Bloggar du i Malmö, Gbg eller Sthlm?

4 event i 3 olika städer på 3 dagar.

Här håller jag för fullt på att förbereder det först av 4 event som EM Event gör. Det ska lanseras en ny hudvårdsserie nämligen Solution by Victus och till det kommer vi få testa lite drinkar ifrån Dragon Blood och som alkoholfri dryck finns det Aloe Vera drycken. Såg att det kommit en smak jag tror kommer falla mig i smaken alldeles utmärkt nämligen mango som dessutom är sockerfri, kommer bli en hit.

Imorgon väntas Finestfotograf en mängd för mig nya bloggare från Malmö och en magisk överraskning, imorgon är vi i Göteborg och på torsdag i Stockholm.
(är du bloggare i Malmö, Göteborg eller Stockholm, maila mig så skickar jag inbjudan)

Ser så fram emot morgondagen

11429724_890996317604445_209458994_naloe_vera_drycken_mango_diet_500_ml_8513

19038264-yQuKl

11836786_10153472148041070_2575717503103066430_n

Träna med Jabra och Björn Rosenthal

Mitt intresse.

Även om jag haft en väldigt lång svacka med min träning så är det någonstans ett av mina största intressen och även till viss del mitt jobb. Häromdagen var jag bjuden på ett event med Jabra där vi skulle få ta del av ett spinningpass med Björn Rosenthal och samtidigt få använda våra Jabra hörlurar.

Jag som då har en svacka med träningen var lite rädd att jag inte skulle hänga med men när jag fick reda på att det var på en spinningcykel passet skulle vara så blev jag lite extra glad,  då spinning någonstans ligger mig varmast i hjärtat när det gäller cardioträning.

Innan passet fick vi lite instruktioner om tekniska saker kring hörlurarna. Jag gillade att jag kunde välja och vraka bland massa olika storlekar då jag har extremt små öron så har jag svårt att få lurar att hänga kvar men nu blev det var inga problem. Vi skulle parkoppla lurarna till telefonen där vi laddat ner en app som man använder under träningen. Det jag genast älskade var att dom är trådlösa och jag slipper trassla in mig i sladden mellan telefonen och lurarna.

Jag tänkte göra ett annat inlägg om funktionerna i appen och hur man använder lurarna. Jag måste bara testa dom lite mer.
Efter klassen fick vi ta del av en fantastisk historia och som vanligt när det gäller idrott och prestationer så fällde jag en tår. Det var Marianne Huche som är World Champion i para-triathlon som berättade sin resa, även detta kommer sen för hon behöver ett helt eget inlägg. Det var verkligen en ”håll käften” presentation, efter att ha hört hennes historia så finns det inga undanflykter för träning.

Jag fick med detta iallafall en nytändning med träning och även om jag kommer vara på resande fot nästa vecka så ser jag fram emot veckan efter då jag sätter igång på riktigt med min nya kompis Jabra sport pulse och appen Jabra sport life.

Tack Jabra för att jag fick komma och ta del av detta
Dessutom tack till Finest och Balance

IMG_6567

Björn Rosenthal och Jabra

IMG_6568

Min vän och kollega i EM Event satt på cykeln framför mig, hennes blogg hittad ni HÄR

IMG_6569

Jag och Balance platschef Annie skötte oss bra längs bak i salen

IMG_6570

Jabra-Sport-Pulse-Wireless-Earbuds

4 event, 3 dagar och 3 städer

Att göra det man måste.

Trots att jag känner mig nedstämd och egentligen bara vill åka till Örebro så har jag saker jag måste fixa. Men kollar på att kanske kunna åka förbi där i nästa vecka mellan eventen i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Just nu är bara mitt huvud så fullt med saker att göra och som ska klaffa inför en galen nästa vecka. 4 event i 3 olika städer på 3 dagar, det har jag aldrig gjort förr så klarar jag att ro ihop detta så kommer jag inte vara rädd att göra några event i framtiden.

Igår var det bl.a. möte med Marie som är min partner i EM Event och Camilla Brinck som ska vara konferencier på lanseringseventet i Stockholm. Idag ha jag träffat leverantörer till eventen och imorgon ska jag träffa nattklubben vi ska hålla till på i Stockholm för en sista planering och sen ska jag träffa en av dansarna till visningen plus att jag måste fara runt och hämta en massa saker som jag ska ha med på måndag när jag bilar till Malmö.

Vill bara skrika rakt ut

Just nu är det inget bra.

Men istället för att skrika rakt ut så samlar jag mig, gör det jag ska och sen kryper jag ner i sängen och försöker skingra tankar. Jag tänker inte direkt dela med mig av vad som händer just nu. Men förutom extremt mycket jobb i just denna period, så har jag fått en information som gjort mig extremt ledsen.

Allt är inte rättvist och jag hatar det. Jag skiter i mig själv men när det gäller människor, människor som är extremt bra människor (jag är väl kanske inte en dålig människa men att jämföra med vissa andra så är jag ljusår ifrån) så vill jag att allt ska vara bra, inget jävla skit som man inte kan påverka själv. Fan vad jag hatar saker man inte kan styra över, jäkla skit saker!

Nu måste jag bara tänka ut en plan för mitt handlande men just nu orkar inte mitt huvud tänka. Jag vill inte tänka, ta bara bort alla tankar. Nu ska jag sova.

På återseende snart!
Lika liten bild som jag känner mig

IMG_5957

Det kan lika gärna bli höst

Jag önskar mig just nu att det var slutet av september, dvs det kan lika gärna bli höst.

Jag är konstant trött just nu tror att det beror på att det är extremt mycket just nu. Det är 8 event, 1 mässa, 2 utbildningar, 2 projekt och lite andra småsaker fram till sista september. Jag är för trött för att träna och jag äter katastrof. Allt detta måste ta tags i. Känns som att jag behöver strukturera upp saker. Det börjar på måndag, det måste börja imorgon.

Jag ska göra tydligare scheman än vad jag har idag. Jag ska se till att planera lite bättre och inte skjuta upp saker. Allt på 2-do listorna ska göras varje dag.

Jag ska handla nyttig mat och laga den också. Jag ska hinna träna. Nu ska det bli ordning och reda. Hösten kan komma jag är redo, redo att ladda inför en mer strukturerad tid.

wallpapers-autumn-maple

Jag lever

Jodå, jag lever.

Men jag har varit i Göteborg och jobbat och kom hen idag. Efter att Stockholmstrafiken mött oss med köer ifrån Bromma mot stan så var jag äntligen hemma vid 16 tiden och då var det dags för att fortsätta operation storrensning som jag håller på med hemma. Imorgon kommer även städerskan och det ska bli extremt skönt att komma hem till en skinande ren lägenhet på söndag.

Nu har vi precis slängt oss ner i soffan på landet och jag ser så fram emot en lugn och skön helg med världens bästa sambo. 

Här är jag och kollegorna Anette och Daniel i ett Göteborg som visades sin allra bästa sida med strålade sol, massvis med folk och flera olika festivaler. 

  

Att sova i förarsätet

För trött för att gå ur bilen.

Även om jag bara parkerat en gata ifrån min port igår så kändes det som en evighets promenad hem. Jag var så trött att bara tanken på att försöka ta mig ur bilen gjorde att jag nästan ville gråta.

Jag blev sittandes i nästan en timma i bilen med mobilen i handen, jag lyckades få iväg en statusuppdatering (den nedan) som fick mig att tänka på en incident som hände för en del år sen.

Sisådär en 10 år sen jobbade jag dubbla heltider under en period på 2-3 år. Jag jobbade heltid som instruktör på dagarna och hade runt dryga 30 träningsklasser/dag och direkt efter det åkte jag till restaurangen jag jobbade på och körde ett kvällspass.

På den tiden var jag trött jämt och vid ett tillfälle var jag tvungen att stanna bilen och ta en tupplur. Detta var på Folkungagatan på vägen mellan två olika klasser. Jag hann knappt parkera och stänga av motorn innan jag hade somnat.
Dock tog det inte lång tid innan jag blev väckt av ambulanspersonalen som stod och knackade på mitt fönster. Då hade någon ringt 112 och trott att jag typ var sjuk, döende eller kanske till och med död.

Kollar man inte det själv innan man ringer 112? Tänk om jag nu varit sjuk och på väg att dö, vill man inte försäkra sig om att man kanske skulle kunna räddat ett liv. Jag kan lova att personen säkert stod en bit bort och inväntade ambulansen för att hen var så nyfiken och ville veta. Men kunde inte personen bara gått fram till mig och min lilla gula Mitsubishi jag hade på den tiden?

IMG_6311

Hur kan jag glömma?

Att glömma sin blogg.

Jag är inne i en liten svacka när det gäller min blogg, jag glömmer till och med bort den. Det har aldrig hänt förut men jag har lite annat i hjärnan. Ska se om jag kan få lite motivation efter att jag har träffat Alex Erwik på onsdag.

Han kanske kan få mig på bättre tankar.

Jag kanske ska lotta ut lite platser på lanseringseventet i Sthlm den 27 augusti, återkommer om det. Nu ska jag till naprapaten igen, ryggen gör fortfarande ont. Sen ska jag se till att min kollega bokar in mig på lite behandlingar, det behöver jag verkligen. På bilden gör jag vår maskin Fraxium, en maskin som bl.a. jobbar på hudföryngring, stora porer och solskadad hy.

IMG_0994

”Det här var intressant”

Jag har opererat min rygg.

För ca 10 år sen opererade jag min rygg och det gjordes då akut då jag inte kunde gå när det slog till som värst. Jag har till och från mer eller mindre problem med ryggen. Men senaste 4 dagarna har det varit katastrof. Jag kan knappt klä på mig och dessutom har det känts som blixtnedslag i hjärnan då det troligtvis är någon nerv som ligger i kläm.

Igår ville jag bara gråta idag är det lite bättre.

Jag var hos en naprapat som jag blivit rekommenderad att gå till och han bara skakade på huvudet när han gick igenom min kropp. Samtidigt som han mumlade ”det här var intressant” vilket inte är nåt positivt för mig. Men han fixade och trixade en massa och vid ett tillfälle hade jag även en kiropraktor i behandlingsrummet som undersökte, knäckte och diskuterade med min naprapat.

side

 

Assistent, ja tack!

Jag skulle behöva en assistent.

Om mitt liv eller snarare allt jobb fortsätter i detta tempo måste jag ha en assistent. Ju mer jag jobbar av saker ju större verkar min 2-dolista bli.

Men jag tycker att allt jag gör är kul så jag vägrar släppa nåt av det. Men jag tror att saker faller lite mer på plats snart, så har jag iof sagt nu ett tag men, men. Idag lättades mitt hjärta av en sak som tyngt mig så det var väldigt skönt.

Jag har inget kul att berätta så jag återgår till jobb och hoppas att något kul händer så jag kan underhålla er lite snart.

Jag glömmer till och med att fota så får helt enkelt lägga upp en gammal bild, skärpning. Men jag lägger upp en på den jag gillar mestaste <3IMG_6137

En köttbit extra? Inga problem

Alltid lika trevligt och mycket mat.

En sak har jag lärt mig att när man är hembjuden till Malin och Håkan så behöver man inte komma hungrig, för det grillas för minst dubbelt så många som är bjudna. Men jag gillar det då behöver man inte känns sig dum om man blir sugen på en köttbit extra.

Dessutom så är det alltid olika såser och sallader vilket jag älskar.

Höjdpunkten för dom enda 2 männen på plats under kvällen var näst efter maten, matchen mellan Hammarby och Sundsvall. Även om minerna inte var så glada när vi mätta lämnade familjen för att lägga barn efter matchen.

Tack Malin, Håkan och barnen för en trevlig kväll