<3

Linnman alltså! Bra tjej den där. Vi tog en lunch (standard när jag jobbar i stan) tillsammans på Stuk. Nya hypade lunchstället i Jönköping. Så är du inne och cool, gå dit! Eller är du ocool som mig men älskar mozzarella: gå dit och ät deras mozzarella pizza. Mums!

Jobba på nu med lite kaffe, vill bara vara ute i det fiiiina vädret. Blir nog en liten avstickare i eftermiddag med Jakob och Eira. Det börjar dra ihop sig… snaaaaart kan jag berätta. 

P.s varför växer luggen rövfort men inte resten?! Känns så ovärt att boka tid för att klippa LUGGEN.

Fortsätt läsa

Slutet av veckan

precis gått en promenad och lämnat Eira! Kallt och krispigt väder, precis som jag älskart!

Idag och imorgon jobbar jag hemma. Väldigt skönt att jobba hemma i stan. Har precis ätit bröd som Jakob bakade igår. Sant! Har turen att vara tillsammans med en kille som älskar att laga mat. Och han har en tjej som älskar att äta. Win win.

Fortsätt läsa

Me too

har för många historier. Vart ska man börja? En välkänd DJ i Stockholm gav mig dricka (antgligen med något i) fick med mig in på en toa och tvingade mig ta på honom, precis innan han lyckades ha sex med mig slet jag mig loss och sprang därifrån. Eller varför inte grannen som kom in lite halvt lullig och smällde till mig på rumpan när ingen såg? Eller killen som höll på att dra upp min kjol när jag var 15 år och helt avdäckad. Så många historier.

Det som är värst är att Eira antagligen kommer få vara med om något liknande- om inget ändras. Jag ska göra allt i min makt för att hon ska slippa det!

Fortsätt läsa

Helgen på Käringön

okej, är nyförälskad. Är kär! Hittat stället jag ska gifta mig på. Vi ska åka båten ut med alla gäster och gifta oss och bo på ön över en helg. I skärgården! Vilken magiskt vacker ö, och vilken fin helg vi haft. Bott i ett stort hus vid havet på klipporna, fått andas. Luften är så mycket lättare att andas vid havet. Jag vill leva och dö på västkusten. En dag ska jag flytta tillbaka! Kände mig hemma. Vi har ätit massa skaldjur, druckit bubbel ute på klipporna bland kalla vindar och fiskat krabbor. Spelat spel och ätit godis, promenerat med Doris och haft det underbart. Tankad till tusen för en ny arbetsvecka och livet. Hoppas ni också haft en grym helg!

 

Fortsätt läsa

Happy friday

haaaalloj! Hemma kontor idag också. Innan kl 8.00 hade jag även hunnit lämna Eira och packa färdigt! Effektiv! Nu sitter jag med datorn och ska jobba fram till lunch. Sen åker vi till Göteborgs skärgård och ska bo där i ett hus med familjen över helgen. Myyycket mysigt! Ska hinna med en lunch med Linnman också. Allt på en gång! Men kul!

Vi hörs från skärgården 🙂

 

Fortsätt läsa

Jobba hemifrån

Jag har lyxen att kunna jobba hemifrån vissa dagar i veckan. Denna veckan kör jag Tors fre hemma. Tänder lite ljus, gör en go kaffe och sen kör jag! Längtar till den dagen jag har egent kontor i ett stort hus…. på tal om hus var vi inne i ett på lunchen med en säljare. Inte vårt hus dock, men lite inspo om det någon gång blir aktuellt…. 🙂 dröm!

Nu kör jag sista timmarna på eftermiddagen, sen hämta Eira. Imorgon väntar lunchdejt med Linnman och sen ska hela familjen till ett hus på Kärringön för lite helg/vacay! Pepp!

Fortsätt läsa

Monday igen

Haaallå hörni! Måndagen gjord. Sitter nu på tåget hem och jobbar lite och lyssnarn på podd – pendlingslivet. Hur mår ni? Jag är lite segstartad denna veckan känner jag. Det var så mörkt när klockan ringde imorse vid 6.15… Eira låg och snusade tungt och jag hade lätt kunnat sova vidare.

Imorgon ska vi till Stockholm, men några stopp på vägen för att besöka organisationer som påminner om Gummifabriken. Vi ska fokusera på hur de kommunicerar externt och internt samt med marknadsföringen. Väldigt kul! Och frukosten är redan bestämt vart vi ska äta.. 🙂 så kul, trivs väldigt bra med mina kollegor.

Eira, i söndags. Så mysigt! Hon ville bara sitta vid sjön och kika efter fåglar. Med sin lollo, eftersom hennes Maja hade några förvirrade föräldrar glömt på förskolan. ”Maja sover över på förskolan” försökte vi. Stackars barn.

Fortsätt läsa

Partyhelg

vilken helg! Fredag åkte vi ner till Halmstad för middag hos min familj och sen på lördagen skulle jah till frissan. Äntligen! Världens bästa Nettan gjorde magi med håret. Tog dock 3 och en halv timme… he he. Såhär blev det:

Igår var jag hos Emelie och firade henne! Så himla kul och härliga tjejer, verkligen. Blev ut på klubb (säger man så??) gosh lät gammalt. Det är inte var dag man går ut, och det känns idag. Eira vaknade till vid 7 men somnade om/lekte i sängen tills 10! Magi! Resten av söndagen består av att laga söndagsmat- köttbullar och potatis.. så himla sugen!

Igår!

Idag.. 🙂

Fortsätt läsa

Jag fick hjälp

i veckan hade jag bokat in ett samtal med en läkare angående PMS. Var förberedd på att få kämpa och övertala. Jag vill INTE ha hormoner. Men jag vill inte bli sådär deppig och hormonkaos. Men, hon lyssnade och förstod precis. Jag fick antidepressiva att ta den veckan jag har PMS. Ska erkänna att jag tycker det är lite läskigt, men värt att prova.

nu sitter jag hos frissan. Efterbilder kommer!

Imorse. Två små pyjamas tjejer 🙂

Fortsätt läsa

Bloggtorka

Hinner inte riktigt med bloggen nu under en tid. Det kanske märks? Hatar att skriva korta tråkiga texter och oinspirerande bilder. Sorry! Inte en blogg jag vill ha. Jag hoppas på en bättring. Om ni vill? Orkar ni läsa? Eller ska vi sluta här. Typ göra slut?

Vad händer annars i livet nu? Jag ska börja jobba lite hemifrån. Pendlar ju annars varje dag till Värnamo vilket är 7km en sträcka. 14 mil totalt varje dag. Så tanken är att jobba där måndag, tis sen hemma ons och Tors och hämta Eira vid 15.00.. sen fredag hämtar Jakob kl 14.00.. plus att jag kommer pendla med tåget istället för bilen. Mer ekonomiskt, vår BMW sväljer bensin som luft typ. Plus att jag kan jobba på tåget. Det blir bra! Jag är tacksam som har grymma kollegor och en chef som är väldigt hjälpsam och bemötlig, och som inte har några problem med att man jobbar hemifrån 🙂

nu väntar pasta med parmesan (Love it) och sen slappa i soffan. Imorgon ska vi på ett MYCKET spännande möte. Iiiiih. Har ju hållit er på linan (säger man så) under typ ett års tid. Kanske kan jag snart berätta! Då blir det liv i bloggen igen, det vill jag lova!

Ja på lördag ska jag ner till Halmstad och fixa håret hos bästa Nettan. Behövs! Kolla bara… har en tanke i huvudet hur jag vill att håret ska se ut.

Fortsätt läsa