrad att jag inte ens vet om det är bättre eller sämre med ett par fejk.

Men jag lovar och svär att aldrig använda dom när vi har besök…. Men att jag köpt ett par, det är illa nog.

Jag måste helt enkelt ta med några snygga, lätta att ta på och bekväma skor hemifrån som jag kan ha här på landet.

 Foppatofflor med strumpor i och mjukisbyxor… Kan det bli värre??? Tror inte det. 

Premiärtur med nya…..

Idag blev det äntligen premiärtur med nya båten.

Eftersom vi har sommarhuset vid en sjö så beslutade vi att sälja den stora båten och köpa en mindre.

Den stora var en man kunde övernatta i och det känns en aningens onödigt när ni nu har ett sånt fint hus. Istället räcker det med en båt man kan fiska i eller kanske åka vattenring eller så kanske jag provar jag mig på att åka vattenskidor efter den.

Jag har köpt en papegoja

Vitt i all ära men man måste ha färg i livet också.

Trots mitt gillande av vitt så hindrar det inte att jag använder mig av fina färger. Har man mycket vitt och ljusa färger tycker jag att det är viktigt att bryta av med färg och annorlunda saker.

Som ex dom 10 jättestora fönstren inne i huset där har jag bestämt att dom ska fyllas med 10 saker från mina kommande resor. Det blir lite som ”fönster mot världen”. Idag är fönstren tomma men kommer alltså successivt fyllas på med speciella saker från just det resmålet som jag befunnit mig på.

Mitt på gräsmattan mot vattnet och med utsikt mot dom vita möblerna, vita bryggan och vita blommorna har vi en stor vit björk, i den hängde vi idag en färgglad sittgunga och min fina färgglada papegoja.

 

Jag älskar att njuta i den fina gungan i solnedgången och känner på mig att det kommer bli flera sådana kvällar

Vitt är en favvo

Jag älskar vitt och ljusa färger.

Som ni ser i min headerbild så är en av mins favvofärger vitt och det speglar sig i saker jag köper också. Inne i sommarhuset är det mycket vitt och nu blev det nya vita blommöbler.

Dessa står vid landet där jag redan börjar få både rädisor, ruccola, sallad, ärtor, koriander, mynta, citronmeliss, rosmarin, timjan och sen innan finns det persilja, dill, gräslök, rabarber, plocksallad i landet.

I lilla vita miniväxthuset finns det paprika och smultron.


  Jag saknar dock lite fina skyltar där det sår vad jag sått, men jag har inte hittat några fina jag kan använda   IMG_5041